Anti-eleele ma le vevela-tetee o vali ata chrome mo uamea ma palasitika

Anonim

O elemene ma auiliiliga ma le maualuga o le faʻata o loʻo tuʻuina atu i totonu ma faʻailo ai le va o le taugofie. E le mafai ona faia se chrome tumu i le chrome suauu. Faigofie le malosi-aoga meafaigaluega avanoa mo pisinisi. O le kaloni o Galvanic e na o le uamea ma maualalo carbon anotusi. O le valiina i lalo o Chrome na fausia ai se faaupuga atoatoa o ni meafaigaluega faigofie ma ma le faigofie o mea faigaluega ma le ono o le chrome aafiaga e mafai ona faia i mea eseese i luga o mea eseese, e aofia ai o latou lima.

Anti-eleele ma le vevela-tetee o vali ata chrome mo uamea ma palasitika

Chrome vali mo uamea auiliiliga

E le mafai ona avanoa le auala faigata i le fale

Na sau Vidik e asiasi mai ia te au ma ua leiloa le filemu. Ua ou toe faʻatuina mai i potu 'olo malosi mai le palasitika, ma faia se faʻataʻitaʻiga o se faʻamalosi i luga ia i latou. Na tumau le matua o mea na teʻa, ae o le faʻaalomia vaega i luga o le laufanua e suia atoa. O loʻo maua i totonu o le mea e maua ai le fiafia i ai.

Anti-eleele ma le vevela-tetee o vali ata chrome mo uamea ma palasitika

Vali le chromium

I le tulaga lea, na vaaia e laʻu uo ni faʻafitauli se lua i le taimi e tasi. Sa manao lona faletua e fai se uluai umukuka i le sitaili o techno. O le Vaik sa sauni e avatu discs mai uili e faʻaaoga ai vali i lalo o chrome. Sa ia sailia se auala e faia ai mea uma ma ona lava lima. Ou te faʻamaoni lava ia te ia na ou filifili e tuʻu se taʻavale ina ia mafai ai ona faia se chrome-faʻapipiʻi puipuiga luga luga o auiliiliga. I luga o nofoa sa galulue tekonolosi.

Le tuʻufaʻatasiga o le chrome aoga mo le faʻatau atu:

  • i uʻamea uʻamea mo scaray ma vaʻalele;
  • lua-vaega paluga fefiloi ma sa fofogaina mo lea;
  • Spray i le apa.

O iʻuga o aʻu faʻataʻitaʻiga na faʻaalia o le chrome vali mai le faletupe o loʻo fausia ai se faʻauiga moni susulu. Spray e sili atu le faʻaaogaina pe a e manaʻomia e ufiufi se tamai vaega o palasitika poʻo le vaega. E leai ni mea faigaluega talafeagai. O le koneseti o latou spray, o i ai le ituaiga o le chromium moni, ae e maualalo ifo i le tufuga mai le faletupe i le malosi ma le fiafia. Sauniuniga o le laualuga ma le talosaga faapena foi e vali mai le faletupe.

Tusitusiga i luga o le autu: PLONTV maualuga: Tulaga masani ma lapoa

Sporay i lalo o chrome ma dermochomic vali i le papota, o loʻo faʻaaogaina e faʻaaoga ai le ata ata ma teuteu.

Matting Chrome auiliiliga ma vali

Anti-eleele ma le vevela-tetee o vali ata chrome mo uamea ma palasitika

Mobile Dep Chrome aafiaga

Ua uma ona taumafai VDIK e faia ai le faʻata i ona lava lima. Na ia faʻaali atu, e leʻi maua ai ni ata vali a le tama. Ina ua uma ona taumafai e fufulu i latou, amata ona aʻe i aʻe. Na ia faʻaaogaina se uliuli e sili ona uliuli ma le EPOXX Amorish. Na lava le malosi le ata, ae ou te leʻi faia le uamea masii.

Tulaga lelei o le eletise eletise, Nickel ma Cadmium i:

  • puipuiga puipuia;
  • maualuga le maamifia ma le tetee i le ava ia Aperaamo ma ulaula;
  • Tulei le palapala ma le pefu - e leai se auala e leai ai se auala.

Palapala ma vali le pipii i luga o le chrome luga. O lea la, aʻoaʻoga faʻapitoa e tatau ai. Ou te leʻi taʻuina i se uo le auala e vali ai le Chromese auiliiliga, sa ou filifili loa e faʻaali le faʻaaogaina o "tagata afaina" lana faʻataʻitaʻiga.

Na ou toʻai uma mea uma, na amata ona matou faʻasaʻoina faʻamatalaga le faʻapea.

  1. Na latou aveʻese mea uma na tuu ai le vidik, taumafai e fai lana lava chrome aafiaga. Ua.
  2. R2000 O loʻo faʻamamaina le paʻu lelei o le laualuga. Na fausia le mamafa, o se vaega e aveʻesea ai le chromium.
  3. Faʻaaogaina le lua-vaega o loʻo i totonu o le paso i le sprayer e tulaʻi mai ai luga. E mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le acidic. E lava le vai mo le apalai ma le spray ma helbrush. O nei mea o loʻo i totonu o le paʻu o le uʻamea.
  4. O se eleele taavale na tuu i totonu o le 2 faaputuga ma le vaitaimi o le 40 minute. O le mago le malamalama na polesi.
  5. Mo le mama aʻiaʻi o le faʻataʻitaʻiga, o le vali e faʻaaoga ai tutusa - spray. Faʻaaogaina i le 2 faaputuga, taumafai e fai latou e sili maʻa ma toniga. Mo le faamago, na lava mo le 15 minute.
  6. I le faʻamaeʻaina, o le mafiafia o vaega o le lua-vaega varnish sa faʻaaogaina mai le shyerer. Ina ua maeʻa faʻamautuina le faʻapipiʻiina o le laualuga. Le solosolo pe a aofia ai le faatauina.
  7. Saʻolia faʻamatalaga na fufulu ma vai paʻu mai se utisi omiga.

