Shawl "shente": polokalame ma faʻamatalaga ma ata ma vitio mo galuega ma niniiina o nila

Anonim

Shawl "showen", faʻafesoʻotaʻi mai le fantasy varn o le vaega o loʻo i ai - o le mea sili lea o le mea o le a faigofie ona avea ma mea masani o le apeders. O se meaalofa lelei lea mo i latou e manaʻo e faʻailoa le alofa ma le tausiga. O le Monophonic faʻataʻitaʻiga e mafai ona teuteuina i ofu. O le aso o le a matou taʻu atu ai ia te oe le faiga o Shawl "steen", o le polokalame ata ma faʻamatalaga e faʻapipiʻi i se suʻesuʻega loloto o le mataupu.

Shawl

Shawl

Faʻaaogaina metotia lupe

Ia faia Shawls, "Usiusiliina" manaʻomia ninii i luga o le ANTING ONEVE NO 4 MA 1-2 YARN YARNIL 300-400 O le itu o le faʻataʻitaʻiga maeʻa - 137x64 cm. Oloa o oloa: E sefuluvalu ese matasele i le lautele ma le tolusefulu laina i le umi o le taimi

"Tagata nofomau" - o se tafatolu e sulugatiti, tamoe mai le ogatotonu o le umi itu i lalo. O le vaega autu o loʻo faia ma le fiva, na faasolosolo ona suia i luga o le tusi faʻapipiʻi ma le piniki o le pio.

Vitio gaosiga 2 mataua ma le slope o totoe:

Seti o Hinges tatala Loops:

Tapunia Pito Loops:

Cnitting polokalame:

Talafataʻi: Tagata - foliga foliga, o le Ozn - Faʻalauiloa, 2 vm. Tagata. prot. - E lua faʻatasi foliga faʻapitoa, 2 vm. Tagata - lua faʻailoga faʻatasi.

Galuega Faamatalaga

Se seti o le matala matato dias dal 3 mata i luga o ni pulupulu. Slit 6 laina o vished viscous. Ina ua maeʻa se laina nofo, e le o le faʻaaogaina o galuega, ou te feagai ma oe. Faʻavasega le kolose cloking i le 900. kuka ma tui mai le pito o le pito o le pito o le pito o le tolu o matasi. Liligi le la o le la o le 900 uati na toe piki i luga, piki i luga ma tui i luma o le seti o le pito. I luga o le tautala e uiga i le 9 matape. Fetolofi galuega ma amata lalagaina. Amata ona lafo mai le alavai. Nonoa se matagaluega 2 taimi, o le taimi lava e faʻafesoʻotaʻi le polokalame mai le amataga i le ono laina. E le gata i lea, o laina faigata o lo o faitauina, e pei ona masani ai, i le itu taumatau taumatau, e oʻo - i luga o le soʻo. I luga o se faiga mataina, naʻo le afa o le tafatolu o loʻo faʻaalia.

Tusitusiga i luga o le autu: susunuina i luga o se laau: ata ma le natura ata mo tagata amata ma tamaiti

Poʻo le pito i luga o le pito i le amataga ma le iʻuga o le laina poʻo le ogatotonu o matasele i le polokalame e le o faʻamatalaina. E manaʻomia le lalagaina i lenei auala: muamua (pito) muamua 3 mata o laina taʻitasi, ona faʻataʻitaʻi lea o se numera, ona o le ogatotonu o le ata pito i luga. Pe a suia le fiva i luga o se tagata faigaluega lelei, e manaʻomia e le aufaavave ona toe fai i le tolu taimi, ona faʻailoa atu lea, matau i taimi uma o le a fusia atoa le ie Faʻamaeʻaina o le kolose: e togi e lua laina o tagata faiʻai, e tatau ona foliga uma o 'auvae uma i laina. Tapunia lapia e Pigo. Oti le filo, nana le siusiu. Block Shawl.

Siva le vasega mo i latou e le iloa faitau le polokalame:

Shawl

Afai e le malamalama se mea, i le faʻaiʻuga o le mataupu, o loʻo ofo atu ai se vitio, lea e faʻamatalaina ai.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili