Cabachik Tile i luga o le tele o le Vaslyevsky Island ma i totonu o le nei itu

Anonim

Ile mea e ofo ai, Rusia, o ona feʻau na agaʻi mai i le faʻaiuga o le 19 tausaga, ma amataina le fausiaina i le 20 pasene. Paʻepaʻe Paʻepaʻe O Paʻepaʻe o Taapapa na teuina i o matou taimi i le sisi o le tau o St. Petersburg. O le mea moni lava, o se uafu laupapa, ua aumaia mai Siamani. I totonu o le itu faaonapole aʻiaʻi, na ia maua lona nofoaga. Mosture-faamaoniga inisiua mo puipui foliga sili atu i le faletaele, taʻele i lalo o le piliki, talieleele o umukuka ma puipui i le alatele. O le fale o feagai ma faʻataʻitaʻiga o piliki, fusi le gloss ma le faʻataʻitaʻiina o le paʻepaʻe tuai.

Cabachik Tile i luga o le tele o le Vaslyevsky Island ma i totonu o le nei itu

Faasaga i puipui o kaneki

O tala o foliga mai o le igoa o le igoa o le tabanchik's taleti o loʻo feagai ma le aso o aso nei

Cabachik Tile i luga o le tele o le Vaslyevsky Island ma i totonu o le nei itu

Tile mo le ufiufi puipui i le umukuka

Na matou filifili e toe fai ni toe faaleleia i le umukuka, ma o ma le toʻalua faatau e suʻe ai se faʻauma i onapo nei. Ou te leʻi manaʻo e filifili pe faʻafefea ona vavaeʻese le talimalo. O le ava e tele o loʻo iai i totonu o le umukuka, ma e tatau ona i lona tofo i lona tofo.

Latalata i le nofoa ma le susu-faʻamaonia-tipitipi o le faletaele ma le umukuka, na tosina mai ai lo matou manatu o se ata ata i lalo o le piliki o le ipu. Sa ia fano i le tu. O le volumameric o loʻo feagai ma le lamolemole luga o le malamalama ma faʻalauteleina le avanoa.

O le fesili a lona toʻalua, aisea e taʻua ai le faaputuga o le uaea, o se talavou faʻatau na faʻaalia i luga o se togafiti ma paʻepaʻe o le 10x20. Afai e te vaʻai i le puipui i se tulimanu, o le laina lapotopoto o le paʻu o le pulu e tutusa ma itu o puaa.

I le afiafi, o aiga taitasi na o mai ia matou, ma na fai mai le ava ia te au e taʻu i se tulaga moni o le faaputuga o se faʻalupega.

Oloaina o le Shieshed Peace

Cabachik Tile i luga o le tele o le Vaslyevsky Island ma i totonu o le nei itu

Kanechik tale

I le faaiuga o le 19 senituri, na amata ai ona faia se metotia fou fou i Siamani. O le ata o le pamu pei o le piliki. O ia e sili ona paʻepaʻe ma le tele o le maʻa. O femalagaiga na faia i inisi, na faaliliuina e tusa ma le 10x20 centimita.

Tusitusiga i luga o le autu: Chic Wallow star mai Plywood ma o latou lava lima

Le fetauiga o le aisa i le taimi na faia e le fufusi. O le lamolemole lamolemole na lavea i le leaga i le sima. Ioe, ma i nofoaga o loʻo puʻeina ai nofoaga tumau o lo o le aofia ai nofoaga. Ona faia lea o le Ventaila o tekonolosi i luga o Serio po o tootoo. O le Tile na faia i foliga o le piliki. I le faaiuga sa i ai 2 pu. Ina ua mago Cermics, sosoo ai ma le itu o le pu i le oval faataamilo ai Chammofefer, pei o le auvae o le puaa i luga o le patch. Le faʻapipiʻiina o le Cermictic Prasic. Ua lava le taia i le va o pu o le piko mumu, pei o le maa vaevaeina i le afa. Na liliu i fafo 2 fusi fusi o le 10x20 ma se itu pito i tua.

Faatusatusa i le laupepa ma Whitewash lauiloa i na aso, o le taʻele na iai le tele o lelei:

  • le tetee atu i le susu;
  • le lautele;
  • Fale gaosi ma le tolotolo o puipui;
  • paepae paʻepaʻe luga;
  • genometrics manino o laina;
  • tumau.

