Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Anonim

Na e matauina o le starry sky starcorors haverts lelei? E te manatu o le faʻasalalauga o le faʻasalaina? Atonu o se faʻavae lea o le moni moni, ae naʻo le mafuaʻaga autu lea. O le mea moni o se tagata o se uiga o le miti, vaʻai i le afi poʻo luga o le fetu fetu. O tagata gaosi nei o le poloketi i le afe tausaga o tagata.

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

O le le fiafia o le a avea ma mea sili ona lelei o le poto o lou potumoe.

Ae o loʻo iai se isi filifiliga i le poloketi - o se taualuga faʻamilipipi. I le pogisa e foliga na ofoofogia. Tamaiti ese mai ia te Ia o loo soifua le agaga popole ma toe soifua, ma tilotilo atu ia te ia.

O le tau o le susulu o le sulugatiti, ituaiga ma lona faʻapipiʻiina

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Polokalame o le faʻapipiʻiina o le feteʻenaʻiga o le vevesi ma se arpoon faʻapitoa.

O lona uiga, o le susulu o suli na aliali mai i luga o le fau fale, ma o latou ituaiga e matua tele lava. O le tasi mea e na o le fiafia tele - o le tau o ia leoleoga e le tau gafatia i le tagata masani. Ioe, ma o le faʻapapa le tau e taugata: aua o le tutoatasi tuʻueseese o le a taofia ai oe, ona faʻatuatuaina lea o tagata poto faapitoa.

E iai se isi tagata i le taimi e tasi e mafaufau: Aisea e le faia ai se ofu mafanafana? Ae uitaʻi e manaʻomia le malamalama i le masini o ia faʻamilisi, o latou tutusa lelei ma feʻeseʻeseaʻi o le galulue ma mea faʻavasega. E mafai le vaevaeina uma o le malulu i le tele o vaega masani: toilalo moli; O le taualuga e atagia mai ai le malamalama o le malamalama, ma le taualuga e le maua ai elemene.

Tulaga lelei ma le le fiafia o faʻatoʻaga e aunoa ma le malamalama o elemene

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Faapipiiina o le ie sima o le tino.

O le ituaiga mulimuli o pine o le sili ona moni ma gafatia. Peitaʻi, e le tatau ona e faia ni galuega eletise poʻo ni uaea, talu ai malamalama uma o le taualuga e feʻaveaʻi ai e elemene o loʻo iai ni vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o le ata o le faʻavae e ala i vali na taʻua. E mafai ona latou "susulu" ma sina mea pupula e lavea ai ia i latou le moli moli. Ua lava le faataʻitaʻi o le po o le po, ona o le malamalama ua atagia ai le fano i luga o le atavali ma o le a amata vave ona amataina.

O le Skeptic Grin, faitauina o nei laina. Ae o oe, auā e te iloa o le pouliuli atoa e le o iai, o le mea lea na fai ai ma le vaivai o le tamaifa. Ae o moli-suiga o le a faʻatagaina ni tiga e faʻatusatusa ai mo le malosi atoatoa. Matou te manatu foi o le mea moni pe a suia le tulimanu o le paʻu o le moli paʻu, o le tikeri o le ata o le a suia i le vali. Ma o lenei o se sili ona sili ona sili ona tele ma viu, pei o le a le faalavelaveina oe ma lona mononony.

Toeitiiti o le faaletonu: lanu e le masani ona pupula (o le lelei o vali e le masani ona maualuga), ma o le vali lea o le mea e malolo ai. O le lelei tele o le tino tino o le tino o le mamalu, talu ona mafai ona tusia i lona pule faitalia. Ma e le manaʻomia le fiafia i mea faʻavae a tagata mo mea nei. Ua lava lose na i ai ni togitogi o ata, olopalaina ituaiga tetele ma le prister mo le taualuga.

Le taualumaga mo le apalaiina o ata mataga

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

O le polokalame o le faʻamalosi o le pu o fetu ma le fiber.

