Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Anonim

O faʻatasiga o sela o loʻo faʻaogaina mo se taimi umi, ae o le atinaʻeina o tekinolosi, o le lautele o le talosaga e faʻalauteleina. Afai o le amataga o le fale o le sitaili sima e seasea ona fausia, ona o nei mea o lenei mea ua uma ona faʻaaogaina i le 15-20% o fale fou. Fausia e pei o fale o nofoaga le tumau ma fale tino. O mea uma e faʻamatalaina e le maua o mea i le tau, lelei le vevela inisinia uiga, faigofie ma vave mou.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

O se fale o le sitaili sima ua fausia ma se tamai numera o fola: e oʻo i le 3

Faavae mo se fale o Bam Packs

E pei ona e iloa, o le pamu sima o poloka e iloga i le maualalo o le mamafa. I le tasi itu e tasi, o lenei mea lelei: E faigofie lava le galue ma le faʻavaeina mo se fale e manaʻomia i se tamaʻi tomai, ma, o lona uiga, ma le taugofie. Ae, i le isi itu, pe a faʻagaioi le faʻavae o le puipui o le puipui ona o se laʻititi mamafa e le mafai ona "fetaomi" faʻagaioiga, pei o se mamafa o le fafie pe taui atu e pei o fafie. O le a le uiga o manaʻoga mo le faʻavae i lalo o le kesi kesi-sima o loʻo faʻateleina: E oʻo lava i le tele o le sese e tau atu i le mea na tupu, "togafiti" e taugata tele. O le mea lea, e sili le faʻasaoina i luga o le poloketi: e vave ona alu ese mai.

O le a le ituaiga faavae o le faaaogaina

O mea na faia i lalo o se fale o le pipine. I luga o eleele e le o le aisi e aioi, o le monolithic betlt faavae faavae e masani ona faia. Loloto - lalo o le maualuga o le fua o le eleele ma i soo se auala eseese. E ala i lona fausaga, o le faʻamalosia o le taʻele o le a taui ai mo uma tulaʻi mai o le osofaʻiga o le samoa.

Afai o le loloto o le muamua o le eleele o le 2 mita ma sili atu, o le lipine faavae faavae ua taugata tele. I lea tulaga, pe a lokaina i le tulaga lea i se eleele masani i se malosi masani, o se faaputuga-vali faavae o faia i lalo o le fale o le siomia. I lea ma lea tulaga, e aunoa ma faʻavasegaina, e le o se mea e manaʻomia: E taui mo le le talafeagai tulaga, e masani ona tulaʻi mai i luga o le isi. A aunoa ma le ogia, o le a taitaiina atu ai foi i foliga o peoi, ona o lona masini mo pa mai lenei mea e manaʻomia.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

O le a le faavae mo le fale mai le faʻapipiʻi sima filifili e fuafua i luga o eleele i luga o le togafiti

O le sili ona taugata, ae o le sili ona mautu le afaina o le faavae i le ituaiga o le monolithic ipu. O loʻo tuu i luga o eleele ma se tamaʻi faʻaaogaina o le tomai - uma, o le sili ona lelei o le tele o lapisi. E ono taumafai mai e le taugofie e faatusatusa i le fusi o fusi, ma le loloto o le ufiufi nai lo le 2 mita. I lenei tulaga, o le ogaumu e sili atu talafeagai pe a foi mai le mafua mai o tala faasoasoa faiga e le mafai ai le faaputuga faaputuga.

O faʻavae na faʻavaeina mo lenei ituaiga o mea e le o fautuaina. O le tele o luʻitau e tupu faʻatasi ma fale fale i faʻavae i luga o faʻavae mai fbs, fau poloka poʻo pilika. Ona o le mea moni o loʻo latou i ai lava le agavaʻa e fai ai le taʻe, i totonu o cellolar, e masani ona faʻaoʻo i se faʻafitauli matuia: e tele naua paketi e masani ona tulaʻi mai. Aua o le National Forests e le faaaogaina.

