Faʻafefea ona opoina le 'olo i le potu o loʻo fai oe lava i ou lava lima: faʻatonuga (vitio, ata)

Anonim

Ina ua uma ona faʻatau ma faʻapipiʻi le faitotoʻa i totonu, e iai le manaʻomia o se 'olo e tipi ai, e mafai ona faʻamau latalata i faitotoʻa ma faʻalelei. E masani lava, e iai faitotoa ma se fale teu oloa, ae o taugata tele latou. E i ai le faitotoʻa o loʻo leai se 'aʻai lea, ma e tatau ona fausia. Po o faitotoʻa e sili atu le matua, ae faʻafuaseʻi ona matua manaʻomia se vaega o le tele o faʻafitauli o le a mafai ona foia.

Faʻafefea ona opoina le 'olo i le potu o loʻo fai oe lava i ou lava lima: faʻatonuga (vitio, ata)

Faʻapipiʻi le loka i luga o le faitotoʻa o le a tutoʻatasi mai le taugofie nai lo le faʻatau le faitotoʻa ma ua uma ona fausia-i loka.

E toaitiiti tagata latou te iloa mataina o le maota i totonu o le faitotoʻa o totonu o latou lava. E manaʻomia ona e iloa ni nai tulafono faigofie.

Auala e Filifili ai le Loka

Ina ia ogatasi le 'olo e ogatasi ai i totonu, e tatau ona tuʻufaʻatasia ma lanu ma le masani ma le isi meaafale. Ae afai e le taua, e mafai ona e faʻatauina se kamela faigofie e le tosina ai i ai se gatete ma e le faʻaleagaina le mamanu o le potu.

Le isi, o le loka e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le faitotoʻa. Faʻapipiʻi le loka, e mafai ona e valaʻau se matai faʻapitoa, o le a fesili atu mo se aotelega o le aofaʻi, pe mafai ona e faia mea uma e aunoa ma le leiloa o le faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa i totonu o le fale i totonu o le fale i totonu. O le mea lea, matou te manatu e saʻo ma faʻapipiʻi le kapeti e aunoa ma le fesoasoani a tagata le faʻatagaina.

Faʻavasega o loka faitotoʻa.

O le 'olo lava ia e tatau ona suʻesuʻeina auiliili pe a faʻatau ina ia aua le faʻaipoipoga. I tausaga talu ai nei, e faigata tele ona ia filifilia na mea faigofie pei o se maota. A maeʻa mea uma, gaosia e tagata faʻatau mea e faʻalautele ai a latou ituaiga ma eseese o faʻataʻitaʻiga. Ae e mafai ona e tuliesea mai faigofie ma tulaga faatonuina polokalame ia e masani ai tagata uma. E tele ituaiga o latou:

  • O faatulagaga e mafai ona fulafula e lua ma e aunoa ma i latou;
  • O le isi ituaiga o kapela o se loka-laka, o le mea lea e i ai se lapotopoto ai; O le maota o loʻo i luga o le 'au lava ia, e talafeagai tele.

I se faʻaopopoga, o country e tofu lava ma faʻailoga e faʻapipiʻi ai. Aua nei galo e uiga i ai. Ina ua uma ona filifilia le loka, ia mautinoa e mafaufau i laasaga taʻitasi, o le tulaga faigata o le faʻapipiʻiina ma le i ai o mea faigaluega o le a faʻapipiʻiina i le faʻapipiʻiina o faitotoʻa i totonu o potu puipui i totonu o potu puipui i totonu o potu puipui. E i ai ni nai mea faigaluega, ma e mafai uma i totonu o totonu o lea ma aiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa vali metotia: Valivali metotia

Meafaigaluega ma Mea mo Galuega

Mea manaʻomia ma mea faigaluega mo le tipiina o loka - o lenei:

Faʻafefea ona opoina le 'olo i le potu o loʻo fai oe lava i ou lava lima: faʻatonuga (vitio, ata)

Mo le faʻaofisaga o le loka i le faitotoʻa o le a manaʻomia se faʻapitoa seti.

