Decorative clolar faia oe lava

Anonim

Soʻo se uo o le matagofie o feusuaʻiga saili e foliga lalelei ma tausisi i taimi. Talu ai nei, na toe foi ai le fau i le faʻaleleia o malumalu, e mafai ona ofuina faʻatasi ma le atoatoa lava si o soʻo se faiga o lavalava. O sea mea e mafai ona suia ai lou ata, avea ma lona matagofie maualuga. O le mea moni, e mafai ona e sailia lenei fesoasoani i faleoloa, bouturaces po o le okaina lugalaina. Ma e mafai ona e faʻaalia se mea fantasy ma fatuina se ie faʻamaliti ma ou lima.

Decorative clolar faia oe lava

Decorative clolar faia oe lava

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • lagona o le, vinyl, lagonaina;
  • Over Buiniclored Sequins;
  • Tusi le mautonu;
  • Faiaoga Vaveni;
  • seleulu;
  • faamau;
  • aloalo;
  • Pepa e ufiufi ai le galuega galue;
  • nila ma filo.

Tipi le kola

O lea, ia faia se teuteu teuteu i ou lava lima, e te manaʻomia le tapunia o le laʻasaga i luga o le lalagaina ma gali. E mafai ona faia lea i pepa, o le paluga poo le sporpath po o le ata manino. O loʻo faagasolo nei i le faleʻoloa o le kola. E tatau ona e tusia se ata. O le faia lea o lenei, faʻaaoga se paʻu poʻo se ofu ma se kola. Fesiitaiga i pepa ma lio i luga o le lautele. E mafai foi ona e tusia se lima lima poutu. Oti le faʻaosoina ma faʻapipiʻi i le ie e ala i le faʻatiga. Druel i luga o le faʻaputuga o le papaʻu ma tipi ese ma seleulu. Tuu i luga o le ua ma vaai le ala o loo nofo ai. Afai e tatau ona e tulei itu ma vavae ese. Ia ave se ki manaia ma lagolagoina i le kola i luma o le kola. Fai se tamai pu pe suʻi le matasele i le isi itu. O le faamau e sili atu le filifilia o le lanu o le susulu o pupula, lea tatou te vave maua ai. E mafai lava ona e oso i luga o le sitepu ma le suʻi se ki i le faʻaiuga. E mafai foi ona e suʻiina ae le o faʻamau o loʻo i ai ni lipine poʻo se piad. Faʻaoga se mafiafia o le laʻau o le kelu i luma o le kola. E sili le fiafia i le faia o le mea na faasolosolo lava, a leai e matutu le kuli a le gagana. Faʻaaoga mo le faʻaaogaina o le svologe, a o faʻaaoga lelei ma mafai ona ofi.

Mataupu i luga o le autu: fasi "o le vaega" ma le kolotia e avea ma nila: polokalame ma le faamatalaga ma le vitio

Decorative clolar faia oe lava

Lolomiina pupula

Ave sina soya ma le sprinkle i luga o le kolar. Shake ma le le togafitia le susulu o pulumu. Ma, faʻaaoga le kulimi ma le amo ma sprinkle ma susulu. Faaauau seia e ufiufi atoa le luga o le kola. Lulu moli sa le maua. Tuu le kola mo sina taimi e mago ai. Le isi, faʻaaoga le kelu e se isi vaega. Faʻasusu le faʻaseʻe i le pupula mafiafia. Lulu le liki ma faʻaaoga galue ma toese. Tolopo le kola mo le mago. Afai e tatau ai, faʻaaoga se isi vaega. Ina ua uma ona matutu le kola, ufiufi uma lona luga i se valevale mo le tuufaatasiga. Sauni!

Decorative clolar faia oe lava

Faitau atili