Mamanuina o le faitotoa loka: ituaiga, fale, faiga

Anonim

Faatasi ai ma le fausiaina o fale ma le foliga mai o se faʻapitoa i totonu o le sosaiete i luga o le meatotino, sa i ai manaʻomia le faʻasaʻo i le fale, e puipui a latou meatotino tumaʻoti. E leai se mea e totoe i le lalolagi o nofoaga e le aoga ai tagata. Mo se taimi umi, o le masini sa lokaina ai le faitotoa na suia ai le faitotoa. Tagata gaosi saili e maua le manava e faʻatuatuaina, faʻaleleia lona uiga. Peitaʻi, o le galuega a le loka faitotoʻa na tumau pea - o le lokaina o faitotoʻa ma faʻasao le mea na uuina. O loʻo ofu ai faitotoʻa i totonu o faitotoʻa i totonu o faitotoʻa.

Mamanuina o le faitotoa loka: ituaiga, fale, faiga

O le autu o le loka loka o le lokaina o faitotoʻa ma le puipuiga o le fale.

Ituaiga o loka faitotoa

Uma loka masini i la latou tufuga maua:

  • faaleleia masini;
  • Pusa faʻapitoa mo lo tatou pule;
  • alatoto;
  • O le ki e aveese ai le beelel.

Mai le a le ata o le loka faitotoʻa, lona mafuaʻaga e faʻamoemoe ai. O le metotia o le faʻapipiʻiina o poloka poloka i le faitotoʻa vaevaeina latou i:

  • Susunu le pati, latou te faapipiiina i totonu;
  • O luga o le luga o le luga o totonu o faitotoa.

E manaʻomia le manatua o faitotoʻa, faitotoʻa faitotoʻa ma mortise locks ua gaosia mo "tuua" ma "taumatau"-apaau, aua le fautuaina pe a tulaʻi mai i latou. Lenei e mafai ona saofaga i lo latou tulaga le masani ai.

Mamanuina o le faitotoa loka: ituaiga, fale, faiga

Masini o se mogala loka.

O loʻo i ai lokaina faitotoʻa faitotoʻa ia na mafai ai e le suiga mai le itu tauagavale ona mafai, ma sui foʻi. O lenei mafai ona faia pe a fai e te toe faʻatulagaina le laki poʻo le latch. O lenei taotoga e faia e aunoa ma se faʻalavelave o le maota atoa.

O le fiailoa ituaiga o luga o luga o le loka faitotoa o se loka-utupoto. E lua fatu. Ua latou agai atu i le isi itu o le lautele o le faitotoʻa faitotoʻa. O lenei leo e tulaʻi e puipui ai le faitotoʻa ma mai le itu o loʻo iai le mata.

E faigata ona faʻapipiʻi se mortise vaʻai o le faitotoʻa faitotoʻa, o le mea lea o le maualuga maualuga e le maualuga maualuga-lelei faʻapipiʻi. Le nofoaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, o loʻo tupu ai a latou faʻaofugaga, ua maeʻa ona faʻamalieina. Ma o lona latalata atu i le pito i fafo e sili atu ona mafai ona sili atu ona lelei le faitotoa. E tatau ona tatou tuuina atu le viʻiga i lotoa e loka e le mafai ona vaʻaia ma sili atu ona talafeagai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuputupu aʻe le lanumeamata i luga o le faapaologa: mini-togalaʻau e faia oe lava

O luga o le faitotoʻa faitotoʻa e le o iai ni vaivaiga e pei o le Taui Togaioiga. Faʻapipiʻi ia le tulaga lua, i nofoaga o faʻapipiʻi latou te le tuʻuina atu le 'olo. O luga o loka e matua aoga lava i faitotoʻa o loʻo tatala i totonu. O lenei ituaiga loka o faitotoa e puipuia atoatoa e faasaga i le au taumafaiga mai fafo, ae o se tagata tauva o iai i totonu o le potu, e le o se faalavelave. O luga o loka e i ai le le lelei - o se suiga lea i le foliga o faitotoʻa mo le leaga.

Mamanuina o le faitotoa loka: ituaiga, fale, faiga

Polokalame o le loka faitotoa.

Faitotoʻa faitotoʻa a le faitotoʻa i le tele o faitotoʻa o loʻo fausia nei. Ua valaauina i latou i le tele-tioa a nofoaga. O le faʻatuatuaina o le tapunia o le faiga o le tupe teu (Riglels) lea ua tufatufaina i le tele e mafai ai le umi o le faitotoʻa.

O le sili ona taʻutaʻua auala o le loka loka o le mamafa o le mamafa. E aofia ai:

  • Fale;
  • auiliiliga o le ata tifaga;
  • drive lever;
  • Kaleav ma gaioiga faavae;
  • Cadov ma se numera faapitoa.

E tusa lava po o le a le nonoa i faitotoʻa, o le fetuutuunai o le taimi nei tapunia mechanisms o loʻo iai ni vaega se lua:

  • o le mea lilo, ma lana fesoasoani na mauaina le ki i le maota;
  • E faia e le tagata faigaluega le lokaina.

O Verisies o mea lilo

O mea lilo o masini ua gaosia i isi itu:
  1. I le ituaiga o le cylinder. O le faavae o se auiliiliga faapitoa - le cylinder. I lona ogatotonu o loʻo iai ni pine - elemene o loʻo faʻalavelave i le hacking o le maota. O se fale lea ua taua e igoa o le Igilisi. E masani ona masani.
  2. Code. Tatalaina pe a faʻalauiloa e le ki o se seti o numera manaʻomia.
  3. Suwald. Mauaina o ni nifo i luga o le ki o le taua o le numera o le suwald.
  4. Faaeletoroni. Faia i luga o le drive ocladded i totonu.