  • le maota lava ia;
  • o le faitotoa o le a e faitauina;
  • eletise eletise;
  • O nisi sauaga na o le galuega i mea fafie, e mafai ona avea ma viliina poʻo se pale;
  • Ina ia e faʻamanatuina se laupapa laupapa, ia mautinoa e ave se penitala poʻo le lanu lanu, o le a vaʻaia i luga o le laʻau;
  • Aua nei galo le pule;
  • e le faigofie le fuaina o le maualuga, pe a faigofie ai le fuaina o mea maualuluga ma umi, ona e aunoa ma le tutusa o le centimita o le a aoga i le maota;
  • I le faʻaopopo atu i le tofi, o le a tatou manaʻomia pea le faʻataʻitaʻiga, o le a manaʻomia e fatuina o laʻau i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa;
  • manaʻomia pea se tagata faʻapitoa faʻapitoa;
  • se tamai samama e talafeagai e galue;
  • Afi ma le masani ona masani tino o lo o lata mai.

Faʻafefea ona opoina le 'olo i le potu o loʻo fai oe lava i ou lava lima: faʻatonuga (vitio, ata)

A o le i amataina le loka i totonu o le faitotoa, e tatau ona faia ni fua faatatau.

A maeʻa le tapenaina o mea uma mo le faʻapipiʻi o le luko lelei, e tatau ona ia fuaina ma mafaufau ma mafaufau i ai. I mea uma, ua fausia nei le faitotoa mai le tele o mea. Ma se faitotoʻa o le fale laupapa, o le a leai ni faʻafitauli, o le mea sili lea e talafeagai mo soʻo se aoga, ma e faigofie tele ona galue ma potu faʻapitoa faitotoʻa. A o le faitotoa, e foafoaina mai nei lauiloa MDF, o le a sili atu faigata. Afai foi na faia le faitotoʻa mai lenei mea, ona taua ai lea ona tuʻu pea le mataala i le moni o le faitotoʻa, o loʻo faaeeina atu i le falepuipui i le faitotoʻa.

Auiliiliga faatonuga mo galuega

Laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le tagata o le potu o le potu o le potu o loʻo faigofie ma mafai ona maua i soʻo se tagata.

Faʻafefea ona opoina le 'olo i le potu o loʻo fai oe lava i ou lava lima: faʻatonuga (vitio, ata)

Polokalame o le vaega o le loka i le maota.

