Vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga ma ona lava lima

Anonim

O le faʻafitauli o le vai vevela i le leai o se vai o le sapalai vai e mafai ona foʻia e le tutoʻatasi ma e aunoa ma ni tinoitupe uumi, o le faʻaititia o tomai.

Vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga ma ona lava lima

Fuafua o le tagata lava ia-faia konekarate o le talepeina o le pulupulu i luga o le chip.

Ioe, afai e te le faʻatapulaʻaina mea faigaluega, e mafai ona e uma taʻaʻamilo solo o galuega gaosiga. Ae i lenei filifiliga, e tatau ona e faitauina vave i le tau ogaoga tupe.

O se mea lelei o le ulufafo mai le tulaga e mafai ona avea o se faʻaputuga vai vevela, o le tau o le faamomomoia tele, ae o le lavelave o lona faʻaaogaina e manaʻomia ai le tele o le suavai mo le sili o le 1 ATM. O lea, e lelei ai faʻataʻitaʻiga pe a fai o loʻo i ai se suavai o loʻo iai nei poʻo le masani ai ona pamu.

O se filifiliga se filifiliga e pei o se tafega vai, mafaufau i ai o le uiga e le maua, e faʻavaeina le eletise, e faʻapena foi le soʻotaga, e faʻapena foi le soʻotaga, ma e faʻapena foi le soʻotaga o le eletise. Ma o lona tau o le a le maualalo ifo nai lo le gaosia.

O le mafuaʻaga lena e aoga ai le mafaufau i le ono mafai ona aoina se vai mo ou lava lima.

Po o le a lava le faiga mo le faapotopotoga na e filifilia, leai se eletise eletise (tupuule eletise, e tatau ona faʻatauina i totonu o le faleoloa, e le mafai ona e faia. Ae o le a avea ma tau ogaoga o tupe i le taimi o le ia te ia te le tagata lava ia o loʻo vevela faʻavavega.

Faʻapefea Ona Filifiliga o se Fina mo le Vainuʻu Vai?

Vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga ma ona lava lima

Le polokalame o le boailey o le le fiafia i ai.

Tennes Mo O au masini o se apamemea o le apamemea poʻo le slevansumen stred design, faʻaiʻu o loʻo tumau i luga o le tagata faʻafouina. HEATINET AGAGA Ona o se 'au faʻamalosiina NICHROMEG TICE, lea e maua i totonu o le faagaau. Ina ia mafai ona puipuia le polokalama mai le eletise, o le filo ua paka ma le eletise eletise, e tatau foi ona lava le faʻaogaina o le le faʻatautaia. O le mafuaaga lena e faʻavae ese ai le faʻalavelave, Tenoni ma Fautuaina le faʻatau o mea, ma aua le gaosia latou lava.

E tatau ona maitauina o le tafe eletise e ese mai i le faaputuga o ituaiga o tan. I le tulaga muamua o faiga, o elemene o le faʻamafanafana o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se laʻei faʻapitoa, lea e tafe tafe vai.

O le filifiliga o lenei mea mai lenei numera faʻalagolago i lona mana, pe o le a le vave oso atu ai le vai o le fale faigaluega.

O le malosi sili ona lelei mo le homemade vai o le vai e tatau ona 2 kw, e ui lava e i ai mai le 0.9 i le 6 kw. Ae afai o le mana e itiiti ifo nai lo le 2 kw, ona faʻatali lea mo le vai e faʻamafanafana ai mo se taimi umi. Faatasi ai ma le sili atu le malosi o le uaea o le fale (po o fale mautotogi) mafai ona sili atu.

I le voluma o le tane i le 50 lita ma 2 kw, o le vai o le a vevela i luga o le 1.5-2 itula, i le saoasaoa o se ugutu malie. Ole taimi lava lea, o le uta i luga o le eletise eletise o le a sili ona lelei, ma eletise eletise o le a manaʻomia tusa lava pe tutusa lelei.

Vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga ma ona lava lima

Electrical Boiler sootaga sootaga ata.

