Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Anonim

E tele filifiliga mo le teuteu i le fale ma fale mautotogi. I le taimi nei, o le fausiaina ma faʻamaeaina o mea tau maketi o loʻo faʻaalia ai se tele o fofo mo le paʻia ma le papa papa. E aofia ai ituaiga uma o fafie, panels ma strips, puipui puipui, ma isi Ae ui i lea, ia fausiaina se moni muamua ma manaia i totonu e aunoa ma le tele o tau e mafai ona mafai ona o le fesoasoani a le pamu. E faʻapopoleina pe faʻapefea ona faigofie le faia o le papala E tele auala eseese e faʻaoga ma atili ai teuteu, o lea e mafai ona e faia ai se totonu, o le a e manaʻo ai. O le ie puipui o pa e faia e aunoa ma faigata ma faafitauli.

Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Laʻititi mea e te fesoʻotaʻi o le pa e nana ai le vaega o le ata.

Foliga o le galulue ma le laumei

O le faʻapipiʻi o le laupepa, o le fausaga ma venetian, o se vaʻaiga o le viomuges viscous o paʻepaʻe. O loʻo iai se taʻifuga ma fesuiʻatia o se fusifa ma fesuiʻatia. O le ata o le pusaina o puipui e mafai ai ona e faia ofutino o loʻo iai se isi tulaga o saito, mataʻutia, mauoa, mauoa i le lanu lanu. E mafai ona faia le pito i luga o le vai, lea o le a faʻamilo ai le tino o le maʻa, o laʻau ma isi mea.

Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Ua mafai e le Prepred Closter ona faia se kopiina o le ufiufi i puipui ma eseese tikeri o le fatu o le fatu, o se lanu faigata, o se lanu enaena lanu.

O le lotoa i le pito i luga o puipui e le faʻatapulaʻaina lou matata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopoina ni mea lelei faʻapitoa i le paluga (o loʻo taʻua ai le "croud") ma teuteuina le laufanua i lalo o le ala e tasi.

O le ie puipui o le tino o puipui e mafai ona faia i totonu ma fafo atu o le potu. Mo le pito i fafo o le puipui o puipui ma o latou lava lima e sili ona lelei e faʻaaoga ai se paluga o loʻo iai i totonu o kanebed granul. O le teuteuga o le teuteuga o loʻo faʻatautaia lelei e faʻaaoga ai le faʻailoga o loʻo iai ni ata le mautonu poʻo ni ata o le tele o ituaiga eseese.

O le fetaui lelei ma se lapopoa o loʻo faʻaaogaina o le faʻaaogaina o se faʻailoga faʻapitoa poʻo se sela. O le vaega o Plaster, i le taimi e tasi, e le tatau ona sili atu i le tele o fatu o loo i ai. O le tusitusiga o le pusa o puipui o loʻo faʻaaoga ai le palu fefiloi mea o loʻo faia e faʻaaoga ai se sela ma le faʻaseʻe. O le sparay auala e faʻaaogaina foʻi. I le tulaga lea, o le faʻasologa mo le faʻaaogaina e faʻalagolago i le taimi e faʻaaoga ai le mafiafia o le paluga.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ma o fea e tuʻu ai le ipu faleuila i totonu o le faletaele

O faʻamatalaga atoʻaga a faʻatoʻaga o loʻo faʻamalosia ai fofo o loʻo sauni i luga o le faavae o le lio. E faigofie tele ona galulue ma i latou. E mafai ona e faʻaaogaina le laupepa ma se ie puipui poʻo se faʻaseʻe.

Fautuaga mo le Sauniuniga o puipui

Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Meafaigaluega mo le faʻaaogaina o le plaster.

A galulue ma le ie puipui, e tatau ona e mafaufauina le faʻaiʻuga manaʻomia ma le faʻatinoga saʻo.

Filifili ma le auala o le a foliga ai puipui uma puipui, e mafai ona e alu i le sauniuniga o mea faigaluega ma mea faigaluega mo galuega.

O le ie puipui o pa o pa o loʻo aliali mai i le matagofie ma le pefu, lea e le fautuaina le faʻaaogaina i le umukuka.

A faʻapea e faʻaaogaina ni faʻamatalaga e faʻauma ai le faletaele, ona maeʻa ai lea o le fetaui lelei e puipuia ai e Polymers poʻo Amora.

O le tusitusiga o le pusaina o puipui o loʻo faʻatinoina i luga o le lelei lelei luga.

