Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

Anonim

Mafaufau i le tulaga: O lau vaʻaiga fou, o lou faʻamaualuga o le laulau palasitika - ua maeʻa tapunia. A maeʻa ona faʻapipiʻi e tagata faigaluega a le kamupani, e iai ni masalosalo i le saʻo o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi. Na tapunia le mamanu ma se faʻaletonu, o le maota e momomo pe tapunia pe afai e faʻaaoga le talosaga. O le a le mea e fai? Toe faia le tutusa "tagata faigaluega"? Leai, e tatau ona e faia se tasi ma le mafaufau lelei.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa?

I le faagasologa o le toe faʻaleleia, e te ono manaʻomia e aveese le ie ma le matasele, ma faʻapefea ona fai? Ia tatou fai mai nei! E amata ai sina manatu.

Lautele masini

O mea e faʻaaogaina mo le gaosiga o faitotoʻa o polyvanyl chloride. Palasitika o se mea taua i totonu o le vai o le vai. Moosture taufaafefe le 'faitotoʻa ma faitotoʻa. I totonu o faitotoʻa i fafo e manino, o le faʻafesoʻotaʻi saʻo ma le susu o le ea i le vai o le vaipuna, ma le faʻamalosia o le mataga i totonu o le vavaeeseina.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

O faitotoʻa faitotoʻa o loʻo feagai ai ma tulaga e sili atu suamalie i le umukuka ma faletaele. O le mea moni, o palasitika na o se paletia, Stesel Papa o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le mamanu. I le faʻaopopo atu i le tapoleni lava ia, e aofia ai se faitotoʻa i le pusa savois. (Ata) Ina ia mafai ai e le faitotoʻa ona faʻatino galuega aoga, e manaʻomia le iai o se ituaiga faʻatusa faʻapitoa o vaega i le faitotoʻa o fesoʻotaʻiga.

Loiss.

O loʻo i luga o le nofoaga o loʻo i ai i mea e taofia ai I le tulaga lea, ma isi foliga o le masini o lenei ituaiga, o le faʻailoga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le upega tafailagi ma se atigipusa. Ole vaega autu lenei ole fetaui lelei, ole aitema autu ole faitotoʻa ole palasitika. O le matasele ua vaevaeina i totonu:

  • aveese;
  • leai se mea
  • sterape;
  • pepa;
  • E vaaia.

O le igoa o le sikuluvae o ia lava, faʻatasi ai ma le maualuga ma faʻaaoga, talanoa e uiga i le auala o fusi atu ai nifo i le faitotoʻa.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

O le matape mo faitotoʻa puipui o loʻo faia e masani lava ona faʻaituau i luga o Tefolon. I se faʻaopopoga, o Loina e ave se avega mai le faitotoʻa, e tatau ona latou tuʻuina atu ni faitotoʻa faigofie, ma mau lelei le tapoleni i le pusa.

Mataupu i luga o le autu: Suia le utholstery i luga o le faitotoa ulufale i le fale mautotogi

O le matasele lava e aofia ai vaega e tolu:

  • Fetufaatau faʻasalalauga i le faitotoʻa, ma ia uamea uʻamea;
  • auiliiliga auiliili ma fausia-fale i pine;
  • Mamao lima, faʻaliliu le uta mai le faitotoʻa i le pusa.

O le ata mafaufau o le fausaga e mafai ona tausia le tausiga e aunoa ma le tele o taumafaiga. Faʻatupuina o le Poloketi o Ball Beartings aofia ai i le mamanu o le matasele, faʻalautele le olaga o lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga. Ae ui lava e ui lava i le faʻatuatuaina o le mamanu ma le malosi o mea e faʻaaoga mo le gaosiga o matasele, e i ai mataupu o le faʻaleagaina o le oloa. O le malepelepe e mafua ona o le fale gaosi faaipoipoga.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

Soulles ma Latchatch

E tusa ai ma le Gost 5089-2003, e tatau i le LOck ona faʻatinoina le tiute lokaina ai faitotoʻa, ma ia i ai mea talafeagai puipuiga. O mea ua mamanuina e faʻasaʻo ai le faitotoʻa i se tulaga tapunia.

Tele sese o le palasitika faitotoʻa o loʻo fesoʻotaʻi ma le motusia poʻo le faʻaipoipoga o fesoʻotaʻiga. O mea totino a le palasitika ua faʻatulagaina ina ia mafai ai ona oʻo i le tele o tulaga, faʻafitauli faʻafitauli, e fesuiaʻi le fetaui lelei e aunoa ma le aveesea o faitotoʻa. I le aotelega, e tele mea mataʻutia, mo se faataʻitaʻiga, o le fusi ua ofuina, ma ua tapunia tapunia faitotoʻa, ona latou le uu lea o le loka.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

A o iai se manaʻoga mo se taualumaga, e sui ai le matasele poʻo isi mea e manaʻomia, o le mea lea e manaʻomia ai le aveeseina o le upega tafailagi, e manaʻomia le faʻavaeina o le mea o loʻo faʻaaoga mo lenei ata.

Aveese ma matato.

O le manaʻoga autu pe a galue ma se faitotoʻa palasitika, o loʻo mataala i mea lelei, aemaise ma fusi. Ma le gau lapisi, e mafai ai.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

Meafaigaluega manaʻomia sili ona masani ai:

  • Sikulita - koluse ma faasausili;
  • seti o hexagons;
  • Pasetis po o le itu;
  • Dobochnik;
  • Mauga.

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

O le faiga o loo tupu pei o lenei:

  1. Aveese le Badcnon palasitika faitotoa ma lop. O matas e mafai ona lua ma le tolu.
  2. Afai o le mata e mafai ona aveeseina, o le taimi lea o le faiga o le siiina o le tapoleni ma se faitotoʻa faitotoʻa mo le tele o senitimita, soʻo se lepesega.
  3. Loops ma mea teuteu vaega na o le aveeseina e le uncrewing le bolt o loo i ai i le pito i luga o le matasele.
  4. Afai o le loto e faʻapipiʻi ai paʻu, pe a aveʻesea oe e tatau ona faʻafesoʻotaʻiina i latou.
  5. Ae o le masini paʻu mo faitotoʻa faitotoʻa, e iai eseʻesega mai matas mo laupapa laupapa.
  6. O le mea muamua e faia o le tatalaina o le matasele faiga o le masini, lea e puipuia e mea teuteu eleelea. Tele taimi e masani ai, o loʻo faʻaaoga le pa puipui.
  7. Ufiufi le faitotoʻa (e aunoa ma le liliu mai o le 'au), ma se faitotoʻa tapunia, e le mafai ona aveese le Initaneti.
  8. O le pito i luga o le pito i luga o le pine, o se faʻailoga faʻailoga lea, e tatau ona sasaa i lalo. Pliers poʻo le Rank toso i lalo o le cylinder.
  9. Taofia le faitotoʻa ia te ia lava, toso i tua i le pito i luga ma taulima. Matou te siitia le faitotoʻa e faʻasaʻoloto le pine o le pito i lalo o matato.

Tusi i luga o le autu: mafanafana fola i totonu o le fale laupapa: ituaiga ma le atunuʻu o mea faigaluega, o le eletise eletise vevela, fale tumaoti

Faʻafefea ona tutoʻatasi le tuʻuina atu o le fale palasitika ma lops

Mulimuli ane, ona aveese lea o le pito i lalo o le pipisa, ma toe sii mai le faitotoa, aveese mai le matasele. O loʻo faʻaalia auiliili i luga o le vitio.

Faitau atili