  1. Ia amata i le, e tatau ona e aveese le faitotoʻa faitotoʻa ma le matapeʻa ma aveese luga o le foloa, tuʻu i luga o le vela i lalo. E tatau ona tuiina le faitotoʻa iina, i le tele o avanoa e faʻalatalata ai i ai mai itu e lua. I mea uma lava, o le a sili atu ona faigofie le galue i se faitotoʻa, e tele ai avanoa ma faʻamaloi ai i lea auala.
  2. Ma le isi, matou te faia la matou pule po o Rosulled, fuaina o le maualuga mai le maota mai luga ma lalo, matou te matauina le penina cenpimeters i luga o le faitotoa. E tatau ona iai se tatou faasologa. E mafai lava ona umi ma laitiiti, e faalagolago uma i le lapoa o le maota.
  3. Ina ua matou faailogaina le vaega o le faitotoʻa, lea o le a setiina le loka, e manaʻomia le faia o se maʻi o le fulu o le a faʻapipiʻiina. O le mea taua o le le faʻatopetope ma viliina i sina taimi itiiti, e faʻaitiitia ai le malologa ma le loka. Ae o le mea autu o le totogi o lou mafaufau lelei i le lapoa o le vili o le a e faia. O le lapoa o le taʻavale e tatau ona tutusa ma le mafiafia o le loka lava ia, ma o lona malologa e le tatau ona i ai eseʻesega mai le loka masini. Ae maise lava, ona mafai lea ona Ia sau.
  4. I le tuʻuina o le faitotoʻa o le tusi o Loka i le pito o le faitotoʻa, i le auivi, fausia sina vaega laititi ma le saʻo i le fesoasoani a le ata. Le mea e faʻaauu ai le 'au i faitotoa, ma le lagolago a le feʻei o le fulu pa, e saʻo lava ma lemu faʻatupuina le faʻalauteleina. E tatau ona faia ma le faʻaeteete ma taumafai e aua le tiʻetiʻe se faitotoʻa laupapa i. Fatuina o le malologa e tatau ona tuu i le ala mo le ogatotonu o le maota. Ma sili atu le gaoioi e fai mai le isi itu.
  5. Ina ua maeʻa le kuka o le loka, faʻataʻitaʻiina. Afai e talafeagai mea uma, e tatau ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le tusi ata o le tagata lava ia, lea sa saunia muamua, pe a fai e te faʻalavelave tele ai ma toe taumafai. O le tagata lava ia e tatau ona mimilo i totonu o avanoa e faia pe a faia se loka ma se sikulukalaiva. Latou te faʻaoʻo i le faigofie ma faigofie.
  6. O le isi e oʻo mai i le faʻasologa mulimuli o le faʻapipiʻiina o le loka i faitotoʻa faitotoʻa. Ina ia maeʻa galuega ma le faitotoʻa, e tatau ona e faʻafiʻu atu lima i totonu o pu ma tuʻu le faitotoʻa i le matasele.
  7. Afai e faʻatau mai lima i fafo pe o loʻo faʻapipiʻiina, e manaʻomia le faia o le malosi faʻapitoa mo latou mai itu uma e lua. Naʻo le faʻatonutonuina o soʻoga o le a manaʻomia e faʻapipiʻi ai lima o lima, o loʻo faʻaʻea ma le faigofie ona tusia. O nei auiliiliga o faamatalaga faigofie o le a fesoasoani e oo atu i luga faʻamalosi o lima i le faitotoʻa ma e le tuʻuina atu ia i latou e pa faʻatosina pe a faʻaaogaina. Le isi, e manaʻomia le faia o le faʻasologa o le toʻotoʻoleʻa, e faʻafesoʻotaʻi ai i latou.
  8. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le tapunia o le potu aʻoga ma ata le nofoaga o le loka laulaufaiva mo le sili atu saʻo faʻapipiʻi. E manaʻomia le faʻatulagaina o le umi o le laulaufaiva, o le mea e faaauau pea ona foia le faitotoʻa, Taofi le faitotoʻa o le faitotoʻa.
  9. Le isi, matou te tauaveina fua i le faitotoʻa e le mafai ma se penitala poʻo se laupapa. I otootoga na matou setiina, e tatau ona e faapipiiina se taga e talia ma faʻamaeʻaina le faitotoʻa atoa uma o le faitotoʻa. O loʻo sifituina malosi i le faitotoʻa o Jamb, matou te sapalaiina. Ona vili ai lea o le mea o faʻapipiʻi ai le laulu, ma aumai i le atoatoa e le chizing, faʻauma le laina o le ufiufi mo le saʻo. 'Ai i lalo o le toniga, matou te ave le sikulukalaiva ma faʻapipiʻi ma faigofie ia te ia lava-ata tusi i le malologa, lea na tipi i ai pe a fausia ai se ufiufi.

Tusitusiga i luga o le autu: Vintage Doors: Ata aotelega ma metotia o gaosiga

Ma o lenei ua leva ona faʻatali se vavega: o le 'olo i totonu o faitotoʻa i totonu e faʻaauupegaina ma sauni e faʻaaoga.

Ae e le o le mea taua le popolevale.

O le mea taua o le toe suʻesuʻe nei i le vaitaimi o faʻagaioiga, faʻailoa mai uma vaivaiga ma aveese.

A maeʻa mea uma, pe a fai ma faʻapipiʻiina, e le mafai ona e matauina ni faʻamatalaga o le a faʻaauau ai le faʻafitauli pe a faʻaaogaina le loka. E le mafai seia oʻo i le faʻaiuga o le mimilo o le a faalavelave i le tapunia ma tatalaina le faitotoʻa, poʻo se mea na tupu ai le palu. E tatau ona e siaki le faʻamau o le ufiufi o le nonoa ma le fao e taofi ai.

Tatou otooto

Faʻatulaga le loka i faitotoʻa o totonu e le faigata tele, o mea uma e faigofie ma faigofie. Ole mea lea e mafai ai e se tasi, puleaoga, sauniuni ma le galue malosi, tonu ma le tuai. E manaʻomia le saunia uma meafaigaluega manaʻomia mo sina taimi muamua ma pipiea le 'aʻai, o le a tautua o le puipuiga mai le malo le talafeagai, e le mafai ona taofia le potu i le taimi taimi. O lona uiga, aua le faafefe lima ma aoao. A uma mea uma, o mea uma e faigata - faigofie. O le mea autu o le suʻesuʻeina lea o le faʻafitauli mai totonu ma tafea ai, aʻo ave i luga o le sui o le mea e tele ai ma sela.

A faapipiiina le magafagafa, mafaufau loloto ma le filiga, o lea e tauia ai ma le filemu ma le toʻafilemu mai vaega eseese. I mea uma, soʻo se galuega e tauia.

Faitau atili