GLLLL vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

Anonim

O le laupepa o loʻo iai se laupepa e lua o le pepa laupapa o le pepa malo ma se vaega o Gypsium ma faʻapitoa faʻapitoa i le va oi latou. O loʻo fuafua lava e faʻamaeʻa galuega, ona o lona faʻavae, o vaega o loʻo faia mai i nofoaga Siteki, faʻailoga, vulu e saʻo ma fausaga vaega.

GLLLL vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

Le fausaga o le lau o le laupepa.

O Vieties of Drywall

  • Masani (glc);
  • Mosture-Fortrent (GPCB) Fausia Planboard Bordons i totonu ma le faʻateleina o le vailaʻau manogi;
  • afi-tetee (GKLO) mo le faʻapipiʻiina o nofoaga faʻapipiʻi latalata latalata i le malamalama poʻo nofoaga ma nofoaga maualuga;
  • Hypan fiblei laulaau (gvl) ma le faʻateleina o le malosi mo le fausiaina o nofoaga sima o loʻo faia ma le ono mafai ona faia faʻaopoopo avega ia i latou;
  • o le achustic lau o le laupepa o le laupapa i le faʻateleina o le faʻaoleniina mo le faʻapipiʻiina o mea faitino ma le faʻateleina o le tulaga faʻasolitulafono;
  • Na faʻaputu le nofoaga o loʻo fausia ai e fatufatu vaega o loʻo feoaʻi ai ma auala faʻatasi ma curvililiar fausaga.

GLLLL vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

Eseesega o mywwall.

G Clac ua fuafuaina mo galuega i potu ma maualuga le susu. Afi-Puipuia le fanua faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i le faaumaina o le magaluga ma isi nofoaga latalata i le afi pepa, ma e tatau ona faʻatulaga le ogaoga o le afi i luga o le afi afi i luga o le afi afi. O le auʻaunaga e manaʻomia e ala ai na tuʻuina atu le laupepa, o le a le fetuʻutuʻunaʻi pepa o le faʻapipiʻi e aunoa ma ni faaputuga pepa malo, faamalosia i le fiberglass. O loʻo faʻaaogaina e fausia ai le tele o le tele o curvililiar i luga o se auala matutu. O le lautele o le gelk e faʻapipiʻiina: 1.20 poʻo le 1.25 m. O le umi e ese: 2; 2.4; 2.5; 2.6; 2.8 ma le 3 m. O mamanu mai le Greatwall o le siʻosiʻomaga faauo, faigofie ona faʻaaoga, maualuga-tetch ma eseese.

Gypsum itumalo vaega

Fausiaina o nofoaga malupuipuia, io tatou taimi e lauiloa, e sili atu lona aoga i le tamaoaiga ma le mamanu mai ia e sili le faigofie ona faatusatusa atu i piliki.

Tulaga aoga e faʻaopopoina le maualalo maualalo maualalo mamafa mamafa, maualuga faʻapipiʻi saoasaoa, laʻititi galuega faʻapipiʻi. Talu ai o le mamanu o loʻo i ai se ituaiga o le faʻavaʻa o loʻo ufitia i itu e lua o laupepa o loʻo tumu i totonu o le faʻasologa, vevela i totonu o fesoʻotaʻiga ma ua uma i ai.

O le fausiaina o vaega o Planbboard o loʻo mafai ai ona sefe i le aufaitau o atiaʻe e aunoa ma le faʻailoga tagata i le iʻuga mulimuli. O le faapotopotoga o vaega o Papatusi faataatia e o ese mai fafo palapala palapala ma le efuefu, ma ona o le mea moni e le tatau ona faatali mo le eleele atoa. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻi, o loʻo faia lelei le lelei, lelei mo le maeʻa.

Mataupu i luga o le autu: metotia ma faapipiiina filifiliga lanu

Faapipiiina o plasterboard vaega

Umia le vaeluaina mai le glc na o ia lava, ae mo le mafanafana tele pe a oʻo atu ma ie mapu lapoʻa, GLCs mafai ona faʻaaogaina le fesoasoani. Mai mea e te manaomia:

GLLLL vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

O mea e tupu mai le GLC.

  • palakalafa;
  • uamea igoa;
  • Faamau le malamalama i le lipine lipine;
  • supa vasa;
  • Mafutaga;
  • fao;
  • 10 mm ma 35 mm fao.

A o le fuafuaina, e manaʻomia le amanaia le mea moni o loʻo i ai le nofoaga sima 10 ma le 12 mafiafia. Faapipiiina o vaega o Plasterbbbbbbbbbbboation o le a manaʻomia mea faigaluega nei:

  • Uafu;
  • talafeagai gifonery;
  • sikulukalaiva;
  • tama mea;
  • Fasioti maea;
  • rofautte;
  • Fiva;
  • Seleulu mo uamea uamea;
  • apefai.

