Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa umi faʻatasi ma ona lava lima

Anonim

O le faʻaliliuga moni mai le Farani "umi nofoa" na faʻamatalaina saʻo ai le foliga o le nofoa tenegi ua i ai. O lenei ata tifaga o loʻo i ai le nanaina i tua ma se nofoa umi e mafai ai ona e faʻaloaloa ou vae ma i se lagona faigofie. O lenei mataupu ua maeʻa faʻaaogaina mo aso malolo malolo i luga o le matafaga, tafaoga poʻo le taumafanafana o le taumafanafana.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa umi faʻatasi ma ona lava lima

Aʻo leʻi faʻauʻuina, e fautuaina lava le faʻaleagaina o faʻamatalaga uma o le amataga.

E mafai ona faia i eseese mea - uʻamea poʻo se palasitika, ae o se oloa laʻau e le gata i latou na maua ni mea mafanafana, ae o loʻo tumau pea i soʻo se atinaʻeina.

Le lelei o se fale teu o fafie

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa umi faʻatasi ma ona lava lima

Statchma o le kasa o le fale fasioti tagata.

Faatusatusa i le syntthetic ma uʻamea faʻamatalaina, o se laupapa laupapa e tele lava lelei. O loʻo i lalo o le 'auʻaunaga o le la o le la o le vevela o le la e pei o le uamea, ma e le faʻailoaina mai le leaga o le palasitika. O le asthetics o foliga mai ma le atoatoa siosiomaga o le siʻosiʻomaga e maua le masalosalo pe a filifilia se mea mo le la o le la o le la o le la.

O lenei mataʻupu e magaala ma umi, e le faigofie ai le faʻaleagaina, o le maʻaʻoleina o nofoa matamuli, pe a sina taulaiga atoa. O le isi itu vaivai - e le mafai e le palasitika ona tuʻu i luga o le mamafa e silia ma le 100 king, o lea e le fetaui ma le malosi o tagata, ma e sili le tatau ona nofo ai. E faigofie ma mafai ona faia se laupapa fasioti tagata fafie.

Faʻafefea ona fai se au tiʻetiʻe o le nofoa ma ou lima lima

E le mafai ona e faʻamalosia loʻu ola ma faʻatau mai lau faʻataʻitaʻiga sili ona fiafia i ai le faleoloa, ae o le i ai o tomai faʻamalosi ma galue malosi, e te le manaʻo e faʻaalu tupe maua faʻaopoopo.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa umi faʻatasi ma ona lava lima

O le Chatise Chamming Chamber state.

O lenei arloneted Chapporated Charchar e le iloga i se mamanu faigata, ma e le manaʻomia mo le tele o mea e le tele mea ma faigofie o mea faigaluega:

  • 3 Pulu ufiufi pa satauro le vaega 5X10 cm ma 400 cm le umi;
  • 4 itu ua poloka vai o 8 cm lautele ma 400 cm umi;
  • Faapipiiina studs - 2 pcs.;
  • hacksaw;
  • vili;
  • O le satauro, penitala, rofautte;
  • lava-lipping scw;
  • tono;
  • oneone pulu;
  • affappice;
  • Vali, fufulu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli i lalo o le toeaina?

O le faʻavae o le mamanu o le a tautuaina le faʻatagata faʻavave ma itu auai i le 215 ma le 50 cm. Mo lenei mafuaʻaga, ua liligiina atu le laupapa i vaega manaʻomia. O le laupapa ona vaevaeina i le 13 tutusa vaega ma le umi o le 60 cm ma faʻasaʻoina i latou i luga o le lautele faʻavae vaalele, tuu le tutusa o le 1 cm i le va o vae. I le nofoa sone, o lona uiga, i le itulagi o le tele o laʻu kamupani, e lua, ma mai le itu o le ulu matou te fia toʻatasi.

A uma lena, faʻatupu se faʻavaʻa mo le pito i tua. E aofia ai le 2 o loʻo naunau atu i lalo o le 88 cm ma 3 transverse i le 39 Cm umi. A maeʻa ona latou mautu, ua faʻapipiʻi le faʻavaʻa i le faʻavae autu ma le faʻavae o loʻo faʻapipiʻi i luga. Ua solomuli 9 cm mai le pito o le nofoa, o le satauro-tipi pu ua uma. Ua faʻapipiʻiina e se loka suka, o le a taofi le laupapa. Ina ia mafai ona i ai i tulaga eseese, e faʻavae le faʻavaʻa i luga o le 2 avanoa mai itu taʻitasi o 5x10 ma le 5x5 cm. E tatau ona i ai le 20 cm mai le tasi. O loʻo faʻapipiʻiina i le vaega o le pa e fesoasoani ai e suia le tulimanu o le faʻaalia o le tua.

E ao ina Ae le i amataina le Perisitua, faʻaputuputu vaega laupapa ma se faʻalavelave i se an'tumeseti, lea o le a taofia ai foliga mai o gaioiga le fiafia o le osofaʻiga. A o le i valiina pe faʻaaoga se varnish, e manaʻomia le siakiina lelei le laualuga i le i ai o loʻo i ai nei ma pe a fai o loʻo faʻatautaia ai le masini olo poʻo le mea e teu ai le paʻu.

Faitau atili