Clammer mo le Porcelain Congware pe a feagai ma le auala ma le tale i totonu

Anonim

O le maa faalenatura ua leva ona masani ai o le fale lea e ono fale. Na faʻaaogaina mo le feagai ma le faʻamalosi ma totonu o le tino. Na faataatia ese mai teuteuga ma ata mo Mamona e matai o vaiaso ma sa taugata tele. O lenei o le vaega o porcevin conneware o le a tumau, e mafai ona tuʻu i luga o le foloa ma le pa. O papala o loʻo faia i mea faʻalenatura ma mea faʻalenatura i le tele o tapulaʻa. Manino faʻapipiʻi o le a faʻafaigofie ai le faʻaumaina. O le uta i luga o le faʻavae e laʻititi, talu ai o le pasene o le popcerin pale e maualalo ifo nai lo le maʻa masani.

Clammer mo le Porcelain Congware pe a feagai ma le auala ma le tale i totonu

Clammer mo Ceramic malosi

Tusifou le poto mai le masani vaega

Clammer mo le Porcelain Congware pe a feagai ma le auala ma le tale i totonu

Faasaga i le cerampecs

Na faia muamua e le Granite Ceramcics Ialliac. Na latou fefiloi sili ona fefiloi omea faaaoga mo le gaosiga o le poletini ma le maasiasi maa. Ina ua maeʻa le tau na tapeina le paʻu, o le mamafa o lea e laiti nai lo le natura maa, o le pito o toniga, e aunoa ma pori. O le malosi ma le malosi na sili atu le sili atu i mea masani.

Mo se taimi umi, Italia ma Sepania o le vaega autu o le popceprin maatu. O lenei o mea tulaga ese e faatupuina ai ni faʻataʻitaʻiga i Rusia. Tele o oloa o loʻo sau mai Saina. Latou te ofoina atu mo se tau o le paketi o le vaalele i luga o le foe o vaʻa, se filifiliga tele o laupapa mai le prcelain masoa. Ae o a latou oloa e le masani ona maua ni iloiloga lelei.

Porcelain Stone o loʻo aofia ai vaega masani:

  • Kavili omea;
  • granite pala;
  • quartz oneone;
  • ea;
  • afiafi;
  • Palasitika.

I le faiga o le tautomiga, susu ma le ea ua aveʻesea, ua tapuni ai pomu, e maualuga tele mea e maua ma tutusa. O le taupulepulega e tuuina atu ai se palemitonu ma le malosi o Aperaamo, faaitiitia lona fua faatatau. O le toniga o le toniga i le mafiafia o le mafiafia faʻatagaina oe e toe faʻaleleia le teuteuga o le fola o le fola ma se vaeluaga o le laualuga.

I le mea e faʻaaoga, o ituaiga o popcenc cuy e iloga:

  • fautama;
  • Mo galuega i fafo;
  • Fola laupapa;
  • Ufiufi uma;
  • Mo vai taele ma faletaele.

O le feagai ma Suiga o loʻo faia e le Dense lanu o lanu, o le isi itu o loʻo oʻo atu i le 600 mm. Mo 'upega tafaʻilagi ma alavai faʻaaoga Papatusi mo maa ma Panels mai le Porcelain Congware.

Aua o totonu, o polesi maa tauvaiga e mafai ona faʻaaogaina i le ituaiga o faisagogaina o papatusi faifaasoga, mospamic ma maeʻa pepa. I le maeʻa o le laualuga ma le vaega o loʻo vavaeeseina ai ituaiga nei o le poletivin

  • Mo alamanuia nofoaga ma nofoaga tauleleia faitotoʻa, faʻamalosi tino faʻaoga paʻu alatoto;
  • Mate, e aunoa ma ni glazes;
  • polesio - faaaoga le maatumane eleele ma tetee ia Aperaamo;
  • O le pupula e vave foʻi ese ma leiloa lemei, ma faʻaaoga mo pa;
  • O le maʻa teuteu, piliki ma isi mea e valaʻauina faʻatulaga;
  • Satitated togafitia e maua ai se matte-velvet luga ma minerale masima.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

Faʻalagolago i le talosaga, e filifilia faʻalelei ma uiga talafeagai. O ituaiga uma o le teuteuina o le poletivin ginedware susu susu, ma ua maualalo le mamafa. O le tau e matua maualalo ifo nai lo le maa masani. Foliga o le toniga, ofu tetee i luga.

