Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Anonim

I le aso nei, matou te ofo atu e fausia se meataalo sili ona taʻutaʻua i tama - o se vaalele mai pepa o le a lima, ma ia tele minute o le a tupu ai. E mafai ona e fausiaina ma le tamaititi ma fesoasoani ia te ia i faiga faigata, o le faʻaaluina o se taimi avanoa ma le sili ona taugata tele i lenei paneta.

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Faafaigofie filifiliga

E i ai le tele o le numera o filifiliga mo le fausiaina o se pepa ea pepa ma ou lava lima ma o le tasi o le ormimi. O lenei metotia na o mai ia i matou mai Iapani ma fesoasoani e fatuina ai ni lalelei matagofie ma aulelei lagi mai le pepa. Mo le metotia masani, e tatau ona e sauni se pepa mautu o le pepa poʻo le koma. O le isi uiga o le mea e te manaʻomia e le manaʻomia le faʻaaogaina o seleulu ma kulimi, o lea matou fautuaina oe e fai le faʻapipiʻiina o le vaalele o lona lima. O le gaosiga faʻasologa e mafai ona vaʻaia i le faʻataʻitaʻiga o laasaga-i-sitepu faʻatonuga.

Pei o ni mea, faʻaaoga pepa manifinifi, naʻo le tasi laupepa pepa, faʻapea foi ma faʻailoga poʻo ni penitala lanu.

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Alu nei i le foafoaga. O le mea muamua e gagau ai se fasi pepa, ona faʻapipiʻi lea. Matou te piilima lua tulimanu i le tasi ma le isi i luga o le laulau. Aua le faapuupuuina. O nei tulimanu na taina ai le tasi taimi. E tatau ona e maua se iʻuga: o le pito e le fesoʻotaʻi i le va o latou lava ma aua le ofi i le ogatotonu o le pipiʻi. Ma o le pito i luga itu e faʻaitiitia i lalo le taumatau ma i le itu tauagavale. I le laasaga mulimuli, sii taʻitasi vaega o le ata ma tuʻu apaʻau o le vaalele. O se meataalo lena meataalo ma matou na o le lima minute.

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

I le ata muamua e mafai ona e vaʻai i se polokalame mo le faia o se vaalele na faia e le tautua a le Orimimia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pulou ma ou lava lima

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Ou te faatoilaloina le lagi

Ua tatou iloa uma o le fanau a tupulaga talavou e matua pei lava o le faia o se mea mai atigipusa laupapa, pepa ma e oʻo foi i le taʻaloga. O lea ia tatou faia se lele togafiti mai pepa masani. I le isi laasaga o le faʻasologa, matou te taʻuina atu ia te oe faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona faia se vaalele e mafai ona alu ese, ma ou lima.

Ave se fasi pepa manifinifi ma faia se sikuea mai le. Gagau le pepa vali, ona tipi ese lea pe toso ese le ova, o le pito i lalo. Ina ua uma lena, matou te faʻapipiʻiina le galuega faigaluega ma gagau uma i le afa. Uma pito i luga o tumutumu i le galuega. Ua matou mauaina se tafatolu matou te feoaʻi ai. Toe i le ogatotonu o le pito o le pito i lalo, ona i le afa o le pepa atoa i le afa. Ia punou tulimanu, o lea ua e liliu apaau o le vaalele.

Afai o loʻo faʻaaogaina i le galuega o le Corrugged cardsport, ona mafai lea ona e mauaina se lapoʻa tele poʻo ni apa o apaau. Faafetai i lea mea, laititi vaalele o le a mafai ona nofo i le ea umi umi. Afai e te manaʻo i lau Airplane umi e taofi ai, ona togi lea i loʻu malosi atoa. I le ata e mafai ai ona e iloa le mea matagofie na matua liua ai i matou.

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Afai o lau pepe e matua fiafia lava i ai ma faia se numera tele o vaalele, ona ofo atu lea o le avea ma se masani fuiger Ma o fea o le a iai? Mautinoa, e tatau ona e faia se malaevaalele. E mafai ona faia i totonu o se atigipusa ma se laupepa tetele. I luga o le Watman, matou te faataʻitaʻi i laina moni o vaʻalele, o le Blacks o le laina e tasi, faʻapipiʻi faʻailoga o le a le vaalele a le vaalele ma auina atu. O le mea moni, o oe pe lava e oʻo i lau pepe mafai ona faigofie atu i le faigofie o se numera tele o taʻaloga filifiliga ma vaalele, o le mea sili ona taua o le faia lea o latou, ma pe faʻapefea ona e vaʻaia i luga. Faʻaogaina le fantasy, e mafai ona e faʻaleleia le vaalele poʻo le teuteuina i isi mea.

Mataupu i luga o le autu: Ultrasound Kamupani

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Faataamilosaga o le vaalele

Ia, o le tulaga mulimuli tatou te faia e faia ai se kopi saʻo o le vaalele mai le pepa ma le pepa fetaui. Sa matou mauaina se mea e le masani ai, ma faʻaʻoleʻole vaalele, ae paga lea, e le mafai ona lele tutoʻatasi. E le o se faafitauli. E mafai ona faigofie ona faʻapipiʻi le maea i le tutotonu tutotonu, ona mafai lea ona tutoʻatasi lau pepe o loʻo faʻatautaia se vaʻalele atoa i luga o le auala.

Ina ia mafai ona fai se vaalele, saunia mea e pei o pepa (mumu), cardboard, penitala, kulimi kulimi ma ata tifaga. Fai foi le seleulu.

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Mai le pepa malo, tipi ese ni foliga tutusa se lua. O le a avea ma faavae o le vaalele. O le tasi pito o nei fasi pepa faʻapipiʻi faʻatasi, ma i le pito lua, matou te tuʻuina le faʻapipiʻi i le ogatotonu, matou te maua ai le pepa malo. Matou te faia se tasi pepa pepa laupepa, ma suʻi i le taʻamilosaga o le tafatolu o ia e tape ai le siusiu. O le pepa lava ia o loʻo faʻaalia i le ata.

Pepa vaalele: orgami ma faatonuga ma ata ata

Mai le pepa, oti ese mai se tamai koluse, lea ua pipii i le tusi pasi i luma. Ona tipi ese lea o ni mea e lua tutusa ma fai apaau. E mafai ona e teuteuina latou ma sprockets mai le mumu pepa. O le mea moni, e mafai ona e faapipiiina mea uma o lau uo laiti o le a mananao.

Vitio i luga o le autu

Tatou te ofo atu e vaʻai i se filifiliga o le vitio i le auala e fai ai se pa puipui ma ou lava lima.

Faitau atili