Spocing auala auala

Anonim

I le taualuga o le fale lua sini autu: O le puipuiga o le fale mai le leaga o tulaga ma o le mea e taofia ai le vevela i totonu o le fale. Le faʻavae o le tauaveina o le malosi o le taualuga, e mafai ona tatalia le mamafa o le taualuga o mea, ma o le matagi malosi e agi ai, ma le mamafa o le kiona poʻo vaitafe o timuga.

Spocing auala auala

Filifiliga mo Rafal fausaga.

O le umi o le faʻasolo saʻo e fuafua i le mamao mai le tumutumu o le taualuga i le pito i luga o le puipui. E masani lava, i le taimi o le masini o le rafter system, e masani ona maua ai le umi o le umi o le umi o le tino poʻo le laupapa e le lava mo le masini o le solo. I lea tulaga, e faʻaoga e fausia ai pe faʻapupula isi taʻavale.

Fale pe o le amoina - o le a le eseesega?

O le vaega autu o le rafter system o le taualuga o fata o ratsical racks, tiga ma le le mautonu ua uma ona tuu vae. O vae o le rafting vae ma le pito i luga o loʻo taoto i luga o se utupoto faʻapitoa, o loʻo iai i luga o fata faʻapipiʻi, ma maualalo - luga o se faʻamatalaga faʻapitoa o le pa - marylalation. O le koluse o vaega o elemene o le rafter system tumau i le faʻamoemoe o le taualuga i luga o le taualuga, ma o lo latou umi e mai le geomoric tele o le sika.

Spocing auala auala

Elemene o le rafter system.

O nei mea e lua e lua - o vaega ma le umi - e le masani ona fetaui ma le talafeagai tapulaʻa, ma e tatau ona e faʻamalosia pe umi pe faʻalautele le mamanu. O le siʻitia o le koluse o vaega o elemene o le rafting system e taʻua o le taulaga, ma le faʻateleina o le umi - o le vaeluaina o le siʻi o le umi. E faatinoina pe a e manaʻomia le faʻateleina o le umi o le afi o vae.

E ui i le tutusa i igoa, o isi nei itu e lua o galuega 'ai. O le faʻalauteleina o le faʻalauteleina pe a siʻitia i nisi, e masani ona tele taimi o le fausaga, eleelea 2 o le tutusa laupapa poʻo le laupapa. I se mea na faigofie, e faigofie ai ona fesoʻotaʻi le lua o elemene e lua i le tasi e faʻaleleia lona malosi. A faapupulaina, elemene o loʻo umi, faʻafesoʻotaʻi pito o fasi lapoa o se tasi ia i latou nei ina ia talafeagai le umi o le ala o le tele o vae.

Tusitusiga i luga o le autu: moega ma le siiina o le auala ma ou lava lima: Meafaigaluega, mea, gaioiga, faatinoga

Faavae tulafono o le amoina o le sropling vae

Faʻamalosia i se faʻaopopoga faʻaopoopo o le fesoʻotaʻiga nofoaga ma bolts, fao ma (pe) puipui. Manaʻomia le faia ina ia mafai ona latalata i vaega e lua o le taʻavale e latalata i le tasi ma le isi. Afai o ia te oe le agavaʻa e filifili ai, e tatau ona e filifilia i taimi uma le auala sili ona faigofie e ola ai. O le nofoaga o upu manaʻomia e faʻapipiʻi ai ma le maopoopo e faʻatumauina uma avega, ma afai e tatau ai, ma faʻalauteleina le uamea o loʻomea.

O le amoina o le rafter e mafai ona faia i 3 auala: faʻatasi ai le jack, o le amoina o le "faʻamalolo ai le" ma le umi o le apamemea. O le filifiliga mulimuli o le auala e faia saʻo i le taimi o le faʻapipiʻiina o le rafter system. A o le Filifilia, e manaʻomia le tatau ona amanaia le faʻailoga o le faia o le faʻauiga o le faia, o loʻo avanoa i le i ai o mea o loʻo iai (laupapa poʻo le laupapa). Tusa lava po o le a le auala filifilia, e faamutaina ai le rafter o le a manaʻomia meafaigaluega:

Spocing auala auala

Meafaigaluega mo le faʻamamaina o le rafter futu.

