Septic Yunulos Astra: uiga, ma le le lelei iloiloga

Anonim

Septic Yunulos Astra: uiga, ma le le lelei iloiloga

Tele taimi masani, tuʻufaʻatasia o le vailaʻau e toesea i vaega o fale, o lea e tatau ona fausia e tagata faʻatau se pa puipui. Talu ai nei, o se faʻafitauli na foia na o le na o le fesoasoani a se cessipooli poʻo le fale o le sepmic.

O aso nei, e mafai e le au tausi aiga ona faʻatauina mea-faia tapenaina o mea e mafai ona faʻapipiʻiina. O se tasi o mea lauiloa o septic Yunulos Astra, na atiae e le kamupani Rusia Sbm. O le masini e faʻamamaina atoatoa le alavai ma le taimi o le faʻagaioiga e le manaʻomia ai le faʻalavelave. O loʻo iloiloina e i latou e uiga i le mauaina o sea nofoaga e faʻamalosia ia e faʻamasani ai i latou ma faʻavae o ana galuega ma tagata faʻatau talitama.

O uiga o Septica Yunulos Astra

Astra Faʻamamaina nofoaga o loʻo i totonu o le sili ona lelei ma le sili ona lelei o los. Fauina septic faatusa i le tasi pusa O loʻo iai ni vaega e fa.

O meafaigaluega a Junulos Astra meafaigaluega ua gaosia mai le eleele o le malosi o le malosi ma vailaau talimalo o siosiomaga faauo polypropylene. O ona puipui e i ai le mafiafia o le lua centimita, o le a mafai ai pe a fai o le a le faʻapipiʻiina e le o le sima. Ma le isi, o fale e faʻatulaga i le malosi o ivi, ma o ona puipui e faʻafefeteina i se tulaga faʻapitoa. Ona o lenei, o le mamanu e maualuga lona malosi.

Mataupu Faavae o le Tauagaga Septic Anttra

E fa o potu faʻatasi e tuʻufaʻatasia e ala i le soona fai o masini po o le sese i le ea o le ea O oloa e onā.

  1. Septic Yunulos Astra: uiga, ma le le lelei iloiloga

    Muamua o mea uma, o alavai uma o le uto tui e paʻu'ū i totonu o le tagata e mauaina poʻo le muamua vasega. O iinei na puipuia le mataituina, o fasimea mautu o loʻo paʻu i totonu o le eleele, o le vai susulu.

  2. I le vaega lona lua poʻo le Arotone, e faʻagaioia alavai i le aerabic bacterlia. A maeʻa le faʻagaioiga, e le manaʻomia le masini e toe faʻatumu ai le siama, talu ona tau mea i latou. Junlul gaosi oloa na faʻaaogaina i le septic interneteved faʻatasiga, ma le fesoasoani lea o loʻo paʻu ai le au o tagata o loʻo feoai ma alavai.
  3. I le lona tolu potu poʻo le lona lua o le sump, poʻo le vaega o loʻo vaevaeina i mea fou ma matua. O le matua o le mamafa e mamafa o le mamafa, o lea e nofo ai ma alu i le pito i lalo o le tagata e mauaina. O le malamalama o le Get Frave ua lafoina e le system i tua i le vaega lona lua.
  4. O le faoluga lona fa o le sami o vai mama na iu ai ina faamamaina le vai ma faʻaalia ai. Afai e te faʻafesoʻotaʻi le pamu i lenei potu, ona faʻaalia lea o le vai i le nofoaga saʻo.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Astra faamama faiga e mafai ona faʻagaioia i soʻo se tulaga tau. Nofoaga i ai se tele tele o tulaga lelei , ia e mafai ona e tufatufaina:

  1. Septic Yunulos Astra: uiga, ma le le lelei iloiloga

    Faamamaina lelei o le a oʻo i le 98%.

  2. Faigofie faapipiiina ma le tausiga o meafaigaluega.
  3. Tele le poto. Lea e mafai ai ona e faʻaalia le fetuunaiga e faʻapipiʻi ai se tamai vaega.
  4. Malosi o le mataupu o le faʻataʻitaʻiga. O le mafiafia o puipui o meafaigaluega e mafai ona tatalia se avega tele ma tuuina atu los i le lelei o le vevela o le vevela.
  5. Le mautu o le tino i le 'olo ma ultraviolet. I se faʻaopopoga, o le ofisa e faʻaauupegaina i se teuteuga eleele-faʻavae vaega e le faʻaleagaina foliga o le nofoaga.
  6. Tele faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga, o le i ai o lea e mafai ai ona e filifili mo se vaega faʻapitoa ma le aofaʻi o tagata faʻaaoga sili ona talafeagai.

Ma ona lelei uma, junulos faʻataʻitaʻiga ua i ai tele mea sese:

  • Septics e faaauupegaina ma se tagata fai faʻamalosi, o lea e faʻalagolago ai le tasi-faʻalagolago i ai;
  • O loʻo i ai le faigata o los desis, o le mafai ona sili atu le maualuga o lona faʻafitauli nai lo le ono mafai ona motusia ai se faigofie le faʻamamaina o faiga;
  • A faʻatusatusaina i le talafeagai septics, ATDO Lusi o faʻavae e taugata tele;
  • O faiga i le mama mama o le anogai e manaʻomia pea le faʻaauau pea faʻagaioiga, o lea aua le talafeagai mo fale ma fale le tumau o loʻo umia le fale.

