Stells mo Wall Decor (55 ata)

Anonim

O pa o pa ma ua matua faateleina. Ae o nisi taimi latou te manaʻo latou te manaʻo e faʻavaivaia se mea. O le faigofie, anapogi, taugofie ma le mataina o auala o le faʻaaogaina o vai mo pa i lalo o le vali. O le ata o le scphic, manino ma malamalama. O mea faapena e mafai ona ulufale i totonu o soʻo se siosiomaga. Ae o le mea sili ona manaia o le galuega e alu ese mai nai minute i le tele o itula.

O le a le mea e faia

Stenkil mo le teuteuina o pa i lalo o le vali e vaevaeina i le toe mafai ma le mafai ona iloa. Fuafua i luga o le faʻamoemoe, o mea eseese e faʻaaoga. Le mafai ona fuafuaina, tele - pepa. Mai le mafiafia paʻepaʻe poʻo lanu lanu. Mafaufauga vaega mo puipui i lalo o le ata vali:

  • Mai le vinyl ata. O le ata e mafai ona o le sili atu o le tele o mea, manino pe lanu. O le filifiliga talafeagai, pe a fai latou te fetuʻunaʻi - luga o le lamolemole luga o le vali faigofie ona sosolo. Leai se tomai faigofie e faigofie ona alo ai pe latalata mai. O le taimi o lea taimi o le Store Mitelic mai le PVC ata e tatau ona faamamaina o vali.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    O le lanu lanu ata ata, ae e mafai ona manino pe paʻepaʻe

  • Polychlorvanyl mafiafia o le tele o millimeters. E masani ona faʻaaoga e faʻaaoga ai ni mamanu. O pu ua tumu i pu. Ina ua uma ona siiina le faʻavae (i ni nai minute), e aveʻesea ma kilia.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Mai ie mafiafia i luga o le 4 mm faia stencils mo lapoa ata

  • Pepa malo. Mai le pepa saiketi e fai ai fasi mo pa i lalo o le valivali ma o latou lava lima. O le mea sili lea ona fetaui mo le tutoʻatasi o le tipiina.

O ni nai upu e uiga i vinyl stenkils mo ata vali. E mafai ona i ai i foliga o pepa poʻo ni faʻasologa. Afai o le a e ufiufi ma se tasi ata se laʻau lapoa o le puipui, e faʻaaogaina e faʻatino ni nai mamanu faʻapitoa. E mafai ona faʻapipiʻi le tasi ma le isi. O lea o le galuega o loʻo agaʻi atu vave - o le vaega tele o loʻo faʻatautaia i le taimi.

O Vili o Stesscilils

Stenctils mo pa i lalo o vali ese e ese e le gata i mea na faia ai. Latou eseese i le ituaiga ata:

  • Faigofie pe nofofua. O le ata atoa e valivali i le tasi lanu. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faia se ata - mai le paolo pouliuli e malamalama ai. Ae o lenei mea. O auiliiliga o le isi lanu e le o saunia.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Mai pepa e mafai ona e faia se faigofie-taimi le taimi

  • Tuufaatasi pe le mafai. O le faasologa atoa lea o mamanu, o mea e tasi o loʻo faʻapipiʻiina ma vali isi lanu. Ina ia mafai ona faʻaaoga le ata o le ata, faʻailoga o loʻo faʻaaoga ia i latou. A o iai le stencilm i luga o le puipui, o nei igoa ua faʻatamaloina.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Mo lenei atavali, o le tedus o ni vaega se lua - i lalo o le uliuli ma mumu

  • Suia pe anti-pofe. O lenei faʻatusa o loʻo tipi i luga o le faʻafeagai faʻavae, o lona uiga o loʻo tipi i ni tulaga faʻapitoa, ma tumau ma o loʻo faʻapipiʻi nei vaega i le pa. Ona faʻaaoga lea o le vali, ae o loʻo pisia i le concrathed sone stensil. E aliali mai se Halo mai le isi vali faataamilo i ai, ma o le ata lava e tumau pea le lanu.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    O le mea lena e tupu pe a faʻaaogaina Aneti-Andard

