Faitotoa o Sirius: Faʻafefea ona ofo atu ia i latou ma ou lava lima?

Anonim

Tuu atu i faitotoʻa o faitotoa e fesoʻotaʻi i na itu vaega o mea e mafai ona faia, vaʻai lelei tele avega mamafa. O le iʻuga, pe a uma se taimi e mafai ai ona latou gagauina pe faʻailogaina. O nei faʻafitauli e mafai ona 'aloese mai ni'ʻaiga o' oloa o tagata faʻatau, e aofia ai ma Sirius.

Faitotoa o Sirius: Faʻafefea ona ofo atu ia i latou ma ou lava lima?

Ata 1. O Knobs e iloga i le tumau ma le faigofie o le faʻapipiʻiina.

E faʻavae i nei tulaga, e tatau ona tuʻuina atu mo le mea moni o le peninaā pe mulimuli ane o le a tatau ona faʻateʻaina ma faʻalelei. E le faigata ona faia lenei mea. Peitaʻi, ina ia aua neʻi e paʻu tauaso i se sikulukalaiva i vaega eseese o lenei mea taua o lenei mea taua, e sili atu le taʻeina o le fakatusi o le faʻatonuga.

A o le i alu i le le mautonu ma mafai ona toe faaleleia le '' au mea e le mafai ma fai mea uma sao, e fautuaina e feagai ai ma lona ituaiga autu. E manaʻomia le iloa pe o le a le maualuga-lelei le feololo / faʻapotopotoga ma le tausiga faʻalagolago i foliga o se tasi ituaiga poʻo isi ituaiga.

Faʻavasegaina o faitotoʻa faitotoʻa

O le maketi i onapo nei mo le fausiaina ma le toe faʻaleleia o se filifiliga manaia o ituaiga o ituaiga o lenei oloa e faʻatatau i le mamanu, mamanu ma faʻaaogaina mea mata. E ui i lea, e mafai ona "Squash" i le faʻavaʻa o le tolu ituaiga autu:

Faitotoa o Sirius: Faʻafefea ona ofo atu ia i latou ma ou lava lima?

Pen Coice ma Pa'ū Lē.

  1. Tutusa. Aua le fesoʻotaʻi i le loka (pe a fai o le faitotoʻa), faʻapipiʻi i le faitotoʻa i le faitotoʻa. Le le lava o fesootaiga faʻatalanoaga ma le loka faʻatagaina o vaega faʻapitoa o mea o loʻo avea ma ituaiga eseese o ituaiga. E tele taimi, o se autau au vaʻa e faʻatau ia i latou, lea e faʻasaoina ai faitotoʻa i le faʻatapulaʻaina tulaga. Sili ona lelei mo meafaigaluega faitotoʻa ma almipinim faʻavaʻa poʻo faitotoʻa faitotoʻa.
  2. Faamoemoega faitotoa. O mea e sili ona lelei i le Spic Stack i le tautotogo na fausia i le faaiuga o le faaiuga. O lona aoga o le mautinoa o le faʻavae o le faitotoʻa i le tapunia tulaga. A tatalaina (fetaomi atu i luga o le Ctab Lever), o le Legatch ulufale i totonu o le mataupu, faʻatagaina le faitotoʻa e tatala. Faasee i luga o fafo ma totonu faitotoa.
  3. Faitotoa kapeta. Latou te i ai i latou o se sifi poʻo se isi ituaiga pepa (mo se faʻataʻitaʻiga, o le foliga o le leve). Faia se tasi system ma le totoina loka lokaina. I le latou vaega autu o loʻo i ai se loka lelei, aʻo le ki e faʻaofi mai le tasi itu, ma i le isi itu o loʻo i ai se faʻamau faʻapitoa poʻo se taofiga). Lautele faʻaaogaina mo meafaigaluega i totonu o potu potu, ae faʻapitoa lava lauiloa ma faitotoʻa mo faletaele ma faleuila.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mea e filifili ai mo laupapa: ituaiga, foliga

Foliga o le faʻapipiʻiina o peni o sirius, o latou lelei ma le le atoatoa

Ati-nobies (Ata 1) o le taimi nei na maua ai se lauiloa sili ona lauiloa mai le tufuga ma toe fai polofesa.

Na latou manumalo i lo latou tulaga i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, saoasaoa ma faigofie o le faʻapipiʻi, tumau ma le faʻatuatuaina o gaioiga (fuafuaina mo faʻafitauli-ono gaioiga o le 200 afe licles).

