O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

Anonim

Ata

Tele fale o fale Sitives e le o saunia mo le faapaologa i luga o le fogafale muamua. Ma o se tamaʻi tele mo fale mautotogi i lalo ifo. Ina ia maeʻa le Logginia - O le a vagana ai le miti o tagata uma e ana o le "faoa" fale mautotogi i luga o le fola muamua. Ae pei o le taimi nei e le o se mea e le aoga ai. O le polo panisi i luga o le foloa muamua o se galuega e faigofie ona foia.

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le mea muamua e faia e faʻamaeʻa ai le loggia o le maua o se pemita fale.

I le taimi o le taimi, e tele tulafono ma tulafono ua suia ma le moni agavaʻa e faʻamaeʻaina ai le paneta i luga o le faavae, pe faia le filifiliga faʻapipiʻi. Mauaina o ni tomai faʻasolopito ma iloa o nei fausaga ma foliga o nei faufalagaga, e mafai ona e faigofie ona ou faia se miti ma faʻaopopoina mita tatau i le vaega o lou fale mautotogi.

Le taofia o le filifiliga

O le mea muamua e faia e faʻamaeʻa ai le loggia o le maua o se pemita fale. Soʻo se ituaiga o galuega faʻaleleia poʻo le toe faʻatulagaina o le fale mautotogi e manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma le mauaina o pemita.

O gaioiga e le faatagaina i ni galuega fale, e oʻo atu i le suiga o nofoaga tuʻufofoga, aofia ai ma le masini kusis, faʻaleleia o mea, ma isi mea ua faʻasaina e le tulafono.

O le taualumaga mo le faamaoniga o pepa eseese e manaʻomia o se taimi umi lava.

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

Mo le masini o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le palu faatasi ma le faʻavae, o le fausiaina e amata mai i lana masini. O le faavae o le viia i le loloto, sili atu le taua o le eleele e malulu.

Ae afai e te mafaia, e mafai ona e alu saogalemu i le masini.

Ia faigofie ona maua pemita, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le tagata poto masani o loʻo sauni ma tuʻufaʻatasia pepa faʻamaumauga.

O le taofia o le pa o le pa o se glashing o loʻo faʻamamaluina i totonu o le faʻamalologa o le mamanuina o le faʻamatalaina. Le tuʻuina atu o galuega o tiute e tele na faia e tagata faʻapitoa i le gaosiga. E aofia ai ni vaega se lua - kipeta ma faavae.

O le faʻavae o sea mamanu e faʻatinoina mai i tulimanu (metallic) ma faʻalelei i le puipui o le fale (feaveaʻi) ma le fesoasoani a taula bol. Mo le gaosia o faʻatafunaga, o tulimanu o loʻo faʻaogaina foʻi, ae o le isi faʻatau. O le papeta o loʻo i ai i le faʻavae ma faʻapipiʻi i le fale puipui.

I le pito i lalo o le mamanu, lagsi na faia mai le pa ua mautu. I luga o le mea e tuu i totonu o le ata vali ata o Plywood.

O se uʻamea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi mo le ogatotonu o le fausiaina i lalo o le pito i lalo o le faʻateʻaina le ono mafai ai o le arson. Mai fafo, o le taofia o le pa o le tino o loʻo i totonu o le tino o loʻo lafoaia e se fomaʻi. Ina maeʻa le maeʻa o le fausiaina galuega, o le faapaologa o loʻo siʻomia ma isi galuega faʻaiʻu.

Amata le fauga

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le faʻaopopoga e mafai ona o loʻo mafai ona tulaʻi mai le faʻamalama i le tasi potu pe tele.

Mo le masini o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le palu faatasi ma le faʻavae, o le fausiaina e amata mai i lana masini. O le faavae o le viia i le loloto, sili atu le taua o le eleele e malulu.

Mataupu i luga o le autu: O le amataga o le trays mai le laupapa laupapa ma a latou lava lima (ata, cudud vasega)

O le isi mea taua o se faailoaina o le eleele vai. I luga o le 1.5 m, o le faʻavae o le faʻatapulaʻaina e le sili atu nai lo le 50 cm. Afai o le eleele o se lapoʻa, o le faʻavae o loʻo i ai i le loloto o le vai o le sami.