O le Brown Tradetode Tile fiafia i le tusiata. Sa sili atu lona lalelei ma aoga sipela. O le teuteuga o fua faatatau e sili ona manino i lona talaaga. Auā o Peteru e suʻe, o se mea na maua. O le taimi nei, e mafai ona e mauaina fale i le faiga o fesootaiga, renaissanine ma tuai gothic, o lo oi ai le paepae i luma, o le teckmeblock. Aemaise le tele o fale e tu i luga o le Vasalyevsky Island. E i ai se tala matagofie tele mo le sili atu ma le 100 tausaga.

Tumau le maeʻa mo le faʻatulagaina, faʻasao mai le 19th seneturi

Cabachik Tile i luga o le tele o le Vaslyevsky Island ma i totonu o le nei itu

Tile Tractudes Trim

O Polani o loʻo faʻaaogaina le tekonolosi i Siamani ma ua uma ona oʻo i le amataga o le 20th senituri o loʻo feagai ma le Cared Cable na amata i le sosoʻo mai i le itu i saute o Rusia. Nei tele atunuʻu o loʻo maua ai ni fusi i lalo o le piliki ma le lapoʻa tele. O tekino faatekinei e faʻatagaina ai ona faia ni pusa faʻapitoa ma vali i lanu eseese. O le tulaga e sili atu le toe faia o mea taua o le piliki:

  • 7,5x15;
  • 10x20200;
  • 15130;
  • 10x30.

O isi tapulaʻa e mafai, ae e le masani ai ma faʻaaoga tele mo le teuteuga i totonu:

  • Umukukafuepi;
  • faletaele pa;
  • Alatele;
  • viyer;
  • Faasitepu.

O le fale laupapa na sefeina ai lona malosi i tua. Na o le taimi nei latou te faia saʻo, e aunoa ma le malepe i le afa piliki ma pu. O le mapusaga e mafai ai ona e mausali ma sologa lelei tele i luga o le puipui ma faavae. O le eseesega o le totoina o le vaega o le sitaili malosi. O lo o valiina, vali i le salu magali, faamalamalama ai le mapusaga ma o le foga o lona tolu i le fale.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e fai ma pe faʻafefea ona tatala pe a fai o le laulau palasitika

E masani ona faʻaaogaina le kapeteni o tagata faʻafouina. Ua latou toe faʻaleleia le suʻega ma le tumutumu o le paʻepaʻe ma le mumu-enaena lanu e tutusa ma le masani o piliki suka. Fua o papatusi 10x20. Puipui e toe faafoi lo latou manaia matagofie. E le manaʻomia e le vaega o le vaega o le tau le tausiga, a o tumau le faʻaititia o le faʻaititia o le sefulu tausaga.

O loʻo faʻaaoga le Craddid Cradding Cabachik i le fausiaina o nei. E puipuia puipui ma fesiitai mai le susu, malulu, matagi. Le lava o le mamafa i le mamafa tele. Faatasi ai ma se faavae vaivai, e faaaogaina mo le faʻagasolo atu o le faʻavae, faʻafoina puipui ma se mama.

O le umukuka faaonapo nei ma le faauma i le afu ma puipui panela

Cabachik Tile i luga o le tele o le Vaslyevsky Island ma i totonu o le nei itu

FAAFETAI APRON TOLE CARBANCIK

E foliga sili. Kapani i totonu o le umukuka i totonu. Ua uma ona matou filifilia le turquotase laiti ma tulaga o le 7.5x15 cm. I luga o ni papatusi, o le Black Coputated o ipu ipu ma ulaula kofe Na matou lafoina o latou tiga i le va o le ainophonic. O loo ou galueina ma le EPOXYS SILL i le fola o le apamei. O ia o le susture-tetee, tau lava vave aisa. O le fua faatatau o vaega e tatau ona manino manino. Sa ou faaaogaina ni fua faapitoa. Fefiloi o le tufuga mo le talipupuni o umukuka i tamai vaega, ma tumu ai avanoa o le 5 mm faʻaaoga se faʻapitoa faʻapitoa. E mafai ona e faʻaaogaina se pu ma se pu. Ae o le tele o le fefiloi o tumau pea i totonu o puipui i totonu, e faigata lava ona atoatoa ona faamalolo atoa.