Muamua lava, o le pa e tatau ona fesoʻotaʻi ma brew: E fautuaina le faʻaaogaina o le loloto o sima plailder muamua.

A maeʻa ona talosaga le PITY, e tatau ona faʻatagaina le puipui.

O loʻo i ai se laupepa o loʻo faʻaaoga e mafai ona apalai i puipui ma laiti mea e le masani ai. Ae ui i lea, i le tulaga o le iai o le i ai o ni faaletonu ma faʻafitauli o tulaga, e tatau ona faʻateʻaina.

O le tusitusiga o le pusaina o puipui o loʻo faʻatino e faʻaaoga meafaigaluega nei:

  • tusilima ma tulafono;
  • ironing;
  • faiga le tulaga;
  • seti o spatulas o eseese lautele;
  • tulimanu o spaatala;
  • Malo.

Talosaga Base Banging

Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Moli moli mo le sipuni.

Muamua i luga o le puipui atoa poʻo se isi vaega, o le toniga o le faʻapipiʻi o le plaser manaʻomia mafiafia. I le taimi lea, o le 'au vevesi o loʻo faʻaaoga. E le faatagaina ni mea sese laiti. O le le mafiafia o le mea e manaʻomia o le vaega e matua faigofie lava. Fuafua le lata mai o le mafiafia o le lumanaʻi ata ma faʻaopopo i lenei taua ia le itiiti ifo 1.5 mm mafiafia o le fofo e tatau ona i ai.

A o le i faʻatumuina le laʻasaga faʻapitoa, faʻataʻitaʻi i se tamai eria. O lea la e mafai ona filifilia le mafiafia mafiafia o le vaega faʻapipiʻi ma le taualumaga mo le faʻaaogaina o le ata.

O le pito o le pito o le puipui ua matutu ua umi, o lea e mafai ona e faʻaaogaina saogalemu le ata faʻapitoa. I le faʻatasiga o se sima masani-gypfum poʻo le simeni-oneone fofo o loʻo faʻaaogaina, e alagatatau le mafaufau loloto i ana gaioiga aʻo leʻi amataina le tele o vaega o le a vavaeʻese ai.

Laasaga-e-sitepu faʻatonuga mo le faia o le tino

Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Faapipiiina polokalame ma se nutimomoia.

O le ata tusi tekonolosi e ese mai i le mea faigaluega o le a faʻaaogaina ma o le a le iʻuga e te manaʻo e maua.

Tusitusiga i luga o le autu: tioata totonu faitotoa

Mafai ona faʻaaogaina le mafai ona faʻaaogaina se faʻaseʻe. Talafeagai se mea faigaluega masani ma le faaputuga. Faatasi ai ma ia, o le a e talosaga se ata tulaga ese i luga. Afai e te manaʻo i ai, i luga, e mafai ona e faʻaalu le tipolo e faʻamalieina ai le faʻamaeaina. E mafai ona e faʻaaogaina ni rollers faʻapitoa ua fuafuaina e galue ma le pito i luga. O ia mea faigaluega ua uma ona maua se mea teuteu ma ata. Ua lava le siaki o le faʻaseʻe i le maualuga poʻo le umi o le laualuga. E mafai ona faʻapipiʻi le tele o taofi e fausia ai se teuga mapusaga. O le faʻaaogaina o Roller e mafai ai ona faʻaititia ai le faʻaititia o le taumafaina o mea.

O le pamu o le tino o le tino e masani ona faia o le faʻaaogaina o faʻailoga. I luga o le galue i luga o sea mea faigaluega e i ai se mea teuteu pe tusi. E tatau ona faʻaogaina i le puipui ma fetaomi ina ia o le ata e agaʻi atu i le sima. I le taimi o le galuega, o le ae manaʻomia le faʻamamaina o le mea faigaluega mai le pamu e pipii ma fufulu ma le vai. O se tulafono, i se seti ma ia faʻailoga o loʻo i ai ni filifiliga lemu mai le paʻu, lea e faʻatagaina oe e aumai le teuteuga i luga o laufanua laufanua i luga o laufanua laufanua.

O le tusitusiga o le pusaina o puipui e mafai ona faia e faʻaaoga ai sela, faʻapea foi ma le tele o pulumu ma spatchos. O se spatila masani faʻatagaina oe e fuliina le puipui luga i se galuega moni o faatufugaga. O le faigofie auala e teuteu ai le laufanua i lalo o maa masani. Ia faia lenei mea, faʻaosofia le spalala i ni itu a le taulaga, ma faʻaalia ai le laufanua. E mafai ona faʻalauteleina le faʻalauteleina o le spalala i totonu o le sima, o le fatuina o ni matata sili o le loloto o le loloto. O le galue ma le pulumu ma sela e faia e se talafeagai talafeagai.

