Faʻafefea ona fausia se atunuʻu faleuila ma se faleuila

Anonim

Fausiaina se atunuʻu fale o loʻo fautuaina e amata i le faleuila. O galuega tutoʻatasi o le fausiaina poʻo le galuega a le 'au o le fausiaina o le a le mafanafana pe a fai o le' upega tafaʻilagi e le o iai ni mea taua o le faleuila ma se fasimoli.

Faʻafefea ona fausia se atunuʻu faleuila ma se faleuila

Ata o le masini o ituaiga eseese o le alavai.

O le faleuila, na fausia i fafo o le fale, ua manatu o le sili atu filifiliga, aemaise pe afai o le atunuu o le a nonofo ai tagata i le taumalulu. Tusa lava mo le mama o taumafanafana, filifili se filifiliga ma se masini mafanafana faleuila tuu i totonu o le fale ma maua se tane faatuatuaina. Ma i le taimi o le fausiaina o galuega o le a mafai ona totogi pe faʻatau se fale palasitika palasitika - o se foliga. Ae ui i lea, ina ia fausia se fale ese e aoga tele, ma o latou lava lima o lo o tu pea. Ua lava le vaʻai i le itu tauagavale o lenei masani, ae tatau mo le mafanafana nofo o le mea.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se faleuila faleuila, e mafai ona maua sina vaega tele o le malosi o le hoodtic hortitizer valaau i le faapalepale. O le faleuila e faigofie pe a mauaina malo i luga o le auala. E le tau taufetuli i lenei fale. O le faleuila i luga o le auala e fesoasoani ia tuʻu i lalo le faleuila le faleuila pe a ola le tele o tagata i le atunuʻu.

O le fale laupapa teuteu e mafai ona teuteu le mamanuina o le siosiomaga o laufanua. O le faʻatulagaina o lenei mea, e tatau ona faia e pei o le tofa e mafai ai, aemaise lava le pelatila ipu.

Ituaiga o faleuila i totonu o le atunuu

Faʻafefea ona fausia se atunuʻu faleuila ma se faleuila

Polokalame o le atunuʻu faleuila: 1. Chimney, 2. Taaloga, 3. O le ufiufi ufiufi, 4. Tuaofuina o le Hood, 5. Hood, Rout Castle, 7. CHOY

Talu ai nei lava, pau a le fofo mo le laupapa laupapa, sau mai le laupapa, o se pu tutusa lea i le laau - o lona maualuga i le pu, lea e sili atu ona fetaui ma le lalaga, lea na faaigoaina o le faʻafeiloaʻiga. A o faʻaalia faʻataʻitaʻiga, i faʻamanuiaga o faʻamafanafana, o nei filifiliga e le o mālomuia malolosi.

Faʻamolemole vaʻai o le palasitika tulei e sili atu le faigofie, e leai ni faʻafitauli faʻapitoa ma i latou, e tatau ona e filifili ma totogi le filifiliga filifilia, ma le faʻatuina ma le tausiga o le kamupani-tagata faigaluega. Peitaʻi, o ia lava le fiafia e taugata tele, ma e leai se avanoa e maua ai fetilaisa pe a faʻapipiʻi se faleuila. Ole mea lea, e talafeagai ai ona fau se fale tuʻuga faʻatasi ai ma ou lima.

Mataupu: penefiti o malae taalo mo fale

O se fofo sili ona lelei i lenei tulaga e mafai ona avea o se faigofie faleuila, faʻapipiʻi tuusaʻo i luga aʻe o le cessipool. O isi filifiliga na avea ai le masini o septic ae le o le cessicool, leai se mea sili ona lauiloa. I totonu o le atunuʻu o loʻo iai le suavai sapalai ma suavai, fausia se faleuila ma se faleuila ma ou lava lima e faigofie. Ae tele ina le o le vai e le o sapalaiina i se faleuila tuueseeseina.

Faʻafefea ona fausia se atunuʻu faleuila ma se faleuila

Faapipiiina o le screen sholit bowl.

E tatau ona iloa o le uiga o le tagata ese o loʻo iai le mamafa o Toilant. Wood Libwalk atonu na o le pau i lalo o lona mamafa. O lenei filifiliga e sili atu le talafeagai i totonu o fale tetele ma fola sima.

Ae a e manuia, ua mafai nei ona e faʻatauina ni faleuila faʻapitoa faleuila na faia mai palasitika. O loʻo faʻaalia i lanu eseese, o le sili ona taʻutaʻua o faʻataʻitaʻiga o leo pogisa. Ua lava le malosi o le palasitika ma mafai ona tatalia le mamafa o se tagata nofo. O le mamafa o le mamafa o le 'ie Sili atu le matagofie ma mafanafana o faleuila e faʻaoʻo atu i le matagofie ma mafanafana o faleuila.

