Shawl "siva lau": Polokalama ma Faʻamatalaga o le Matai Vasega

Anonim

Na e mafaufau i le a le matagofie o nisi mea e mafai ona faʻatumuina ai ata mulimuli? E matua moni lava lenei mea mo pepa eseese. O le mea lea, matou te fautua e faʻafesoʻotaʻi le shawl "siva siva", o le ata ma faʻamatalaga e aofia ai le faʻaaogaina ma tau tautala ma le mataua. Filifiliga, e mafai ona e teuteuina le oloa ma matafaga.

Shawl

Shawl

Shawl

O tulaga lelei o le ie o le chali "o loʻo tuua le siva" (pe faʻaliliuina le "siva lau") E fesuiaʻi le oteina, e ono maua e le shawl se sesega sesega poʻo le faʻasino pepa.

Faatulagaina mo Galuega

Shawl

№1:

Shawl

№2:

Shawl

Numera 3:

Shawl

№4:

Shawl

Matou te manaomiaina:

  • tausamiga;
  • Manatu (sili manifinifi, ae mafai ona e faʻaogaina le polen poʻo le Mohar, Anyara, e tolu 25-kalama o meak;
  • O le numera o le talataiti, e faʻalagolago i le Mattings lona malosi - o le sili atu o le tele o le aofaʻi o faʻaiuga - i totonu o le tolu ma le afa MM;
  • Siliva po o maka.

Seti "lipine"

Ina ia fausia se sologa lelei shawl, o le hinge seti o loʻo faia i se tulaga faʻapitoa, taʻua o le "lipine". Vaʻai atu i le aʻoga vasega vasega o lenei seti.

Ave le mafiafia o le kologting filo ausilali. E sili pe a malamalama i le lanu nai lo le tasi. Fai se mea e fai ai le tolu o le tolu.

Shawl

O le mea autu o loʻo galue e tui ai le tolu matato: 1st aveese le itu o totoe o le lua-foliga. Ona faia 14 laina.

Shawl

Trantate galuega, sikoa sili fitu mata mai le pito sili ona lautele o le stress stress.

Shawl

Aveese le ausilali le filo, ma le maua fua o los togi i luga o le nila. O le iʻuga, e iai le 13 tagata 'inoʻino i luga o failauga. Faafefiloi le ogatotonu o le galuega i le pine poʻo faʻailoga, i.e. O le averesi matasele, ma 3 muamua e taoto ai i luga o le oloa.

Mau i luga o le mataupu: Dyy mo le Tausaga Fou o le Kerisimasi Lauga ma o latou lava lima - o aitia

Alu i le faamatalaga

Tolu muamua ma le tolu pito i lalo o le laina e masani ona masani. O le ogatotonu o le matasele ua faailogaina ma le PIN / Marks. Matou te faia: Caucoses - aofia ai, teos - tusa ma le ata - i laina foi.

3 pito e faʻapipiʻi ai le pito i luma, ona e tusa ai ma le muamua ata i le va o le numera o le numera tasi ma le lua, o le ogatotonu o le uliuli mug (i le ituaiga o le uliuli mug, ma toe tuiina le ata I totonu o le polokalame i le simror foliga i le va o ufanafana i lalo o fuainumera tasi ma lua. Toe tamoe e tusa ma le polokalame - toe tasi le 20 laina.

Le faia o le luasefulu-muamua laina i le faʻatusa o le faʻata, e tui ai le "Arrogo" ikon: I le amataga, a o le tasi o le matasele, e lua foliga ma faʻaoʻo mai le tasi matasele:

Shawl

Mo le taimi lona lua, ulu atu i ni nila mai le pito i lalo, e momono 3 mataua e foliga:

Shawl

Shawl

E liliu i fafo symmetric inferubbreaks. Toe foai foi i le luasefulu-fitu laina. O le muamua faʻaavanoaina ona alu ese mai lea.

Shawl

Ona taʻitasi o laina: pito, i le va o asini 1 ma le 2 - 1 taimi, i le va o asini 2 ma 3 (rapport) toe faia i le va o asini 4 ma le 3 - 1 taimi, i le va o asini 3 ma le 2 toe fai 2 taimi, i le va o asini 2 ma 1 - 1 taimi, pito.

Ina ia aua neʻi toe faʻaaogaina le mataua, e mafai ona e mulimuli i le ata o le laʻei. Faʻavasega faʻalua mo le itu taumatau ma le agavale o le shawl o shawl (35th, 41st, 49, 55 laina).

Shawl

O le polokalame lona lua i le faʻagasologa o galuega e tatau ona tusia faʻalua. I le tulaga maualuga lona lua, o le lipoti i le va o le au fana 2 ma le 3 toe fai 4 taimi. I le maeʻa ai o le polokalame lona tolu o loʻo faʻataunuʻuina lau, o le "manatu o le a tupu".

Shawl

Faʻaputu i le va o aū 2 ma 3 polokalame lona fa o le toe faia faalua. O se faʻaiuga, e sau i le aulelei o tuaoi:

Shawl

Tapuni le matasele i le auala lea. I le pito i luga o le lona fa o polokalame, faʻailoga i le ituaiga o vaʻa ma numera o loʻo faʻaalia ai le numera o le hinges e manaʻomia le pikiina o le vaega o lo o lolomiina. I le amataga ma i le faaiuga o le laina e manaʻomia e siaki ai 3 (ae le o le 2) o le tu i luga o le pito.

Mataupu i luga o le autu: Peterfly mai le lipine fai oe lava mo se tamaititi i le sitaili o Kanzashi

Tuu le numera manaomia o matape i luga o le matau:

Shawl

O le filo filo i luga o nei matasele, i luga o le matau o le a liliu ese 2 matape:

Shawl

Faʻaloalo le filo ia i latou (o le ai ai o se koluma e aunoa ma nikid) ma tie 7-8 tau.

Shawl

Toe fai nei amioga seia maeʻa le faasologa, faʻamau ma tipi le filo, ma tuʻua ai se vaega o le sefulu cm.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili