Matou te faia se sunny vai vevela oe lava

Anonim

O aso uma o lo tatou nuu e faʻamalamalamaina ai le la, ma o se aofaʻi tele lea o le malosi. Afai e te faʻaogaina se vaega itiiti o le, ona maua fua lea o le vai vevela, mo lenei mea e te manaʻomia le faia o se supū vai i ou lima.

Matou te faia se sunny vai vevela oe lava

ARLOR Collecctor ata: 1 - Tabe ma le suavai (vai, vai piporesa), 2 - o le o lotoa malosi, 3 - demictive, 4 - o tane mo le malulu ma vevela vai.

Faʻaogaina o le Taʻau o Tank

O le tau apalai e faigofie ona fai, ua uma ona faʻaaoga tagata mo le tele o tausaga, o se tane, o le vaifofo e le la le la. E ui i le mea moni o se ata tulaga ese, e aoga tele ma masani ona faʻaaogaina i fale tumaʻoti mo le "Grace Seal".

Afai o lenei mamanu e faʻaauupegaina ma se faʻasao i le mea e teuina ai vai mafanafana, o le a faʻateleina lona aoga.

Ina ia mafai ona faia se sunny vai i ou lima, e tatau ona e iloa o le mea sili ona taua i totonu o le a avea ma se tane fofo. E mafai ona e faʻaogaina se uʻamea pupuʻu, ae sili atu ona lelei pipili faʻapitoa ma se malosi o le 200 litā. E sili atu ona aoga, talu ai e le mafai ona malaia ma e le manaʻomia le valiina i lalo ifo o se uʻamea fausaga, e tele se mamafa ma faigofie ona tu ai i le taualuga.

I le ao, i lalo o le faʻatinoga o le la, o le la, o le vai i se tane "o loʻo feagai ma le 40-45 º e lava ma lava mo manaʻoga o le aiga. Ae afai o lea aso uma e te le faʻaaluina ai le vai uma, o le a le po e malu, ma o le a le fea lava e faʻataʻamilo i le uati. Ina ia faʻaititia ai le vevela leiloa, e mafai foi ona e faʻatasia le tane lava ia, pe aoina le vai mafanafana i totonu o le tane mafanafana.

Matou te faia se sunny vai vevela oe lava

Sour Sea Water Sorter Scheme.

Tele tagata o loʻo nonofo i fale tumaʻoti e faʻaaoga le eletise eletise ma kesi i le vevela vai. O i latou e mafai ona faʻaaogaina mo le teuina o le aso vai. O sea la si vai o vai vevela vevela ei ai se faigofie mamanu. Ma aofia ai se tane, poler ma crane. Mai le vai, e fafaga ai vai vai, e fafaga ai le vai i le tane, ina ua tafe solo vai. Ina ia le vai mafanafana lea e leʻi faʻaaogaina i lea aso ma lea afiafi i le afiafi ma le ou te faipule ma e mafai ona faʻaaogaina atili. Afai e le faʻaaogaina le moli moli, ona faʻafesoʻotaʻi saʻo lea ole paipa ole vai, o le faʻagasologa atoa o le faʻaaogaina o vaʻa.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina o MDF panels i luga o le taualuga ma kleimer

E i ai se mea taua o le vai o le vai, ae e lua ogaoga faaletonu:

  • O aso uma e tatau ona e faʻafaigaluegaina ai ma tuʻufaʻatasia vai mai le taʻavale faʻamafanafana;
  • O le vai mafanafana na mafai ona faʻaaogaina i na aso pe a le o le la o le tau ma le ea e le itiiti ifo nai lo le 20 º a.

Palu Suauu Sour Soul

Ia maua le avanoa e maua ai le vai mafanafana ma le ao o le ao, o le faʻamafanafana tane e tatau ona suia i le la o le la.

Ina ia mafai ona fausia se tulaga le mautonu, e tatau ona e muamua faia se aoina. Ma sa ia galue saogalemu i ai, sa faigofie ona faʻaputuputu ma ia se tau maualalo, e manaʻomia le filifilia o le ki mo le gaosia o le aoina. O le manifinifi o le 'apamemea-palper poʻo uamea paipa o loʻo manatu o mea sili ona faʻatuatuaina, ae e faigata ona tutu o ia ma e tele lo latou mamafa.

Matou te faia se sunny vai vevela oe lava

Polokalame o le pisi o le statch water.

O le gaosi oloa o se aoina o uamea-palasitika poʻo polypropylene stape e sili atu faigofie ma sili atu le talafeagai filifiliga, ae i le tulaga maualuga o le gaʻoa o gaʻoa o gaʻoa o gatete. Afai e te faʻaaogaina se togalaʻau masani, ona mou atu ai nei mea uma o nei mea le fiafia, ma e naʻo le mimilo i le tulaga o le spiral. E faʻafaigofie ona e faia se nofofua nofofua, e leai lava ni fesoʻotaʻiga ma le vai e fesoʻotaʻi saʻo mai le ao le fale i lea fale.

