Tafe le crane i le umukuka? Foliga o le toe faaleleia o fefiloi

Anonim

Taitasi fale ei ai le crane i le umukuka, o le mea lea e maua ai e le ona le vai i le faʻatapulaʻaina o aofaiga. Mo lenei mafuaaga, e faatigatia i lalo. E le manaʻomia le faia o se mea vave mafua ai le saʻo oona. Ma le tele o malologa, e mafai ona e taulimaina oe ma oe.

Mea gaosi oloa mo Umukuka Faucets

I le gaosiga o umukuka plutmbers apalai mea nei:
  • Uamea ofu.
  • Polymers.
  • Ceramics.

O filifiliga taʻitasi taʻitasi o loʻo iai ona uiga ma lelei:

  1. Uamea crannes e sili ona lauiloa ma taatele. Latou te le o faiva uma, aua le oona. Latou te tetee foi i le vailaau faiaga. O le faʻataʻitaʻiga o aso nei faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi le faʻaputuputu, asthetic, faigofie ona faʻaaoga.
  2. O loʻo iloga e Polymer oloa o le tau e sili ona manaʻomia. Latou te le ese mai i se olaga umi o le olaga o ni uʻamea pimmung, ae faʻamolemole foliga foliga ma faʻamafanafanaga.
  3. Cramic oloa e sili ona lofituina i le taimi. O nei mea e le fefe i le faʻafuaseʻi o le vevela o le vevela, faʻasauā faʻaupuga, na olaola ai vailaʻau.

Lipea le paluga i le umukuka - o afea ma aisea e tatau ai

Taʻitasi fefiloi e manaʻomia ona toe faʻaleleia pe a:

  • I le tulaga o le suavai vai mai lalo o le nati, mai lalo o le 'au po o ventilat foliga mai.
  • O lea pe tusi le lever po o vaovavale.
  • O le mamafa o le vai e afaina ai.
  • Vai e vaʻai pe a tapunia le crane.

TAUA: Afai e te matauina le sese o le paluluga, fofo le faafitauli vave. A leai, o le ono mafai ona lolofiina tuaoi mai lalo o le a aliali mai ma sili atu le taumafaina o tupe.

Tele taimi e feagai ai tagata ma faʻafitauli o faʻasologa o mea e fai ai ni masini. Ina ia aveʻeseina, o le a manaʻomia ona e iloa foliga o le masini o le tele o ituaiga vaʻa.

Mataupu i luga o le autu: faavasefesa tekonolosi tipi tipiina i totonu o se pesini

Tafe le crane i le umukuka? Foliga o le toe faaleleia o fefiloi

Foliga o le masini o le autu ituaiga o umukuka cranes

I totonu o faletaele, herr faʻataʻitaʻiga poʻo le le-faʻafesoʻotaʻiga o loʻo faʻapipiʻiina. Ma i le umukuka o le masani lea e faʻaaoga ai le faigofie o le Scherer, lua-lua-mafiafia poʻo le tasi-faatufugaga. E tutusa uma a latou lava elemene: o le tino, milo, leoa ma faapipii ma faapipii kaka. A leai, o nei masini e ese a le ese.

Masini o le lua-mafiafia cranes

Lua-fememeina o feololo e sili ona taatele. E tatala pe tapuni vai, na ona liliu le alatoto. O nei mea e lua conens, tulei i le tasi mataupu, ma e tasi ua le maua. E mafai ona e liliu i luga o le vevela poʻo le vai malulu tutoʻatasi o le tasi ma le isi. O a latou tulaga autu o le fetuʻunaʻi o le tulaga o le laina o le felelei, ia maua le vai le vevela manaʻomia. O le ata o le lua-'' '' 'Air O loʻo aofia ai mea nei:

  • Ulutoto alato.
  • Vatili.
  • Mataupu.
  • Tiga.
  • Tagata nofoia.

O le tino o le crane o loʻo faʻapipiʻiina i le pu o loʻo faia i le umukuka o le umukuka ma o loʻo fesoʻotaʻi e le faʻamau kesi mo maualuga-lelei faʻamaufaʻailogaina. O le masini o le paluga tuʻusaʻo faʻalagolago i le ituaiga o tapunia-ese elemene faʻaaoga. I le taimi nei, naʻo le lua filifiliga e faʻaaoga:

  1. Aulelei cerampec discs gaioi i totonu o se faʻatapulaʻaina vaega mai le tasi ma le isi.
  2. I le fonotaga o le konafesi e faia ai soloiʻesea - alualu i luma gaioiga poʻo feaveai.

Faʻalagolago i le faʻavae o le masini, faʻalautele o lona faʻagaioiga e faʻalagolago i ai. O ia fausaga e o mai ai mai le latou fale ona o le apaʻau o paʻu paʻu. E mafai ona e foia lenei faafitauli na o oe.

Tafe le crane i le umukuka? Foliga o le toe faaleleia o fefiloi

Masini ma ituaiga o tagata nofofua-ata

E tasi-faatufugaga o le sili atu o le sili ona aso nei. I totonu ia, o le fefiloi vai malulu ma vevela e tupu i le fola ma tolu pu. Lua o loʻo faʻaaogaina mo le taumafaina o le malulu ma le vevela vai, ma o le tasi o le 'ai i le telefoni, e tuʻuina atu le vai o le vevela o le vevela i le puniti.

O penefiti o le tasi-itu-plumbiling plumbiling aofia ai:

  • Faigofie ma faigofie le taotoga.
  • Le saoasaoa o le fetuunaiga o le neo suamalie vevela o le vai.

O le tasi-itu-orangil crane mai elemene o loʻo aofia ai:

  1. Mataupu.
  2. Lever - ki.
  3. Tiga.
  4. Glassridge poʻo le polo faʻatau elemene.
  5. AE.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai piliki ma ou lima?