Fuafua i le lameu o loʻo taoto, o loʻo faʻatino le poloketi. O le faʻaopopoga e mafai ona o loʻo mafai ona tulaʻi mai le faʻamalama i le tasi potu pe tele. O le lautele o le tufatufaina e mafai ona le masani ai ma pe sili atu pe sili atu pe itiiti ifo nai lo le masani ai paneta.

O le tasi o le faapaʻutuga o le pamu o le a avea ma pa o le fale, o le mafuaʻaga lea e manaʻomia ai mo le anoanoaʻi o le faʻavae o le fausiaina o le House. Ina ia mafai ona faia le faʻailoga o le tulaga o le lumanaʻi, o loʻo faʻaaogaina mea faigaluega nei:

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

Faʻailoga Faʻailoga i lalo o le Faʻavae: 1) mai totonu o laasaga; 2) Cord; 3) POLOKALAMA; 4) tulaga.

  • pine;
  • laupapa;
  • maea;
  • fao;
  • Corolc;
  • vali.

I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona e faʻatau se mea faigaluega mo le faʻatulagaina lautele:

  • tulaga;
  • rofautte;
  • vili;
  • sikulukalaiva;
  • samala ma fao;
  • lalagaina;
  • hacksaw.

Galue i le Masterup

Faatinoina i le faasologa nei:

  1. Tuu se nofoaga fuafuaina mo le faʻavae faʻaaogaina le maea ma le sikuea.
  2. Siaki le faʻailoga e ala i le faʻatusatusaina o le tulimanu ma diagonals (o latou umi) i le faʻasologa. E faʻaaogaina le koale.
  3. O le puipui puipui e tatau ona maitauina le faʻaaogaina o pine, ma faʻafaileleina laupapa ia i latou i luga aʻe o le eleele.
  4. I luga o laupapa e tatau ona e tatau ona puipui ai le maea ma o loʻo faia lona feteʻenaʻiga, matauina le saʻo o le tonu o le aufa.
  5. O le isi laasaga - i luga o le puipui o le fale e manaʻomia e faʻaaoga ai le piki i le faʻaaogaina o le vali.
  6. Togi uila i nofoaga o fesoʻotaʻiga.
  7. Aveese le maea ma alu i le taua o mea mai le lalolagi.

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

Ia, afai e te uma le faavae (mai fafo) i le sitaili e tasi e pei o le tipolo o le fale. E mafai ona avea o se mea teuteu teuteu poʻo le faʻamau ma le maʻa ma le maʻa.

Ia mafaufau nei i ni mea faanatura. Ina ia mafai ona fausia se faapaʻunisi i luga o le fogafale muamua, o le faʻavae faʻataʻitaʻiga faʻamalosiʻau pito i luga e masani ona faʻaaogaina.

Se faʻaopoopoga, faigofie lava, lona faʻavae e le aveina mamafa avega, o lea e mafai ai ona e faʻaogaina poloka vavaeʻese ma le lapoʻa o le 2400X60. O le faʻavae maualuga e tutusa ma le maualuga o le fale faʻavae.

Ia, afai e te uma le faavae (mai fafo) i le sitaili e tasi e pei o le tipolo o le fale. E mafai ona avea o se mea teuteu teuteu poʻo le faʻamau ma le maʻa ma le maʻa.

Afai e iai le manaʻoga e faʻaosofia ai le Loggi mai le ulufale i le eleele vai, ona o Ruberroid (pe naʻo pe naʻo) e mafai ona faʻaaogaina i le pito i lalo o le vaega o le faʻalauteleina.

Peitai mo le faia o le faapaologa ma le i ai o se potu i lalo, e manaʻomia le faʻaluaina i nofoaga e lua. O le uluaʻi vaega o le a i ai le 20 cm i luga o le eleele o le eleele poʻo le pito i luga o le vaaiga (pe a fai o le faʻavae o piliki poʻo le maʻa), o le vaega lona lua o loʻo i ai muamua i luma o le sili.