Filifilia o se nofoaga mo le fausiaina o le faleuila

A o le i fausiaina o se ipu faleuila i totonu o le atunuʻu, e tatau ona e mafaufau e uiga i le tulaga o le lumanaʻi vaʻaia nofoaga. E masani lava, o leuilii e le tatau ona i luga o le Ferrity Ferris i le ogatotonu o le togalaau. E sili atu, i le isi itu, e fau ai i le pito sili ona leva o le atunuʻu ina ia tumau le teritori i le pito i tua ma le itu o le teritori.

Afai e i ai se vaieli pe lelei i lou tuaoi tuaoi, o le mamao mai ia i latou i le faleuila e tatau ona le itiiti ifo 25 mita.

Afai o loʻo i ai le faleuila i luga o le faʻaituau ma faʻalavelave i le vaega o le faʻaituau ma faʻaletagata. O le faleuila e le tatau ona lautitiina odore teʻi, ma pe a faʻapaʻiaina, e manaʻomia le amanaia le faʻatonuga o matagi. Afai o le fausiaina o lenei mea ua fuafuaina ma se cespool, o le a manaʻomia ona faʻamamaina ma le fesoasoani a se aseta masini, e tatau ona e mafaufau e uiga i le taunuu mai o lenei feoaʻiga.

Fausia se faleuila faleuila ma se faleuila ma ou lava lima

O le masini faleuila i le atunuʻu e amata i le puipui o le kalama o le ipu ma le fausiaina o le faʻavae. O le faia lea o lenei mea, o le a manaʻomia oe i mea nei ma mea faigaluega:

Faʻafefea ona fausia se atunuʻu faleuila ma se faleuila

Usernaʻase faʻapipiʻiina matagaluega i le auala tatala.

  • suo;
  • piliki;
  • vailaau manaia;
  • BOBOLEN BOOW;
  • paiko paipa;
  • kolama;
  • O masini e ala ai;
  • Laupapa laupapa;
  • tamaoaiga ma le le manatu faapito;
  • sikulukalaiva;
  • o le samala.

Atonu e tutusa le lapoʻa o le lua pei o le faleʻaiga lava ia. O le Lesspool ma le faavae e sili atu e tuʻufaʻatasia i totonu o le tane, luga o puipui o le fausaga lava ia. O le faʻavae o le faleuila e mafai ona faia o piliki poʻo sima.

Mataupu i luga o le autu: o le a le mafiafia e tatau ona avea ma puipui o le sima sima

A uma le lua e 'eli, e mafai ona e agaʻi atu i le fauina o le faavae. E mafai ona faia mai se paipa paipa poʻo se pa o laupapa, faʻapipiʻi i le faʻavae ma le fesoasoani a cpemps, taula poʻo le faʻafetaui. A fausia le faʻavae, e mafai ona e agaʻi i le faʻapotopotoga o le fausaga lava ia. Tusa lava pe fausia le faleuila o le fafie, o le faʻavaʻa e sili atu ona lelei mai le paipa paipa. E tatau ona i ai i le aufaʻatau ma se tagata o loʻo i ai i le sili atu o le 3 taimi. E maua mai ai i le malosi o le falelauasiga. Mo le mamanu, e mafai ona e faʻaaogaina le 8x8 cm br ma mafiafia. I le faʻaopopoina o mea o le faleuila o le faleaiga, o le isi 6 iunite o le a manaʻomia moli.

Ina ua uma ona faʻapipiʻi le mamanuina o fuafuaga, e mafai ona e amata faia se faʻauiga i lalo o le tipi. O le faia o lea nofoaga o lenei nofoaga mamafa, ma se faataʻitaʻiga, 20x40 poʻo le 10x40 mm, e faʻalagolago lava ile ituaiga o atigi. E fautuaina le faʻaaogaina o se laupapa tipi e foliga aulelei foliga ma faʻailoaina e le faigofie. O le Komiti Faʻafoe e tuu i luga o le CRAT جاورو pe faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le faʻatulafonoina o le lagolago ma tagata lava ia-ata poʻo fao. Ina ua maeʻa le fausiaina o le vaega o le faleuila, e mafai ona e agaʻi i totonu.