Muamua matou te fufuluina le lafu mai le pefu ma faʻaaoga se tamaʻi vaega o le primer i luga o le. Faataamilomilo Prtainer mafai ai ona e faʻaaogaina le ata. O le fetu e mafai ona tosina na o: Fai le pulumu i le vali, aveese le tele o le vali e uiga i le pito o le tane ma le pefu i le ogatotonu. E tatau ona faʻaumatia e le au taʻavale i autafa o le itu ma foliga tamaʻi isumu i luga. O fetu e faia i pulumu o eseese lapopoa (o le a eseese fetu) ma faʻaaoga vali ese lanu mo lenei. Ia, ma o OMA na latou tusi i le auala lava e tasi, ae i le taimi lava lea tatou te faʻasaga ai le pulumu i luga o le ARC. O le fausiaina o ia i le taualuga ma ou lava lima, na o le mafai ona tusia le masina o le a manaʻomia. Ae e oʻo i se tagata o le a taulimaina lenei galuega, ae le o le amoina o se pulumu i ona lima i ona lima.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se moli limmiscent ma ou lima?

Glowing pipii ma pipii

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

O le polokalame o le faʻatulagaina o le malamalama o le faʻamalologa o le kapeti

O le maketi i ona po nei ua matua tumu i le glowing stickers e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia pe a e manaʻo e faia se uʻamea ma ou lava lima i le potu o le fanau. O nei elemene ua faigofie, e matua taugata lava, e matua faigofie lava i le suia o lo latou tulaga. Ma o ua "totogiina" mai soo se malamalama malamalama, e oʻo lava i le malamalama lelei laʻei. O le tasi itula o le malamalama o le taumafaina e tutusa ma elemene o taua i luga ma le lua ma le tolu o le itula tumau filemu.

Latou te faʻailoaina atu ia tele ni ave o ni siva o le faʻamamaina-vasega lanu, ae a manaʻomia, e mafai le faʻalauteleina ma le alatoto, talu mai isi fofo fofo ua faʻateleina. Tasi le leai o - o se mea e mafai ona fetaui lelei ma luga o le taualuga. Pe o se mea e sese i le faʻavae faʻavae, pe o le taualuga e manaʻomia ai le faʻamuamua. Alu ese mai lenei tulaga e faigofie - faʻaaoga le lua-itu-itu. Muamua, o le fasi scotch e faʻapipiʻi i le mea faapipii, ona faasalaina ai lea o le elemene i le mama mama o le taualuga. Matou te faamanatu atu ia te oe pe a taumafaina mea uma i totonu o le potu e tatau ona iai se tausuaga masani, a leai se isi itu o le scotch o le a le mausali mautu. I le taimi muamua, leai se mea mataʻutia, pe a fai o le tasi (pe tele) elemene o le a faʻateʻaina. Ae afai e tupu lenei mea i le po ma o le pau o le a i ai i le eria o le tagata o le tagata, ona nai lo le manuia o le aila o oe o le a maua i po o oe o le a maua ai le tele o po. E leai ni faʻafitauli afā. O le taimi lena i le ao i le ao na foliga matagofie foliga.

LUMONUS ITUAIGA UIGA

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Polokalame o le faʻapipiʻi o puipui puipui i luga o le taualuga.

E le mafai ona galo e uiga i le sili atu le fiafia i le pepa puipui. O loʻo gaosia ai foi eseese ituaiga ma e ono aofia ai le toe faʻaleleia o elemene, fluvoultint plats. "O le galuega" o le pepa puipui e tutusa ma le muamua faamatalaina. E le mafai ona faapipiiina lo latou taualuga i le taualuga, oe le mafai ona fefe i mea ua pauu. O le sili atu le fiafia o loʻo vaʻai i le faʻapipiʻi o le pepa puipui, lea e aliali mai i luga o le taimi o maketi o maketi talu ai nei.

O le faʻagasologa o latou gaosi oloa o loʻo teuina e tagata gaosi oloa i mea lilo, ae faʻamatala e faigofie lava: o le faigofie ario mea e aofia ai i foliga o nisi ata e aofia i le pepa puipui. O nei filo i le pogisa amata ona fai sina pupula. Fetuunai lenei suti mafai ona mamao.