O le sae sili ona le mautonu vai o le vai o le togavao mai le togavao e aofia ai le matau, faamalama tioata, osam mo le vevela vevela ma faavae. Ole vevela faʻamafanafana e tupu ona o le sun rays, paʻu i le tioata i le nofoaga ma vai. Ina ua vevela le faʻamoemoe, Vevela mai ia te i lalo o loʻo atagia mai e ipu ma ua toe faʻaaogaina e vevela ai le vai. I le taumafanafana, o le sili ona lelei o le tiʻetiʻe o le ufiufi o le ulu o le 35 º, ma i le Autumn-Spring vaitaimi 40º.

Aʻo leʻi amataina galuega tomipami, ua leai se fesoʻotaʻiga o le ea, pe a maeʻa ona fesoʻotaʻi ma le polerosi. I lalo o le gaioiga a le Ormosifer aafiaga, o le vai mai le poler tafe i totonu o le aoina. E tape ai, e tatau ona e poloka le crane.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nonoa se pulumu mo se ie puipui: matagofie tuʻituʻi

O le le lava o sea fuafuaga e manaʻomia ai ona manaʻomia le sapalaiina o le vai i le paʻu la.

Ina ia fuafua ai se vai vevela, e manaʻomia le faʻatonuina o le hese i le lautele o le 25 mm i le ea vevela 25 ma malamalama o le tau o le vevela o le 45 º. Afai o le umi o le hose o le 10 mita, a o le a vevela le itu e 35 o le vai. I le taumafanafana, ua susulu lava le la, o lea matou te maua ai le 280 lita o vai vevela.

E mafai ona e faʻaogaina se mea e mafai ai ona o le ea o le ea e leʻo i lalo ole 8 º. Ma le leaga o le vevela, vai mai le aoina e manaʻomia e tuʻufaʻatasia.

Vaega o le la o le la ua avea ma mamanuina mamanu

Matou te faia se sunny vai vevela oe lava

Polokalame o le Souder Collector masini.

Meafaigaluega ma Mea e talafeagai mo Galuega:

  • paʻu poʻo le polythylene le popole, ma le lapoa o le 20 mm;
  • O pa o fafie e fatu ai se faʻavaʻa;
  • faamalama tioata;
  • Alam mo le faatupu vevesi;
  • faalavelave;
  • Suavai tane, poler;
  • kolama;
  • vaai i luga o se laau;
  • sikulukalaiva ma galu;
  • Gress cutiter.

Ina ia fai se paʻu paʻu vevela, e sili le faʻaaogaina o se paʻu poʻo le faʻamalosia o le tino ma se lapoa o le itiiti ifo i le 20 mm ma le le mafiafia o le 25 mm. E manaʻomia le tuʻuina atu o le fiafia i le uliuli poʻo le pogisa itu.

O le vai e faʻagaioilia ona o le anoanoai o le aʻafiaga, o lea e manaʻomia e le o le booler pe a ma le 60 cm i luga o le ufiufi o le aoina. E manaʻomia le taumafai o le tuʻuina atu paipa i ai se faʻaititia le umi.

Ina ia faʻaitiitia le vevela leiloa, o le pito i tua o le heas ua le mafai ona faʻaaogaina le 'au. Ina ia faʻasaʻoina le hose i le tulaga o le sipara, e tatau ona e nonoa i se laupapa pulumu poʻo se paipa.

E manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻamalama tioata, ata tifaga poʻo le datac spress i lenei tulaga e le talafeagai. Mai le hose i le tioata e tatau ona 12-20 mm.

Afai e te fuafua e faʻaaoga se vevela o le vai o le ea i se taimi fiafia, ona e manaʻomia lea o se tioata e tasi. Afai i le taimi malulu, ona faaluaina le tioata faaluaina, i lenei tulaga, itiiti vevela vevela, ae sili atu le iloa gofie. Ia faʻaititia le vevela leiloa, o loʻo umiaina le 'ie o le mea e tatau ona faʻaesea. Afai o le umi o le paipa o loʻo oʻo i le 3 M, ona lava ai lea o le plysstropal e fai ma tagata o le vevela o le vevela, pe a sili atu, o le a le sili atu o le polyretha

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga lelei mo le faletaele e faia oe lava

O sea laʻasaga la e faʻatagaina ai le taimi o le taumafanafana o le a faʻatagaina i le vaitau o le taumafanafana e sefe i le 80% o le malosi na faʻaaogaina i le vai vevela vevela, ma i le kiona ma le tautotogo i le 40%. Afai e te manatua i ai i kilobaos, ona o le savili i le tagata i le tausaga o le a tusa ma le 400 kw. * Itula.

Faitau atili