  • Mo ata tetele. O loʻo i ai nei i luga o le faʻatauga faʻapipiʻi pepa ma punou. E mafai foi ona faʻaaoga e faʻaaoga ai le pepa puipui i luga o puipui. Stencils mo latou faia faʻapitoa - mafiafia, mai le polyvinyl mafiafia i luga o le 4 mm. A faʻaaoga le ata, tumu i fasi uʻamea, sili atu ma le taimi e faʻamamaina ai. E aliali mai se volumamtics mamanu.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    E foliga tutusa poʻo ni faʻailoga e mafai ona galue pe a galulue ma le volumarc stenkils

E sili ona faigofie le galue ma faigofie manatu e amata, e mafai ona e taumafai lenei ituaiga ata. Afai e te mautinoa i ou tomai, e mafai ona e galue ma sili atu lavelave tuufaatasi. A galulue ma i latou, ia manatua e mafai ona e aveese le ata pe a uma le vali o le avetaavale.

O fea e maua ai mamanu

O loʻo iai ni mea e faʻamalosia ai mo puipui o puipui. O i latou uma e faia i Vinperl ata, e pei ona fetuutuunai, tumau ma faigofie. Afai e te le fiafia i le ua sauni, e lua filifiliga:

  • Poloaiga gaosiga i le polokalame o loʻo auai ai i le faʻasalalauga i fafo atu poʻo le lolomitusi tusi (masani o le sili lea o le tauvaga). E i ai a latou meafaigaluega faapitoa - vaega o loʻo tipi i le vinyl o le aofaʻiga talafeagai. E le gata i lea, o nisi o i latou e mafai ona atiaʻe se faʻamaʻi i le ata pue.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Iapani-sitaili fualaau 'aina o le a alu mo totonu o le leo i lanu filemu

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    O le le mautonu ata i luga o steckils e lautele

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Manulelelelei Mamao ma manu - O le isi o le isi manumalo-manumalo

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    O le stensil o siva siva - e ala i le talitonu i le manuia

  • Fai oe lava. Afai ei ai sau tomai faʻapitoa, e ono mafai ona e valiina le fua naʻo aʻu. A leai, e te fiafia i le filifiliga na e download, faʻateleina le tele o le lapoʻa ma lolomi. Ave se mafiafia (le teuina) pepa malo, tuu se kopi, luga - ata tusi. E tatau ona lelei le lelei o mea uma e le mafai ona suia. Faʻasolo le ata, faʻaliliu lona autau i le pepa malo. Ona tipiina lea o nai naifi. O le tipiina faigofie, tuu se mea malu i lalo o le atigipusa (se fasi lagona, mo se faʻataʻitaʻiga). O lea o le a le o le a iai. I se tulaga lautele, pe a tutoʻatasi, e manaʻomia le manuia - o kaula uma poʻo le le mafai ona faʻaleagaina ai le lautele.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Stencilils mo pa i lalo o le valiina: Castics - o le manumalo-manumalo

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    O ia fasigncils e mafai ona faia i ou lava lima: ni nai auiliiliga

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Faigofie faatino, ae matua lanu

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    E sili atu le faigata - sili atu auiliiliga manifinifi

Tutoʻatasi tuʻuina atu o StencIls o se faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga. Afai e te le fefe, e mafai ona e uuina. E mafai ona e taumafai e galue ma le ata. Aua, e i ai le faʻasaʻoinaʻa, mamafa, ae e le faʻapolopolo laple. Afai e i ai ni mea taua tele - burr, e le masani ai - e tatau ona faʻasaʻoina mea uma. I le lautele, manuia ia te oe.

Auala e galue ai ma Stesscilils

Mafai ona faʻaaogaina le ata e le gata i puipui o pa, ae faʻapea foi i puipui puipui, palasitika, tioata, ma isi O le mea lena, o fasi e mo pa i lalo o le ata vali e mafai ona faʻaogaina e le gata mo puipui o puipui, ae mo se faʻataʻitaʻiga. Aua le fetaui ma le malosi o le aʻafia i luga o latou vali e masani ona le faʻaaogaina. O isi uma e talafeagai. Ma le isi mea, e toetoe lava o tagata uma o se lelei faigata valivali. E mafai ona latou i totonu o le faletupe po o le aerophers. O tulaga lelei o le acylic ua lauiloa i tagata uma: O le vali e paʻu uma i luga o lamolemole ma laʻau mamalosi, o le a vave mago, e le mou ese mo se taimi umi. O le mea lea e masani ona sopoia ai fasipepa mo ata valivali e ala ile acrylic.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Stentic vali i luga o puipui mafai ona avea ma mataupu