  • ulo;
  • vaaia-naifi;
  • Transverste na vaai;
  • Tautau;
  • o le samala;
  • Kiyanka;
  • vaalele;
  • Sherbel;
  • ;
  • moa;
  • Tusi lesona pe eletise eletise ma se seti o mea a le puipuiga.

E ui i lea o le amuia le lisi o mea faigaluega, e leai se mea sili ona suamalie i le auala o le amoina.

Mo le faʻaalu, o le jack e fesoʻotaʻi pito o le pa poʻo laupapa o loʻo tipi i lalo o le tulimanu o le matua o le 90º. I le nofoaga o le togiina o pito i itu uma e lua, o le laina o le itiiti ifo o le 50 cm ua faʻapipiʻiina. O loʻo faʻapipiʻiina le laina i mea o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le tapuni ). Talu ai nei, ua matua suia fao ua suia i le taimi umi lava pe afai o le pito o laupapa e fesoʻotaʻi i totonu o povi ma uamea.

Taua taua: Ia puipuia le fesoʻotaʻiga o le fesoʻotaʻiga mai le itu o itu i luga o pito o le fesoʻotaʻi vaega, o pu e mago ia i totonu o le Aron Bank ua faʻapipiʻiina. O le faigofie, ae sili atu le taimi e alu ai le taimi - o le teuina o metotia - Doicking ma le spike.

Spocing auala auala

Polokalame o le faailogaina o vae o le rafting vae.

I lea tulaga, o le metotia e uiga i le pito o le tasi vaega ua vavae ese, ma i le pito i luga - o le a le isi - o le grooves tumau. Tuufaoisia i le tasi le isi, latou te pei o se faʻalilolilo PIN, o le a puipuia ai le tele o avega.

Tusitusiga i luga o le autu: tutoʻatasi vali o se fale laupapa

Ina ia tuʻufaʻatasia vave "le televave", o le faʻafesoʻotaʻia o pito o vaega o le lalagaina o le rapter o loʻo tipiina i se tasi o le 45º, pe a fai o le vaega o le fesoʻotaʻiga ma le lapoa o le 12 pe 14 mm. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻaiuga o le pito i tua e faʻamago ai, o le lapoʻa o lea e tatau ona fetaui ma le lapoa o le pa. Afai o le pu e tele, o le pito i tua o le a aliali mai i le nofoaga faʻapipiʻi e fausia ai se avega faaopoopo i le declection.

O le masani ai metotia o le rafters o le musika e faʻaalia ai le faamoega o le tasi vaega o le rafter i le isi vaega o le 1 M, o le mea e fesoʻotai ai i fao i totonu o fao i totonu o le checkker. O nisi taimi o uʻamea uamea o loʻo faʻaaogaina mo le vave, lea, mai itu uma e lua, o loʻo viliina nati. O lenei metotia e lelei i lena mea e le manaʻomia le matauina o le saʻo atoatoa i pito o elemene fesoʻotaʻi.

O le faʻamau o le apamemea o loʻo masani ona faʻaaogaina pe a faʻaaogaina o se fola o vae o laupapa. O le fesoʻotaʻiga i le "Obllique na o le Komisi" e masani ona faʻaaogaina pe a faaumiumi se vaega tele. O fesoʻotaʻiga a Iopu e mafai ona faʻaaogaina i mea uma e lua.

Faatasi ai ma soʻo se metotia o le faʻamamaina, o le dictice nofoaga avea ma ituaiga o palasitika hinge.