O le sili ona talafeagai e faʻatau ai se vevela ma se faʻaseʻe ua ua uma ona faʻasalalauina o le tele o mea. O le faiga e tatau ona vevela ai le vai i se tulaga o le vevela vevela, o lona uiga ese mai le 35 ° C i le 85 ° C, ona le mafai lea ona motusia. O le taimi lava e faʻaititia ai le vevela o le vai i le tane o le tane e le 0.5a2 tikeri, o le sefulu otometi toe faʻaleleia o lana galuega.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu eseʻe i luga o pupuni: laa e ala i laina faʻatonuga

E taua le gauai atu i le umi o le tanoa o le tanoa: o le laititi, o le mea laiti lea o lona vevela vevela ma luga o le vevela i luga o le mauga. E tusa ai, o loʻo tele vave mea i luga o le faʻavae o ia faʻatulagaga. Ile taimi lea, o le fuainumera ua matuā tosina ai tapulaʻa o le vevela fesiitai mai le 'oloa eleʻele ma pe a fai o loʻo faʻaalia, o le a faʻateleina pea le vevela. Ioe, ma malepe ona o le fua o le toasefulu e faigofie ma taugofie e togi i fafo nai lo le toe faaleleia.

Faʻaputuputu vai o le vai ma le tutoʻatasi faʻatumuina galuega

O le mauga o se tulaga tutusa, e mafai ona e faʻatau se masini fagota saunia ma se fausia-i le pule o le aliʻi, e masani ona faia se taʻavale. Po o le vai vevela o le vai e mafai ona fausia tutoʻatasi, i le faʻatauina na o le sefulu ma le filifilia o se koneteina talafeagai.

Vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga ma ona lava lima

Polokalame o se fale i luga o le fale i luga o le mutia.

Tele au fai pisinisi aoina o le Homemade taavale Sturatus, misia lea taimi - ma le le aoga. Leitiona pe o le leai o le gato ma le malepe o le vai vevela na faia e se pisinisi auala, pe a fai o lenei Andee e le o suia i le tausaga, o le a le aoga.

O le magnesium Andoe o se uamea rod ma se pito, ufiufi i magnesium. ADDE ma o lenei tipia. E manaʻomia mo le vaeluaina o le vai ma faʻailogaina vaega e fausia ai se fua, ulufale i totonu o le tali. Afai e te faʻaseseina le vai vevela e aunoa ma le Adodo, aua o le a le vave faʻavave e le toʻasefulu.

O le mea lea, o le mauaina o se tubular eletise eletise, sili atu le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻapipiʻi ai pe maua se ANDE.

Tank mo otometi vai vevela

Vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga ma ona lava lima

Polokalame o le vai vevela vai.

Mea:

  1. Eletise eletise mo se vai vevela.
  2. Magnesium Andode.
  3. Malosi mo vai vevela.
  4. Patipati.
  5. Kesi mo le faapipiiina o le tan.
  6. Fetuutuunai tui mo le ufiufi vai.
  7. Meafaigaluega mo le faʻafesoʻotaʻiina o le suavai suavai (taofiofi lima lima ma lima, cape uati ma fetaui lelei, faʻamaufaʻailoga).

Mea faigaluega:

  1. Spongars mo le faapipiiina o flanges.
  2. O mea faigaluega e manaʻomia e fai ai pu i totonu o le vai vevela o le tane (latou te faʻalagolago i le mea o le filifilia o le tulaga filifilia: Mo le palasitika, mo le manifinifi, mo le manifinifi "stagess , ma foliga tutusa).

Faagaoioiga taualumaga

Vai vevela o le faʻaputuputu ituaiga ma ona lava lima

Polokalame o le fale teu oloa na faia i paron ironi.

E le faigata tele ona e faʻaputuputu se fale mafanafana o le fale. E mafai ona faʻatauina le malosi o le fale o le fale o le vai i totonu o le fale i totonu o le faleoloa. Mo lenei mafuaʻaga, o se palasitika poʻo se pisia poʻo le staneless steel o loʻo tautua lelei. Ma e mafai ona kuka le pusa e te manaʻomia mai pepa Steel e te manaʻomia pe a fai e te faʻatagaina tomai ma o lona uiga. O le mea taua, o le vai o le vai e tatau ona faʻamaufaʻailogaina faʻamaufaʻailogaina mai itu uma. O lea la, afai e maua ai se ufiufi, ona a uma lea e tatau ai le sasaina ai pe tuʻufaʻatasia se masini faʻatuatuaina, a leai e le mafai e le vai o le vai.

I le lumanaʻi, e manaʻomia e le tane le pu e fai ai pu mo le faʻapipiʻiina o le tauina o le tan ma faʻafesoʻotaʻi le faila faila ma suavai aveeseina. Auauna vai e atamai i luga o le tapuni (pito i luga) o le tane, o le vai luitau hese e sili ona lelei i le itu itu i lalo. O le sefulu e manaʻomia foʻi ona o loʻo i lalo ifo e ala i le faʻanoanoa i le itu itu poʻo le pito i lalo o le tane.

