Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

Anonim

E tatau ona tausisia e Fua fomaʻi ma le tumama, saogalemu, talafeagai. O le mea lea, o loʻo tele taimi e faʻaosofia ai mai palasitika ma uʻamea.

Taua Taua

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

E le faalilolilo lava fale o le soifua maloloina, aofia ai ma falemaʻi - tagatamaʻi Matagaluega o Vaʻalele, muamua fesoasoani, o manatu muamua - fuafuaina e tusa lava pe a faʻafouga. DORD DORS o se tasi o tau o le tau o le toe teuteuga o fale ma mea e tele ile aoga ole mea e maua ai. Latou te popole iai e le naʻo ni mea faʻapitoa, ae faʻasolo atu foi i luma faʻapitoa tulaga mo le malosi.

Faitotoʻa mo suʻesuʻega faʻafomaʻi - o se manatu lea e le gata i le ulufale atu i potu i potu, faʻagaioiga poʻo nofoaga o ofisa. I le tele o taimi, uamea poʻo pou faʻavae ma faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaoga. O lesi foi mea:

  • falemai fale puipui mo feʻaveaʻiga o tagata mama;
  • Afi afi;
  • O fale o le alualu i luma o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o faʻafitauli, mo faʻataʻitaʻiga, o fale suʻesuʻe ma faʻataʻitaʻiga o meaola poʻo ni meafaigaluega taua.

O mea faapena, o le faʻaaogaina o kesi mo faʻalapotopotoga faʻasalalau e tatau ona alo maia, muamua uma, le tulaga o le talosaga. O lona uiga, ia lava le malosi e tele, le avanoa o le pulea mo le puipuia, faʻapea foi ma le maualuga o le puipuiga. O isi mea e manaʻomia e tatau ona fetaui ma le pito i tua, ae aua le mou atu.

Faamatalaga fautuaina

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

E tatau ona manatua o toe fomaʻi ni faitotoʻa o loʻo i lalo o le avega. E faigata ona tuʻuina atu se sili atu le malosi o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina. Tagata asiasi, tele le tatalaina ma tapunia, siosiomaga aafiaga, masini masini - uma o nei mea uma arsh galue.

O lea, mo faʻafomaʻi, o le faʻaaogaina o faʻavaʻa ma tupe faʻaalu, o faʻatetela o loʻo i totonu e le faʻaaogaina. Tele o taimi o se seti o paneta, pe tumu i le sela pepa.

O ata autu e tatau ona iai nei oloa, foliga pei o lenei:

  • maualuga le malosi o le tapoleni;
  • Lais filifilia ma le margin o shish mages ma fuafuaina mo se galuega umi;
  • E le faʻatagaina le faʻaaogaina o mea tau lelei; Tele e masani lava mataina, pa apamemea po o ni solelelele
  • Mo le saogalemu o tagata asiasi ma tagata faigaluega, o le faʻaaogaina o tioata mo masini e le taliaina. Afai e manaʻomia, faamaotiina mea e faʻaaogaina, maualuga malosi o le malosi o le palasitika poʻo le tioata tioata lea e le o faia ni vaega tetele.

Mataupu i luga o le autu: Fautuaga ma Fautuaga mo le tuu o le taualuga

E tutusa ai manaʻoga mo le le saogalemu o le saogalemu ua tuʻuina atu mo tomai faʻapitoa na faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le vaʻai. Ma le isi, e tele lava ina manaʻomia le manaʻoga o le vavaeʻeseina o nofoaga o le faʻatuatuaina o loʻo agaʻi i luma. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaaogaina o taʻaloga faigata e le talia le loka. Vavae ese poloka. E le o loʻo manaʻomia tele, ae ua manaʻo ai aua e faʻafaigofie ai gaioiga pe a toto ai.

Uiga masani

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

E tatau ona usitaʻia faitotoa faʻafomaʻi a le faʻalapotopotoga, faʻapea foi ma manaʻoga o tumama ma siosiomaga saogalemu. O se lisi puʻupuʻu o faʻataʻitaʻiga manaʻomia pei o lenei:

  • O le kolatila ma mea e tatau ona faʻamaonia e le saogalemu o le siosiomaga, ae le o le faia o ni mea leaga mataʻutia poʻo ni manogi ese;
  • Ua faamalosia le laufanua e tetee atu ai i le malosi o vailaau, e aunoa ma le suia o le faaali mai ma le le malaia;
  • Faitotoa e tatau ona i ai se fesoʻotaʻiga e le faʻatautaia ma aiga mamataga a le aiga;
  • O loʻo iai le malosi o le SOS e teteʻe ai i mea e mafai ona e teteʻe ai i le faʻalavelaveina, e aofia ai faʻalavelave;
  • O le koleni e tatau ona ola lelei ai pea i le itu iai aseta, maosiosia;
  • Mea e faia mai ai e le SOAS, pusa, e le tatau ona faʻaogaina manogi poʻo ni vailaʻau eseese.