Nai lo le galue

Afai o le anti-netafharet o loʻo faʻaaogaina, o le vali e faʻaaoga na o le kalone. O isi tulaga o le manatu o lenei aafiaga o le a le aapa atu (seʻi vagana ai le vali). Ina ua pa vali, le paluni o le 25-35 cm mai luga o le laualuga. E sili le pikiina o le "faʻataʻitaʻiga o le peni" i luga o se fasi o le pepa puipui tuai. O lea e mautinoa lava le filifilia ma le umi o le tuuina atu o le vali, ma le gaoioi, ma le mamao. Faʻapea foi: A galulue faʻatasi ma se mea, e manaʻomia e puipui ai le teritori e tuaoi i le stelfaiva - ina ia le o valiina le vaega e le tatau ai le puipui.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Ma le vali i totonu o le panters, e manaʻomia le galue ma le faʻaeteete - o lona aofaʻi e faigata ona pulea

A galulue ma isi templates, e mafai ona e talosaga:

  • o se fasi manu
  • pulumu ma le puʻupuʻu ma le mafiafia faaputuga;
  • Faasee ma se sponge.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    O le vali i luga o le stensil e mafai ona faʻaaogaina pulumu, faʻaseʻe poʻo le amo

I soo se tulaga, po o le vali le utiuti. Afai e tele mea, o le a taufetuli i lalo o le steltil, mafua ai le galuega uma. O le mea lea, o le tosoina o se pulumu / vaitupa / vaʻa i le vali, ua oʻo lava. O le numera o vali e mafai ona mataituina i le faʻaalu o taimi i luga o le tele o taimi i luga o se laupepa le talafeagai o pepa / fasi pepa puipui.

O le a ma le auala e faʻasaʻo ai

O lea ona fasi mea mo puipui mo vali ae le i gaoioi, e tatau ona taofi i luga o le pa. E i ai le faʻailoga faʻapitoa mo lenei. E faʻaaogaina i se manifinifi manifinifi i le itu faʻafeagai o le stentic, pe a uma ona faʻapipiʻi i le puipui. A maeʻa le galuega, e leʻo se faʻafitauli. E le gata i lea, e le faʻaleagaina ai le laufanua.

E i ai le isi filifiliga - brangrat gentive librive lipe. Manatua! O le mea na tupu. Le masani. Afai e te faʻaogaina le masani ai, o le a faʻaleagaina le pa - foliga mai, o se fasi vali o le a tumau pea i luga o le fasi pepa. Po o le vice forma, o se vaega o le fasi pepa o le a i luga o le puipui. E le sili. Ae o le lili mai le lili e faʻagaioia ai pei o le gliue o loʻo faʻamatalaina i luga: e tumau lelei, ae le tuʻua ni ata pe a maeʻa le 'au.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

O loʻo manaʻomia e Stessgse Stesscilils, ae o le taimi lena pe a eli, aua le faʻaleagaina le puipui

E faʻafaigofie pea Scotch ma ua tau le manaʻomia, e tele lava lona faʻaaogaina. Oti iʻa, aveese le ata puipui i luga o le itu e tasi ma teu i le stenxic. I tulimanu e manaʻomia fasi pepa - E mautinoa lea, ae e ono manaʻomia i le ogatotonu o le itu umi o le laupepa o le laupepa poʻo se isi mea. E taua le saʻo o le stensil ma e leai se avanoa e siʻi ai.

Puipui ala

Galulue ma se stenlic i lalo o le vali o puipui e tatau ai:

  • Kuka luga. E tatau ona mago ma mama. Lelei pe a fai o puipui na tusia talu ai nei. Afai e le o lea mea, ma ia mautu. E le tatau ona i ai le gaʻo poʻo ni isi vailaʻau. Afai e te tatau ona fufulu le puipui, e tatau lava ona mago lemu. Afai e tatau ona e aveese le pefu, e mafai ona e faia i se papupuni mama ma pulumu ma se faaputuga umi. Ona ave lea o le susu susu susu ma aoina paleni. Matou te tuua mo le mago. Le isi, e mafai ona e faigaluega pe a uma ona palapala puipui.

