O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

E masani lava, o le 'au o se fale o se fale poʻo se ofisa o le fale o loʻo feagai ma le mea moni e manaʻomia e suia ai le vai poʻo totonu. E mafai ona i ai le tele o mafuaʻaga - mai le suia o faiga ma le mamanuina o le potu atoa, i le faʻaoʻofu e fai. O le a le mea e fai pe a toeititi o se faitotoʻa fou e te le manaʻo e sui uma.

Faʻafefea ona vali le faitotoʻa?

O le galuega faatino o se faiga masani foliga mafai ona "manava" o se olaga fou. O le a televave atu ma faʻamaoniaina e faʻamalosia ai sea galuega i polofesa, ae mafai lava ona feagai ma le galuega tutoʻatasi. Afai e te valiina le Upega Tafaʻilagi Faʻailoa i le mea o loʻo i ai ma le tutusa o tuʻufaʻatasiga, o le mea e mafua mai ina ia sili atu nai lo le lelei.

Faʻafefea ona valiina oe se faitotoʻa o le faitotoʻa?

E tatau ona faʻailoa vave e le faʻalagolago i mea faʻaaoga i luga o mea faʻaaoga, soʻo se faitotoʻa e tusa ma tulafono oi ai nei:

  • Muamua, o le fuafuaga ae e te leʻi valiina e masani ona aveʻesea mai le matamuli.
  • Lona lua, e tatau ona aveeseina ni mea faigaluega mai le tapoleni.
  • Lona tolu, o ituaiga uma o vaega faʻaopopo (mo se faʻataʻitaʻiga, teuteu poʻo le tioata faʻapipiʻi) ua tapunia (pipii) ma se faʻapitoa puipuia ata.
  • Lona fa, o le ogaumutiti tuai e sola i taimi uma i ni auala eseese.

O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

E mafai ona e vaʻai i lenei faiga i sili atu auiliiliga e ala i le vaʻai i le vitio ...

Na o ia lava, mea faitino, pei o se vene (ata), e sili atu le manino "ma faigata (aemaise, faatusatusa i le lauiloa). I le faʻataʻitaʻiga, o faitotoʻa faitotoʻa e muamua o le vaiaso ae leʻi faia le galuega ina ia mafai ai ona faia le galuega mo le tulaga vevela ma le le fiafia.

O le a le mea e fai pe a fai o ni mea leaga laiti poʻo ni togafiti tulei pe a tagofia?

O ia "mea sese" le faigofie ona aveese latou lava ma le fesoasoani i le sili atu o le aufaasoga tuufaatasia (eseese) mo valiina meafale. Wax Polyrolol mo meafale e talafeagai.

Mataupu oi luga o le autu: matou te faʻaaogaina se KEL mo ata vali

A faʻapea e le tele le leaga, o le vali e mafai ona vali naʻo le faʻaleagaina o le nofoaga. A iloa mai i mea e sili atu nai lo le 50-100 cm, o togafiti e manaʻomia le pisia - o le a taofia ai le faʻavae o lemess, lea e leʻi tufatufa ai foi le faʻavae o le gulu.

O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

Filifili le tuʻufaʻatasiga ina ia mafai ai ona vali

O le filifiliga o vali o se ogaoga ogaoga ma talafeagai o le faʻaaogaina e tatau ona faʻatauina aʻo leʻi faia galuega i le tau saʻo.

E fautuaina le faʻaaogaina:

  • polyarethane vali,
  • vai tuʻufaʻatasiga - latou sili atu le aoga,
  • glyphthhele
  • Tuutuuga mo le pisia i le maualuga headity tulaga,
  • Isi ituaiga e talafeagai ina ia vali ai le vene.

O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

Gauai atu! E le faʻatagaina le faʻaaogaina o nitrocraes. O le mafuaaga o le manatu o na tomai e matua le talafeagai ai i se sili atu o le le gaoia, lea e oʻo atu i le faʻavaeina o le matua matua i luga o le laufanua. I le male, na o le oona o le aona ma mafai ona mafua ai ona tiga.

Faʻafefea ona valiina oe lava

O le galuega e faia i le tele o laasaga. O le vaega muamua o le tapena o le laualuga i le pisia. O le vaega faʻatulagaina o le faʻamamaina o le laualuga mai ituaiga uma o filogia, faʻapea foi ma le aveesea o le tuai o va eseese. E i ai tulaga pe a le lanu o se faitotoʻa fou e le talafeagai ma e le talafeagai i totonu o le masani i totonu. Afai o le 'upega tafaʻilagi e fou ma e le i ai se leaga, e mafai ona aveese le pito i lalo, ae na o le ufiufi o le saʻo lanu.