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona kelu vinym pepa pepa i luga o pepa faʻavae i luga o pepa e faʻapipiʻi saʻo: iloiloga, vil e sili atu, e mafai ona tosina mai ai pe faʻapefea ona vali ai le susu

Afai o le ae alu e faʻapipiʻi se vai vevela i totonu o le potu, e le o vevela i le tau o le taumalulu (i le fale, mo se faʻataʻitaʻiga), ona le mafai lea ona taofi lau filifiliga i luga o le palasitika tane. A iai le vaega o le vai o loʻo i nisi, e laʻititi lava, e laʻititi lava, mamao mai le taʻele o le tane, ona oʻo lea i sina vai o iai pea. I le taumalulu, o nei toega faʻaliliuga ma palasitika container o le a naʻo le gatete.

O se pu mo le sefulu o loʻo faia i luga o le lapoa o le proter lava ia, mo le maʻei o le lapoa o le affers.

O le ie puipui lava e faʻapipiʻiina, o le mamafa e fusuʻaga, ae le o le faʻagaloina e uiga i le fola, faʻamalamalamaina le faʻamalosia o nati. O le mata eyeliner o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o le fetuutuunai. A uma ona faʻaputuputu, o le vai o le vai o le vai o loʻo siaki mo le fufusi: e le tatau ona mou atu le vai i soʻo se fesoʻotaʻiga.

Faapipiiina o otometi Water Sorter

Mea:
  1. Tank drive.
  2. O se ulo lapoa mo vai malulu (ma le mafai o le le itiiti ifo i le 50 lita, e mafai ona iai se malosi, pei o le paelo).
  3. Iunite o le alatoto ma le float.
  4. Mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le suavai (fetuʻutuʻutuʻu o le vai, fetaui lelei mo le faʻafesoʻotaʻiina o le suavai suavai hoes (taofiofi lima i le lima, faʻamau).
  5. Mea e manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le uaea (uaea, o le uaina, moli moli, otometi puipuiga rcd).
  6. Plywood (poʻo isi mea) e fatuina ai se vevela vevela pusa.
  7. Mea (mo se faʻataʻitaʻiga, Foam) e fatuina ai se vevela vevela pusa.
  8. Fusiua mo tane. O latou foliga vaaia e faalagolago i le mea ma pe faʻafefea ona e fuafua e maua se vevela vevela. E masani lava, afai o le fuafuaga o loʻo aiaia ai se faʻamalologa faiga, faʻaaoga pito uamea uʻamea.

Mea faigaluega:

  • E fausia ai se pusa feololo o le fale teu oloa: o se jigsaw, atai faatasi, o se samala;
  • E faʻapipiʻi ai le uaea: Faʻaitivaega, Pliers, TESTER SCRWDWRVERIVERY poʻo le Probe;
  • Mo le faʻapipiʻiina o le vai paipa: Fetuunaiga ki, paluni, tutoʻatasi naifi;
  • O le faʻapipiʻi o faʻapipiʻi: E leai se totogi poʻo se taʻavale, samala, tolo.

Faagaoioiga taualumaga

Ina ia mafai ona mu le opeopea le va o le alatoto o le alatoto (o le a suia le otometi vai sapalai) i le vai vevela, o le ae manaʻomia e faia se isi pu i le tane. E tatau ona i ai i le pito i luga o le fausaga, i lalo o le agavaʻa lava.

E mafai ia i ai le mamanuina o le alatoto o le a faʻatupuina sina fai pepe laʻititi, pei ona le agaʻi atu i le tele o le tane. Ae masani lava, e pei lava o le pa, e tatau ona pupuʻu le lafu, ma afai o loʻo tuʻuina atu le ivi i le tane, o fusi o le apeʻa i lalo o le pepa vevela.

O lenei fuafuaga e le avatua i pamu ma sapalaiina o le vai i lalo o le faʻapitoa fausiaina, o le mamanu e tatau ona tuʻuina atu sitepu. Sili atu i mea uma, e manaʻomia le faʻatulagaina o le tane ma le vai malulu (faʻamalosi i luga o le puipui poʻo le siʻitia o le maualuga). Ua faʻamalolo le tane vevela vevela, i lalo ifo o le tulaga o le tele o le tane e tusa o le 0.7-1.2 m.

Ina ia vave ona taʻe le vai i le tane i le tama, e manaʻomia le faia o se vevela vevela pusa, inu mai le playwood i le va o mea, mo le faʻataʻitaʻiga. O le pusa e alu ma le mataitu e fai uma ai le eletise eletise eletise i fafo atu, mo le saogalemu faapogai.

Mataupu i luga o le autu: faamalama teuteuga mo le tausaga fou

Le isi, e mafai ona e faʻasiliina le uaula ma vai uauʻu.

