Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

Anonim

Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

Tuʻu atoatoa meaafale i totonu o le potu o laʻititi lapoʻa - O le galuega e leʻo o mama. I lea tulaga, e tatau ona e mafaufau i ai i le taimi e tasi tele, aua o tagata taʻitoʻatasi e mananao i lona fale e fai ma musika lelei. E le gata i lea, o le tulaga e ono faʻafaigata ai i atunuʻu eseese, mo lea, atonu e le naʻo le potu, ae na vaʻavaʻai foi i le taimi. Faʻafefea ona fai se faʻamasinoga i lenei mataupu? Sei o tatou vaʻai i le fautuaga autu ma saili pe faʻafefea ona tuʻu le meaafale taumatau.

Mea sese sese

A o le i faia se faʻailoga, e tatau ona e iloa poʻo fea o mea sese e faʻatagaina ai e le au tamaʻi fale mautotogi. E mafai ona e filifilia ni mea sese se lima:

  1. O nisi tagata e faatulaga uma meafale faataamilo i le tino pito i luga o le potu, o lona uiga, i lalo o le puipui. O lenei metotia o le faʻasologa sa lauiloa i le ENSR. Ina ua faʻaaogaina ni auauna mama ma ua faʻaaogaina le au faʻatau. Taimi nei, stereotypes tatau ona o ese.
  2. Tuu se nofoaga gaogao potu - O le isi lauiloa sese. O le avanoa gaogao e le faʻaopopoina avanoa avanoa, e naʻo le faʻateleina o le tele o faʻavae.
  3. Ma le tele o meaafale, E foliga mai, o mea uma e manino, ae toatele na te faia se mea sese.
  4. O ie pupuni malamalama i luga o faamalama, o se tala matagofie, ae afai o le potu tele o le malamalama tele, e le mafai ai e ia i se tala malie. I lea tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina se sili atu mafiafia Cense Broese atamai.
  5. Ia, o le mea sili ona taua o le tele o mea. Toatele o tagata e leʻi matauina, faʻatumu le potu i mea sili ona lelei, faʻatusa, e le aoga alofa. O nei mea uma e faʻaleagaina ai le ata o se tamaʻi potu.

Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

O tulafono autu mo le nofoaga o meafale

O le faʻasologa mo totonu o le potu laʻititi faʻatasi, e manaʻomia le mulimuli i le faʻavae o le faʻavae o le faʻatulagaga. O tagata mataʻitau na aoina se ituaiga o filifiliga o le sili ona taua fautuaga:

  1. Tatau ona lautele meaafale, ae maualuga atu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faataʻitaʻiga, e filifilia e le Kapepene, filifili se mea vaʻaia i le faʻapopoleina. E mafai ona faʻatulaga i totonu e aunoa ma se faʻaletonu e aunoa ma se faʻaletonu.

    Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

  2. Mai le moega masani e sili atu le teʻena. Fiafia i le lupe lupe. I le ala, sofa o se sofa. Filifilia i le va o le Foa - pipiʻi moega ma le SMAP tusi, filifili le filifiliga lona lua.

    Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

  3. Faʻaopopo se laulau faʻapitoa o komipiuta i totonu - vaapiapi, ae i le tele o fata, taumafai i luga ma le toe faʻatulagaina o le keyboard.
  4. Ia mautinoa e tuu ni mea teuteu o le fale mautotogi i totonu o le potu. Latou te le o taumamafa totonu, ae tautua o se nofoaga sili e teu ai.
  5. Afai e le mafai ona e faia e aunoa ma se TV, filifili le filifiliga e mafai ona tuu i luga o le puipui. Aveesea o le moega i autafa o le moega, o le ae sefe ai le tele o avanoa.
  6. Faaaoga le faʻamalama mafiafia ma le penefiti, aua e le na o se fugalaʻau. E matua moni lea pe a na e mauaina se lautele faamalama sill. Ia mafai ona e faia se faletalimalo atoa.

    Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

  7. Ma le mea, tuʻuina atu le faitotoʻa o le ulufale atu i totonu o le potu. Faʻapipiʻi le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faitotoʻa.

    Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

Tusimatau i luga o le mataupu: o le aufaiti o le cross-chrodidery mo tamaiti: pepe faigofie, 7 tausaga le matua amata, mo le 3 tausaga matati

Vaapiapi ma potu umi

O le faʻatulagaina o meaafale i se vaapiapi ma le potu umi o se miti mataʻutia o soʻo se tagata mamanuina. Ia e saunia mo mea e te faia e fai ai se pemita ae e te leʻi malamalama i le mea e fai ai meaafale ma e te le o lagona e pei o oe i le alavai.

O le sili ona manuia lomiga o le vaapiapi ma le umi o le potu o le gagau i totonu o le sone. I se tasi itu o le potu, e mafai ona e faʻatulagaina se vaega tuʻufaʻatasia ma se laulau ma nofoa, ma i le isi - o faʻafiafiaga o le a avea ma eletise eletise.

E le mafai ona aloese mai le faʻailoga i se valeʻe ma le potu umi. Na o le malosi o lona sese. Ma Asymmetry, i le ese mai, o le a tuʻuina atu i le potu se foliga manino.

Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

I se faʻaopopoga, e tasi lava le musutu e tasi le mea, o le a faia ai se laʻau puʻupuʻu ma le umi potu ia tele sikuea. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e valiina puipui uumi i lanu malamalama, ma le vaapiapi - pogisa.

Ae a le Feenshoy?

Afai o oe o se lagolago o Fengshua, e le tatau ona e lafoaia lou filosofia. E oʻo lava i le tamaʻi potu laʻititi e mafai ona e faia se pemita e tusa ai ma lenei tafe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se tamaʻi potu o le potu, o le moega e tatau ona tuʻu le laupapa laupapa i le itu i matu. Afai o loo i ai i le potumoe, o le a na o le manuia o le papa.

E mafai ona maua ni auala avanoa, ae o le filifilia o tafatafa o le moega laupapa, o le a faʻatulaga i luga o lou moega, vave foʻitia ituaiga ma tulimanu. O le faʻata o se taua taua e mafai ona faʻateleina le faʻateleina o le avanoa. Faʻatulaga faʻata, manatua tulafono autu o Fenshia: E le tatau ona atagia mai le tagata moe.

Meafale tuʻuga i se tamaʻi potu

Faitau atili