Fautuaga mo le faʻaaogaina o faʻapitoa faʻapitoa

Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

O le tusitusiga o le tusitusiga lava o ia e paʻepaʻe lanu, ma afai e manaʻomia, o loʻo valiina ma lanu lanu, tiga poʻo le vavite pe faʻafiafiaina.

Afai e manaʻo, eseese faila e mafai ona faʻaopopo i le vailaʻau fofo. O le a latou fesoasoani e fausia le mea na manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia teuteu i puipui o loʻo aʻafia i lalo o le bug, o le fatu fatu faʻafefe e faʻaopoopo i le tuʻufaʻatasiga poʻo polymer grancy. O le malupuipuia le sisitema e muamua faʻaaogaina i le atoa luga faʻaaogaina o se lamolemole. E manaʻomia le faʻatali seʻia alu sina laititi, ona faʻaalu lea o le tapuvae i luga. O lea o le maasiasi ma totoa o le a faʻalauteleina e se fofo, ona o le a faia ni auupega faʻapitoa. Atonu e eseese itu o le auupega pe o le sifi poʻo le saʻo tutusa o le tasi ma le isi.

Mataupu i luga o le autu: faleuila mamanu e teuteu ai

E mafai ona e faʻaopopoina ni leo malu ma le vali i le paluga. O le malu puipuia o laupepa puipui e faʻaaoga i le auala e tasi e pei o le muamua. Granules o le a nutimomoia, o se taunuuga o le laualuga ua valiina i lanu eseese. A faʻaaoga ni fofo vai, e mafai ona ausia le aʻafiaga o laina. Afai e te galue ma le sili atu mafiafia fofo, e mafai ona e faia se ata maualuga. Mafaufau i le mea moni o le loloto o le ata o le a, o le vave tele o le efuefu o le a faapotopotoina.

Muamua, o le siʻosiʻomia o loʻo i ai i le paʻepaʻe lanu, i le lumanaʻi, pe a manaʻomia, ua valiina ma lanu lanu, tiga ma vaniia. Ina ia maua se pa puipui sili ona lelei e faʻafesoʻotaʻi ai le ofisa o le gaosi oloa o mea ua maeʻa pe faʻapitoa faʻapitoa. Mo le maeʻa o fofo masani, o se tulafono, ua faʻaaogaina vali, ona Sailia o ni pigments talafeagai e matua faigata lava.

Maea le Galuega

Faʻafefea ona fai le papala i luga o le laupepa: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Mea faigaluega mea faigaluega.

A maeʻa ona e aveina le manaʻoga manaʻomia, o le stacco o le a manaʻomia le puipuia ma sauni mo le maeʻa o le mamanu. Muamua lava, e faia muamua muamua. A maeʻa, 1 poʻo ni isi vaega o vali ua faʻaaogaina.

Ae le i faʻaaogaina le vali, e tatau ona e tuʻuina atu le kulimi. E fuafua lava ile mafiafia ole vaega lea e faʻaogaina e le itupa ma le le gaoia o le potu, e ono manaʻomia le manaʻomia o ni nai itula. Leai se mea e faʻaosofia ai le faʻauigaina o le faʻamago o le laufanua ma le 'ie ma le fiafia, ona Ona o lenei, e mafai e le Pupu ona gau ma e oo lava i le salalau atu atoa.

Mo le faʻaaogaina o vali, e mafai ona e faʻaogaina se faʻaseʻe, o se lautele pulumu poʻo se paʻu paʻu. I le mea na e faʻaopopoina o loʻo e faʻaopopoina ai se lanu pimnto i le sima aʻo leʻi oʻo i ai, e mafai ona e faʻaogaina le sili atu le malosi o le paolo e tasi. O le iʻuga o le a manaia tele aʻafiaga. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina le auro poʻo le siliva vali i luga o le pulupulu i luga o le pulupulu ma savali i luga o le puipui ma le malamalama paʻi. O le a faia ai le taufaasese o le taufaasese o le tini.

Afai e leai se mea e manaʻomia mo le pisia pe muamua faʻaaogaina lanu lanu ma valivali piki o loʻo i ai i le valivali, o le laualuga e tatau lava ona puipuia. Mo lenei, e le atoatoa le valeina e atoatoa. Malo!

Faitau atili