Vali - spray e manaʻomia le soʻotaga faʻatasi ma le malosi. Tutusa uma, o le ofutino e mafai ona le tutusa.

Gauai atu! Faʻaaoga na o le na o le faʻauigaina o le afifi. Acetone e le fetaui ma mea uma e masani ai ona fausia se chromium aafiaga.

I ni nai aso mulimuli ane, na faʻatautaia ai e Fidik se faʻataʻitaʻiga. Sa latou tomuina ia vaega o luga o le fola, matou tauau le vaitafe vai ia i latou i le tele o siosiomaga, sovai ma le taugofie o le amid. O le talepeina o le taofia o foliga ma tumau i le atoa.

Mataupu i luga o le autu: masini homemade jacazzi

Fausiaina o se chrome luga luga o palasitika ma isi mea

Anti-eleele ma le vevela-tetee o vali ata chrome mo uamea ma palasitika

Faʻamaeʻaina vali papaʻa

Faatasi ai ma le fesoasoani a tiga i lalo o chrome, mafai ona e faia i ou lava lima e vali i lalo o le mafuaʻaga o le pu uʻamea pala, fafie ma maa. Ina ia faia lenei mea, faamama le luga mai le pirt, faatiga i ai ma aveese le efuefu. E tatau ona filifilia le PITY e ala i le ituaiga o mea ma faʻafesoʻotaʻi ma le tetro base. A o ata vali i lalo o chrome ma le foafoaina o faʻata i luga o isi metals, naʻo le lanu uliuli ua faʻaaogaina.

O le acrylic, pe tutusa foi, vai vai lua-vaega o varnish e apalai i le pito i lalo o le palasitika luga. Ina ua uma ona fefiloi ma le malosi, ua faʻamalosia ma le soli. E faʻaaogaina e lacquer mo le le mago i le pito o le laualuga. E ma te le i faʻapaʻiaina o le aso, suauʻu ma fufulu ma fufulu. Ma o le chrome vali e leai se mea.

Palasitika mativa tolerate maualuga maualuga le vevela o potu vevela. O le mea lea, na latou faia se faʻapitoa mo faʻasesega o mea mo le aso. Filifilia mea faigata. Luga o le pito i luga o palasitika palasitika, o le tauemu o le a le umi.

Matou te faia le disc ma le faʻata

Anti-eleele ma le vevela-tetee o vali ata chrome mo uamea ma palasitika

O uili feaveaʻi e faia oe lava

Sa ia i matou le valiina o tisiketi i chrome ma vidik. Faia ia tonu i loʻu faletaavale, e sili le faʻapuʻuina. Na faateteleina uma taavale, e le fanaina na o le sky. Na tapunia le paʻu ma nusipepa ma ata tifaga. Ona faamamaina lea o tagata uma o palapala, efuefu, o taimi totoe o le ogaumu tuai ma teuteuina i se sakete. Fufulu i le vai mafanafana ma le teuteuina i luga o le galuega.

  1. Faaaogaina 2 vaega o le uliuli suia. Tuu i totonu o le ogaumu mo le 20 minute i le 60 tikeri. O lenei vevela e le afaina ai le paʻu. Fufulu i le vai mafanafana.
  2. Acrylic varnish faʻapipiʻi ma se tele o tupe maua i vaega laiti. Na tuu e Vadik le vaega muamua i ona lima. Ua leva ona faʻaaoga sisina muamua, ma galue faʻapena.
  3. Ina ua uma mago, fufulu ma le vai.
  4. Lolomiina vali i lalo o chrome. Ma se lautele lautele. O se uo na galue ma se perfush. Polesi pe a uma le gatete ma se solosolo. Fufulu i le vai ma mago.
  5. Acrylic eseese faaaogaina i le isi aso.

Mataupu i luga o le autu: Fai lou lava lima

Ina ua mavae se aso, o le laufanua na tafetoso vai. O le mea na susulu.

Fautuaga! I le pito o le disk, taumafai e faʻaaoga le au o loʻo manifinifi. Ma a lafoina le uili, o le a tumau le vali.

Mea e ofo ai o le dermochromic vali

Anti-eleele ma le vevela-tetee o vali ata chrome mo uamea ma palasitika

Vali le chrome luga o le alatoto

A o matou faia le faʻata na susulu mai ai o ou lima i meaʻai i luga o meaʻai, na faʻafiafiaina o matou ataliʻi e ala i le fausiaina o le mou ese atu ma foliga foliga. O le vali vali a le thermoschocramic e pei o se pupuga ei ai pigles, lea i se tulaga o le a manino. E tupu:

  • toe foi;
  • tasi taimi faaaoga.

O le muamua ma le faʻaititia o le vevela e faʻafoʻi ai lona lanu. O le lona lua, pachelening tasi, ua le toe nonoa.

O le vali e gaosia i totonu o apa. Faaaogaina e teuteu ai totonu, meaafale, ipu. I le aufaʻalogoga e avea ma faʻailoga ma matua faʻaaloalo i le vevela o le vevela.

Faitau atili