Ituaiga o Pulega Faafomai

Mamanuina o le faitotoa loka: ituaiga, fale, faiga

Cylinder Type loka: 1 - Cylinder Court, 2 - Cylinder (COOD) ma le numera auala, 3 - POLOKE), 6 pu, 8 - tautotogo, 9 - ki, 10 - tuueseeseina laina i le va o le mataupu ma le maylinder.

O loʻo i ai faiga e faʻaaoga o se tagata fai galuega. Ai:

  • faiga o le taimi o le faatapulaʻaina e faia e se uʻamea uʻamea, o loʻo aofia ai i se fale faʻapitoa;
  • eletise, o lea ua suia suiga i eletise;
  • Electromagnetic, tapuni-Oplesm o se maneta.

Tusitusiga i luga o le autu: Ata puipui o le natura o le natura i totonu (49 ata)

O le faʻatuatuaina o le loka loka o le Spadld Deace Loge e faʻalagolago i le numera o papatusi. O le latou tele tele fesoasoani e sili atu le talitonuina o le potu.

O le faiga o lenei ituaiga o le loka e aofia ai elemene nei:

  • Rigel, o le faaliliuina lea auala i le kalave;
  • Suwald - uamea ipu;
  • O le ki o le ki faapitoa mo le ki.

O lenei faiga e galue i luga o le faʻavae o vasega i papatusi taʻitasi o papatusi uma o faʻavaeina, naʻo lenei tulaga e mafai ona faia le ki. Ua tuʻuina papatusi i lalo o le faʻamalosi o ki i tulaga taʻitasi. E faʻatagaina le liliuina o le ki ma le auala o le loka faitotoʻa faitotoʻa. Ae afai o le a le itiiti ifo o le tasi o papatusi ia e le o iai i totonu o lona aoga fuafuaina, ona le mafai lea ona galue uma le masini. O lona uiga, o le ki o le loka numera.

O loka o faitotoʻa e faigata tele ona tatala le malosi o le malosi o le malosi. Suwald loka faitotoa ua umi se taimi o le olaga ma se maualuga maualuga le talitonuina. O mea lelei e aofia ai lo latou maualuga maualuga ma faigofie o mamanu. I lalo o Tulafono uma o le Fono Aoao ma Faatulaga tulaga, na faigata ona lalagaina se maota.

Fausaga o le cylinder loka system

Mamanuina o le faitotoa loka: ituaiga, fale, faiga

Polokalame o le sunwald Castle.

O le cylinder lokaina masini o luga o le maualuga ma mortise. E i ai se mea lilo i le ogatotonu. O faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa o loʻo fausia:

  • tasi itu, latou te tatalaina le ki i le tasi lima;
  • Le lua le lua, o nei loka e lua manifinifi ma i totonu e le tatalaina e aunoa ma se ki.

Ina ia tapunia le fale ma se loka, e manaʻomia ona e faia ni gaioiga: O le ki e faʻaofi i totonu o le pu e faʻatapulaʻaina. O lenei pu o loʻo i totonu o le maaleni, o le vaega o ia e masani ona milo, ae o le a tupu lava pe a faʻapipiʻi le ki saʻo. O le mea o totoe o le masini o le a tumau pea mea totino - o le fale lenei. O le saoasaoa o le faipule o pine. Latou te tautua e sii le ki. Mai le mea o le a faʻalagolago i ai latou tulaga, o loʻo tatala pe tapunia le manava.

O le loka faitotoʻa o le a tatalaina naʻo le atoa tuʻufaʻatasiga o vaega uma o mea.

Nofoaga Fale Lolo i totonu

Mamanuina o le faitotoa loka: ituaiga, fale, faiga

Polokalame o le loka o le fale o totonu o le faitotoa i totonu o le itu.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina se uʻamea faʻapipiʻi?

I nisi o tulaga, e manaʻomia ina ia tapuni le faitotoʻa i le va o potu, ona tuʻu lea i lau filifiliga i luga o se faitotoʻa faʻapitoa faitotoʻa i le faitotoʻa. E aofia ai:

  • faavave ipu;
  • faiva;
  • gatamo;
  • le tumau mo le taofi;
  • latch;
  • mataupu faavaa.

Na faʻaitiitia tagata ua faʻaitiitia tausaga i le auai ai i le fale, tapuni i luga o loka faʻapitoa loka. I le taimi na faigofie ai. O le taimi nei, o le faʻaaogaina o le tekonolosi faʻaletausaga ua taʻitaʻia ai foliga o loka e leʻi vaaia. Latou te fetaui lelei ma le galuega o le faʻamautinoaina le puipuiga o fale mai le hacking. Afai e faigofie ma taugofie loka faitotoʻa faitotoʻa, ona le mafai lea ona e aveina i latou ma tuʻituʻi ese i latou. O le locctictor sesega natia i le faitotoʻa o le faitotoʻa mai le leitio masani o se faʻailoga faʻapitoa.

Mai lea mea e mafai ona tatou faʻaiuina o le sili sili ona lelei o le a faʻatau ai le tasi-maualuga le manava. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi ituaiga eseese o faitotoʻa faitotoʻa i le tasi taofi o le tino, o le a faʻafaigofie ai le galuega o tagata Hackers. E tatau ona manatua pe a filifilia, e manaʻomia lou suʻesuʻe ma le faʻasaʻoina o lea tulaga mo ituaiga uma o matatitu o soʻo se taimi.

Faitau atili