E tatau ona iloa o los astra pe a uma ona tape le eletise amata ona galue o se masani o le septic sump. O lona uiga, o lona galuega e le mafai ona taofi, ae o foliga o otaota ua faʻaitiitia ai le faʻamamaina.

Faʻataʻitaʻiga o le Sepykov Yunulos Astra

Septic Yunulos Astra: uiga, ma le le lelei iloiloga

Astra nofoaga e tele faʻataʻitaʻiga Eseese le faatinoga ma le bandwidth . O le faʻatinoga o le faiga e filifilia e faʻavae i luga o le numera o tagata o le a faʻaaogaina soʻo. Ina ia faia lenei mea, ua lava naʻo le matamata i le numera faʻanatura meafaigaluega, o loʻo faʻailoa mai ai pe faʻapefea ona fuafua le numera o le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga ua fuafuaina.

O le ata sili ona lauiloa o septic o los astra-3 ma ASTRA-5, na fuafuaina mo le tautua o aiga o le tolu ma le lima tagata.

Faamamaina o Taaloga mai ASTRA-15 i ATTRA-40 e faʻapipiʻi mo fale mo ni aiga poʻo se mea e tatau ona e galue ai i le tele o fale (umukuka, fale, fale).

Station faʻataʻitaʻiga Uzhnlos mai le 50 i le 150 mafai ona tautua faletalimalo laiti, vai fale, faleaiga, nofoaga a tamaiti, ma isi tamaiti.

Filifilia o se faʻataʻitaʻiga mo lou aiga, e tatau ona e sau mai numera o tagata faʻatau. Ae maise lava, o le lapopoa le atigipusa ma le faatinoga o le septic, o le sili atu o le malosi.

Iloiloga o septic attra (Junulos)

I luga o le Initaneti o le Initaneti e uiga i le Cleaverging System Astra, tagata faaaoga tagata sili ona lelei . E leai ni a latou iloiloga le lelei e uiga i lenei nofoaga, e faʻailoa mai ai le aoga ma maualuga galuega.

Sa i ai, matou faʻaaogaina ai le faʻasologa, mai le mea moni, emo. Ma o le manogi sa i ai ma le septic, ma e aunoa ma septic. Na matou filifili ma faʻapipiʻi Yunulos Astra-5. O le uluaʻi tautua na matou faia faʻapitoa. Sa ou sosoli atu ia i latou, sa ou fesili ai i se mea ma o lenei ua ou faia mea uma ou te faia. O le nofoaga o loʻo i ai le lona tolu tausaga, e leai se manogi, o loʻo lelei mea uma.

Victor, Kaluuga Itumalo

Septic Yunulos Astra: uiga, ma le le lelei iloiloga

Ua tatou nonofo i le itulagi o Tomk, o lea na matou mataina ai le a o le tau malulu, o le pito i fafo. E manaʻomia le mafanafana, ioe, ae sa taufaamatau lava. I le iʻuga, na maeʻa le tele o feutanaʻi, na latou fofoʻe ai le faafitauli i le fesoasoani a se auvai mafanafana, lea na folasia i totonu o le pusa. O Lagolagoina le vevela tumau Ma e leai ni mea e taufaafefe ai. O le faaopoopoga o le faʻaaluina, o se mea moni, e malamalama lava i sui o sui o sui, ona o lo tatou faʻalavelave autu.

GENMANDY, POS. Bandayayka

Ia Iulai i le tausaga na latou faʻatauina ai le Astra-3. Faapipiiina le faiga lava ia lava, talu mai faʻatonuga mo ia e faʻatauaina. Na tatau ona ou faʻapeleni laitiiti, ae o mea uma na avea ai. E galue filemu le siclale, o le vai e mama tele. Mai le fale sa i ai se manogi le manaia na sau mai le cessipool. Na o le na o le minus - Susunuina o tagata . Ae o lenei ua mafua mai i le fogafa o le oso. Ua suia uma i lalo o le penefiti, o lea e galue ai le sepoina, o mea uma ua lelei. Tagata uma e fiafia i le faamafanafanaga i se fale faivaaiga, ou te fautuaina atu o le saieli faamamaina faiga.

Victor, Ekimenburg

O lea ou te tusia se uiga le lelei e uiga i se septic a Astra, talu mai le "faauo" O lo matou aiga e le galulue faatasi ma ia. O loʻo ia faʻamatalaina e uiga i le faʻamamaina o faiga lelei o iloiloga, na ou filifili loa e ave aʻu lava lea lava tutusa. ae O le lelei faamamaina chromets Talu ai o le IL e le o fausia i le tele. E aliali mai e tatau ona manaʻomia i le taimi o le faʻagaioiga (a itiiti mai i le muamua), o le fua faatatau o fecal ma fasimomo tafe na 5: 1. O matou e sili atu le filo. Ma o le a le mea e fai? Le mafai ona tatou fufuluina ma ofuina?

Olga, TRR

Mataupu i luga o le autu: amen faia o le digwall i le va o umukuka ma le potu malolo

Faitau atili