Feagai ai ma mea na feagai ai ma le popcelain

Clammer mo le Porcelain Congware pe a feagai ma le auala ma le tale i totonu

Porcelain Stonewows mo Ventinelang Suiga

O le satiaina o papatusi i luga o le foma e faia o se amemer, ma o le pito i luga e mafai ona faapipii tuusao i luga o le puipui. O le maualalo o le mamafa o le stab e mafai ai ona e faʻatulaga fale tetele-fale ma fale ma se tulaga vaivai. O le ventising stude faatagaina puipui e manava ai. Cerambar panels:

  • Puipuia le togafiti mai le susu;
  • Poloka le auala i le puipui o le matagi;
  • faʻaititia le vevela mai i totonu o le fafie;
  • faateleina le faigata o le fale;
  • Faataga pa o ona manava;
  • Tuʻu mai le faʻaofi o se mea teuteu muamua lava;
  • Faʻalauteleina le tautua o le olaga o le fausaga.

O le ituaiga o papatusi e mafai ona i ai i le laina mai le 200 i le 600 mm. O le malamalama o le mamafa e faʻatagaina papatusi ogatusi o le mau e sii ai le tufugaga ma lima. E le mafai ona vaaia le ufiufi o le au ufiufi ma le le mafai ona vaʻaia ma le o le faʻaogaina o le tino o fafo e le faʻaleagaina.

O le feagai ma se faʻalavelave i se faʻailoga o loʻo i ai le le faʻainu o le tele o filifiliga. Ua valiina maapu mea i lalo o maa, piliki, fafie. E lauiloa papatusi a leo eseese. E faigofie ona latou tuʻufaʻatasia, faʻatupu le faʻatusa o le fale.

Ituaiga o popcelain contromer, lo latou tofiga

Clammer mo le Porcelain Congware pe a feagai ma le auala ma le tale i totonu

Clammer mo Ceramic malosi

Porcelain cyduwdure ei ai le laititi mamafa o le mamafa, ae maualuga le maaa. O loʻo faigata le pu e aua le mea e faigata ai i le mataʻu, talu ai o le mea faigaluega. I lea tulaga, e fai ai le pamu ma chips. O le mea lea, o le nonoa o le ventising stanelade ei ai le amemer.

O se togafiti e faia i lalo o le patipati, pei o se masani o le ventturing. O le patipati e faʻapipiʻi i luga o auala. O lea la, o le laasaga o le poloketi e fuafua lava ile tele ma le mamafa o panels. O papatusi i luga o le ventising stude ei ai le mafiafia o le 10 ma le 12 mm. O le mea lea, o le tale e vaevaeina i ni vaega se lua. E tofu lava le monsters mo taimi uma o fusi o le procedin connedware:

  • amata;
  • masani ai;
  • tulimanu;
  • itu.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga i totonu o le vasega pepe - matou te faia le filifiliga saʻo

Pe a filifilia Meavailii i lalo o le laupepa o le poletivi ma mafaufau lelei i ai o le makeni ma le mamafa o le kulupu o loʻo fuafuaina ai se pamma, o lona taʻoto ma le lanu.

Clammer mo le Porcelain Congware pe a feagai ma le auala ma le tale i totonu

Faʻatulaga Faʻamaeʻaina Curamranitiis

O le amataga o le king o loʻo tuu i luga o le pito i lalo o le utupoto ma le faia e taofi ma faʻasaʻo le laina maualalo o panels. O se tasi o le fusipauina na tuuina atu. I le faaiuga o le faʻauma, o le amataga o le kili o le kimlit e faʻaalia ai le pito i luga o le ipu o le laina mulimuli.

O se Bememer masani o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga o tulimanu o le panels. O loʻo nofo i le taimi e tasi 2 papatusi i le pito i luga ma loka le pito i lalo. O le mea lea, e 4 clamps tuʻusaʻo taʻitasi i luga ma lalo.

A o le tele o le prcelain coungware e tele, o le itu o loʻo faʻaaogaina mo isi mea faʻaopoopo. O loʻo tuu i luga aʻe o le faʻaupuga i le mamao ma le masani ai ma amata tale.

E tusa ai ma le faʻapopoleina ma le itulagi i totonu, o le itu o le vaega o le vaega o loʻo tauaveina i fafo le tulimanu o le auvae. Faigofie, ma tasi fusi, na ia ola ai le vatinio mapu, e aunoa ma le tuulafoaiina.

Tusi le sttersical formade e sili ona faigofie e ala i le faaaogaina o se utupoto pipi. O le faʻapipiʻiina e faʻafetauiina ma e faia vave. A afaina i le vaega, e mafai ona faigofie ona le fiafia ma suia i le isi, e aunoa ma le afaina o lata ane. O le faʻauiga o le vaʻa o le pāliga o se tamaʻi mamafa, o le matagofie o manatu, ma lona olaga tautua o 50 tausaga ma sili atu.

