Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Anonim

Tuʻufaʻatasia le umukuka, potu 'ai ma potu malolo ua avea nei ma masani. E mafai ai ona e faia se avanoa lautele o le maualuga o le avanoa. Ina ua maea uma, i se tasi o potu e mafai ona e faia le tele o sone aoga mo kuka ma aai, e faapea foi ma talanoaga lelei ma le malo. I se faʻaopopoga, o se auala e mafai ai ona fesoasoani e tafea ai potu laiti ma tagata e ona o le khrseshchev poʻo le faletalimalo, pe a fai o le sikuea mita, ma o potu atoa o le sili atu.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Filifili pupuni i le potu 'ai

Ma lenei ki, o le fuafuaga o le potu ua taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatino ie pupuni i teretipesi i totonu o le potu 'eseʻese, e mafai ona fai se faʻamafanafanaga faʻapitoa, faʻatagaina ai ona faasaolotoina tagata asiasi, ma e ave e le au ona lagolagoina.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Ina ia faia lenei mea, e taua e filifili muamua i mea uma, mea e sili ona lelei o le a vaaia i le mamanu uluai. I le taimi lava e tasi, e tatau ona latou tausisi i nisi manaʻoga.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Tulaga

Afai tatou te talanoa e uiga i le potu 'ai, e aoga e mafaufau i ai e iai manaʻoga faʻapitoa e faʻaalia i pupuni:

  • O mea e tatau ona tatalia i le leaga o le vevela, susu;
  • Fuafua e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tino.
  • O mea e tatau ona faigofie ona faigofie, pei ona masani ai ona afaina ai le leaga.
  • Afai o ie puipui e tatau ona tapunia mea uma e tupu i le fale, e tatau ona faia i le mafiafia o fatufatue mai le auala; E mafai ona ie pupuni pe faʻatapulaʻaina ie puipui, pe tauaso.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Talu ai ona o iai le afi mumu, ona iai lea o manaʻoga o mea manaʻomia mo le latou faʻapipiʻiina. E tatau ona tuʻuina i se taimi saogalemu mai le ipu ma le ogaumu, faʻapea foi ma isi mea tutusa o le aiga. I le tulaga muamua, ia i ai se avanoa le afi po o le tulaga lamatia o meafaitino i luga o se hotbler ma se ogaumu i le eletise, i le lona lua - E mafai ona faia ai e le kapeneta o vaega o le apamemea fuli o mea i le afi, pe afai e fesootai ma le 'ie puipui.

Mataupu i luga o le autu: Toe faaleleia le lelei o le sofa ma o latou lava lima

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Manatu

Mafaufau i le mamanu o pupuni mo le potu 'ai i le ata, atoa ai ma mea e maua ai le matagofie o aso nei:

  • Pupuni o pupuni o Roma. O le mea moni, mo le totonu i le faiga maota, e le talafeagai lenei filifiliga. Ae ui i lea, a leai e manaia ma aoga oloa. Latou te ave le tele o avanoa, ao le atoatoa faatasi ai ma leoleo faitotoʻa. E mafai ona faʻaaoga ni pupuni a le fafine pupuni i taimi taʻitasi, ma i le itu i aso nei, ma i le sitaili hi-tech. E mafai ona e filifilia le sili ona lelei, maua fua o le faamalama o le faamalama.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

  • Masaniga. E aofia ai elemene e: a ie tapunia le faamalama ma tautau i le windowsill, faapea foi foloa lua tautau i luga o le fola i le fola. Talafeagai mo le totonu i totonu o le sitaili o le faʻamaonia poʻo le atunuʻu. Faʻaogaina o lenei filifiliga, e mafai ona e mauaina se uluaʻi tuʻufaʻatasiga.
  • Iapani vaega. O se tulafono, o le lautele o le tapoleni e lē silia le 80 cm. Ua faia i latou i faiga Iapani, o lea tatou te manatu o le tauagafau ma le maʻoti. O le mea moni, o ia oloa e talafeagai mo le totonu o le mamanu i le faiga o le siʻosiʻomaga poʻo se filifiliga a le Andental. O i latou o aso nei ma le moni. E le gata i lea, e mafai ona faʻaaogaina o se laupepa, tuueseeseina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se umukuka ma le potu 'ai.
  • I le sitaili o "cafe". O le tasi ituaiga puʻupuʻu o pupuni pupuʻu ma Skyrequin, i le pito i luga o le faamalama. O lea, o le fofo e mafai ai e oe ona fai se faamalama, ae aua le faʻafefeteina le tele o le susulu i le potu.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

