Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Anonim

O le teuteuga o Moscoac i le ata o le faletaele sa faʻaaogaina i taimi anamua pe a lauiloa tele i le omea o vai taele o tagata o meaʻai lautele ma faʻatau. Ina ua mavae tausaga e tele, o le faʻaiuga e leʻi mafai ona leiloa lona lauiloa.

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Motalic Tile

Mo le tele o tausaga, sa alualu lelei uma e le Mose, e mafai ai ona maua ni aʻoaʻoga ma le aoga o soʻo se potu. O le aso, o sea aano e talafeagai ma tilotilo i soʻo se fale tapaliga, ma e naʻo le pau lava le mea e te masani ai ona ou iloa ma faʻatu i ai.

Faʻapefea Ona Filifilia ai le Mostac?

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Faletaele faletaele

E oo mai i le taimi, o le paʻu o taligamu o loʻo unaʻia i le maketi i ni matata tele e mafai ai ona faʻavasegaina mea i se tasi faʻailoga. Tele taimi uma, o le taʻele ua faʻavasegaina e tusa ai ma le vaega autu, ae ou te fia iloa ai o ituaiga uma o taligalu e faʻapena foi le faʻasoa atu i totonu o foliga ma tele lelei.

Tatou agaʻi i le itu a stereotypes ma tatou faʻatauaina mea mo lona faʻamoemoe autu.

Teuteuga mostanic, i le etrem - masani le taluina, na o le laiti. Ae, e oo lava i lenei mea e le faalavelave i le faaputuga ese mai lona tele "Fugat":

  • Mostac tile e mafai ai ona e totoina tulimanu;
  • E le lava le mea e tatau ona tipiina, o le a faʻaititia ai le tele o le faʻaleagaina o upega tafailagi;
  • Laʻutiiti auiliiliga fesoasoani e fausiaina se mamanu tulaga ese ma faʻatino mai le vaega muamua;
  • Mostala Faʻapipiiina e fesoasoani e fausia ai se faʻataʻitaʻiga tulaga ese o le faletaele, tausia le laititi auiliiliga.

Faʻamolemole ia matau o le faʻataʻoto o na taleti e manaʻomia le tele o taimi ma e manaʻomia se maualuga maualuga o le pule a le Matai mai le Matai. Aʻo leʻi amataina le faauma, mafaufau lelei, e mafai ona e faia se galuega lelei ma ou lima?

O ituaiga o le sili ona lauiloa mosaic mo le faletaele o loʻo tuʻuina atu i lalo i le laulau.

Eseese

Adac

Foliga
SimaE mafai ona e faʻaogaina mo le mamanu o vaitaʻele, balcon, ma isi, o loʻo tetee atu i tulaga maualuga o le faʻanoanoa ma le suia o le vevela. Tumau ma tumau mea ua maeʻa mea, o totonu o fusi ma lapoʻa avega. E le o λααυu mo faʻamamaina, e faʻatagaina ona faʻaaoga ni maliliega.
Tioata i luga o le gridMimics Clomic Motaga, e mafai ona faʻaaogaina uma i le umukuka ma i le vaitaʻele. E iloga ona iloa e le mea moni e mafai ona toe faʻafoʻiina le la o le la. E le lelei le taʻele e le lelei i le faʻagaioiga, faʻamamaina.
Olddoor correte-mosaicE faia i le sima ma lanu pining. Tumau ma tetee i uta maualuga. Talu ai o le taʻele e matua faigata lava, e seasea faʻaaogaina mo le sitaili i totonu o le vaitaʻele i le vaitaʻele, ae e lelei tele i le faʻatoʻaga o le mea e fai ai alatoto.
UameaE fetaui lelei i totonu o le mamanu o soʻo se potu, fausia se faʻata i luga.
OtotoE aofia ai se toʻatele o maʻa ma foliga tutusa, tuʻufaʻatasia e mafai ona e fausiaina ata faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: toese faitotoa: faia ou lava lima

Faʻafefea ona faʻafaigofie ai le paʻu?