Faitotoa o Sirius: Faʻafefea ona ofo atu ia i latou ma ou lava lima?

Faitotoʻa faitotoʻa loka faʻapipiʻiina matagaluega.

Latou fuafuaga ma mea e faia ai latou o le a maua ai le malosi malosi ma puipuiga mai le inisinia ma vailaʻau faʻaleagaina.

I se faʻaopopoga, mo le tuʻuina atu o nei tamaʻi vaʻa, o se lautele lautele o faʻailoga o loʻo faʻaaogaina (mai le tele o taugofie o le tau o le pvd o loʻo mafai ona faʻamalieina ai se tagata. Faafetai i lona apili faʻapitoa, latou te fetaui lelei i ai toetoe lava o soʻo se isi.

Peitai, o nei taleni o lo latou mauleaga, lea ua fai lava lava. O le mea moni lava, o le pau le mea na taua o le nob-mamanu o le taimi lena pe a faʻapipiʻiina se 'au, e tatau ona e faia se lapoʻa lapoʻa o le faitotoʻa (i le 50 MM). Ioe, pe a fai o le tagata faʻatau ei ai le manaʻo e sui lelei le lelei o se ituaiga o soʻo se ituaiga o isi fuafuaga, o le a matua faigata ona fai e aunoa ma le suia atoa faitotoʻa.

Meafaigaluega manaʻomia mo le aveeseina o le faitotoʻa ma le faitotoʻa faitotoʻa

Ina ia mafai ona tuʻuina atu atoa le maoaʻe ma le tausiga, o le vaega faʻapitoa ua maeʻa ona pasia le elemene ma faʻatulagaina, o se laʻititi o mea faigaluega masani masani e tatau ona saunia:
  • O le Cructiform poʻo le Flal Scrawdveriver (faʻalagolago i le sikulu ituaiga faʻaaogaina i le knob);
  • O se ki faʻapitoa e i ai le faʻamamafa mo le faʻapotopotoga ma fai ma faʻaleleia gaioiga (o nisi taimi e mafai ona suia i le masani ai filifiliga);
  • Fesuiaiga ki;
  • faamemelo.

Faʻafefea ona aveese le tanoa taʻele mai le faitotoʻa o le faitotoʻa?

Meafaigaluega mo le Laititing Stond Liceles.

Manatu o se 'au o le' au ua uma ona tagofia i le faitotoa. O lea, ao lumanai vaega o loʻo vaʻaia, o le a leiloa mai ai le faitotoʻa o le Sto'vase.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le masini fufulu e le vevela le vai

E amata uma lava i le mea moni i le itu o loʻo i ai le poloka poloka o loʻo i ai (lever), o le sili ona maualuga le ufiufi laina ua aveese. O le aveeseina o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le taofi o le ki (poʻo le paʻu), o loʻo faʻamalosia e se swivel taofi, o loʻo iai i totonu o le fale.

Ina ua mavae lena, o le tuʻituʻi ma le faʻailoga o le tausi tagata e faigofie ona aveeseina mai le fale: Ua lava le tosoina mo ia. Lua fao e mimilo ma se sikulukalaiva. O na o tagata o le faitotoʻa o le faitotoʻa ona sui i lenei auala ua aveese.

I nisi tulaga (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a toe faʻatumuina le faitotoʻa i se isi nofoaga), O le faitotoʻa faitotoʻa e le manaʻomia le teteʻia. Faʻatapulaʻaina naʻo le aveeseina i le faʻaliliuina atu o le faʻapipiʻiina o le isi itu.

I se tulaga tutusa, o loʻo faʻapipiʻi le 'au i le faʻasologa o le faʻasologa. O le fale o le sato ua faʻapipiʻiina o le laulaufaiva-laulauloaina i le pito o le faitotoʻa faitotoʻa, liliu i luga o le itu faʻavae i le itu o tapuni, ma o loʻo fevae i le faitotoʻa ma le lua fao mai le lua. Ona suia lea o le nofoaga o le lua afa i le faafeagai o mea na latou mauaina muamua.

I le afa, o loʻo iai le loka lelei, o le vaega o loʻo faʻaseʻe mai le itu i le itu i le itu e lua o loʻo fesoʻotaʻi. E tatau ona maitauina o loʻo maitauina o le ata o le faʻailoga o le sikuea vaega ma le mafolafola uʻamea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o le faʻapapa o le 'au o loʻo manaʻomia e tusa ai ma le tulaga o lenei vaega o le o mea faigaluega i le faitotoa.

