Faʻafefea ona fetuunai le alavai alavai i le ea o le ea

Anonim

O Tolettz o se faʻataʻitaʻiga faigata, lea o se mea taua i soʻo se fale. O le aoina, e tatau ona e saunia se nofoaga e faʻapipiʻi ai, aumai le vai ma naʻo le amata ona amatalia le faʻapotopotoga o node uma. O le alavai o loʻo fuafua o le faleuila o loʻo fuafua mo se vai ma faʻafefeteina le otaota o le ola o le tagata i le pusa ua faoa. O totonu o le itu i totonu o le tane auala mo le faleuila, lea e aofia ai le opeopea ma alavai masini, e tatau ona i ai pea i se tulaga lelei.

Faʻafefea ona fetuunai le alavai alavai i le ea o le ea

Ata o le masini o le masini alavai o le faleuila.

O lona lelei fetuunaiga puipuia le suavai i luga o le vai, lea e tau ai i le taumafaina o le taumafaina o tupe.

Faʻafefea ona faʻatulaga le Forn Flak ma fetuunai ana masini

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le ipu faleuila ma faʻafesoʻotaʻi i le paipa paipa, pe a manaʻomia le siaki o pamu uma e faʻamau, o le vai e manaʻomia i le tulaga o le tane. O nei mea uma e mafai ona ausia e ala i le fetuunai o le alavai alavai i totonu o le faleuila. A o le i alu i lenei faiga, e manaʻomia le faʻamoemoe i le auiliiliga poʻo le a le alavai o le faleuila o loʻo aofia ai. Fetuunaiga o le alavai alavai o loʻo faia e faʻaaoga ai mea faigaluega ma mea o:

  • Fesuiaiga ki;
  • faamemelo;
  • Aneli;
  • uaea;
  • O le kack carped;
  • Sealant.

Ata o le masini o se moli moli tank toilet.

I le taimi nei, e tele suiga eseese o papa papa ma tane na fausiaina mo latou, o le faʻavae o faʻagaioiga o totonu o le 'aufaamasinoga e tutusa lava. O le faʻavae o le faʻaogaina masini o suiga uma e aofia ai se masini mo le up up alavai vai ma tapuni argater, lea e aofia ai se alatoto o le alatoto ma le opeopea. O le vai sapalai masini e pipii i le pu, lea e tu i le itu taumatau po o le itu tauagavale o le paelo mai luga. Mai totonu, o se paʻu kesi na faapipiiina mo le nonoa o le alatoto, ma o le palasitika ua faʻamalosia mai fafo.

A tafe se suavai i le alatoto, o le opeopea ma i le tulaga manaʻomia, o le leve o le leve i luga o le palasitika plug i luga lea o le paketi kusi. O le a tapunia le vai kesi. Ina ia mafai ona ofi, o le opeto e mafai ona fetuunai. Mo lenei, o lona leʻa e tatau ona le mautonu o le vai o loʻo i lalo ifo o le paipa alatoto. Afai o le leve o loʻo faia i le palasitika, ua tuʻuina atu ina ia toe fetuunai le faʻaaogaina o se ratchet poʻo le faʻapipiʻiina

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Rollers i luga o palasitika Windows

I nai tane fusuaga, o vai o loʻo tafe pea i le va o le sami i le alatopi i luga o le paipa i luga o le paipa, e le mafai ona tulaʻi i le tulaga manaʻomia. Lenei ua tupu ina ua vaivai teisi le kapeta, ma ona o lenei faʻamoemoe na faʻalavelavea. E mafai ona e aveese se mea leaga e faʻaaoga ai se mea faigofie - o se tamai uta, pei o nati.

Faʻafefea ona fetuunai le alavai alavai i le ea o le ea

Polokalame o le alavai alavai 3/6 l mo le faleuila ipu.

E leʻo se faigata e faʻaputuputu ia se faʻataʻitaʻiga. Mo lenei, o le Geors o loʻo tautau i luga o le pito i luga o le pir poʻo le leve. O sea masini e fesoasoani e ausia e le gata i le fufusi, ae mafai foi ona latou fetuunai foʻi le faʻagaioiga o le alavai. Ina ua oso le alatoto faʻaaogaina le faʻamau pe faʻaolaina, o le suavai e amata ona tuʻufaʻatasia i totonu o le faleuila, ma le maualalo maualalo o loʻo fausia i le vai o le vai.

O le vai o le vai e mafai ona fetuunai le faʻaaogaina o le sipela paipa. O loʻo faʻaalia ina ia o lona pito i luga o lona pito i luga i luga aʻe o le tele o le vai, o le punavai o le a mafai ona faʻatele atu le alatoto o lona lisiti. E iai taimi e iai ai, ona o le le lelei o le suavai, ma ia le mafai ona faʻatino lana galuega, ma i lenei tulaga o loʻo suia.

Metotia o le fetuunai o le vai vai i le flip o le tuai o le faʻataʻitaʻiga

Faʻafefea ona fetuunai le alavai alavai i le ea o le ea

Faigofie gartin tane taleti.

I le neferm faʻataʻitaʻiga o lenei taʻaloga faʻapitoa, e le manaʻomia le faia o ipu augā, aua o le suavai o le vai ua uma ona fetuunai e le Vaega. I tane faaiu o aso e lua faamau mo le sapalai. O le tasi e fai e faʻamaeʻaina le tatalaina o le vai i totonu o le afi, ma pe a oomi le ki lona lua, naʻo le afa o le tane tane ua taumafaina.

I luga o faʻataʻitaʻiga tuai, o ona tane ua faʻamalolo, o le itu vaivai, pe a tosoina le vai e puʻeina ai le logo i tua o le mata ma ona o lenei gaioiga, e mafai ona aumaia ai pe faʻamamaina ai le galuega. Ina ia mafai ona manino le Slux masini, o le hinge i le va o le leve ma le faʻamau o loʻo taofia le faʻaaogaina o le uaea. O lenei metotia o loʻo gaosia e se masini i le ituaiga o se soʻotaga tumau i le va o le alavai alavai ma le siʻitia. Faatasi ai ma lenei masini, e mafai ona e fetuunai le alavai o suavai i totonu o le faleuila, e taua mo le tau fua faatatau o vai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalelei le taʻele?

Faʻaaogaina uma masini faigofie, fetuunai le au a le anula ina ia galue lelei le fale.

Faitau atili