Fausiaina o Mea Maua mai UGICE pusa

Anonim

Na matou faʻalogo uma lava i le gaosiga o tioata tioata, nusipepa, o le liliu poʻo le fea suiga ina ua maeʻa faʻagaioia i fetilaisa mo le togalaau. Ma o le a se mea e mafai ona faia i se pusa avanoa mai lalo o le sua? O le a e teʻi o le a teʻi o le a e teʻa, ae le o se auala e tuʻu ai se pusa lapisi i totonu o le moligaʻo, e mafai ona faʻaaogaina e pei o se fatufatu.

Fausiaina o Mea Maua mai UGICE pusa

O LOOʻI LENEI AI OE AI O ni nai faʻataʻitaʻiga o lagona o le fatufatu i le faʻaaogaina o se pusa avanoa mai lalo o le sua. Ae le i faʻaaogaina, aua neʻi galo e fufulu ma faʻamama. Pau a le mea e te manaʻomia o se atigipusa o sua, seleulu ma lipine.

Fausiaina o Mea Maua mai UGICE pusa

Ona mafaufau lea, sa teʻilia lava se tulaga, ua foʻia nei oe i le atunuʻu i fafo o le taulaga, ma sa faigata ona suʻe i le suʻesuʻega o fale o fale mo i latou, ae aisea e le amata ai i se faʻatoʻaga matagofie? Ma o le a fesoasoani ai ia i tatou i totonu o lenei atigipusa mo le fatuina mo fatu. Ina ia faia lenei mea, ua lava lea e tipiina ai se pusa gaogao i le afa, faʻatasi pe lautele - e faʻalagolago i mea o loʻo e fuafua e faʻaaoga ai. Faavae i luga o pu mo le aveesea o le tele o vai, eleele ua faʻaopopoina, o fatu o loʻo totoina ma sauni!

Fausiaina o Mea Maua mai UGICE pusa

Pusa mo ata, ogalaau pe tisiki. Taumafai le faʻaaogaina o pepa lima mo lenei, tuʻu latalata le isi.

Fausiaina o Mea Maua mai UGICE pusa

Pepa moligao. Oti le pito i luga o le atigipusa mai lalo o le sua, ia mautinoa le sili ona lelei le ogaumu, ufiufi mai totonu o le vaega o Vaseline. Ina ua maeʻa, faatumu le molten wax i le fomu ma tuʻu le vai i totonu, taofi ai mai le isi itu. E mafai ona e taumafai e faʻatumu le wax ma vaega o lanu eseese, faʻaopopo fugalaʻau mago, manogi o suauʻu i totonu.

Fausiaina o Mea Maua mai UGICE pusa

Tautau O FANAU. Le gaʻo gaʻo ma faʻaopopo le manulele e fafaga ai i totonu. Ia matutu mago mago, ona tuu lea i totonu o le pusa selesele mai lalo o le sua ma tautau mai le faamalama i fafo atu o le faamalama pe i luga o le faapaologa.

Tusiga i luga o le autu: toe fausia o Santa Claus e te faia oe lava

Teuina o le umukuka o loʻo i le faʻatatauina. Tisi le pusa i se auala faapena e leai se mea e faalavelaveina e tuu ai mea lilo i totonu. Ina ia mafai ona puipuia le foliga mai o iniseti ma le le fiafia, e mafai ona e toso le ie i luga.

Fatuina aisa poloka. Ina ia teu meaʻai inu, e mafai ona e faia ni poloka aisa faʻapitoa. Ina ia faia lea, ua maeʻa ona faʻatumuina faitotoʻa i totonu o le vai ma tuʻu i le pusaaisa. O le taimi lava na fausia ai le aisa, naʻo le manatu o le lautele.

O loʻo tele pea auala e toe iloilo ai ma faʻatautaia atigipusa o loʻo mafai ona faʻaitiitia ai le aofaiga o otaota.

Faitau atili