Ma tatou gauai atu i ai, tali ma le 100% faʻamaonia O le a le faʻavae mo le fale o se falemaʻi e na o le mamanu e mafai ona avea ma faʻaiuga o le tuutuuga.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

E faigofie ona faʻagaioia lelei le sima, o loʻo mafai ai ona e fausia fale o faʻafitauli

Ma chokol pe leai

O le isi vaega o le sima o le sima o le maualuga hygroscopity. I lona maʻi suka, na teʻena ai lona vevela o meatotino a le au faʻaletagata, ma faʻatigatia o le faʻataotoga i vai e mafai ona oʻo ai le faʻaumatiaga o mea. O lea, o le fale o le faʻaputuputuina lautele o loʻo manaʻomia pea ile faʻavae, ma faia ni vaega tele o tipiina o le susu. Ma o lenei e faʻaopopoina i gaioiga uma mo le faʻamamaina o le faavae, ua fuafuaina foi e le laufanua ma le tulaga o vai o le eleele.

Fale sima le fale: poloka poloka

E amata uma ile sauniuniga ole sauniuniga:

  • Siaki le suiga sifitu. A i ai ni suiga e sili atu nai lo le 30 mm mai le manaʻomia e aveʻesea ai. Afai e iai ni matata laiti, e faigofie lava ona latou tata, ma ua tumu le lua i le sima. Afai o le lauʻeleʻele e le tutusa, o se isi nofoaga faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻiina, e tumu le laufanua i le sima ma tulaga i le tulaga. Na o le mafaufau i le mafaufau loloto o le mafiafia mafiafia o le sima o le 3 cm, ma mo le soona manaʻomia pe faʻaopopo se vailaʻau ma le faʻamalosiʻau mo le viʻiga mo le viʻiga mo le viʻiga mo le sipuni mo sima mo sima. E mafai ona faʻaauau le galuega pe a pa'ū sima 50% le malosi, ma o le 7-9 aso i le vevela o le + 20 ° aso i lalo.
  • O le tapuni-i luga o le susu e faapupula ai. Muamua, faafefeteina le suavai ua maitauina ma le leaga tele. Ma e sili le le o le tamoe. E mautinoa lava e taugofie, ae i galuega faaonapo nei e le aoga ma e puʻupuʻu tele lava. A o le faʻapipiʻiina o lipine, tasi i luga o le tasi ulufale i le itiiti ifo 15 cm.

I le vaega o totoe, e aoga mo mea uma ma le maelega maualuga. O le laʻititi laʻititi o le faʻavae, faigofie faigofie. O le taua o le vai ua uma ona tusia e uiga i le taua: E te manaʻo i se fale o le sima sima e avea ma mafanafana - vaʻaia e matutu.

Tulafono mo le faʻataʻapeina o poloka faʻapipiʻi

I luga o le tapuni-o le tapuni susu, e mafai ona e amataina le poto o le sima. O loʻo faʻatautaia i luga o tulafono e tasi e pei o piliki: faʻatasi ai ma fusipaʻu o laina. O lona uiga o le faʻailoga o le pito i lalo o le poloka pito i lalo o le tino o le poloka o loʻo taoto i luga. E sili atu le matagofie, pe a fai o le Seam o loʻo i le ogatotonu o le poloka, ae o le sili atu le maualuga o le 10 cm.

Mataupu e uiga i le autu: polokalame orpromment croroyry cross tamaiti: faʻafefea ona aʻoaʻo e ofi mo le maua fua, tamaiti download, autu ma video, motiis

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Mataupu Faavae o le Laina poloka mai le Aee Kamupani

Special Gliue o loʻo faʻaaogaina mo Masonry Cankoblocks. E taua - mo le sima. O loʻo faʻaaogaina i se manifinifi manifinifi o le 1-2 mm faʻaaoga se meafaigaluega faʻapitoa - carriages ma se mataua mata. Aisea e sili ai ona tuu ai lenei vaega? Muamua, kulu pele, lona lua, o se bridge bridge, pei ona i ai le malosi o le susu sili atu nai lo le kesi poloka. O le mea lea, o le mafiafia mafiafia e sili ona lelei: e maua ai se mea mautu le gaosia ma le itiiti o le vevela vevela.

Meafaigaluega

Mo le toniga o le fasi fasi kelu, o loo i ai braded carriages. O i latou o se atigipusa ua utaina i se pakete o le fofo. O le lalagaina o poloka sima i luga o latou lava lima faʻaaogaina le taʻavale o loʻo faʻaalia i le ata lenei.