Fai se vaivaiga ma ou lava lima faʻaaogaina lelei lava ia puipui e matua faigofie lava, ua lava e faʻapupula ai i latou e tusa ma faʻatonuga mo le faʻauiga. O le faaletonu o ia se taualuga, le tele lava, o loʻo i ai le tele, e taugata tele, o le ata e mafai ona vave vaivai ai, aua e mafai ona suia mai ni manatu. Ae o le tele o le fefe uma o le mea moni o le tekonolosi o le tekonolosi o pepa puipui e le faailoaina - e le tatau ona i ai i lo latou nuu. Ma afai o le soona suamalie o loʻo aliali mai i totonu o lou fale mautotogi (ma e le mafai ona aofia ai)? O le a la le mea la o le a i ai ma le taugata pepa i luga o le taualuga?

E le mafai ona mafaufau i nei laina o le Aneti-Waves, na latou faʻailoa ai le faʻavae le iloa o le galuega. Ae afai e te manaʻo e fai se vaivaiga ma au lava lima e masani ona faʻaaogaina pepa puipui ma filo mario, ona e tatau ona e faia sili atu auiliiliga ma le mataupu faʻavae o galuega). E tatau ona latou mauaina faʻamatalaga oloa ma e iai se tusi faʻamaonia lelei mo nei oloa.

Tusitusiga i luga o le autu: Ata o fale piliki ma fale - filifili le felauaiga

Ole tele o le maualuga o le maualuga o le maualuga

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Ituaiga o Prey Lamps: Incrandence Clomps, Halosen moli.

O faʻatoʻanuʻuʻo iai a latou punavai o le moli o le moli e sili atu le faʻatuatuaina ma matagofie. O le faigofie o latou e mafai ona manatu o le tele o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le pito i luga o le auala moli o moli moli i se tulaga loloto o se tulaga. O le taufaasese o le fetu fetu o le a latou le faia, ae i le taeao o le a latou foliga mai o se galuega moni o faatufugaga o faatufugaga.

O le naunautaʻiga i le mamanu o le fale o loʻo i totonu ua leva ona i ai mo le tele o tausaga ua mavae ma tumau e talafeagai seia oʻo i le taimi lenei. E mafai ona tatou faʻapea e le saogalemu i mea le lelei o ia faʻamilisi, na o le manaʻomia e soloiesea le nofoaga o le faʻapipiʻiina o moli matala (efuefu e masani ona faʻaputuputu i tafatafa ane).

Tuufaatasia o le taualuga ma tua

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Cauting matagaluega ma le tua.

O le faʻafanua faʻaliliuina ma le mailei e mafai ona mafaufau ma le saogalemu o taʻitaʻi i totonu o le sili ona matagofie o fitafita - o se vaʻaiga matagofie i soʻo se taimi o le susulu ma le lautele o le lanu e faʻafiafiaina ai latou. Matou te faʻaopoopo iinei le mafai ona faʻasaʻo le susulu, o se isi foʻi aoga. Fai ia lava lemea ma ou lava lima e le faigata. Ua lava sau mea na maua:

  • ata mo le pito i tafatafa o le vaelua (patte, ma le manino e tusa ma le 50%);
  • Mea ato mea mo fugalaʻau;
  • Transformer (220/122 v);
  • uaea;
  • sikulukalaiva;
  • Alumininup FPE;
  • Sulu elemene;
  • stemptodder;
  • e tutusa ai;
  • Ua faailoa mai le faailoaga;
  • Faigata Hazandry;
  • fale tulaga.