Na suia le malae o le tatou umukuka. O le ata pupula na atagia ai le malamalama. O le mata o le ulu ua taofi O le taufaasese na faia o le sami galu e taaalo ma le susulu o le la. I le mamao, o le umukuka opron ua faamaonia lona aoga:

  • Faigofie ona fufulu nisi mea;
  • E leai se teteʻa i luga;
  • le fefefe i vaipunaiga;
  • soloia efuefu;
  • E le soloia le gloss;
  • Malie, le fefe e teʻa;
  • kilia malie mai le sasaina ma le susu susu;
  • O meaʻai e maua ai meaʻai, gaʻo gaʻo ma amo ma le gaʻo.

Sa tatau ona ou vavaeʻese le umukuka ma puipui i le faletaele i se vaega ma atoa. O le Tile, Nicknacnamed Cable, e masani ona foliga sili ma fausia se lagona fiafia i le umukuka. I le uila latalata i Swreshchev, na lava le apamei ese atu, pe tasi puipui o le faletaele ma uumi papala paʻepaʻe. Faateleina le avanoa ma ua malamalama.

Fautuaga! Amata tagata matai e sili atu le faʻasalalauina o le paʻu ma se suiga e pei o se piliki. E tetee atu i le tele o le tele o avanoa i le taimi o le tulaga o le mea e faigata o le sami. Sopoia na o se vaega e faafaigofie ai le galuega.

Suavai ma le matagofie o laina o le faletaele puipui

Cabachik Tile i luga o le tele o le Vaslyevsky Island ma i totonu o le nei itu

Puipui o le fale i le faletaele

Mataupu i luga o le autu: Swing i le faʻatoʻaga ma le atunuʻu: malolo mo tamaiti ma tagata matutua

O le faletaele o loʻo feagai ma le kaneki i le tele o uiga lelei:

  • uluai manatu e le faʻatusatusaina i isi tupe faʻaalu;
  • teteʻe i le vevela o le vevela;
  • Vai ma legutu fofo e le pipii;
  • Ua faigofie ona aveese le palapala ma le solosolo;
  • O le tusitusiga e faʻateleina ai le avanoa ma faʻatagaina oe e suia le faletaele vaʻai.

O le pito i lalo o le ato i le tele o moli malamalama e susulu ai pito e pei o maa gaosi. Laititi malamalama faateleina avanoa. Faatasi ai ma se foliga pupula, o le fale o le fale o le fale e sili ona atamai, faalelei. Fai se faletaele potu e masani ai pe i luga atu e mafai ona faʻaaogaina ma lanu lanu. O le nonoa e faigofie ona tuʻufaʻatasia. Lautele filifiliga o Tens. I le maeʻa o le faaputuga o le aofaʻi o ata o ata i luga o mataupu eseese.

Mo le faletaele, sa ou filifilia se faaputuga tele o le 15x30 ma tuu i fafo e aunoa ma se strively sifi. Ua lava loʻu poto masani e tetee ai le avanoa o le 5 mm ma le geomotry o laina. Taofi le tulei mai le tulimanu. O pito na tipi i se tulimanu o 45 tikeri, sui tasi. Na avea ma se Kerisimasi laau. O le pito i lalo ole laina mai le foloa ua faʻatulaga i luga o se faʻapitoa amata faʻamatalaga faʻaalia manino i luga o le user o le laser. Le tele o le simi e pulea e ala i le faʻaofiina o crossbars mo pou.

Fautuaga! E faigata le mafiafia o le kapeka kanekik. Novice faʻapitoa fautuaina e faʻatau ai ni vaega faʻapitoa. O le ituaiga suiga ma afu o le vaalele o le a le mataina, ae sili atu nai lo le corrunesttte turiga.

Mo teuteuga, na ou ave le faaputuga i se mamanu. Ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi, o le faʻasaga i le faʻaiuga na maua ai le vaʻai. O pu i totonu o le ato i lalo o ie, o paipa ma tamoʻe ma tamoʻe ai le chetsed micming creaking cutter i le faʻapipiʻiina. O le laualuga e tupu ai.

Cafe cable mafiafia ma mamafa. O le kelu e tatau ona faʻaaogaina i luga o le puipui ma se nifo mata. Taofia e faʻaali ai, faʻamalosi malosi ma le vibring gaioiga. E fautuaina e agai atu i itu ina ia mafai ai ona tumu i le kulimi ma le mafanafana o le fola mai le itu tauagavale.

Faitau atili