O le a ave o ia i luga o puipui ma lalo o le fiafia o le masalosalo ma le taua ma le taua ma lapoa tele pe a mafai ona fola uma le pakete i le pa. O le mea lea, i le taimi o le Faʻalapotopotoga Tumaoti o se fale kesi, e masani ona faʻaogaina ni masini - laiti lima karimati (vaʻai ata) E pei ona e vaʻai i ai, e foliga mai ua faigofie ona faʻamatalaina ma o latou lava lima mai se fasi gaoa. O le lautele e tutusa ma le lautele o lau poloka (e oʻo atu i le milimita, e mafai ai le 1-2 mm itiiti). I le pito o le uati (mafai ona tipiina), o le 'au na faʻapipiʻi. I se mataupu faaletagata, e mafai ona e faia le maketi ma se nofoaga tele sparala, ae e le aoga tele.

O le mea taua lona lua o mea faigaluega. E iai foʻi le faʻapitoa, ae o le sima sima e faʻaitiitia ai le lima masani na vaʻaia ma se nifo mama.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Taavale ma vaai - mea taua

Oe manaʻomia pea se masini mo le vasega. E tusa ai ma le fale te tekinolosi mai le sima faʻapipiʻi, o le faʻamalosia o le a faaputu i le laina o le 4 o le 4. I lalo o nei papa o loʻo faia i le tino o le poloka o le palu. O le faia o lenei mea, e i ai se meafaigaluega faʻapitoa - o le pito pito i luga o le 'au ma se faʻamamafa mo le lima lona lua. E mafai foi ona faia se mea faapenei.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Lua faʻataʻitaʻiga o le stroke-tipi mo le kesi poloka

Faapea foi masini aoga mo le fesiitai poloka. E poloka poloka ma tipiina o loʻo i lalo o lima, ae e sili atu le taugata, ma e faʻaola le faʻaolaina o le a faia i se fofo. E faʻaliliu poloka ma pito i totonu o loʻo iai ni ata faʻapitoa o loʻo galue i le aluga o le kalave.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Poloka masini masini

I le faʻaopopoga i nei mea uma, o se koneteina mo le tootuli o kue, o le pakete o le pakete, o le tau o loʻo i ai - o le pulumu, o le taʻele o le paʻu. O le mea lea e tatau ai i mea faigaluega. E i ai se isi mea manaia - o se tulimanu e mafai ai ona e tipi i itu taumatau. I le ata e latalata i le puloutau, ae a manaʻomia, e aunoa ma le mafai ona e faia.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Se seti o mea faigaluega e manaʻomia pe a fausia se fale o se sima sima

Faatoloto se Beael-sima poloka

Aeeded Commate o loʻo faia le teʻesega o tekonolosi e faigofie: o se sili atu pe sili atu le lamolemole vaega o loʻo faʻaaogaina i le pito i lalo. Fautuaina le sili atu le mafiafia 1-2 mm. Faatasi ai ma lenei tusi apalai ma le fesoasoani a le taʻavale o le tele o le kulu, e le tupu, ma e seasea lava faʻaleagaina. Ia apalai foi i le itu i luga o le poloka na latalata mai. E mafai ona e faia lea ma le fesoasoani a se faʻasee, spatua, poʻo le taimi lava o le tautepole. Ua aveʻese foi toese i le pito o le mea faigaluega. Action Glue, taumafai ina ia le tafe mai le pito o le poloka: E faigata ona aveese atu i le paepae.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Faʻafefea ona faʻaaoga le faʻapipiʻi i lalo o le sima sima

O mea uma o loʻo i luga na i ai i le maʻitaga i luga o le kulimi faʻapitoa. O nisi ina ia sefe le sima-oneone fofo. O lona manifinifi manifinifi e le o lafoina, aua o le ai ai sili atu. E aveʻesea i latou o le pito o le mea faigaluega, ae o le faʻataʻamilomilo pea o loʻo vaʻai. E uiga i le vevela inisinia tapulaʻa o sea pa e sili atu le sili atu ona e le o fai atu: malulu bridges e lautele tele.

