PomptonO kapeta ma ou lava lima: o ni nai vasega faigofie

Anonim

E le talafeagai le faia o lou fale tulaga ese na faia e oe. Homemade Handicraft i le sitaili o le lima toe maua ai se avanoa lelei e faʻaalia ai agavaʻa tomai, tomai, manatunatuga. O se tali manaia i le Intirior Dector o se kapeta vaivai mai le palapala ma o latou lava lima. O le uluaʻi fesoasoani e faʻamaeʻaina lelei le siosiomaga o le potu, i luga o le fluffy fala e pei o le taʻalo laiti. O le oloa e fesoasoani i totonu o le totonu o se tusi mafanafana ma le mafanafana.

Sauniuniga o Mea

O le vaega autu o le kapeta na faia o mea manogi o fluffy o se vulu suamalie. I totonu o le va o le fafine taʻitasi o loʻo i ai ni toe vaega o ni vulu mo tagata e mafai ona faʻaaogaina mo le gaosiga o se mea manaia. Tuʻufaʻatasia lanu e faʻatagaina ese o le a taʻu mai le a faʻamatala.

E manaia le vaʻai atu i Monophonic ma le tele-lanu mea lelei, oloa na faia i papupuni eseese.

Paʻepaʻe paʻu mai pamu

Mea ma Meafaigaluega manaomia mo galuega:

  • Pompsons faia mai le mafiafia vulu o soʻo se tuʻufaʻatasiga - acrylic, afa-woon, woon, vine. Lelei, e mafai ona e faʻaaogaina mea tuai. Ua latou soloia i luga o le vulu, afifi ma faatagaina i lalo o uta mo le feololo.

Vulu mo pomponov

  • O nisi Wizards o loʻo faʻaaoga e fausia ai le pomponov afifi mo lapisi. O fala ua maua e fala, susu tetee, sili atu le talafeagai i le décor o le alatele, faletaele, umukuka. Oloa mai afifi foliga malamalama ma le loloto.

Dubbown afifi mo pamu

  • O le faʻavae mo le suisui o pamu, o le kapeta e mafai ona faʻaaogaina, o se auala sili o le mafai, o se ata mo le ufiufi o le lanumeamata. E mafai ona tuʻufaʻatasia tutoʻatasi le ata tifaga e tusa ma le crochot o le ono polypropyne filo filo.

Grid-faavae mo poMpoov

  • Ma le isi, e manaʻomia ona e sauni se fusi saito ia i luga o Stula, o se nila tele, seleulu, o se potu 'ai, o le taʻamilosaga, o se mea e tatau ai.

Cardboard comple mo le pamu

O se seti o mea faigaluega ma mea e le o le matua fuafuaina. A o le faʻatinoina o liʻo i luga o pepa malo, e mafai ona suia le lipine i se ipu ata o le manaʻomia, ma nai lo filo e faʻaaoga ai fasi fasi ie.

Fautuaga! Ina ia amata le kapeta e avea ma fluffy ma volumam ma le volumam, pamu e faia ma le lapoa o le 7-10 cm (fafo). E mafai ona e faʻaaogaina le tutusa o fatuga poʻo ni pou o mea eseese.

Vaivai le fala mai le pomponov e faia oe lava

Faia o le kapeta [Master vasega]

Lima Maddy Masters faʻaaogaina auala eseese mo le faʻatinoina o kapeti mai pamu:

  • A faʻaputuputu se fesoasoani mai le vulu faʻaaogaina le laina laina - O filo ua malaia i luga o le faʻasologa faataamilo i luga.
  • Ina ia fatuina ni solo laiti, faʻaaoga se mea masani ai plug - i luga o nifo o le laulau, o le vulu o loʻo i le laina, o loʻo tipi i se isi filo, o loʻo tipi ese ma seleulu.
  • O polo mai le afifi e faia i se isi auala - o fasipepa palasitika o loʻo fufusi i luga o laina laupapa, pe a maeʻa le galuega o loʻo tipi i le tasi itu, nonoa i luga ma teuteu.

Mataupu i luga o le autu: Mobile mafanafana fola poʻo le faʻamafanafana o le kapeta, o le a ma le a ma le mea o ona tulaga lelei?

I mataupu uma e tolu, e aliali mai o se mea lelei na faia o le elemene o loʻo taofia ai le lelei. E faigofie ona siaki - o le polo mo le Catpet ua teteʻe i le alofilima o le alofilima, ma alu i le plammon, pe a tatau ona ave le uluaʻi voluma.