    Stells mo Wall Decor (55 ata)

    Faʻateʻa poʻo le faʻapipiʻi ata - e le afaina. E taua o Ia o "fetaui" i totonu

  • Matou te apalai se fasi i luga o le puipui, tusi le siaki o mea o le a matou siakiina le tulaga o le stensil.
  • Aveese le ata puipuia mai le Scotch, na matou tuʻufaʻatasia manatu faatonuina, kelu.
  • Matou te ave le SPONG / pulumu / SWLL, toso i le vali, fetaomi, sikoa vaega.
  • Matou te tuuina mo ni nai minute ina ia mago le vali. Aveese lemu le stensil mai le puipui, mafaufau e vali.

Ma le isi, pe a tatau ai, matou te toe faia le taualumaga. O le isi taimi e te manaʻomia e siaki ai pe sa tumau le vali mai le taimi muamua. Faʻaaoga na o le maeʻa faʻamamaina o le mago. O le tele o taimi e fausia ai e le vali se mafiafia mafiafia o le pamu. E mafai ona saoga ma le mea moni o le a faʻateleina i le va o le povi ma le puipui, poʻo foliga o le a suia. O le mea lea, ina ua uma ni nai talosaga, aveese le ata.

Foliga o le galuega ma le tele o le manava

Ina ia fausia se ata pito i luma, e mafai ona e faʻaogaina le ata vali, punou, teuteu sipela, vai puipui ma isi tufuga tutusa. I faleoloa e mafai ona e mauaina ni tuʻufaʻatasiga faapitoa, ae e taugata tele. I lenei vaega, e te filifilia uma au tuʻufaʻatasiga ua e fetaui i luga e talafeagai.

O mea uma o loʻo lisiina i luga ei ai le soʻo o le paʻia. E leai se aoga e faʻaaoga ai ma le luluina poʻo le faʻaseʻe. Manaʻomia se tamai spaula, sili ona palasitika, fetuʻutuʻunaʻi. A leai, e mafai ona e faʻaaogaina se fasi palasitika. E oo lava i le palasitika card card e talafeagai.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Galulue ma se tetele stensil

Mo se spatula, tatou te mauaina se aofaiga o tuʻufaʻatasiga, faʻatumu ia latou alavai, vave aveese le tele o le pepa lava ia. Ile taimi lea, e manaʻomia le faʻamautinoaina o loʻo i ai ni auala a le ea, ma luga e ufiufi i le plaster / punoty na lamolemole. Afai na e faigaluega ma Spister, o le a leai ni faʻafitauli. E tonu lava.

A maeʻa ona uʻuina le faʻavae, ae e oo lava i leʻi tuai muamua, aveese le STEPIB. I le taimi lava e tasi, o mata o le mamanu ua saeia, le tutusa. Aua le fiu gofie, o se tulaga masani lea. Aua le faia se mea, na o le faʻatali mo le faʻamagoina mulimuli. O lenei matou te ave le oneone i le alavai poʻo se tamai saito (e fuafua lava i le tuʻufaʻatasiga na faʻaaogaina) ma faʻaputuputu uma le vevesi. I se tulaga lautele, mea uma. Ma le isi, afai e te manaʻo, e mafai ona e valiina le mea teuteu, ae o lenei tala lenei.

Filifilia o se nofoaga mo le stensil

E foliga sili ona lelei o le ata i luga o se gaogao pe toetoe lava pa gaogao. Lenei ua le faatapulaaina le filifiliga. E mafai ona e filifilia se stencil e tosina atu ai ia te aʻu. O le puipui na avea ma se lagona.

Afai e le o uta tele le puipui - O loʻo iai se fasi meaafale, ae e faʻasaolotoina se laʻau tele, piki aʻe se meaafale o le a faia meafale. E i ai ata na taia ai se sofa pe faʻata, fuli uma mea i totonu o se vaega e tasi.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Stensil mo ata vali tuu i luga o le mea e i ai le tele o le tele o le avanoa avanoa

Maualuga ma le vaapiapi stenkils latalata i faitotoa ma faamalama fetaui lelei. Lenei e masani ona totoina mea teuteu. A filifilia, e taulaʻi i le mamanu o le potu. A faʻapea e lanu lanu, valivali filifili i latou o loʻo maua i totonu.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

O le auala sili e nana ai - gauai

Laʻitiiti ata, 'Auʻa taʻalo ma fesuiaʻi foliga lelei. O se tasi lea o le teuteuga o metotia - pe a fai o se mea e le mafai ona natia, o le a matou mafaufau i ai. I lea tulaga, e lelei tele.