Porcelain Cenware i totonu

Clammer mo le Porcelain Congware pe a feagai ma le auala ma le tale i totonu

Porcelain Cenware i totonu

I totonu, Porcelain Stuwwares mo le teuteuina o puipui ma le itupa e masani ona faaaogaina. O lona maualuga malosi ma le susu e mafai ai ona e nonoa ma le matagofie fusifusia le vaitaʻele. Maualalo le mamafa ma le lautele filifiliga o ata o loʻo fai ai le taele faʻatasi. Faʻataʻitaʻiga mo Marmon o loʻo faʻailoa mai lea i le potu le tele o ata.

Na faia e Mose le faaiuga o le prcelain arrons i le umukuka, puipui ma pou. O le sprexed lalo o le kata faʻatagaina oe e vavaeʻese ai le curvililiar luga. I le taimi lava e tasi, e puipuia puipui mai fafo faʻaumatiaga. O le mamafa o se mea faʻapitoa e itiiti ifo nai lo le maʻa masani. O le uta i luga o le fale faʻataoto e laʻititi, o le malosi o le mamanu e maualuga. O le tino o faleoloa o pulu plevens e mafiafia, valivali valivali ma e faigofie ona toe maua le amataga. Ua lava na ufiufi le faaputuga i se eseese valentish.

O Papatusi fafo e filifili ma se laufanua laufanua, aemaise lava mo nofoaga e mafai ai ona faamalu vai. O mea o sea unauti ua mafiafia. O luga o laufanua o loʻo fai ai le malosi o le le mautonu e faʻaitiitia ai le glide.

Fautuaga! A filifilia se tale pale, siaki lona pipisi. E mafai ona mitiia dyes. E taua pe a fai o le le mafaufau ma o le taoto i luga o le fola i le umukuka ma alatele. O gaʻo ma palapala e mafai ona tuʻua ni tulaga ma aua le fufulu. Ave le taina o faleoloa.

A o le faʻasologa o panels, e manaʻomia ai e fesoʻotaʻi lelei le laufanua. O le faʻamamaina ma le faʻatagaina o le a oʻo atu i le malaia pe a pa le lavea, o le a faʻaititia le olaga tautua o le tini. O uiga ma sone o le talosaga o le apaau o panels e tatau ona faʻamaoti i luga o le afifi. A leai, aloese mai le faatauina.

Mataupu i luga o le autu: Fua o loʻo faʻaumaina e se tagata tomai faʻapitoa (uamea-malosi)

E mafai e le Comtala na suia se potu.

I le lasoo, na aʻoaʻoina ai e le autau a latou tamaoaiga, faʻasaʻoina o latou ola ma pulou ma mea teuteu. Na folasia atu i latou maa eseese ma isi ituaiga. Na galue le au outters mo se taimi umi i luga o se teuteuga. O le tau o le faʻauma maualuga na maualuga.

O lenei ua mafai ona e aumaia se vaʻaiga matagofie o lou fale tusa lava ma ou lima. O le ata mai le popcelain cywware o loʻo faʻatau atu i fale gaosi oloa mo soʻo se filifiliga. E masani ona maua e le au mea se tele o papatusi. O lo latou mamafa e mafai ai ona e alu ma tuu le puipui o le kuka ma le foloa oe lava, e aunoa ma ni meafaigaluega.

O le filifiliga o ata ata, lanu ma le lapoa e le gata. Laupapa mo le fola faʻataʻitaʻi i kapeta ma mea teuteu mai maʻa. O pa e mafai ona teuteuina i ata tifaga ataka. Ipu mafiafia 10 - 12 mm. O le ata e faʻasaoina i le loloto o le paʻu. Depse Texughts faʻatagaina oe e faʻasao le matagofie ituaiga o pacor o pe a uma ona faʻaaoga ni pulumu laiti ma tape le laualuga.

I le faʻaogaina o le eseese o lanu, pito i luga ma mamanu, e mafai ona e pikiina le laupepa ma o loʻo totoe i lalo o le lanu o meafale ma le sitaili o totonu. White Merble o le a faia le potu ma le malamalama ma mauoa. O le a faia e TUaction TUFA o le a fausia se lagona mafanafana. Mo tekonolosi teuteu ma maualuga-tek, filifili se poprimlain maa ma chromium ma faʻata. O le siosiomaga sili ona matagofie o le renaissance taimi ma lagona o le a sasaʻe o le a lafoina se faʻasologa ma le agamalu i le ata.

PORCERAN CONDORY i totonu, o le mea o le paketi lea e tuʻuina atu ai i ai o lona fale tulaga ese ma mataʻutia foliga. E mafai ona e faia se fetaiaʻi ma ou lava lima ma fai foi se ata tutoʻatasi o le ata ma manatu i lau tofo.

Faitau atili