O le faia o se faʻaputuga o tuufaatasi ma o latou lava lima e amata i le faʻailogaina. Muamua e tatau ona e tuʻuina se laina faʻaofule i le tino atoa. I luga o lenei laina e tuʻufaʻatasia uma ai fetuutuunai mo le taualuga. Ae o lenei taimi mulimuli ane, pei ona i ai ua tatau ai ona faʻamau le maualuga o le maualuga. Mo lenei faamoemoe, tipi le alumini lipine i luga o fasi pepa, o le umi o le a tutusa ma le lautele o lou potu. O nei ki o le a avea ai ma se ituaiga o mafaufauga mo le malamalama, o le a mafai ai ona tutusa le toniga. Ma le faʻamoemoe e tasi, e manaʻo uma siʻomia uma i le taualuga i se mamao o le 30 cm. Afai e te faia i se mamao sili atu, ma le malamalama o le a avea ai ma o le a o le suega o le heart, ma le malamalama o le o le a avea le fiafia pe a uma sina taimi. Ua leva ona lelei o le lapotopoto tipili i le aotelega o le taualuga, a o e oso i luga o le lauvao.

Faapipiiina o le moli uila

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

O le mea e fai ai le moli.

O lenei e manaʻomia le fauina o le vaega tele o le taualuga - le moli uila. E mafai ona e faʻaaogaina mo lenei e pei o neon malamalama lapoʻa ma taʻitaʻi. E tele naua le faʻatau atu, o lea o le a le tele se galuega o le filifiliga. O mea uiga ese o nei moli uma o lo o fai ai le tele o le eletise eletise eletise, eseese i se olaga umi ma e le mamafa (masani) i le taimi o gaioiga. O le taimi mulimuli o se tasi o sili ona taua, talu ai o le afi o le tulaga lamatia tulaga i totonu o le fale e le manaʻomia tele.

Faʻamau le liliuga faʻamau i luga o ala na. O le mea autu o le uaea o loʻo manaʻomia mai ai e latalata i le mana. E masani ona faʻailoa ile faʻatumauina o le Taua o le Taua i luga o le taualuga. E na o se uiga o lenei mea pe a e le manaʻo i le aotelega uaea e nana mai se mata ese atu. E leai se mea e sili ona faʻaopopoina i lenei mea, talu mai isi mafuaʻaga, o le nofoaga lenei ua faʻatau mai i ai. Muamua, i le tulaga o le toe faaleleia e tatau ona e galue malosi e alu i ai. Ma lona lua, o le Transforfomer o loʻo tuʻufaʻatasia se aofaiga tele o le malosi o le susu, ma le faʻaaogaina umi o le pito i tua, e te faʻatamaʻia le vevela o le a tulaʻi mai ma le faʻaiʻuga membrane ua suia.

E fetaui lelei ma le tulaga o le transformer i se isi mea latalata ia faigofie ona maua. I le taimi lava e tasi, o le sapalai eletise eletise e tatau ona tuʻu i totonu o se pusa faʻapitoa poʻo se faʻailoga o le pa ma tuʻu le uaea i le pusa i totonu, ona faʻapipiʻi lea i totonu o lenei.

Mau i luga o le autu: Aisea e mafai ai e le vai mai le polesi o le manogi o hydrogen sulfide?

Moli moli ma le taualuga tulaga

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Faapipiiina o le taitaiina o le ki.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le moli moli, e tatau ona e siakiina le lelei o le susulu i le siʻosiʻomaga pogisa. E tatau ona manatua o le le mautonu o le pito i luga o le tupua o le a le afaina tele ma se mea pupula. A faʻapea e fetaui lelei le faʻamalamalamaina o oe, ona mafai loa lea ona amata le faʻapipiʻiina o le faʻapopoleina o le faʻamaliega. E faʻafeagai i faʻamatalaga a Carrier e tusa ma le faʻapipiʻi o faʻatonuga.

Ina ua maeʻa le feteʻenaʻiga, o le faʻamaloloina o le faʻafefeteina o loʻo faʻamafanafanaina i se mea matutu. O le ata e tatau ona toso ese tutoʻatasi pe a maeʻa lelei le galuega muamua o le muamua. E naʻo le aveina o mea e faʻamalieina, tuʻufaʻatasia le taualuga o le pllinel - ma e mafai ona e fiafia i le pupula o lau oloa.