Ina ua maeʻa, o le 'au ma se mea e faʻapipiʻi ai le faʻatumu o le faʻamaumauga tumau. Ina ia mautu ia malupuipuia i luga o le mea e tuu ai, i le taimi o le faʻapipiʻiina, o le pad o loʻo siʻosiʻomia luga o le starepper o le swivel tausimea. E tatau ona malemo, le maua o le avanoa i le tino e manino i le nofoaga sao. O le pad ma le 'au o loʻo ola i le tulaga o le le saoasaoa faʻapipiʻi, aʻo manaʻomia le sailia o le grove i luga o le tulaga o le utu o le faiga o le faiga.

Le Auala e Feʻatia ai le Faitotoa: Faasologa o Galuega

Faitotoa o Sirius: Faʻafefea ona ofo atu ia i latou ma ou lava lima?

Faapipiiina ata o faitotoa.

Mau i luga o le autu: O le a le lanu e talafeagai ai le ie puipui i le paepae o le pepa paepae - e te iloa?

Afai e manaʻomia atili le faʻalavelaveina, o loʻo faʻagasolo ona aveesea le mama o le mama. Ina ua uma ona aveeseina, sa faapipiiina le tagata fufulu i lalo ua faamamaina.

Ona, aveʻesea ma se sikulukalaiva i le pito i luga o le pito i luga, e mafai ona e suʻesuʻeina le tulaga faʻapitoa o le mimilo o le mimilo vaipuna. O le ono mafai ona sili atu le aoga o le 'au o loʻo faʻalagolago i lona tulaga. O le tautotogo o le a tatau ona suia pe a fai o le masini masini poʻo le oloa o loʻo mauaina e faʻaalia ai se leo foliga mai o le mimilo. E le mafai ea ona aveese lenei vaega o galuega faʻapitoa, naʻo le vaʻai i soʻo se sikulukalaiva.

Pe a tupu se masini loka, e fautuaina ai ina ia e faʻalogo i le auala i totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa. I mea uma, e masani lava ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai le 'au. Mai le iʻuga o le faitotoʻa, o le auala o loʻo tumu lava, mo le mea e tatau ona e le faʻailoaina ai le sikulukalaiva (sikulukalai e faʻapipiʻi i le faitotoʻa.

O le lokaina o masini na aveeseina mai le faitotoʻa o le faitotoʻa o loʻo faʻamama ai i le faʻaauauina. E fautuaina foi e soloiesea foi o isi vaega o totoe o le pona atoa.

O le auala keyboard i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le faasologa, toe faʻafoi faʻasologa o lona aveeseina ma le le mautonu ma le faʻapipiʻiina.

Faafuasei o le le mautonu

E tumau pea le manatua o taimi e le tatau ona faagaloina e ala i le faia o lenei galuega.

E ala i le le faʻaaogaina o le vaega o le 'au, e manaʻomia mo se isi afa o le faitotoʻa mai tua o le faitotoʻa i le lima. Afai e le o le mea lea, pe a maeʻa ona aveʻesea le faʻafefeteina, o le vaega faʻapitoa e mafai ona oso ese mai le fesoʻotaʻiga, pa'ū i luga o le fola ma faʻaleagaina.

O le saʻo o le faʻapipiʻiina ma le faʻatuatuaina o le faʻagaioia o le rotater taofi taofi e tatau ona siakiina mai le taofiga, ma mai le Drum masini e faʻapipiʻi ai le ki.

Ina ia iloa pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le 'au, e manaʻomia le siaki lona faʻatinoga. O le faia o lenei mea, itu uma e lua liliu liliu uma peni seia taofi. E tatau ona latou taofi i le tulaga tutusa.

O isi taimi, ina ia aua neʻi momoli atili atu faʻafitauli, ma se mea ua leaga ai lava ile faʻaaogaina o le faiga atoa o le masini, ae e sili le suia o mea faʻalelalolagi.

E le faigata ona e maitauina, leai se mea faigata i le faiga o le faʻalavelave i le faitotoʻa o Sirius ma o latou lava lima. E naʻo le manaʻo e togi le rish ma mulimuli ma le totoʻa fautuaga na atiae e le poto masani masters. I lea tulaga, o le manuia ma le lelei o galuega ua faamaonia.

Faitau atili