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Motalic Tile i totonu o le faletaele

O le faʻataʻitaʻiga o le tele o vaega laiti e mafai ona avea ma se galuega ma se faʻailoga o le tagata maʻi o loʻo tumau, aua o le galuega uma i mea laiti e tatau ona fuafuaina muamua. E i ai mataupu pe a sili atu le filifilia o le tulaga masani o le faletaele, lea e faaitiitia ai ma televave galuega.

O le aso, aufaioloa o taliga uila e ofoina mai ai lenei filifiliga, o fea o matou tuaa na le mateina - o le pili a Mose, o auiliiliga o mea ua uma ona talosaga i le faaputuga faavae.

Faʻafetai i se paʻu ia, e mafai ona e faia uma faigofie faletaele mamanu i lanu eseese ma se vaega le mautonu ma se mamanu faʻapitoa poʻo se ata o le a talafeagai ai i totonu.

I le mea moni o le muaʻi na potopoto muamua, e faʻamoeina lenei faʻaupuga ma o latou lava lima faigofie faigofie. "Fetuutu o" Mose e le gata e sili atu le faʻafaigofieina o le faʻapipiʻiina o galuega, ae televave ma le tele o latou faʻatinoina.

Tele taimi e masani ona faia i tioata po o clamiccs. O le tioata tioata o loʻo lelei tele o foliga o foliga o tagata taʻitasi sikuea, e masani ona faʻaaoga i se faʻailoga faʻapitoa. O le Clamic Choac, o se tulafono, o loʻo faʻapipiʻiina i pepa faʻapitoa, o le mea lea e suia ai le faʻapipiʻi metotia.

Faʻaoga Mostino i luga o le fola i totonu o le faletaele

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Puipui teuteu ma moli moli mo mosaic

Afai e te mautinoa e mafai ona faʻaaoga le mostala o se nifo poʻo se vaega na o le puipui o le faletaele, ona e matua sese lava lea. E ufiufi le foloa, o le taʻele tutusa ua faʻaaogaina, ae i totonu o le mafiafia ma le tumau foliga.

Le mafiafia tele o le Mose, lea e manaʻomia ai le faʻataʻu o fola laupapa, fesoasoani e faʻateleina tupe tautupe i luga o le faʻatau.

E tupu foi lena mea e fausia ai a Mose i luga o le fola i totonu o le faletaele faʻaaogaina le masani masani, lea e faia e tekonolosi faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Parquat parquet: Ituaiga ma faʻapipiʻi, o le faʻapipiʻiina o ni talita arqutch, ata, Soviet toe faʻaleleia

E pei o le puipui, o le mamanu o le fola e aofia ai oe e filifili se tasi-faamalama po o le atoatoa-sola-fofo teuteu.

Tagi mo astac ma ou lava lima

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Tutoʻatasi Trim Tipiʻi Taʻala Mostac i le faletaele

Afai o loʻo faʻaaogaina e fai ai mea uma ma ou lava lima, e mafai ona e lamatiaga i taimi uma ma faʻatulaga puipui ma le foloa oe, e aunoa ma le aʻafia o tagata faʻapitoa.

Matou te le talanoa e uiga i le soloia o fasi ata tifaga tino, e tutusa lelei lea faiga e fafaga ai se isi pale. Lenei, o le toatele o tagata fiafia mai le Mose istic i luga o le fetuutuunai faʻavae, aemaise lava talu mai lona faʻaaogaina e mafai ai ona e faia se ata tulaga ese poʻo se vaega.

Soo se pole ua e tuʻuina atu i lau mea e te manaʻomia, e tatau ona e manatuaina o le faʻapipiʻiina o le taʻele o le fofo i luga o le tulaga o loʻo faʻamamaina e le aoga, aua o le a matauina uma faaletonu uma. O pa o le faletaele ae e te leʻi amataina o le o le a o le a le talafeagai motac e tatau ona faʻamamaina, susu ma fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi ma le sisitema.

Faʻafefea ona Faʻateleina A MOAAIC?

