Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

Anonim

O faitotoʻa o faitotoʻa e fiafia i le faʻateleina o le taʻutaʻua. E faʻaaogaina i luga o le paleni, pei o totonu ma faʻamatalaga i totonu o potu o faʻamoemoe eseese ma fale tumaʻoti. O faitotoʻa e faia e tusa ai ma le tutusa tekonolosi o le uamea-palasitika Windows: Steel Fil Brep ufiufi i le PVC. Ua faʻapipiʻi le faʻavaʻa le faʻavaʻa.

Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

Filifili mea faigaluega

Mo le gaosiga o fausaga, aemaise lava faʻaupuga, faʻaaoga le faʻateleina o medallic togafiti. O le lauiloa lauiloa o oloa mai le uamea e fesoʻotaʻi ma lelei le faʻatinoga ma le tau maualalo pe a faʻatusatusa i oloa mai isi mea. O le ata o le palasitika faitotoa atonu e eseese eseese e faʻamalieina aife eseʻese.

Momoliga

O se taua taua mo le umi o le faʻaaogaina ma le lelei faʻaaoga e taʻalo ai e mea e fai:

  • Laips;
  • tatalaina ma tapunia mechanisms;
  • loka;
  • saisamiga;
  • koluse;
  • kolama;
  • Aofai patchy;
  • peni.

Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

O le mea o loʻo faʻamamafaina le tau o le tau o le tau o le aofaʻi o le oloa. O le tau o le faitotoʻa o le faitotoʻa e oʻo atu i le kuata mai le tau o le oloa.

Fuafua i le faʻamoemoe, e eseʻese galuega e tuʻuina atu i le taulaga fesoʻotaʻiga.

FORMS gaosi tagata fai ma sui o le tele o faitotoʻa faitotoʻa mo totonu ma fafo atu.

Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

Faitotoa o le 'au

O se tasi o faʻamatalaga taua mo le faʻapipiʻi o le feololo e faʻamautinoa ai le ofi o le faitotoʻa faitotoʻa i le faʻavaʻa ma le tatalaina ma le tapunia.

E tolu ituaiga o matape mo PVC e iloga:

  • sterape;
  • luga atu;
  • Faaaogaina.

Afai o le maualuga o le faʻapipiʻi o matato o loʻo faʻaogaina, ona mafai lea ona fetuunai e aunoa ma le aveeseina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le tolu laʻei: simily-rate-sipaini, sipela ma fetaomi atu. Faʻatagaina matato e faʻatagaina tulafono faʻatonutonuina faʻaaogaina ni kesi faaopoopo. O le filifiliga o le ituaiga o matapule e aʻafia i ni tapulaʻa o le mamafa o le sash, o le lautele lautele, ma manaʻoga mo le foliga mai o oloa. Filifiliga mo DVC faitotoʻa e mafai ona vaʻaia i le ata.

Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

O le faitotoa o le faitotoa e faia i le tele o mea. Zinc o le olon poʻo le alumini o loʻo faʻaaoga mo le Hinge fale. O pine e faia i Stianless Steel. O loʻo faia foʻi le faʻamau o le Lose i le Stainless Steel poʻo Palu O le ie i totonu e fai mai i le sili atu o le fiafia o uamea, ma mo le lima o loʻo faʻaaoga le teflon poʻo palasitika.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le faʻamama i le masini fufulu?

Soul mo DVC faitotoa

O loʻo eseese le fale o le faitotoʻa i le tulaga o le faʻatuatuaina. E tasi-itu loka o loʻo faʻaaogaina mo potu faʻatasi ma potu o le potu. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le faʻapipiʻi o le mamafa o le mamafa ma mo le nanaina ma le tuʻituʻi ma se puipui. O le tele o fale e faalagolago i le lautele o le lautele ma e 35, 40 ma le 45 mm. O loka uma e tuʻufaʻatasia ma le tali o totoe poʻo itu taumatau. E masani lava, o le pa e le aofia ai ma filifilia eseese. E faalagolago i le ituaiga o talaaga ma le lautele. O togafiti tali e mafai ona fetuunai.

Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

Sili atu le faigata faiga e faʻaaoga mo faitotoʻa faitotoʻa. Rake lokaina a aneti-gaoi uiga ma le tausisia o tulaga saogalemu o Europa saogalemu e 1627. E faʻatagaina e le loli loli le totogi o le faitotoʻa, ae le naʻo le ogatotonu o le maota. Masani Meafaigaluega E tolu togi o togi: i le faʻapipiʻi nofoaga, ma i le pito i luga ma lalo o tulimanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

E iai foi 'oa i le faʻatupuina o le gaoi, e lima laʻasaga e lima o le pulevai. O leisi tapunia o loʻo i luga o pine e saʻo ma matau. O loʻo i ai le tele o mea o loʻo i ai i le 'au i le numera O le siʻitaga o le tele o faʻalapotopotoga na saofaga foi i le saogalemu tele o le pauna mamanu.

Tele loka loka e gaosia i suiga eseese:

  • mo le mamafa o le ulu;
  • Mo le faʻaaogaina ma le tuʻituʻi ma se puipui;
  • i ai anti-burgellar pu;
  • faʻatasi ai ma isi faʻafitauli;
  • Semi-otometi.

Semi-otometi loka e i ai le tomai e tatala ai mai totonu i le liliu i totonu e ala i le suia o le au e 45 tikeri agai i luga. I fafo, o lenei sapoment tatalaina ma le ki. Liligi le kino e mafai ai ona poloka pe a matala le ki. Faʻafefea ona galue se 'aʻai e mafai ona vaʻaia i le ata.

Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

Peni

Faʻaaoga ni au kulupu ma ni ulu o le ulu ma ni vaega mautotogi i le palasitika faitotoʻa ituaiga puipui. Toʻatele o mea e masani ona faʻaaogaina mo faitotoʻa faitotoʻa. O ni ituaiga eseese - e siʻosiʻole, taʻamilosaga, z-foliga. Avanoa i le tolu itu eseese: ma le arter-axis mamao o le 250, 300 ma le 350 mm. O le lapoa o le lima o le 32 mm. Lanu masani - paʻepaʻe ma enaena. O mea mo lima o se palasitika palasitika po o le koma.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le tamaititi e 'aina le laupapa laupapa

Tagata nofoia

E masani lava, o tali na faʻapipiʻiina i le faitotoʻa, ae mafai foi ona faʻaaogaina mo faitotoʻa i totonu. O le auala sili ona lelei o le feetiga e maua ai le tapunia lelei. O le faʻaaogaina o le au pasi i le ulufale faitotoa e mafai ai ona e faʻateleina le faʻasolitulafono ma le pisa.

O le sili ona taatele o faʻataʻitaʻiga mo faʻapipiʻi i le pito i luga o le sash. O 'augatuaga taumafa o loʻo faʻatautaia lea, na tuʻuina mai i le lautele o le faitotoʻa ma le mamafa o le faitotoʻa.

Faʻatau latalata atu, ia mautinoa e faʻamanino mo fafo poʻo le faʻapipiʻi i totonu o loʻo fuafuaina. Tagata faʻatau mo nofoaga i le leaga o le vevela o le a faʻaʻaisa.

Mea e fai mo le Bascton Dorners

O faitotoa mo le faapaologa ua faʻauʻuina i ni vaega ma se mamafa o loʻo i ai - nofofua poʻo paga. I ni vaega o paga, o le 'au pito i fafo o loʻo i ai le poloka mai totonu o le potu e puipuia ai i luga. Afai o le tasi tulei e faʻaaoga e faʻaaoga, ona faʻapipiʻi ai lea o se isi "Pepe" i le itu o le auala, tuu oe e ufiufi faitotoʻa, aʻo le faapaologa.

Ituaiga o Mea Tonu mo Deadi Pisinisi

Faʻatulaga le faitotoʻa o le faapaologa i se tulaga tapunia, aʻo luga o le faapaologa e te mafaia ma le fesoasoani a se potu o loʻo latch. O le LITT TLACEBECE FANAU LE FANAU I LE FANAU MA LE MAFAUFAU MA LE NAMA E LE MAFAI ONA FAI I LUGA.

E oo lava i le maualuga maualuga o le tulaga lelei ma faʻatuatuaina galuega i le sili atu o le taimi e manaʻomia ai le faʻatulagaina. E masani ona manaʻomia e toso fusi ma fetuunai le masini o fesoʻotaʻiga. Mo le fetuunaiga, e mafai ona e valaʻau tagata poto faʻapitoa, ma o nisi o gaioiga e mafai ona faʻatuatuaina tutoʻatasi tutoʻatasi. Faʻafefea ona fai, e mafai ona e aʻoaʻoina mai le vitio.

Faitau atili