Cack-Sheck Bloding Manaiti mo Tamas: Master Vasega ma Bluesting polokalame

Anonim

O le faʻataʻitaʻiga o pulou e sili atu talavou, ma e fetaui lelei foʻi mo aliʻi. I le tusitusiga na lafoina mai i lalo, o le a tatou auiliiliina filifiliga mo caps-totini faʻamatalaga auiliili, amata ile faʻataʻitaʻiga a tamaiti.

Cack-Sheck Bloding Manaiti mo Tamas: Master Vasega ma Bluesting polokalame

Fanau le pulou

Saunia se fulufulu puaa o le lanumoana (mo se tama), fanaina nila. Tufatufa atu mo 4 tautala o le 25 teops (muamua ituaiga na o le 100 matatitu). Latalata i le lio ma laia se Gum (2 Teop Mata, 2 sese, o se isi faʻailoga e tatau ona faia seʻia oʻo i le iʻuga o le laina). O sea mea e tatau ona e siakiina e tusa ma le 6 cm. Ina ua maeʻa, alu i le foliga mataina, siaki le laʻasaga atoa na oi latou. O ia foliga o le stroy brat ^ cm (taumafai e taumafai sili atu i lau "galuega" i le mea e te mulimuli ai i le sili atu o le sili atu o le tele).

O le taimi lava na maua ai e le Tamoes le tele o le manaʻomia, o le taimi lenei e agaʻi ai pea i le tagata fouvale, i lapotopoto, fai atoa ai le 15 nuoi. O le mea o totoe o le aupito tala pepelo e lua faatasi ma faʻamalamalamaina le mea faigaluega. O la matou oloa ua saunia, o filifiliga e mafai ona teuteu lona pito i luga o le pompton.

Cack-Sheck Bloding Manaiti mo Tamas: Master Vasega ma Bluesting polokalame

Fafine Filifilia

Mo lenei vasega toa ma le vasega, o le a tatou manaʻomia uma mea tutusa. O le lanu o le vulu e manaʻomia e filifili pupula ma talafeagai i lalo o ofu pito i luga.

O lea, tatou amata. Matou te faia lenei tootoo mo fafine i se ata faapipii, va i luga o le averesi tele o le ulu, o le ata o le 56 cm. Le laasaga muamua e fuafua ai le maualuga o le maualuga. Dial tusa ma le 22 matatio ma siaki 10 cm faʻaaoga foliga foliga foliga. O lenei i lenei vaega o loʻo taʻua tonu uma teops ma nodes. E manaʻomia lenei mea e faʻapipiʻi ai le node Rapeport. Ina ia mafai ona lamolemole, e tatau ona i ai le 30 laina, o le aofaʻi lea e talafeagai mo le lautele o le 56 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts "Bethereemia fetu" mai le pepa: Matai vasega ma Studlates

Cack-Sheck Bloding Manaiti mo Tamas: Master Vasega ma Bluesting polokalame

I totonu o lenei embodiment, o le malosi o le faʻaaogaina o le 3 laina ma 2 matape i le 1 cm gitting. I le taimi lea, e mafai ona e agaʻi atu i le faʻailoga ma le maneta, lea e matua faigofie ona faʻatino. Ituaiga 122 foliga matano i luga o nini o nila ma mulimuli i le 90 laina. Afai o le a pe a uma ona e vaʻai o lau oloa faʻamanatuina oe o se paipa, ona e i luga o le ala saʻo ma o lenei ua matou maua se faʻasologa o le maʻi. O le faia lea o lenei mea, e siaki faʻatasi ni mataua i le laina lona tolu. E tatau ona i ai na o le 3 matape, siaki le lapotopoto filo i o latou. Ua faia lau pulou.

Cack-Sheck Bloding Manaiti mo Tamas: Master Vasega ma Bluesting polokalame

Cack-Sheck Bloding Manaiti mo Tamas: Master Vasega ma Bluesting polokalame

Galue ma Crochet

O le faia o lenei pulou, matou te manaʻomia: vulu o lanu e lua (stode tusi ai lau tofo), honekhimeter.

Faatasi ai ma le Sendnetameter, faia le ulu fuaina o loʻo faamoemoeina, ma e mafai ona fuafuaina le ulu o le lumanaʻi, ma e mafai ona tatou amata galuega. O lenei ulu ulu e tatau ona e amata i le spray gum. O le faia lea o lenei mea, Ituaiga 12 Ais Loops (o le lautele o lou gum), ona fai lea o se matasele mo le siitia ma siaki le laina o koluma e aunoa ma nikid. Siaki le isi matasele mo le siiina ma le tasi laina o koluma e aunoa ma se nakid (o se mea e manaʻomia o se mea faʻapitoa mo le pito i tua o le matasele). Ina ua uma le fesoasoani mai ia laina, o loo tusia lo matou gutu. Moe i luga seia e taunuu i le le mautonu o le ulu, o le mea autu o le numera o ivi e tele 12.

Ia e faʻafesoʻotaʻi le iʻuga i le amataga. Faia se tasi matasele mo le siiina, ulufale i le matau i le muamua o le matasele muamua i le tasi itu, o le isi ma siaki le deep. Faatasi ai ma le fesoasoani a te auvae mataga, ave se snam (fesoʻotaʻi faalua ma le lua, tolu ma le tolu, ma isi. I le taimi ua uma ona gagau i le afa, ulufale i le Gum Enter i le tasi lifi le matap ma siaki le koluma e aunoa ma nikid. O lenei ua tuu ma le faaeteete le oloa i luga o le oloa i luga ma i le forreskin, siaki 2 koluma e aunoa ma se Nakid. Fai ia 10 koluma e aunoa ma nikid. Ua oʻo i le taimi e faʻapipiʻi ai le lanu lona lua ma alu i le faʻavae. Lea e mafai ona e faʻaali atu i lou gafatia uma. E mafai ona e tusia uma laina o pou e aunoa ma nikada poʻo le faʻaaogaina o koluma ma Nakud. O le mea autu o le filo e masani ona i tua atu o le matasele.

Tusitusiga i luga o le autu: pulou lima i luga o le lima

Cack-Sheck Bloding Manaiti mo Tamas: Master Vasega ma Bluesting polokalame

O lea, pe a uma ona e faapipiiina se vulu fou, fai se lifi le matasele ma lalagaina laina mai le pou e te fiafia ai. Ina ia lamolemole le pulou, fai le masani i laina taʻitasi e taʻitasi e faitauina le numera o lopas. O latou aofaiga e tatau ona sologa lelei e vaevaeina e 12. ina ua uma ona e "o mai i luga" i le pito i luga o le pito i luga, e tatau ona e faia se mea. Matou te tufatufa atu le matou numera o matatili i le 12 ma le lamolemole 10. O lona uiga e tutusa uma matanotusi, tasi koluma e tatau ona faaitiitia. I lenei auala, pe a fai e iai lau 3 mata. Siaki i latou i le tasi ma amata le faia (e aunoa ma le solia o le filo) se tamai mata. Faasolo i totonu o le mama, sefe le vulu ma tipi. I le pito i lalo o pulou, ulufale ma le faʻaeteete le ki matagofie, lea o le a vaʻai ma le faʻaaloalo i le lautele o le faʻavae o le ulu. Ua uma la matou lesona!

Vitio i luga o le autu

O le filifiliga o loʻo latou filifilia o vitio lesona ma se faʻamatalaga auiliili:

Faitau atili