Lost ituaiga "Boiler"

Mea:

  1. Gafatia mo le Boiler fale (kesi kesi).
  2. Nati (32 MM).
  3. 2 TIGA O LE MULIMULI O LE MINE PIPE, O LE TAGATA O LE ½ INCHES (pe tusa o le 15 cm).
  4. Eletise eletise ma hermostat.
  5. Paicle poʻo se faʻamalosiʻau faʻapitoa mo le faʻalumaina o le faʻamafanafana elemene.
  6. Fusi mo le boaile i luga o le puipui.
  7. Le vevela le vevela e suia ai le laminate.
  8. Papeta paipa mo vai lipine.
  9. Uaea ma le uaea mo uaea.

Mea faigaluega:

  1. O le matili.
  2. Korka mo le tipiina o filo.
  3. 'Au ma le mamafa mo uʻamea.
  4. Sikuluka.
  5. Ki kesi.
  6. Fasiga o le 'au.

O se container i lalo o le boiler tane, o se tamai kesi kesi ma le 50-lita tumu i se alatoto e mafai ona avea ma filifiliga lelei. O loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le Cylinders, a leai se isi o le vai na pasia e ala i le ponaivi, fuafuaina tutoʻatasi, o le a maua se patu kesi manogi.

E mafai ona e aveeseina i ai, tipiina le koneteina o le afa, ma faʻamamaina lelei ma faʻafefeteina luga, ona faʻaaoga lea o se folasaga ma faʻapipiʻi le mamanu. Ae e faigofie tele le faʻafesoʻotaʻiina o le tautua mo le toe faʻatumuina o kesi ma le tufatufaina atu o kesi ma faʻatau se fagu fou, le faʻaaogaina iina. O iina, e ala i le auala, e mafai ona e faʻatau ai le mafiafia e aunoa ma se crane, ma le manaʻoga mo lona tutoʻatasi o le a mou ese.

Poloaiga o le Colling Bouler

Eletise e sefulu o loʻo faʻapipiʻiina i le Crane faʻapipiʻi nofoaga. O le faia lea o lenei mea, o le nati ua pa ma le lapoa o le 32 mm. Ma o le faiga o le faʻaopopoga o le faʻapotopotoga, o le vai o le faʻamafanafana e le i taʻitaʻia "ma o loʻo tu aʻe i totonu o lona tulaga o loʻo faʻatasia i le fausaga ae leʻi atoa le filo.

O laʻau o loʻo avea ma paipa o le mea lea o le 2 cm mo le 2 cm i le pito i luga o le paluni. O le paʻu vai kesi e le tatau ona tuʻu i totonu o le uila uila, ae leo puʻupuʻu e faia, e le tatau ona fefiloi le vai malulu. O le lona lua e tatau ona umi, tusa o le 15 cm. O loʻo fuafuaina mo vai malulu. Mai le tasi itu, o le plug ua faʻaalu (o le paipa o loʻo sailia), i le isi, i le mamao o le 5-10 cm mai le pito i lalo o le boiler, ua faia ai le dapracle: e lua shots ua faia pe ua ave ai le tagata. E le manaʻomia le tipiina o le paipa i le pito i lalo: I le tulaga lea, e i ai le avanoa, o le faʻasologa mai le pito i lalo o le maamama o le a fefiloi ma vai mama.

I le tasi itu o le faʻailoga o le uʻamea paipa ma se lark, o se filo puʻupuʻu ua tipi.

I lalo o le suavai tuʻuina atu i le vai vai, o pu e tipi i ala i le pu, pe a maeʻa le puipui atoa.

Ua maeʻa faʻamaeʻaina tulimanu mo le polesi. E mafai foi ona e faia na o oe, tipi ese atu le pepa kupita.

I le Menter Wenter nati, o loʻo tuʻaʻi le sterter, tuʻu i lalo o ana pable, o se libratrive poʻo se lipine o lipine ma faʻailoga o loʻo faʻapipiʻi.

Le isi, o le polerio tatau ona faʻapipiʻi ma le faʻaaogaina o mea tau vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, e sili ai le itu muamua i puipui o le maaleni, ma le lona lua o loʻo i fafo.

Faʻapipiʻiina o le suavai o vai e tatau ona faʻatino naʻo le fesoasoani a palasitika pipisi. O le siaki siaki o loʻo faʻapipiʻi i luga o le vai malulu vaitusi i le vai vevela. A leai, o le sefulu e mafai ona susunuina pe a le alu le faiga e fai ma vai.

Faitau atili