Ituaiga o sten & nofoaga o nofoaga eseese

Stencilils mo pa i lalo o le vali filifilia e fuafua e fuafua i le ituaiga potu. E i ai ata Aufaatasi: Giala, laau totoa, laufanua. O latou talafeagai mo soʻo se potu, alarridor, umukuka, ma isi mea E mafai ona mauaina se tele o latou, i isi itu eseese. Ma i lalo ifo o sipai le lelei, ma i lalo o le chic classic poʻo se faʻailoga moni. E le gata i lea, e masani lava ona iai le foliga o Ia lava, ae faʻapena foʻi le filifilia o tiga. O le tutusa ata o le a tilotilo i mea eseese i le uliuli ma le piniki. Ma e aoga le manatua.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

I le potumoe, o le ata e le tatau ona faitioina ma susulu

O loʻo iai pateti mo pa i lalo o le vali ma sa i ai ni auala talafeagai e talafeagai ai i nisi potu. Faʻataʻitaʻiga, i totonu o umukuka e masani ona faʻaaogaina ata mamafa ma meaʻai, oloa. I tamaiti, o toa o ata o ata e masani ona valivali mo tamaiti laiti, mo talavou - toa o taʻaloga poʻo anime.

Mo potumoe taumafai e saili ni ata sili ona fiafia. Tusa lava pe o le potu o le potu a tamaloloa. Lenei e tatau ona malolo ma le siosiomaga tatau ona talafeagai.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Mo tamaiti o tamaiti mo le puipui vali ata

I totonu o isi nofoaga - O taʻavale, potu malolo, potu 'ai - piki i luga o le le mautonu ata o le a pa'ū i le tofo i tagata o eseese tausaga. O nei mea uma e tasi o laʻau o le mafuaʻaga poʻo laufanua.

Stencilils mo puipui i lalo o vali: ata

O le aofai o ata talafeagai e le mafai ona toe manatuaina. Eseese sitaili, elemene, fua. Ata, faʻafanofo, mai i atatone, faʻavae i luga o vali, ata, ata moni ma mea moni o lanu, iniseti, manu, e i ai mea uma. E naʻo le manaʻomia o le mauaina. O ni mea mataga ua uma ona aoina i lenei vaega. Masalo o se mea e te fiafia ai.

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Manatu Manatu: Stesscilils e tagi tutusa lanu o loʻo i totonu o loʻo iai i totonu poʻo le tuʻuina atu o mea i isi mea

Stells mo Wall Decor (55 ata)

O manu o manu ma ata ata - stenkils mo pa i lalo o le valiina i tamaiti

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Fualaʻau Paʻepaʻe - Unobrefuvely ma le toʻafilemu

Stells mo Wall Decor (55 ata)

O le tele o le natura e musuia au tusiata

Stells mo Wall Decor (55 ata)

E oo lava i le tasi pepa - artwork

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Aofai o suiga e le gata

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Linear poʻo le tuaoi SteenCils, o loʻo faʻaoʻo atu i luga o ni vaega - faʻavae uma i luga o le 'aʻai moffifs

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Stencilils ma Dragonfly ... ma afai e te filifilia se mea e mafai ai ona valiina, o le a le mafaufauina

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Fugalaau laau - faatusa o le tautotogo ma le faavavau

Stells mo Wall Decor (55 ata)

O laʻau e uiga i le vaipuna e faia i metotia eseese. O lenei ua fetuunaia

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Pepe i totonu - autu e faʻavavau ... i luga o le au o lo o i ai foi

Stells mo Wall Decor (55 ata)

BAMBOO, Spimets - eseese sitaili, ae o le a le mea e matagofie ...

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Fugalaʻau - O le isi manumalo-manumalo-malo autu mo totonu o le teuteuina teuteuga

Stells mo Wall Decor (55 ata)

Na o le folafolaina ...

Mataupu i luga o le autu: Patchwork Pilings: Patchwork Meafaigaluega, Sywing Scheme, ata, patchwork style ma ou lava lima, puimanava

Faitau atili