Ae talu ai o le rafter e tatau ona sili atu le malosi i lona umi atoa, e tatau ona faia le faʻauiga i se mamao e le sili atu i le 15% o le lele o le lagolago ). I lenei tulaga, o le taufaasese o le rafter i le fesoʻotaʻiga nofoaga o le a latalata i le mafai ona latalata i le leai

Tapena ma le malosi

Spocing auala auala

Polokalame o le faʻamalosia o rafter systems ma faʻaopopo lanu piniki.

O nei ituaiga e lua o avetaʻavale na faia o laupapa ua masani ai. Mo lo latou maalogia, o le "vermost" metotia e masani ona faʻaaoga. Ua faʻatulaga le faʻailoga o loʻo faʻatulaga mai i le lua pe sili atu laupapa, o loʻo fesootai e vaega lautele ma faʻapipiʻi i le siaki ma fao.

Ia faʻalauteleina le umi o sea vaʻa, ua tuʻu faʻatasi ma le tutusa o sisitema ole faʻataʻitaʻiga. I le tulaga o le togiina, o le tasi laupapa i totonu o faiga taʻitasi e tatau ona faʻatino i se isi pe a ma le 1 m, ma o nei laupapa na nonoa faʻatasi ma le tasi ma le isi. O lenei metotia o le togi faʻatagaina oe e fatuina se faʻatuatuaina o le atoaga o le faʻasoasoaina vae, e le maualalo i le malosi o fofo mai se nofoaga o le suilapalapa.

Mataupu i luga o le autu: O le a le pito o le fogafale i luga o le ea?

Mo le tuʻufaʻatasia o taulaga, e tolu laupapa e manaʻomia. E i ai le lona tolu, e tutusa lava le lautele o le muamua lua e tutusa tutusa i le umi o laupapa. E le gata i lea, e le o le umi o nei laupapa e lua, ae o loʻo oʻo mai ia i latou ia le faʻailoga sili ona taua, ae masani lava mo le tolu o latou umi.

Spocing auala auala

Faaputuga o suiga faaopoopo.

O le iʻuga, o le vae o le vae na maua, i luga o le lima e tasi e aofia ai le lua vaega paʻu ese mai le tasi ma le isi, ma le isi itu o le tasi lua. O le nofoaga o le na tupu o le Komiti Faʻafoe i le va o le lua o loʻo faʻapipiʻiina i le siakiina o fao poʻo paʻu.

I le vaega o totoe i le va o le lua laupapa na faʻapipiʻiina faʻapipiʻi mai le tao o le laupapa, siʻosiʻomia ma le mafiafia o le laupapa, ma i nei nofoaga e le manaʻomia. O le umi o le uners e le tatau ona itiiti ifo nai lo le lautele lautele o laupapa. Faapipiiina o sea folau ma se laupapa e tasi mo se tamoʻe, ma faaluaina - luga o Maouerlat.

Ae o le faʻaaogaina lava o loʻo i ai pea le afi e sili atu nai lo le twoves rafyles mo le malosi ma le faʻatuatuaina. O lenei ituaiga o le rafter system e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le fefe e faʻaaoga ai taualuga o taualuga, ae mo le Hollam ma semi-Rag Ituaiga o le taualuga, o latou faʻaaogaina e le manaʻomia.

Afai e fausia le taualuga, e manaʻomia le umi le faʻaalu o le au fetau, e leai se mea e ono mafua ai ni aʻoaʻoga. O lenei galuega ua mafai atoatoa i se tasi e mafai ona tagofia le ax, o se penefiti ma lunite. O le mea autu o le faia lea e sili atu, ae o le taumatau nai lo le vave, ae o Iababy o le a. Ma o le a ia te oe se fatugalemu ma faʻatuatuaina ma le puleaina na fausiaina e oe o le a auauna ia te oe i le faʻatuatua ma le upu moni e leai se tasi o sefulu tausaga.

Ia maua se laki! Faalagolago i le taualuga o lou fale!

Faitau atili