Ae le i faʻamauina le iunite o loʻo fuafuaina: ave le pulumu ma faʻamalositino i luga o laʻau uma. Afai o le tau e mago ma vevela, o le poloka o le a sioa ma vai. E mafai ona e faʻatuai se faʻapuʻupuʻu o le pulumu, e mafai ona e - mai le fasioti tagata. O le poloka faʻamamaina ma le susu o le paʻu ua siitia ma tuu i luga o le kelu, latalata i le ua uma ona faʻapipiʻiina. Faʻaogaina le ata, tuʻituʻi i luga o le itu mama o le poloka poloka, ausia le mea e manaʻomia ai le mafiafia o le 1.5-3 mm. O le faʻalauteleina o le Gliue Disiplus ua aveese e se spatila.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Faapipii poloka

Ia ave nei le tulaga, ma faʻaseʻe le poloka i le itu i le itu i luga o le tulaga ma le faʻaupuga: tuʻituʻi i nofoaga talafeagai i cyan. Atonu e manaʻomia taumafaiga. Fuafuaina kelu, pe a fai ua tatou filifilia.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Ogatasi le poloka i nofoaga uma

O sea galuega e toe fai i le taimi o le taimi. Le-mafolafola, ae mononous galuega. Ae o le fausiaina o se fale mai se sima vavalalata ma ou lava lima e aunoa ma ni galuega fausaga. O le mea taua o le tausisia o le tekonolosi.

Aoga masini ma aoga toe faʻaleleia o le faʻamutaina o le tekonolosi i le ata o loʻo mulimuli mai. Tagata i o latou lava lima fausiaina se fale o se sima lelei mo i latou lava, e faia e tagata uma le lelei, ae vave ona faʻaogaina ni mea manaia. O le fofo e faʻaaoga e faʻaaoga ai se toe faʻaleleia o le spatitud spatila. Mai i itu o ni kopi laiti i luga, latou te le oti i se fofo i tua atu o le poloka. O le mamanu e maua i le ituaiga o le mataitusi "p", ae i le puʻupuʻu "vae" ma lautele "tua", mai le ogatotonu o le spalala.

O le mamanu e tuu i luga o le poloka, o le kelu e lafoina i le itu lautele. I tua atu o pito pe mo le 'au e toso i le poloka. I le taimi lava e tasi, kelu o lo o lavea mai ai le nifo. E na tufatufaina atu foi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le tutusa stture, kelu i le itu, ae le faʻapipiʻiina, ma le poloka faʻapipiʻi. Faapipiiina saoasaoa ma lenei metotia e maualuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona piki i luga pupuni i luga o le pakesomic faamalama i totonu o le fale ma fale

E manaia tele le aveina o le iunite i le fesiitaiga. O le uamea lea uamea ma le lua faafetai lima. E moni lava, o taimi uma, o taimi uma o loʻo faʻaliliuina i le lua fao i le poloka, ae o le faʻaliliu e sili atu faigofie nai lo le taofi o pito. I le lautele, o se vitio aoga, naʻo le faʻaputuputu o poloka "i le mata." O lenei "taliaina" e ono le mafai ona tautua, ma o le auala o loʻo totoe e mafai ai ona lelei e poloka poloka o le sima i le vitio e lelei tele.

Masonry o le muamua laina o le sima sima

Faatasi ai ma soʻo se fausaga, e taua tele le faʻavasega muamua o le la muamua: O le a matou taulaʻi atu i le fau o puipui. O le mea lea, matou te faia ma le faaeteete, toe fai le tele o taimi. O le laina muamua o poloka faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le sima-oneone fofo, o isi uma - mo le kelu. Gauai atu! O le itu o loʻo faʻaseseina e le glue: O nei fusi e tatau ona masani - e le sili atu nai lo le 1-2 mm.

O le muamua o le tulimanu poloka. Tele taimi, o le latou pito i fafo e gaoioi i talaatu o le faavae. Muamua, o le a latou faʻalapotopotogaina lea ma vavaeʻese, ma o le mea lea e faʻateleina ai lona mafiafia. O le pa o loʻo tautau i luga o le pito i lalo - e le gata i lea foliga mai, e faʻaitiitia foʻi le tamaʻi povi ma le puipui, ma mo se fale-fufuʻau o le tino e taua tele.

Muamua o mea uma lava, ma le fesoasoani a se tagata laser ma le vai maualuga, tatou maua le tulimanu pito i luga o le faavae. Mai ia te Ia ua amata nei ona tatou mou. O le uiga atoa o le laina muamua o le suia le mafiafia o le fofo, e aofia ai poloka i le tafailagi vaalele. I le taimi na faʻaitiitia ai le faʻateleina, o le sili atu faʻateleina na aveʻesea, ae na matua atoatoa pea lava le galu. Ina ia mafai ona faʻataʻalo o le aseta faʻapipiʻi i le lumanaʻi, e faigofie atu ma le tulaga o le laualuga.