Faʻafefea ona fai ni pamu e fai ai oe lava

Sikuea

O le faigofie foliga o le sikuea e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le mamanu o le i fafo o le i fafo atu o polo o polo. O le gaosiga o se sikuea fala faasino i le sili ona manaʻomia fesoʻotaʻiga metotia. Ina ia faia se oloa faapena, muamua e tatau ona e saunia le pamu i latou lava i le aofaiga o le 80-100 fasi.

Le fausiaina o papupuni-lapoa, mulimuli i nei sitepu:

  1. Mo le gaosiga o le kapeta, e te le tau manaʻomia le tipiina o mamanu - salu e le au sikola i luga o ou tamatamailima. Ia maua ni fasipepa tetele o le oloa, o tamatamailima e toafa na aofia ai, o se tamai popaichichik - lua.
  2. O filo fafine ua manua i luga o tamatamailima i le 15-20 liliu, faʻaopopo le faʻaʻaisa o le vavaeʻese ese le filo i le va o tamatamailima i se taimi malosi i le nonoa malosi i le ki.
  3. AE MANATA LE VASEGA I LE NOFOAGA I LE FAAFETAI, O LE LOTO UA FAI. Ina ua maeʻa le popoina, faʻaopopo pito o filo o loʻo tutuli ma faʻamaʻi seleulu.
  4. Manatu e faʻapipiʻiina i pamu e le o tipiina, ma faʻaaogaina mo faʻavaveina elemene i le pito i lalo o le mafiafia o le teeses o losefu, cred grid.

Sikuea mimilo mai pamu

A maeʻa ona saunia mea o loʻo manaʻomia e maua ai - o le grid. Muamua, o le laina muamua o le 9-10 o le tutusa polo ua tapunia ma o laina o totoe ua fausia. Afai e tatau lava ona fai se ie tele, e sili atu le taua o papue. E manaʻomia le iloiloina o le solo solo a le pope a le pope a le popaona ina ia faʻataʻitaʻi ai le sikuea o latou, pei ona faʻaalia i le ata i lalo.

Sikuea fala mai le pomponov e faia oe lava

O le aumaia o elemene e manaʻomia tele ina ia iai le mea uma e maua ai le tele o foliga, ma o le faʻavae e leʻi vaʻaia i lalo o le fugalaʻau. Ma le isi, ua fautuaina le suʻisuʻi i le pito o le fala. Ma mai le itu sese e suʻi ai le faʻailoga. O le sili fluffy vulu, o polo lish e mauaina.

Sikuea mimilo mai pamu

Lapotopoto

O le uluai lomiga o le kapeta mai pamu o se pepa taamilosaga. O le fesoasoani atoatoa e fetaui i le vasega pepe i tafatafa o le moega, i le potu malolo, i le faafiafiaga nofoaga ma uo, i luma o le moega laupapa po o le laupapa laupapa. O le paʻu lapotopoto e mafai ona faoa i totonu o le faletaele - o le potu o le a vave taʻalo ma lanu fou.

E mafai ona e faia se fesoasoani mai le tele o le tele o le lanu po o elemene o ni ata eseese e ala i le tuu o pamu i se lio po o se taamilosaga.

O lalaga lapotopoto mai le pomponov e faia oe lava

O le vasega vasega i le fausiaina o se laina lapotopoto e faigofie lava. Muamua matou te faia ni avanoa - pamu. E mafai ona faia i le tutusa o lea lava o loʻo faʻamatalaina i luga. Ma le isi, matou te inu i le mesh mea ma le fuafuaga i luga o le peni pipi o le lapoa e te manaʻomia - o le a avea ma faʻavae o le lumanaʻi. E na o le fusifusia naʻo pumu-faia pumu mai ile ogatotonu, na faʻasolosolo faʻatumu faʻatumu le liʻo.

Ina ia faafaigofieina le faiga o le faia o se fala vaivai, e le mafai ona fusifusia ae le o le suʻi solo, ae na o le faʻapipiʻiina o le mea vevela ma manu vevela.

Faʻafefea ona fai se laʻei lapotopoto mai pamu e faia oe lava

O le iʻuga o le a foliga mai e sili atu le ea, afai o le faia o popoina i tamatamailima, faʻaliliu sili atu o le vulu ma filifili filo mumū pei o mea.

Mataupu oi luga o le autu: Classic Style Carpet: Faiga, lanu, lanu - Faʻafefea ona filifili?