Tusitusiga i luga o le autu: metotia o masini ma tautau rapters

Afai o loʻo e fuafuaina se laupapa laupapa laupapa i luga o le faapaologa, ona e maitauina ai lea o le pito i luga o le susu e tatau ona o loʻo i lalo o le 20 cm i lalo o le laupapa laupapa.

Ova atu

Tele taimi e faʻaauau ai ona faʻapipiʻi le Loggia i le fogafale muamua, Faʻamalosiʻau Laugatasi o le faʻavae faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina, o le umi e eseese mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 c, ma le lautele e mai le 120 c, ma le lautele e mai le 120 m, ma le faʻaleagaga ua faʻaumatia mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 m, ma le lautele e mai le 120 c:

O lenei tagavai taʻalo uma le matafaioi o le fola i le faʻaopoopoga. Faapipiiina o le saoasaoa sima sima e tupu i le puipui o le fale.

  • Aua nei galo e uiga i se tulaga faapena. O le tauaveina o le faʻapipiʻiina o le faʻamalosia sima sima, faʻaputu i se auala e fai ai le faamalosia o loʻo i le nofoaga saʻo. O le mea o loʻo feagai ai le ogaumu o le sili atu o le feteʻenaʻiga o le feteʻenaʻi i le faʻaloaloa: i le fola - mai le pito i lalo, i le faʻamafanafana - mai luga.

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

A o le fausiaina o puipui, o le lapoa o le filifili filifili e masani ona masani ona faaaogaina. E faʻamaulaloina le faʻafefeʻia o le ofu o le ie ma faʻateleina le maualuga o le malosi o le faapaoʻaga.

O le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi e tatau ona faia ma le faʻatuatuaina o le tino mafiafia e faigofie ona taofia ai le uta o le faʻapipiʻi o pa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fola lona lua.

Ole filifiliga pito sili ona talafeagai o le a avea ma piliki, o le mafiafia o le sili atu o le 25 cm. Ma o le maualuga o le puipui e le i lalo ifo o le nofoaga o faamalama i le fale.

A o le maualuga o le pa puipui, atonu e ese. O le sili sili ona lelei filifiliga o le a tutusa ma le maualuga o le maualuga o le lautele lautele. I le mea lea e te faʻateʻaina ai oe lava mai le le fiafia i tuaoi ma tuaoi, pe a mananaʻo latou te mananaʻo e faʻaputuputu le faapaologa i luga o lau faʻaopoopoga.

O le pa foliga e tumau pea le avanoa mo le lumanaʻi. O se tuinali o le faapaologa palota e faʻamanatu mai i foliga o le Loggia. O le mamanu lea e sili ona mo le faʻaaogaina o loʻo alaalalauina o loʻo faʻamalosia ai faʻaputuga uʻamea faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

Afai e te manaʻo e fai si sika ma itu itu, ona mo le ovaluga, e manaʻomia le faʻaaogaina o fafie, faʻapea foi ma mea mo le taualuga.

Ina ia mafai ona faatino le pito i fafo o le pole o pa pa i luga o itu ma i le pito i luma, e tatau ona e faʻaaogaina mea e le solia ai le faiga o le feagai ai ma le feagai ai ma le feagai ai ma le feagai ai ma le feagai ai ma le feagai ai

A o le fausiaina o puipui, o le lapoa o le filifili filifili e masani ona masani ona faaaogaina. E faʻamaulaloina le faʻafefeʻia o le ofu o le ie ma faʻateleina le maualuga o le malosi o le faapaoʻaga. Afai e foʻia tuaoi i luga e fausia ai le faapaologa ia te oe, ona faʻatino lea o se okeni o se galuega faʻatuatuaina.

Faatulaga o le taualuga

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

A manaʻo le fale taua e faia se oloa lelei mo le vai. A leai, o le vai o le a faʻaputuputu i luga o le taualuga o le faapaologa.

O a ni a mea e mafai ona faʻaaogaina e pei o le taualuga ile faʻatulagaina o le faapaologa faiva. Ma faʻafefea o le faʻaleleia lelei o le taua o le taua o le taua o le taua?