Faʻafefea ona maua le pito sili ona maualuga o le faʻavae o loʻo vaʻai i le vitio.

O lea la, i le pito sili ona maualuga o le fofo, tuu le mea maualalo. Na matou faataatia se vaega o 0.5-1 cm, salalau. Matou te tuuina le poloka muamua ina ia o ia pito i fafo e faia i le 50 cm i tala atu o le faavae. E pei ona latou tusia, e le talafeagai lenei tauvaga, ae ua foia ai faafitauli, ma e sili ona taua, o loo tafe ifo foi ma le potu atoa.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Ou te faʻaalia le poloka muamua, tuʻituʻi i le ata, tufatufa

Matou te mauaina le tulaga ma, faʻapipiʻi i le faʻatusa, e faʻatusatusa i ai i nai lo le siʻotiʻomaga ma tuʻutuʻuga. I le tulimanu o tuaoi, matou te faia foi lea o le itu e tutusa ai, naʻo le maualuga o le poloka na fetuunai i le muamua ma le mea lea matou te faʻaaogaina le vaega o le vai. Ina ia galue e sili atu le talafeagai, o le tulaga o le tulaga e mafai ona faʻasaʻo i luga o papatusi sulu o le mafiafia tutusa. I le faʻatuina o le tasi flassk i luga o le tasi tulimanu poloka, o le lona lua e mafai ona fetuunai le maualuga o le isi.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Malie masini

Matou te toe faia le tutusa gaioiga i isi poloka. Tasi le poto: faʻataʻitaʻi le tulaga na o le poloka muamua. O lea o le a le sese le mea sese. Ina ua maeʻa uma poloka poloka o loʻo faʻaalia (latou taua o le au faipule), o le maea e tau mai e le latou pito i fafo. E le gata i lea, o le Corrd faʻailoga le pito i luga o le poloka ma o isi uma o gatasi. Faʻalelei le fao i le fao i le poloka: O loʻo viliina faigofie, ma e faʻaauau pea. E mafai ona e fao i poloka o le laupapa, lea na taia ai fao.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

I le itu o fasi pepa e lua, ua uma ona lelei ma le ace e sasa ai le laina laina

O le gau e manaʻomia e tau mai i le lua itu, o loʻo agaʻi atu i le ogatotonu. Tele avanoa e aloese ai mai le faʻapopoleina, o lona uiga e tatau ona e fesoʻotaʻi, solia le ua uma ona faʻapipiʻi poloka.

Lona lua ma isi laina

I le faʻamaeʻaina o le faʻatulagaina o le laina i le ave oneone, o le Planner, le Tulafono o le Tulafono ma le Faʻateleina o le Faʻafiafiaga, aveese foʻi lapoʻa tele. O se mea taua lea e mafai ai ona e faʻaaluina le itiiti ifo o le le lava kuli. Ae o le aupito maualalo le faʻailoga e le o mea uma. Afai e le o le tulaga o le maualuga o laina taʻitasi, o nofoaga o gaioiga o le lotoifale e fausia i le puipui, lea, ma le faʻaititia o avega, e mafai ona mafua ai le tele o avega. O le mea lea, aua le faʻatitotili lea tulaga.

O galuega e le manaʻomia, e le manaʻomia tele, o loʻo iai se faʻailoga faʻapitoa mo nei faʻamoemoe. E le o le ua tumu. O lea, o mea uma e tulaga i le tulaga. Ona latou ave lea o le ievili ma toe pasi faataamilo i le tagata lautele, o le efuefu o. O lenei tulaga e le mafai foi ona misia: O le i ai o le efuefu e matua faʻaitiitia lava le faʻamalosia o kelu ma poloka.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

O le maualuga o eseesega e siakiina le tago atu))

O lenei mea uma ina ia mafai ai ona taofia le vaega fautuaina o le Glue i le 1-2 mm. O le Geometry o le sili sili ona lelei poloka o loʻo i ai pea se taufetuli. Tuu le eseesega ia 1 MM, ae tele o se mea e taua ai. O le mea lea, o mea uma e fesoʻotaʻi ma le atoatoa.