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Mostac tale i totonu o le faletaele ma o latou lava lima

Ina ia faaputuputu le laulaufaiva tioata ma ou lava lima, o le a e manaʻomia se selu o le taimi lelei (nifo e tatau ona i ai 4-6mm). O le mea sili ona taua ma le taua tele o le faʻamamaina o le laualuga i luga o le utupoto. E manaʻomia le manogi i le kulimi ao latalata i le ata o se vaega o se vaega o le laualuga, a leai e le Gelu ua malolo ma o se nofoaga le tutusa ua fausia.

Ia kelu le mosaic ma ou lava lima, e sili mo 0.5 mita i le 0.5 mita. Ma, o se fasi mea fou o loʻo ufitia i le kulimi, e tatau ona faʻaaogaina i le puipui ma faʻamalosi malosi se faʻaputuga faʻapitoa ma le rubbered web. Ina ia le faaleaogaina le mamanu o le faletaele, matau le mea e tasi i le va o fasiga o manoa ia, aua e le gata i soʻo se tasi e mafai ona le tutusa, ae faʻapea foi ma le vaega atoa poʻo le vaega.

I le taimi o le faʻapipiʻiina galuega e taua foi le mautinoa o vaega uma o loʻo uia ma le tasi ma le isi, e taua tele pe a gauai atu i le kolisi faʻatasiga. Tusa lava pe o loʻo e faia se monophonic pale, mulimuli i le o loʻo i ai o laina faʻaulu ma faʻaupuga. Afai o le laualuga e te manaʻomia e gagau ai le Mose e matua lamolemole, e mafai ona e muamua salalau, o le a faʻafaigofie ai le lalagaina o ala Mose.

Mataupu i luga o le autu: eletise o loʻo avea ma tagata lava ia: o le a le mea e fai ai le auala e faʻasaʻo ai

O le vaega mulimuli o le i ai o le vaega. O lenei laasaga e le mafai ona aʻafia ai le lelei o le faʻaiuga, e le itiiti ifo ma le faʻatūina o le Mose lava. A lelei le taʻele, o le mea e faʻapipiʻi ai ma le spam compam spatala (ma se auala galue o le 20-30 cm). Ae paga lea, pe a lava le gaioiga, o mea uma o loʻo faʻamalamalamaina o le tele o le tele, ae leai se isi faiga mo le galulue ma tamaʻi au. Naʻo le taimi o loʻo gaosia atoa le i luga o le maina o le mea e tupu ai, e mafai ona aveese uma le filogia uma.

Pepa faavae-faavae

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Tile i le faletaele

Mafatia o tekonolosi ma a latou lava taligaka i luga o pepa faʻavae i luga o pepa faʻavae e tutusa ma le faʻapipiʻiina o pou, ae o loʻo e le mafai lava ona faʻatinoina. Afai o le mesh o loʻo i luga o le pito i totonu o le tapoleni, ona i luga o le pepa i le foliga.

Fausiaina se ata tusi, aua e faaeteete, aua o le lisi o le a faia i le faatusa o ata, ese lava le ata Heledat E Taofia E Lototutusa Oti Eseese.

Ina ua maeʻa le tele o le gase (aua le galo e le aofia i ai e le aofia i ni pepa, ae o le isi itu, o le a manaʻomia e faʻamalieina le vai ma le gatete.

Faʻafefea ona ta le tapoleni?

Tale Mossac mo le faletaele: Mospac ituaiga ma fasi tekinolosi

Mamanu mai Tale Mossaic i le faletaele

I le mamao o fasi vaega laiti o le ato moska, latou te le mafai ona fusia i totonu o le tele o le puipui po o le fola.

O le pale masani e mafai ona tipiina i se ata po o ogalaau, ae o ni mea laiti, o lea e te "palu" o le a le iloa ai o le mamanu o le faletaele.

Ina ia fetuunai le tele ma foliga o le Mose e iai ni nila faʻapitoa, o le mea lea e mafai ona sologa lelei "e faʻafeiloaʻia" taʻitasi ma le ogatotonu. Faʻamolemole vaʻai i lenei mea ma mafaufau pe faʻafefea ona vaʻai i le moskaic paʻu.

Faitau atili