Vave-mago le vali le manogi mo le fola o lou atunuu fale

Anonim

Talofa tagata uma. O le aso ou te fia taʻuina atu ai ia te oe le auala na tupu ai le vali o le foloa laupapa ia te aʻu i le fale. O le mea moni o le mea ua toe lipeapeina i le fale mautotogi, ona mo le tele o mea e sili atu e fai ai le fale poʻo laʻauteleale i luga o le fola, ae mo fale ma faʻafiafia o le fola. E ui i le aulelei o le malamalama lanu, o lenei galuega e sili lea ma le taimi e alu ai. O le fiafia e naʻo le tekinolo e le tulaʻi pea, ma o lenei e fou le valiina mo se laupapa laupapa, lea e leai se salu faʻavavevave o le laupapa o le a ou faʻailoa i le fola laupapa o le a ou taʻuina vave.

Vave-mago le vali le manogi mo le fola o lou atunuu fale

Fola vali i totonu o le fale mautotogi

O laʻu masani ma le vave vali

Vave-mago le vali le manogi mo le fola o lou atunuu fale

Fafie vali

Ia amata i le, ou te manaʻo e fai atu o lenei vali e atoatoa mo tagata o loʻo nonofo i totonu o le fale pe i le atunuʻu i le taimi o toe faʻaleleia. E le o se mea fou atoa, e ui lava i nei, e le masani tagata uma. Manatua le tele o le lanu masani ua matutu mago? A maeʻa, le manaʻo e faʻatino i le valivali lima ua mou atu mo se taimi umi. O se isi suiga i sea minus na sau vave-mago le valiina, o le mago o lea e mafai ona o ni nai itula. Sei o tatou mafaufau i tulaga lelei uma e mafai ona ou tosina ai pe a galue ma lenei vali:

  1. E leai sana malosi ma le le lelei le manogi.
  2. E le afaina ma o le mea lea e le manaʻomia ai le puipuiga o le manava
  3. Ua i ai se tulaga-afaina
  4. Talia le tau mo mea
  5. Le fefe i le ultraviolet rays ma e le mou atu i lalo o latou
  6. Mafai ona avea ma totonu o le foloa vali

Vave-mago vali e leai se manogi e mafai ona vave vaevaeina i ni ituaiga se lua. O le eseesega lea o loʻo iai lava le mea moni, i tufuga, faʻapea:

  • O le Acrylic Pargalds e faigofie tele ona faʻaaoga, ave vave ona o le oxidiction o le alkyd resins pe a uma ona faʻaaoga i luga. O le faʻatulagaina o se ata mautu i le taimi o faamagaloga e faʻailoa ai le malosi o le mea. O ia manatu e fetaui lelei mea e le tau mo fola laupapa, ae faapena foi mo isi luga. A o le pisia i le tele o vaega, o le lona lua e faʻaaogaina i luga o le averesi 4 itula pe a uma le muamua
  • Olylyarethane - e vali le fola ma o le a le faia ni faʻafitauli, e toʻatele, o loʻo laeiina, o loʻo laeiina ma maualuga o le aʻiaʻi ma maualuga le ola o le faʻauma. O lena valivali o le a maua ai le fola atoatoa susulu. Ou te fia taʻu mai o le polyarethane palu e mafai ona faʻaaogaina i luga o le fesoʻotaʻiga matala, pei ona lamatia e le gata i le la susulu, ae faapea foi i le tele o le susulu

TAUA! Mo lau feusuaiga, na ou filifilia ai polyrethane vali, ae tatau ona e mauaina le paluga vave mo le fola ma o lo o i ai i le fola ma laupapa laupapa. O le mea lea, aʻo leʻi faʻatauina, mafaufau poʻo fea o le a fanau ai fola o latou lima.

Atavali i fafo atu

Vave-mago le vali le manogi mo le fola o lou atunuu fale

Fola vali e aunoa ma manogi ma vave-mago

Mataupu i luga o le autu: tekonolosi o loʻo feagai ma piliki pa piliki - faʻafefea ona puipuia mea sese?

E moni, o se teuteuga sauniuni fou o loʻo faia i luga o le faleoloa. O le a ia te oe se lanu mautinoa ma o le a e faʻapipiʻiina. Peitai, e i ai mea i lalo o le vali ma e lava foi ona lava latou aoga:

  1. PLOVE IMPOROORS E iai le lamolemole lamolemole
  2. O le vaega o le Prices o loʻo apalai i luga o le pa i totonu o le gaosi oloa, o lona uiga o le toe nofo i lalo i le vali ma ou lava lima, e te le tau
  3. O le mea o loʻo tumau pea o lona lanu asoa
  4. Faapipiiina e faigofie ma faʻatino e faʻaaoga le faʻapipiʻi o fofo, fao poʻo fao paʻu