O le faʻaʻaisa na faʻaalu e masani ona misia lea tulaga ma Glue Glue i le 5 MM ma sili atu i le solia o le polokalama faʻapitoa. Ae o fale faapena e malulu, ma o le taumafaina o le taugata tele o le gliue. I le averesi glue taumafaina i le poloka:

  • Bcky poloka - 1.2 FOI;
  • Ma le groove ma tiʻetiʻe - 1 ato.

O le lalagaina o le lona lua ma le isi lava laina o poloka faʻapipiʻi faʻapipiʻi e amata foi i se tulimanu, naʻo le polokaina o le vaega o loʻo faʻaalia ina ia suia ai le isi. O lenei ua talosaga Gliue Blices i luga uma. O le faʻatulagaina o le tekonolosi o le kesi-sima poloka o loʻo faʻamatalaina i luga.

Mataupu i luga o le autu: O le laupapa-chipstatoo mo puipui o loʻo fai ma sui o le paketi faʻaumaina filifiliga

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Faʻafefea ona faʻataʻapeʻapeina se vaega o le vaega o le laina lona lua

Faʻamalosia o le faʻapipiʻi sima

Ina ia mafai ona faʻateleina le tikeri o le teteʻe atu i le fale i taumafaiga o loʻo tupu mai i le lolo atu o le eleele, o se faʻamalosi o le faʻamalosi o pa. Ina ia faia lenei mea, i poloka poloka ma se masini faapitoa, o le uumi o le uptoinul grooves ua taatele. Mo le mafiafia o fafo, e lua fale e faia i lalo o le lua laʻei, mo jumpers ma le mafiafia o le 200 mm taʻoto tasi le filo. Mai le pito o le poloka, e tatau ona i ai i se mamao o le 6 cm. A e lua drooves e sili atu le talafeagai e tetee atu ai i le mamao, o le tasi itu - luga o le tasi.

A sauni le vao, pefu na tafe ai le pulumu o latou. Ona latou fai lea o le faamalosia o le tulaga o le MM, ua uma ona taʻoto i totonu o seevae na saunia. O lo o e aumaia ina ia taoto atoa le toʻotoʻo i tulimanu: Na latou faʻaputuputu i latou i le nofoaga saʻo. O soʻo se tasi o le faʻamalosia e tatau ona i ai i le ogatotonu o le poloka, ae le o ni tulimanu o le fale ae le o nofoaga o puipui o puipui.

E tasi le pa ua faʻaalia i le isi, ua taoto lata ane. O le le fiafia e tatau ona 10-20 cm. Ina ia le mafai ona i ai i nofoaga o avanoa (faitotoʻa ma le faamalama), o le tulaga o le Afa o Afa o I lalo.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

Faʻamalosia o le aning ma le adajons faia se papa papa

A nenefu mea uma, matou te ave toʻotoʻo, susu le taia ma le vai ma le afa faʻatumu i le kulimi poʻo se vaifofo sima. Ma e tatau ona fufulu ma susu mea, a leai e le fetaui le fofo ma le mea o le poloka ma o le ai ai lea o le a leai se fesoasoani mai le faamalosia. O le mea lea o loʻo faʻaputuputu mai ai le papa, ona tatou pasia ai lea o le spalata i luga o togatotogi, aveese le faʻapolofesa ma le maualuga o le vaega.

O le faʻamalosia o loʻo faia i le laina muamua, ona - i le lona fa o le lua. I ofu masani, e tusa lava ma le le tutusa o le faavae o le faʻavae, o se fale o le sitaili o le a tu masani.

Ae e le o mea uma e mafai ona faamalosia. I luga o le faʻamalama ma le faitotoʻa faitotoʻa, faʻapea foi i le laina mulimuli o le foloa, o elemene o le faʻailoga manaʻomia, ae ua sili atu le ogaoga, ma 4 rods e fesoʻotaʻi ma se tino e tasi. Mo lenei o loʻo iai faʻapitoa U-foliga poloka. Latou te tuʻuina e pei o le laina mulimuli i lalo o le pito o le fogafale lona lua poʻo lalo o le taualuga o le taualuga. O le tasi itu o le pa i le Bloc Mayck, o le lona lua o le manifinifi. O le mafiafia o le puipui e tatalaina ma le auala, manifinifi - i le potu.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

O se faʻataʻitaʻiga o se masini o le faʻamalosia o le fusi i le taimi o le fausiaina o se fale o le foma poloka

O le 4 toʻotoʻo o le faʻamalosia ma le lapoa o le 10-12 mm, o se faʻaauau pea le faʻamalosia o le fusi. E fetaui i le faʻavae lava e tasi e pei o le auala pito i luga (e mafai ona e faitau iinei). O se faʻataʻitaʻiga o le faamalosia faamalosi - i le vitio.