I le ala, i le taimi nei o loʻo i ai ituaiga eseese o le faʻamalamalamaina o le lipine. Tele faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻatulagaina, ma e faʻatonutonuina i latou. Fetuunaiga o le a suia le malosi o le matagofie o le matagofie o le autū ma lo latou contess ma le mageso. Ia, o le faʻata (fasi o le limninim lipine) o le a toe faia le suʻi lemu. Mo lea mafuaʻaga, sa manaʻomia ai ona siaki le matagofie seʻia oʻo ina faitio le faʻaulufale mai ina ia le susulu mai foi. E mafai le faʻaititia o le pupula o le susulu e faʻaaoga ai se isi tetee atu poʻo se faleoloa, faʻapipiʻi i luga o le fesoʻotaʻiga.

O le tausimea e sili atu, ona o le a mafai ona suia le malamalama, fuafua i le tulaga. Afai na e faʻatauina atoa le tua ma le faʻatulagaina o le vaega, ona leai lea o ni vaega faʻaopoopo i le ata ua manaʻomia atoatoa. Ina ia faatupuina se taualuga o le taualuga, ua lava mo na auiliiliga na e ofoina i totonu o le 'au.

Tolauapiga Ring ma lona faapipiiina

O se mea manaia o le pito i tua e maua mai e faʻaaoga ai le kitara e mafua ai. Afai i totonu o lenei moli eleʻele, o le a atagia ai elemene ia mea, o le a matua sili ona lelei.

Matou te faamanatu atu ia te oe le taimi o le fesoʻotaʻiga elefane i le fesoʻotaʻiga, o le voltage i le tatau ona misi.

E manaʻomia uma mea faapipii ia ma le fuaina o gaioiga, o fesootaiga uma na mafiafia ma faʻatuatuaina.

Kerisimasi-laau Garland mo le teuteuina o le taualuga

Faʻafefea ona fai se faʻafefeteina o ou lima?

Ata o le faʻapipiʻiina o le autū.

Mo le potu fiafia o tamaiti e mafai ona ou faia se ou ogaumu ma ou lima e tusa ma le tekonolosi ua amata ona muamua, ae faʻaaogaina ni nofoa e le masani ai. O le faʻapopoleina o le lapoʻa o mea na fiafia ai le tamaititi ma faʻafiafiaina atili. E faia le fefe o le pouliuli, ae o le manatu o le aso malolo o le a auai i afiafi uma.

O sea aafiaga e le mafai ae galo ai se tamaititi ona maua se lagona o le tala fatu ma le fiafia.

O lenei saoasaoa e matagofie o aso nei ma e sili ona taugofie.

Uma na faʻamatalaina o loʻo faʻamatalaina o le tasi foliga naʻo le tasi foliga - Static ata. Malilie atu o le a atoatoa le faia o se vaivaiga ma ou lava lima ma le maualuga auala o le ata i le pupula o le lagi.

Feololo elemene ma tuufaatasiga

E mafai ona e ausia naʻo lenei mea ma le fesoasoani o le gaoioi o elemene, o loʻo faʻamatalaina tomai i luga o le maualuga o le taofia o le taualuga. O ia mea e mafai ona avea ma moli uma ma atagia ai vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻatutuina i luga o se auala taʻavale faʻaita. O le fesuiaʻi o le a suia ai le itu o le utupoto, ma i luga o ata tifaga o le faʻamaloloina o le a "taʻalo". Faia e le faigata. Ae o lea o le a e mauaina ni nai faʻafitauli: leo mai le afi eletise o le a gagauina le atoaga o le idyll o le fatufatuga.

Ma le iʻuga, e iai le avanoa e fai ai le faʻamaliloina o ou lima, faʻatasi ai ma nisi auala eseese. O le auala lena e te le tau misia ai lou aiga le monotona: Tele filifiliga mo le malamalama o le maalili o le a faʻatagaina ai se mea fou. O le a sili ona lelei le taimi lelei mo mata.

Faitau atili