O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

Aveesea o le tuai o le taʻaloga poʻo le vali o loʻo tupu ma le faʻaaogaina o se tulaga faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina poʻo le faʻamamaina o paʻu.

Gauai atu! O nisi e fai ai se mea sese tele e faʻaaoga ai se turtinding turbine - e le taliaina. O ia faʻagaioiga e tau atu i le faʻavae o le nifo ona o ni suiga i le maualuga tele.

O Chips Ships po o le vaʻaia vaʻaia o loʻo utaina pe ogatasi ma laupapa paʻu, ina ua faʻamago, o nofoaga e faʻatautaia e se paʻu.

E sili atu le faigata, pe a fai e faigata ona lalagaina le laufanua i le taimi o le gaosiga o loʻo aiaia e le toto. I lea tulaga, o tapenaga o loʻo faia ai le faʻaogaina o le Zonal Togafitiga i se fau fale.

Mataupu i luga o le autu: fasi o pata o le afu mo teuteuga

O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

Ina ua maeʻa le tulaga o sauni, e mafai ona e oʻo i le lanu tuʻusaʻo. Valivali o le vaega mulimuli ma faʻaalu tele faigofie pe a fai o le Tasvas ua saunia lelei.

Fautuaga ma Mataupu:

  • E tatau lava ona manatua o vali ma lelei le malu puipuia e mafai na lalafi ai se mamanu tulaga ese i luga, o lea e fautuaina e faʻaaoga ai le sili ona mafaufau i ai.
  • O le faʻaaogaina o lanu lanu o le a fesoasoani ia sili atu i le natura o le matagofie o le fausaga, faʻapea ina ia mafai ona malu le lanu, o le faʻaaogaina o le ie puipui.

O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

  • O le faʻagaioiga o le laualuga ua fautuaina i se tulaga i le itu i le tulaga, o le a faʻatagaina oe e le atavali o le a mafai ona faia le lamolemole lamolemole ma le fiafia.
  • E faʻatagaina ma fautuaina foi le faʻaogaina o ata eseese o vaega taʻitasi i le Uese, lea e aoga tele pe a faʻatulafonoina i lanu eseese.
  • E ui i le tele o valivali mo le pisia, o nisi taimi e manaʻomia ai le faia o se faʻailoga faʻapitoa poʻo se isi lava auala e teuteu le faitotoʻa o loʻo teuteuina. I tulaga faapena, o le a aumai ai le fuaiupu e laveai. O le pulverizer o le a sili ona lelei ma sili atu le poto masani filifiliga mo le faʻaaogaina o le veli, ae e le o se pulumu faigofie poʻo se apu.

O le a ma le auala e vali ai se faitotoʻa faitotoʻa

Venemen's formal formared ma lona atavali

E tafao faamasani, e tele le filifilia o faʻataʻitaʻiga mai se vene. Peitai, e le masani ona o se mea e iloa ai (aemaise lava e le o ni polofesa) o oloa faaleaga mai le natura. O le eseʻesega o le faʻavae o le vene, o le mea lea i talafatai o talafatu, o ata faʻapitoa na fausia e 3D aafiaga o tekinolosi ua faʻaaogaina. O filifiliga faʻapitoa e le ese mai i oloa mai le fua o laʻau masani, e pei o se masani masani na faia.

Ae peitai, e ui i lea e ui lava i le isi apili, o faʻataʻitaʻiga na faia i nofoaga faaleagavale a le tagata vaʻa o le a vali atili ai le tele o faigata. O le faʻafitauli e taoto i le vali alavai mai le faitotoʻa. O le mea lea, a o le matau ai, e tatau ona manatua o le a umi lava le auala. E manaʻomia le faalatalata atu ma le sili atu le filifilia e filifili ai o vali mo ia oloa. O lea la, o lenei gaoioiga ua fautuaina e aua neʻi e faʻaalu oe lava, pe a leai se mea e aunoa ma se poto masani. Talosaga i polofesa o le a laveaiina oe mai mea sese tele ma o le a faʻatagaina oe e maua le iʻuga sili ona talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Fausiaina o potu malolo faitotoa

Faitau atili