O le faʻaumaina o elemene o loʻo puʻeina i totonu o le laina o le iunite, faʻatumu i le M200 Crand Correte. Ina ua maeʻa se seti o sima, 50% o le malosi e mafai ona faʻaigoaina pe tuʻu laina o le taualuga.

Faʻamalosia o faʻamalama matala o fale faʻapitoa

E tusa ai ma le tekonolosi, pe a fai o le fale o le shereed correte ei ai le faʻamalama tuʻusaʻo nai lo 1.8 mita, o le penisini o le kesi o le kesi o loʻo faʻamalosia faʻapitoa. Mo lenei, e i ai ni seevae uumi uumi e lua, o le fea, i le sili atu, 0.5 m umi faamalama tatala. Ina ia toe iloilo, mafai ona e faia ni faʻamaliega sili atu - e oʻo i le 1 mita, ma faʻamalosi i lalo o faamalama taʻitasi matala.

E talituina le tekonolosi i le puipui: seevae e lua o loʻo tuu ai le toʻotoʻo, o le a faʻatumuina i le kulimi poʻo le fofo. O lona uiga o le faʻamalosia, o le numera mulimuli o poloka ua setiina, ma e iʻu i se isi faʻavapiloma.

Lautele Mataupu Faavae o le galuega ma mea Sa ese o loo faamatalaina i le vitio lenei, o mataupu faavae o le faʻamalosia o le faʻamalama ma faitotoʻa.

E uiga i le foliga o le puipui o le puipui mai le sitaili sima iinei.

Faʻafefea ona alu e aunoa ma le faʻamafanafana

E masani ona fausia se fale o le sima o le tasi i le tasi vaitau e le aoga, o le faʻaiuga, o le pusa o loʻo i lalo o le taualuga pe leai - alu i le taumalulu. Ma ina ua mavae le taumalulu i puipui, e leai ni taufetuli, o le tele o mea na tutupu e manaʻomia:

  • Afai o le vai o le eleele e maualuga, aʻo leʻi faia le tau malulu, e manaʻomia le faia o se alavai.
  • Suafa mai le suavai ma fafo atu o le faavae ma base (mo le averesi o le oppp fasi ma le mafiafia o le itiiti ifo i le 100 mm).
  • Faʻatulagaina o loʻo iai i le fale.
  • O le fola i le pito i lalo.

O nei mea uma na tutupu e fuafuaina e puipuia ai le faʻamamaina o le eleele eleele i lalo o le faavae ma, aemaise lava i lalo o fola pito i lalo. Afai o le palapala i lalo o le ogaumu o le ogaumu, o le a amata ona tusia i le sili ona afifiina nofoaga - i le ogatotonu. Afai o le piliki ma isi mea mamafa e naʻo le tatalaina o le faʻasao, ona le maua ai lea o le tele o le tele. O lea la, o faiga uma e lisiina i luga e matua.

Fale mai le kesi-anicate poloka: fausiaina foliga

O le a se mea e mafai ona vaʻaia pe a maeʻa le faʻaʻaisa

I le faʻaopopo atu ia i latou i Frosts, e manaʻomia le faʻatumauina o le vevela i le pito i lalo o le pito i lalo - a itiiti mai o se lua o le bourfagakete e palu. Afai e te faʻatulagaina le maunu e le mafai ona leai se avanoa, e manaʻomia le utaina i lalo i le potu i lalo o le Fagala mai le tautoulu. O le vaega e sili ona tele - a itiiti mai le 20 cm. I le faaputuga ma le vevela faʻamaʻi, o le a le faʻatagaina ai le faʻaʻaisa o le fasi. A leai, o le a tatalaina lava, o le mafuaʻaga lava o puipui puipui - ma avega i luga o le va, o le kesi manogi e le ofi ai i lalo o le pa. E foliga taufaafefe, e ui lava i se tulaga masani (pe a na tumau pea) mea uma e le taufaʻamataʻu ma pe a oʻo i le isi vaitau e ono le tupu.

Faitau atili