O ia manaʻoga e le gata i le na o se vaega tele o a lima e paʻi mai, le i ai o manogi eseese, ma isi taimi e ono matautia mea. O elemene o totonu o faʻalapotopotoga faafomaʻi faʻailoa mai o se faʻamama faʻamama ese o le faʻamamaina o le tele o taimi i le aso, ona o faʻatonuga faʻamaonia o potu faʻaavanoaina mo le faʻamamaina o fale.

Oloa palasitika

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

Palasitika mo le meli. faalapotopotoga

E faigata tele le fetaui ma tali o aso nei na faia mai i mea masani e pei o fafie. Ma toetoe lava a le faʻaaogaina ni mea faʻaalu mai le MDF poʻo isi, lava mea leaga. I aso nei, ua faaaoga fua, lautele, uamea. E iai se faʻapitoa, le gata i lea, ona o le faʻataupami mai le silafaga o le faʻaaluina o tupe, usitaʻi i manaʻoga tatau.

O faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo avea ma lauiloa faʻafetai i mea nei:

  • Atoatoa le lelei o le DISDear Tetee, Zero na faaputuputu o vai vao, manogi;
  • O le saogalemu o le siosiomaga e faʻamaonia mai e tele tusi faʻamaonia, suʻesuʻega;
  • Taua le leo ona o le malosi o le tapoleni, le mafiafia o tapunia, o le faʻaaogaina o faʻamau maualuga-lelei;
  • Maualuga le mautu o le faʻavaeina, e mafai ona amanaʻia o matasele, aveese ai aʻafiaga o le vevela, e suamalie, faʻateleina ai le faʻatuatuaina o masini;
  • malosi lelei e tumau ai le vevela, leai se ata o ata;
  • O le laufanua, e pei foi o mea e le tumau, e toetoe lava o vailaʻau uma: PVC e faaleaogaina ma le lelei o fale ma faʻamamaina vailaʻau e fuafua i le kalone;
  • O le leai o le leai se uiga i le vave, aemaise lava, o le palasitika luga o le potu poʻo le potu gaosi o le a le suia foliga o le tele o tausaga o le potu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tipi le Puapuaga o le Sousl

O le fetauiga e faʻaaoga e faʻaaoga ai faitotoʻa o nei aso mai le PVC faʻamatalaga o loʻo iai meatotino assabacmal. I le tulaga o le faʻaaogaina o le ata filifilia o loʻo i ai ma le palasitika lelei pei o palasitika, ma o le tekonolosi e faʻaaogaina e faʻamaonia ai le atoatoa faʻaaogaina.

E le o le mea silisili e faʻataʻitaʻi ai le avanoa e tuʻuina atu ai se foliga mai palasitika osh, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o elemene o loʻo i luga o le teuteuga. O ia manatu o loʻo faʻaalu tele atu nai lo laupapa, o le faʻatulagaina e sili atu le faigofie, soʻo se mafai ona fetuunai toetoe lava soʻo se tulaga o le salu i le pusa.

O fofo e fetaui lelei

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

E ui o PVC Dorns e matua toʻamalie ma aoga, mai le tulaga o le sefeina punaoa e mafai ona e mafai ona faʻaogaina i le faʻaaogaina o fausaga faʻapitoa. O lenei faitotoʻa faitotoʻa o le auala o loʻo faʻaaoga ai pepa palasitika. O lenei faʻaititia le tau, faʻateleina le faʻaaogaina o tagata faʻaaoga, ae le o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina. O soʻo se auala e masani ona masani ai, e toʻafilemu, e mafai ona tuʻuina atu i totonu o pusa oi ai nei.

Fale tusitusi faʻa-ripoti, e mafai ona mitamita e le na o mea sili ona lelei, ae o foliga lelei lava.

E ui i le saʻolotoga maualalo, faʻamuamua ile tumau, e mafai ona faigofie ona e maua ni oloa, manaia i foliga. E le gata i lea, o le a latou tumau i le auala tutusa e pei o faigofie sili malie. Faʻalautele faʻaaogaina tioata faʻapipiʻi faʻapipiʻi na faia e faʻamalosia poʻo le tioata kalepa, saogalemu mo tagata.

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

(O lou leo ​​o le a muamua)

Fale fomaʻi: Oloa Manaʻoga

Utaina ...

Faitau atili