  • Gainina. O le vasea o le ata masani o le faamalama avanoa. O mea o le tulle e mafai ona filifilia le okeni, vel, grid ma isi filifiliga. O le umi o oloa e le faʻatapulaʻaina: aʻo leʻi oʻo i le faʻamalama poʻo le fola. I lea tulaga, o mea ia e mafai ai ona e ati i le o susulu o le la ona lau totogi ai le ea.
  • I luitau. O ia pupuni mo le tuʻuga-umukuka o se fou faʻailoga faʻasino. O le mea saʻo lea ma ni mama faʻapitoa mo fusi i le pito i luga. E faigofie lava ona latou tau faʻatonutonu, e mafai ona tuʻuina i tulaga eseese, pe a faʻatagaina oe e faia cornice.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona malu se moega ma ou lima: foliga

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

  • Jameee. O se mea e iloga ai le fofo, o loʻo faʻaalia e le maualuga o le aoga ma faʻalelei. O le mea moni, o lavalava o loʻo fetaui lelei mo le faʻatulagaina o sivaaga pisinisi, mo le potu umukuka, potu malolo, e mafai ona avea ma se tali lelei. Ma o mea e sili ona tele: mai le palasitika i le bamboo ma le alumini. Ua ou fiafia ma le tele o lanu, lapopoa ma foliga. Ma e iai faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaoga ai le lolomiina o ata, e mafai ai ona filifilia se ata lata mai mo le umukuka pe a faʻatagaina le mamanu.
  • Falani. Latou te avatua le potu o se foliga le masani ai, o le lagona o le faafiafiaga. E mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona faʻaaoga le pupuni mo le potu 'ai, i le ata. E i ai ni latou ata, e mafai ona ese le umi, suʻe mai mea faʻapipiʻi e mafai ona fausiaina se faʻailoga faʻapitoa o ie o loʻo pupuʻu.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

  • Austrian. O le leo lea o le faʻafefe o le Farani ma le aoga o oloa a Roma. O le mea o loʻo faʻaaogaina o se Atlas, Cotton, faʻapea foi ma palu, faʻaopoopoina ma ni mea e lelei ma le paʻu Afai e te faʻaogaina se 'upega tafaʻilagi i totonu o se avanoa avanoa, o le a faigata foliga.

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Filifiliga

E ui i le eseese o le filifilia o ie pupuni mo le umukuka, potu malolo ma potu 'ai, e tatau foi ona e filifili. Muamua e tatau ona e fuafuaina le lautele o le sitaili. Faʻavae i luga o nei faʻamaumauga, o le lanu, fatu ma ituaiga o oloa o le a fuafuaina. E taua foi le taliaina i le aoga o le filifiliga filifilia. Fou i luga o le maketi e maeʻa faʻataʻaina atoatoa ma sesthetic, ma le aoga vaega.

Ma o iina i totonu o totonu o totonu o le totonu le potu, e aoga, e aoga le filifilia o ni faʻataʻitaʻiga susulu. O le a latou masani ona faia le potu e sili atu. Ma afai e te faʻaogaina le mea ma mea e mafai ona vaʻaia, e mafai ona vaʻaia umi pe faʻateleina le faʻamalama matala.

A ni nai fautuaga Mulimuli ane, o le a pupuni i le potu ai, o le a talafeagai ma le matagofie o le umukuka po o le potu o le ola:

  • O mea e mafai ona filifilia i le paolo o puipui po o meaafale;

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

  • E manaʻomia le manatua o sitaili: Oloa i le maota Mama e talafeagai mo le Broque, mo se faʻataʻitaʻiga, ma ile sitaili o le faʻamaonia o le mea - mo Rustic poʻo le atunuʻu;
  • Afai e faigata ona filifili, e mafai ona e nofo i luga o le mea o torn-tran, ona e mautinoa lava le leiloa;
  • A e manaʻo i se isi mea, o le ie puipui e mafai pea ona manaʻomia i mea lelei;
  • O le alavai i aso nei i luga o faamalama, e mafai ona e filifilia ni falapano na pipipi, tafega ma isi aitema talafeagai i totonu o umukuka ma malologa potu;
  • A filifili e aoga le mafaufau i fautuaga saogalemu ina ia aua le o atu oloa i le ogaumu pe a fai o le faamalama.

Mataupu i luga o le autu: Tapunia i luga o Windows: Aoga ma le faaletonu

Faʻafefea ona filifili pupuni mo le '' ai potu i le fale mautotogi

Afai o le faʻataʻitaʻiga filifilia faʻaalia le iai o se malaia, ona tumau pea ma filifili mea uma, ona matua lelei lea o mea uma i le nofoaga. Le faia o se filifiliga, ia manatua le matagofie ma le practicality, lea mo ia tuutuuga, o le filifilia lomiga o le a sili ona talafeagai.

Faitau atili