I luga o le vitio: faataamilo fala na faia o le lanu pamu.

Teuteuga mini-fala [cape i luga o se nofoa]

Mai le pamu pamu, e mafai ona e faia e le gata, pei foi o uluai cape mo meaafale. O ia mea e manumalo i totonu o le umukuka, 'afa potu, potu o tamaiti. Ina ia faia se teuteuga mini-fala i luga o le nofoa ma o latou lava lima, faaaoga le pompon o le lalagaina o le lalagaina i luga o le tui. O le tamai vaega o le laulau addline mafai ai ona e faia ni mea faʻapitoa o le foliga tutusa.

Laasaga-i-Sounter Master Vasega mo le gaosiga o pamu mo pulou:

  1. Faʻaaoga le masani ma le vulu mo le galuega.
  2. Alu ese le filo i luga o le tapunia o le laulau.
  3. Tuu le faaiuga o le filo o le filo mo le tuufaatasiga.
  4. Togi le filo i le ogatotonu o le vao vulu.
  5. Faʻamaligiina le fufusi o le Node, aveese le aufana.
  6. Tipi le vulu i pito - e tasi le pamu ua sauni.

Tamai pamu i luga o le foe e faia oe lava

E fuafua le Aofaiga o Fuatatia i le Pape Ata (Squafū, faʻataʻamilomilo, faataamilo. Faʻasino filo ua nonoa, faʻaloaloa e ala i le mesh i lalo o le lumanaʻi faʻaituau-fala, fusi mau i le tasi ma le isi, e maua ai polo i le filifilia filifilia.

O le ata o loʻo faʻaalia ai ni filifiliga mo le lafoina mo nofoa, nofoa, vaivai puffs. O le a aʻoaʻoina e Hostes le auala e faʻailoa ai ni au mea e faʻaaogaina ai ni filo faigofie o lanu poʻo le onophonic vorn.

Mattaing Mat i luga o se nofoa mai pamu ma o latou lava lima

Polythylene afifi rug

O le uluaʻi manatu mo le alatele ma le faletaele o se fala na o le lalagaina mai lapisi lapisi. O le oloa e agamalu i le paʻi ma le suamalie ma le afaina e le fefe, e faigofie ona fufulu.

Matai vasega vasega i luga o le gaosi oloa:

1. tipiina ni mea taua e lua mai le mafiafia o le pepa malo. I le lautele o le 3 cm templates, o pamu e maua i le 6 cm.

Fala mai lapisi lapisi ma o latou lava lima

2. O le tuʻinana mai le afifi o lapisi e tatau ona laga i foliga o se gaioiga, faʻapipiʻi i le va o pepa laupapa, pito o pepa laupapa. O loʻo tipi ese afifi a le au pauna i ni fasi mea e manaʻomia, oe o le a manaʻomia 12-20. O faʻamatalaga e manaʻomia ona liliu i luga o le cardboard planks, tuu le avanoa e tasi le pito mo le faʻatulagaina.

Fala mai lapisi lapisi ma o latou lava lima

3. Galue mai le afifi e uu i totonu o le fufusi o se node, tipi fasi pepa i le tasi itu tutusa i le maea, e teena le poppon.

Fala mai lapisi lapisi ma o latou lava lima

4. O le maeʻa polo polo e tuu i luga o le grid symmetrictually, vaʻai i le va o mea tutusa i le mamao, pei ona faʻaalia i le ata. Pomplono ua faʻasaʻo i luga o le grid o se nofoaga mautu.

Fala mai lapisi lapisi ma o latou lava lima

I le faʻagasologa o le gaosiga, e mafai ona e faʻaogaina ni afifi uliuli mo lapisi ma laʻau lanu e faia ai le sili sili ona manaia i le fuafuaga fuafuaga. Mai le pito i lalo o le fesoasoani e te manaʻomia e tipiina ai ni filo atili, e mafai ona e faaopopoina se tisu poʻo le malosi polythylene.

Fluffy kapeta "mamoe"

O totonu o le potu o le potu e tatau ona avea ma ni taugofie, iloga, susulu, sili atu stra fola o le a faʻagaʻetia atoatoa le tulaga ma fiafia i tamaiti. O le oloa e pei o se manu e fiafia i le tamaititi. Fesoasoani e mafai ona tuʻuina mai i le moega o se fanau, i le taʻaloga poʻo le nofoaga faigaluega.