Filifilia le valivali mo le ARMONON, vaʻai i lona faʻavae. Lapataiga ma Acrylic Sumpprootoof proproomoom comply taulimaina ma ia galuega, vave mago ma toetoe a le manogi. Filifili le lanu o le faʻavae mo le fola i le falepuna, e le gata i le paolo o le fola, ae faʻapea foi mai le aotelega i totonu. Talu ai nei, na avea ma foliga foliga foliga manaia lava le vali i fafo o le Vaeluaga o le faitotoa ma Bouches, o le a faʻalauteleina ai i latou ma e tuʻufaʻatasia. Peitai, i le tulaga o ni mamanu faigofie ma talafeagai, e mafai ai ona vali ai le pronth i le lanu o le fola e ufitia. I soʻo se tulaga, ia faia galuega uma i ou lava lima ina ua maeʻa le faia o puipui. O lea, o le atavali o le a sili atu le loloto ma mafolafola.

I le ala, aua neʻi faʻatagaina laʻu mea sese ma fai ai sau ata o le laupapa, aʻo leʻi valiina le fola laupapa. Aua neʻi e faanatinati e vali le vaega o elemene ma agaʻi atu i galuega nei, e sili atu le faʻaaogaina o se faʻavasegaina-mago le paluga i totonu o vaega manifinifi. E sili le faia o le 2-3, ae manifinifi vaega nai lo le lumanaʻi toe valiina le lauʻeleʻele poʻo le le lelei i le mativa vali.

Valivali i fafo le inisiua i le atunuu

Vave-mago le vali le manogi mo le fola o lou atunuu fale

Fola vali le vave-mago

Vave faʻamamaina o nifo e faigofie ona faʻaaoga e faʻaaoga i luga o fola i potu. Ae afai o se foloa le laupapa, ona fai lea o nisi gaioiga sauniuni:

  • Faʻamamaina e manaʻomia le faʻamalosi - o le laupapa laupapa e masani ona le tutusa
  • Faʻagasologa le fola i le taʻaloga Primer
  • O le o totoe o le mea o loʻo ufiufi, ona seti lea o le paʻu
  • Faapipii le Primer i nofoaga ufiufi
  • O lenei ua mafai ona e amata ona faʻaaoga vave le faʻamamaina o le palapala. I laʻu mataupu, o polyrorthhane vali sa faaaogaina. O le talosaga apalai o le a tautua o se tamai faaputuga palu ma Tassels mo faigata-i-aapa nofoaga
  • Afai e tatau, ona uma lea o le uluaʻi vaega tatou te faʻaaogaina le lona lua. Ae aua le galo lena mea e tatau ona e faʻatali mo se faʻamago atoatoa o le amataga

TAUA! Sa ou valivali le fola mai le laʻau i totonu o lou fale, ma na fesoasoani le polytathane o le vali ia te aʻu, ae mo le pisia o le negati e mafai ona pikiina mo se galuega i fafo.

Afai e te leʻi filifilia pe faʻafefea ona vali le laupapa laupapa, mafaufau ese

Tusitusiga i luga o le autu: susu le laupepa - o se auala faaonapo nei e faauma ai puipui

Gaosi ma a latou laulau o ata. O lea e tatau ona e manino ai mea lanu, mai le mea e te fiafia iai i le tagata gaosi oloa.

Ua ou faauma

Vave-mago le vali le manogi mo le fola o lou atunuu fale

Vali vali

Mo le toʻatele, o le fesili o le auala e fufulu ai ma o le a le mea e faʻamamaina ai falaoa fou e aoga tele. O le mea moni o le mea moni na vali ai le aʻoaʻoga i fafo, e tatau ona e pipii pea i nisi meataei ma fufulu ma se tekonolosi faigofie.

Taʻilia taʻitasi valivali palugatiti sa ese le umi o le mago, faʻatonu i le faʻatonuga o loʻo tusia i luga o le afifi. I soo se tulaga, ou te le fautuaina oe e fufulu le fola i le amataga o le 4 aso talu ona pisia i le masani ai, ma e le vave mago, ma e le vave mago. E te le manaʻomia le fufuluina o luga o le slupy vai poʻo le faʻaopopoina o le soda. O elemene nei ua sese ai le lafoaʻiina o vali, ma e sili atu ona mou ese atu.

Fufulu le afa o le taimi muamua ina ua manaʻomia e le doeeece le vai mafanafana, lea e faʻaopopo ai sina vinega - masani ona 1-2 sipuni. Ie malu malu e fufulu le lamiina ma le accectic tali faalua. O lenei metotia faʻatagaina oe e fufulu le fola e aveese ai le suauʻu. Tele tagata gaosi tusia i a latou oloa, pe faʻapefea ona fufulu ma tausia le maeʻa o le tini, o lea ua ou gauai atu i faʻatonuga i le vave faʻamamaina e aunoa ma le manogi.

Faitau atili