Tafe le crane i le umukuka? Foliga o le toe faaleleia o fefiloi

Tafe atu le crane i le umukuka - pe faʻapefea ona faʻasaʻo oe lava

Ina ia toe faʻaleleia le masini pamu i totonu o le umukuka tutoʻatasi, saunia ni mea faigaluega ma mea:
  • O le naifi ma le tagata e le o le tagata.
  • Ulufale ma hex ki.
  • Sikuluka.
  • Aufaigaluega: O laupapa fou fou, paʻu paketi, popo - mataitusi.
  • Tekinisi Anterol WD 40, pe a fai uamea elemene ua faatau i le tasi.

Tusa lava poʻo le a le ituaiga o crane o loʻo faʻapipiʻiina i lau umukuka. O lona toe faʻaleleia e le tatau ona amata i le ova o le vai ma le faʻaogaina o ana mea faʻatulaga i le sisinaina. Le isi, agai atu i le toe faaleleia, tusa ma le fausaga o foliga o le plumping masini.

Lipea o le tasi-vaitaimi umukuka fefiloi

Sneakerers sese ua i fafo atu o le poloaiga ona o le:

  • Cracks ma Chips na fausia i luga o le mataupu.
  • Lafo alavai.
  • Fai ni kesi.
  • Vido aratotors.

Credit ma le Data Dreatdown e faigofie tele. Afai e aliali mai le ua tafe atu mo isi mafuaʻaga, e manaʻomia le galue i se faʻasologa - lemu ma lelei:

  1. Ma le Crane Case, aveese le teuteuga faʻapipiʻi faʻaaogaina se sikulukalaiva poʻo se naifi naifi.
  2. I le iʻuga o le a tatou vaʻai i se sikulu e fesoʻotaʻi ai le liʻo le laʻasaga ma le leve.
  3. Le amanaiaina ma se ki o le hexagon ki.
  4. Aveese le leve mai le mataupu ma le le mafai ona le taliaina le decouves. Afai e le sau auiliiliga le tasi ma le isi, e mafai ona e faia i ou lima. A leai, tatou te faʻaaogaina le sauniuni i luma o le WDD 40.
  5. I lalo o le teuteuga o le pa o le o se papupuni. Ma le totoʻa ma le totoʻa i se ki fetuunaiga.
  6. Afai o le polo polo e 'alo eseina, o le a i lalo o le nati o le ai ai o le a avea ma se faamaufaailoga. O le a manaʻomia e siakiina ma le totoʻa le faia o le i ai o ni faʻaletonu, toʻesea ma le tulaga o le filogia. Ave ese le polo ma siaki lona luga. E tatau ona mama ma lamolemole. Le isi, ave ese le lagolago a vaipuna ma faamaufaailoga. Afai ua latou i ai i tulaga le lelei, o lona uiga e tau atu ai i taoks.
  7. Pe a tupu le fefiloi ma le pulufana ma le pulufana, ona aveese lea ma faʻaalia se auiliiliga o asiasiga.
  8. E suia faʻamatalaga i fafo i ni mea fou.
  9. Crane faapotopotoina i le auala auala.

Mataupu i luga o le autu: embard lanu i totonu

Lapataiga: Pe a fai o le faia o le toe faaleleia galuega, o nati e sili atu le fufusi, pei o lenei o le a taitaiina atu i le suia o faamaufaailoga.

Lipea o le lua-fusu palu

Afai o le lua-feebed crade o loʻo faʻapipiʻiina i le umukuka, o le faʻavae o le toe ola e pei ona taua i lalo:
  • Aveese le teuteuga faʻapipiʻi i luga o le lalagaina i totonu.
  • UN le Scriwdrver, o le mea lea e faʻasaʻo ai le laina.
  • Aveese le lio. Ae tatou te i ai o le crane - o se pusa.
  • Aveese lea ma le siakiina ma asiasia le i ai o ni faaletonu.
  • Afai o le 'aina o le anufe ituaiga ua faaleagaina le kesi - sui ma se fou. Afai e iai sau crane ma buxes ma chramic discs - latou suia atoa.
  • Matou te aoina le oloa i le toe fetuunai.

Aveese ni mafuaʻaga mo le tafe o se mea e te fiafia ai i la latou lava faʻalelei ma faigofie. Ae o le eapapa o le paluluga e le naʻo le pau le faʻafitauli o lona le mafaufau.

Isi Fale Faapitoa ma Mafutaʻi Puipuiga

Toeitiiti lava i taulaga ma taulaga uma, o le lelei o le vai i totonu o carnes e alu ese ai. Ona o lenei, o le tagata teteʻe i luga o le taimi o loʻo aliali mai. A faʻaitiitia le fua i totonu o le tagata faʻatau i totonu - o le vai o le vai faʻaititia. Fofo le faʻafitauli e faigofie tele - sui le tagata faʻatau. E faigofie ona le masani ai e le ki fetuunai pe faapipii le samala i luga.

Afai o le Fauice e mafua mai i le taupega e fausia ai, na o le suiga atoa o le a fesoasoani. Mo sina taimi puʻupuʻu, o le sicone, o le sami, e mafai ona faʻateʻaina le leiloa.

E faʻalautele le ola o le fefiloi o le umukuka, e fautuaina le pepa togi vai, faʻaaoga le mea faigaluega i le tele, ae le faʻamalosia alavai ma mataʻitu pea le tulaga o siama.

Ina ia aveese le susu o pato i totonu o le umukuka, e mafai ona e alu i le gaioiga. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia ona e saunia mea faʻaalu ma mea tatau, ia e masani ai ona malamalama lelei i le faʻasologa o galuega ma faʻasoa taimi avanoa.

Faitau atili