Matai vasega vasega i le fausiaina o se kapeta kapeta "mamoe":

  1. Mai le malamalama malamalama e sauni ai le vaivai o Pompton i le aofaʻi o le 29 fasi, e aofia ai le tasi polo i luga o le laʻei o le tamai mamoe.
  2. O loʻo i luga o le Pompsons i luga o le faʻavae o le sikuea o laina o toniga latalata le tasi ma le isi, o le ogatotonu o le tau ulufale.
  3. Mai le mafiafia o sinasina e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi tamai mamoe ma ni fasilaau e lua i vae o le manu.
  4. Morns Barseting ata: 88 matape o loʻo tū i luga o le 4 tolone, kolose chon i le 8-9 cm, o le dispon o le mata i luga o le lua o le 4-taofi.
  5. O taliga e mafai ona tapeina ma le fesoasoani a se hinge ma le ea, tuu le faamau, fasi, fasi, fusifusi e fa o vae o le manu (15 cm.

Mau i luga o le autu: O le ROG's RUG paso: O le a lona lelei ma mea sili e te filifilia?

O le autau mamoe mai le pomponov e faia oe lava

I le faʻavae lava e tasi e mafai ona e faia ai se faʻailoga gofie "fana". Mo le oloa muamua-faia le polokalame, lea e ave ai le sikuea, lapotopoto pe o le talepeina o le palapala mai pamu.

Pompton Bear Carpet

Faʻafefea ona vave faia polo-pamu

Ina ia faia le aofaʻiga o fala maʻau, e tatau ona e saunia le tele o pamu. O lenei taimi-faʻatau galuega e tele le taimi, ae o le faʻagasologa o le gaosia polo e mafai ona faʻavaveina.

O se auala vave e fausia ai avanoa o soo se tele:

  1. O se tamai laulau po o le nofoa fusu i luga ma vae.
  2. Ina ia aumaia le vulu i le tasi lagolago, afifiina i le lagolago lona lua.
  3. E tutusa lava le faʻauo o filo i luga o vae o le laulau poʻo le nofoa.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani a le laina, vaevae vulu i vaega tutusa.
  5. Faʻaititia le filo ma le fufusi o node, aveese le vulu mai vae.
  6. O ni fasi vaega taʻitasi, toe mai, "ofi".

Faʻafefea ona vave faia le tele o pamu

O le vave o le faia o le saʻo o le aofaʻi o avanoa, e mafai ona e alu i le ave o pamu i le faʻavae. Le lautele lautele i le va o lagolago, o le tele o vaega o le a aoga i le taimi. Fuaina o vaega eseese i luga o le milite, e mafai ona e faia ai le pompons o soʻo se lautele.

I luga o le Vitio: Faʻafefea ona fai le lua-lanu ma le tolu-lanu pamu i aofaʻi tele.

Laau Faalae Fautuaga

Faia o se kapeta mai pamu e manaʻomia le saʻo ma le taimi avanoa. O le Fono Aoao e oo lava i se tamaʻi fesoasoani e manaʻomia ai le tapenaina o le afa o le afa o le afmpson. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le puipui o mea fatu i luga.

O fautuaga faigofie o loʻo faʻamatalaina i lalo o le a fesoasoani televave le galuega ma le puleaina o le mea faigaluega metotia:

  • Ua maua matst mats ma o le faʻatulagaga o elemene o elemene.
  • O le faʻavae e mafai ona filifilia soʻo se mea - Grid, Tousstry, tapoleni, tapoleni.
  • Afai e tumau le filo mai le sese itu, latou te tapunia ma le mataupu.
  • E mafai ona faʻatumuina le mamanu o le fala ma le fesoasoani a kant i le pito.
  • Le faia o se kapeta ata, e te manaʻomia muamua tusi le polokalama.

E fiafia tamaiti i le mea e aofia ai ma le tuʻufaʻatasia pamu o lanu eseese ma le tele. E mafai ona e faia se fala i le ituaiga o soʻo se manu, faʻaopopo e teuteu ai le oloa ma le fringe.

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Teuteuina o totonu ma le tusi lesona o se mea manaia fou gaioiga, faʻatasi ai ma le mafai foi ona faalataina ana lava fatufatu ma teuteu le fale ma mea e le masani ai.

Tamaititi e tuli mai le Pomptonv - faigofie ma vave (2 vitio)

O filifiliga manaia mo fala (35 ata)

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

S.

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faia o se kapeta mai pamu ma o latou lava lima - faʻapitoa metotia lima lima

Faitau atili