Fua. E manaʻomia le faia o se faʻailoga o loʻo fausia ai le vaega o loʻo fausia. Mai le puipui mamao e fuaina e se roulette. O le manatu ua matauina e latalata i le pito i luga o le puipui. Le isi, e faʻaliliuina i le fola ma le plumb. O le mea lava e tasi o loʻo faia i le puipui faʻafeagai. O le faitotoʻa faitotoʻa e faatatau i le taʻuaina o faʻailoga, itupa ma pa. E aliali mai o le 'au o le vaega o le itu

GLLLL vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

Ituaiga o faʻamatalaga mo digwall ma a latou masani lautele.

O se taʻiala uʻamea. O le faʻapipiʻiina o le liliuga lipine o loʻo faʻapipiʻiina i le taiala faʻatonuga, pe a maeʻa le uamea faʻataʻitaʻiga ma le fogafale o le 60 cm fao e tatau ona tuu i le sili atu ma le 20 cm mai le puipui. O le faʻapipiʻiina o se faʻailoga o loʻo faia i luga o le puipui i se auala faʻapena, pe a maeʻa ona faʻaofi i totonu o le taʻiala faʻamaonia. Ina ia mautinoa le fufusi ma le faʻaaogaina o le mafaufau ia latou o loʻo iai se faʻapitoa leo lipine lipine. GLC faʻamatalaga e iai se tulaga masani o le 3 mita, pe a fai o loʻo manaʻomia le faʻapipiʻiina o vaega sili ona lelei, faʻalautele cords e tatau ona faʻaaogaina mo faʻamatalaga. A faʻapea e manaʻomia ona le mafiafia vaega

O le faʻailoga uamea na faʻapipiʻiina i le taiala muamua i luga o le fola, ona i le taualuga, ma e tatau ona puʻupuʻu nai lo le maualuga o le potu mo le 10 CM e fuaina e lona ogatotonu. O faʻamatalaga faʻasaga i soʻo se itu e tasi, o le a tuʻuina mai le tulaga tatau. Afai o loʻo fuafua le faitotoʻa i le Septim, o loʻo fuafua le faitotoʻa, pe a puʻeina le faitotoʻa, e tatau ona lautele faʻapitoa (cm, i totonu o le faitotoʻa (CM, Pati).

Sopoia ligaments. O loʻo tipi ese le lelei o le limaosties mai le taʻiala ma faʻapipiʻi i le rack faʻamatalaga ma fao.

Feagai ma le itu muamua o le vaega. O le malamalama o le malamalama i le faʻavaʻa i luga o le fasi i luga o le fao o le tasi o le malosi o le malosi o le faaluaina o le malosi o le faaluaina o le malosi o le lua. O laupepa e faʻapipiʻi i le talaaga o le fao i le 20 cm. Afai o le lua-vaega o loʻo feagai ma le GLC o loʻo faʻamaumau i luga o le 60 cm. Mo le utaina vaega e tatau ai Faapipii agai i luga, ma le lona lua o le tafailagi. Lenei o le a faʻateleina ai le malosi o le Plark Board vasega. I le gasologa o le galuega, o le laufanua o le vaʻaiga ua siakiina ma se mea e sili ona lelei.

Mataupu i luga o le autu: Vinyl Wallpaper ma le mapusaga

Faapipiiina o le feololo. A faʻapipiʻi le itu muamua o le placesc loarmboar, Eletise ma Paleni fesoʻotaʻiga o loʻo faʻamalolosi i totonu o le mamanu, ona faʻapipiʻi ai mea. O le vaega atoa o loʻo tuʻufua maimau, o le a faʻamautinoaina le faʻatuatuaina o soʻoga o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le totonu ma puipuia ai.

Feagai ma le itu lona lua o le vaega. O le a le a le GLC e le tatau ona avea ma selau selau faʻamatalaga, e manaʻomia le amataina o le itu lua o le isi itu. Ole a faʻaolaina le mamanu. Ina ua maeʻa CRADDING itu uma o le vaega o loʻo iai le itulagi, o soʻoga e faia e se naifi poʻo se penefiti mulimuli ane. I le faaopoopo atu i le pito i luga, o le loloto o loloto loloto o le afu. E mafai ona e faʻaaogaina se paʻu poʻo se maʻi ma le maʻi.