Mau i luga o le autu: Faʻafefea e sili atu le talafeagai ma vave e faʻaliliu ai le kulimi?

Ina ia mafai ona faʻatinoina le galuega taua, e mafai ai ona faʻaaogaina le Runneroid (lua vaega), tuʻufaʻatasia ma le tele o le tele o le fale, lea faasee.

Mo le taualuga o pepa mea, e manaʻomia le fau o se laupapa, e aunoa ma le faʻagaloina o le malifa i fafo.

A manaʻo le fale taua e faia se oloa lelei mo le vai. A leai, o le vai o le a faʻaputuputu i luga o le taualuga.

Ina ia faʻatino, aua neʻi galo i le malifa i fafo. O le mea e fesoʻotaʻi ai le taualuga i le pa o le fale, o le taualuga e punou ma le malosi mautu i luga o le pa e uiga i le 10 cm (mafai ona sili atu).

Mo finafinau, o le faapaologa-faʻaopopoina o le leo e mafai ona faʻaaogaina o laʻau minerale o loʻo siʻosiʻo i le va o vaega laupapa. Nai lo le obararal fulufulu, o le clamzit e mafai ona faʻaaogaina poʻo isi mea ma le vevela vevela.

O se tulaga taua i le fausiaina o le faapaologa o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faapaologa ma se faʻamalama. O le vaega sili ona faigata lea o le fau o le faiga tauleona - faʻaopoopoina.

Faʻafitauli i lenei tulaga e mafai ona faia laʻau vaivai ma paipa o loʻo faʻapaʻu mai ia i latou e faʻatino ai le galuega o le vevela o le potu. Ia mataala muamua i le foia o lenei faafitauli.

Ina ia mafai ona alu ese mai le faʻapipiʻiina o le faapaologa, e tatau ona e faʻaʻoleʻole le faʻamalama ma le faʻamalama. Ona faʻaluaina ai lea o se vaega o le fale puipui mo le faitotoʻa faitotoʻa mai le faʻamalama sill i le fola.

O le vaega a se tasi e fetaui ma le lautele o le faitotoʻa i le paneta faʻatasi ai ma le pusa. Ae aua nei galo o le mea e sui ai le faitotoʻa o le faapaologa i le amataga e tatau ona matua mafiafia. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, e manaʻomia le faʻatinoina o galuega i le faʻamau (toe faʻafou) o avanoa, ma luga o le va o le avanoa e faʻapipiʻi ai se igoa tauvalaau.

Se isi. Tatalaina o le Fale Paleni i soʻo se mea e tatau ona faʻatino e le potu. Mai le ituaiga o le faʻalauteleina e le faalagolago ai.

Faauma galuega

O le galuega mulimuli e mafai ona faʻailoa i le faʻapipiʻiina o le faʻamalama sill i totonu o le potu, tulu ifo i luga o le paneta, tulaʻi mai o fafie ma mai le fale mautotogi, ma le fale mautotogi, ma le fale mautotogi, ma le fale mautotogi, ma le fale mautotogi, ma le fale mautotogi Ina ua maeʻa, e mafai ona e alu i le vaega mulimuli o fausiaina - sikaleʻe ma totonu o le teuteuga.

Aua le faʻalagolago i le mea moni o le faʻalauteleina o le muamua fola o le a avea ma le itiiti ifo i le taimi itiiti.

Mai lou tomai ma lou manaʻo, faʻapea foi ma le lelei o le fausiaina o le faapalepaleina, o le a faʻaalia i le taimi na faʻaalu i le fausiaina. Ina ia mafai ona fausia ni faapaologa, e tusa ai ma le averesi, o le a outou manaʻomia e uiga i le tasi masina, e le itiiti.

Aua le fiu, aua afai o oe o le tagata fiafia e ona le fale mautotogi e aunoa ma le faapaologa, o lona uiga ua leva ona e faatali mo le umi na e faatali mo lava. Ma galue i le fausiaina o le polosi po o le mea e na o le tasi le masina, a lē tuʻuina atu ia te oe ni au kakati sili.

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

O le Fatu i luga o le fola muamua ma ou lava lima (ata)

Faitau atili