Curved vaega

Ona o le tulaga ese o fausaga, o loʻo faʻaaogaina foi le mamago e fai ai le maualuga o le tele o le tele o le lapoʻa ma fausaga ma lamolemole laina, plasters o loʻo tuʻufaʻatasia ma le voluma elemene . I le faʻaopopo atu i le mea moni o loʻo i ai se tali faʻapitoa i le faiga o le faʻapipiʻiina o le vaega o loʻo tufaina atu o vaega o nofoaga o loʻo maua mai i luga o le ccl luga
  • O le metotia toe susu, faʻaaogaina meatotino a le Mousteed Placed pepa, e faigofie ona faʻataʻitaʻi, ma faʻamamafa i fafo e le oi ai se fou fou;
  • Matau le auala e ala i le tele o le pefu o le glc i le tasi itu.

O le fausiaina o vaega omea o loʻo i luga o le curven stūla e mafai ona faʻatinoina mai mūmū o isi meatotino (GKL, GKCO, GKL), GKLOR)

Punou susu auala

GLLLL vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

O le punou metotia e i ai le lelei i luga o le matutu, a o mafai ai ona e faia nisi mea e sili atu ai le alu i luga ma mago mago.

Ina ia faia se pepa talisuaina GLC, e tatau ona e faia se auala faigata po o se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tele o laugwall. E tatau ona faʻaalia le mafiafia o le laupepa palapala ma le curvall o loʻo faʻaitiitia ai le auivi, ina ia e le sili ona manaʻomia le pepa. E le tatau ona sili atu nai lo le 600 mm lautele ma 12.5 mm mafiafia. O le pepa o loʻo faʻaumaina i luga o le faʻavasegaina o faʻamatalaga, o le mea o loʻo i ai le faʻamatalaga o le ata faʻapitoa i luga o se masini faʻapitoa ma se gevius o curvate.

Tusi i luga o le autu: pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le chipper ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

O le ata e tupu ai susu susu. Ina ia lelei le GLC e faʻamaligiina, le pito i totonu (faʻamalosi) o loʻo tulaʻi mai e se tagata nila e susu i le tasi vaetolu pe seʻia taofia le vai i le tasi vae. E mafai ona e pulea le faʻagasologa i le pogisa gysium vaega i luga o le potu malolo. A maeʻa le fasi gaioiga, e tatau ona e tuu se susu mago i luga o le auivi ma faʻamau ai i le faʻamamaina o le faʻamago, ma punou i le itulau e tatau ona faʻapitoa i se taimi umi. Ina ua maeʻa mago, o laupepa e faʻapipiʻi i le faʻatulagaina o le ata o loʻo i ai o le vaega sima.

O le punou metotia e i ai le lelei i luga o le matutu, a o mafai ai ona e faia nisi mea e sili atu ai le alu i luga ma mago mago. O lona uiga, o le mea tonu lea o le auala lea mo le nanaina o le tele o vaega o le vasega. E tatau foi ona e amanaia le mafiafia o le laupepa nai lo le maga manifinifi, o le malosi sili atu e mafai ona pisa. O le mea manogi e aofia ai i soʻo se faʻatonuga e lua mai le pito i luma ma le pito i tua.

Punou ma se auala matutu

GLLLL vaega: Faʻavasegaina ma faʻapipiʻi

O le punou o se mea matutu o le glc o loʻo taoto i le fausiaina o se laupepa o ni fasi mea, e tutusa le tasi i le isi, faʻafetai ia e punou le laupepa.

O le punou o se mea matutu o le glc pepelo i le foafoa i luga o le pito o le stripus, tutusa i le tasi i le isi, faafetai ia punou, aloese ma le solia o le bodyboard. Ina ia faia lenei mea, i luga o laupepa laupepa, o le mafiafia o le mafiafia o le 12.5 MM, Paralel fafagas o loʻo faia i le itu o le pepa faʻapipiʻi ma le vaega o le laupepa.

O le vaega lona lua o le pepa laupapa e tatau ona tumau i le manuia. O le tele o taimi e tatau ona avea ma luga, o le tele lava o taimi e tatau ona faia ai le faʻagasologa. Ina ua uma ona nutimomoia le mūmū, o le laupepa na nonoa i le mamanu ma le alualu i luma mai i fafo, ua maeʻa ona faʻamamaina ai mai le efuefu ma faʻamalosia i le manavaga. A mago atoa le laualuga, e mafai ona e amata olo, lea ua tuuina atu le lamolemole le maualuga. O le isi laasaga o le setiina o le pepa voluma i le faʻamatalaga o le lumanaʻi plastersboard vasega.

I le faʻaopopoga i le masani o laupepa o 'ai, e mafai ona e faia se ata faʻapitoa faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻamalosia i le fiberglass. E manifinifi (6.5 mm) o se laupepa masani o laupepa faʻapipiʻi, ma o le a faʻaluaina le tele o fausaga, o le a faʻaluaina lava, e maualuga lona taugata, e faʻamalosia ai le tau o galuega faʻavae. O lenei matagaluega mataga, sili ona lelei curvililiaar plassion o loʻo fausia, e ui lava i lona tau.

Faitau atili