Gaosiga ma faapipiiina o faleuila i lalo o latou lima

O le faigofie auala e faʻatulaga ai le faleuila i le atunuʻu o le faʻapipiʻiina o le sosoʻo o le faʻailoga ua taʻua. Lona maualuga e masani ona fesuisuiai i totonu o le 30-50 cm ina ia faigofie ona nofo. I lona pito i luga, e manaʻomia le faia o se oval pu ia o le a le palasitika faʻapipiʻi ma se tapuni o le a faʻapipiʻiina. O nei totine e masani ona foliga mataina, ae e le masani ona tali atu i manaoga uma o nachhens.

Afai o le fale laupapa e tu i luga o le cessipool, e tatau ona e tausia le ea. I fafo atu o le faleuila, e tatau ona faʻapipiʻi le paipa paipa mai le palasitika poʻo uamea. O le paipa e tatau ona i ai le maualuga o le 3-4 mita ma le lapoa o le 10 cm. Le fiafia manogi mai le faleuila o le a le aoga ma le a le mafai ona faalavelaveina o tagata nofoia o le fale.

Homemade Galvanzed Steel Fale Tifaga

O tagata Blacksmenmen o loʻo saili pea mo auala e fai ai se moli moli ma talafeagai i lalo o le biolett ma o latou lava lima mai uo teine. Lea e mafai ona e mafaufau i le filifiliga o le fausiaina o lenei mea mai le stevin. Mo lenei, o mea nei ma mea nei o le a manaʻomia:

  • Falavi vao vao;
  • PLlywood;
  • palasitika lio mo le faleuila papa;
  • Aurocromivik;
  • Bulgarian.

Tusitusiga i luga o le autu: Passwy NetCy: mamanu ma ata

Mo le gaosiga o sea ata, e manaʻomia le faia o se olval prelinder ma se fasi uʻamea faʻapipiʻi ma se koluse vaega o 30x35 cm ma le maualuga maualuga. O le pito i luga o le mamanu ua tipi i le ituaiga o le chamomile. Mai Plywood 1 CM mafiafia tipi le nofoa o le manaʻomia fetuunaiga. O le nofoa o loʻo faʻatumauina i luga o se uʻamea uʻamea. A maeʻa, o le mamanu o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa i totonu o le faleuila i luga o le cesspool poʻo le tane mo le mauaina o feces.

Mo le gaosia o nofoa saogalemu, e fautuaina e faʻaaoga ai fasi pepa ma le mafiafia pe tusa o le 8-10 milimita e mautinoa ai le mafai ona mafai ona mafaia. Ina ia faʻaitiitia le fesoʻotaʻiga o mea o le Cesspools ma le lele, o le palasitika o loʻo faʻapipiʻi i le plywood nofoa i le faleuila ma le tapuni ma le tapuni ma le tapuni ma le tapuni ma o latou lava lima. O nisi tagata atamamai e manatu o le uʻamea uʻamea e le lava le malosi e fausia ai le faleuila ma fautuaina e sui i le shinless steel.

Faapipiiina o palasitika tule

A faʻapipiʻi le pipili palasitika i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai se faʻafitauli o se faʻafitauli e pei o le faʻamalosia o le mamanu i le mauaina o le taliaina. Afai o le pa puipui o loʻo faʻaaogaina i lenei tulaga, o le pu i totonu o le a liʻo, aʻo le palasitika tulesi ua i ai se ova pu. Ina ia tuʻufaʻatasia nei mea e lua, e mafai ona e faʻaaogaina se pepa faʻapipiʻi uʻamea. E ao ona paʻu paʻu, ma avatu ai se faʻalelei faiga. O le pito i lalo o le cone ua tuutuu i le pu o le paelo.

O le pito i luga o le cone ua faʻasaʻoloto fua i luga o le faʻavae o le fola o le faleuila. O le lapoa o le pito i luga o le cone e tatau ona sili atu nai lo le oval pu e maua i le pito i lalo o le palasitika faleuila. Ua fautuaina le Stevinzed Steel e mafai ona faʻasaʻoina e aunoa ma le feteʻenaʻi ina ia faʻafaigofie ai ona faʻaliliuina le vevela vevela i le taumalulu. Atonu e iai ni uʻamea faʻapitoa, ma laupapa laupapa.

O le nofoaga o le fesoʻotaʻiga o faʻaputuga o faʻaputuga ma le ave o parrel ma o le itupa o loʻo togafitia ma fugalaʻau taugofie. Ua faia foi taua mo fola. O le palasitika Tolent e faʻapipiʻi i luga o le fola. O le matagaluega o le tagata ua faʻaititia mai totonu ma inu faʻatasi ma le fesoasoani a se eletise eletise.

Mai le laupepa faʻaputuga, o se fasipepa o le 20 cm lautele, o loʻo faʻaaoga e faʻamaea ai le iʻuga, o pito o uamea e tatau ona faʻavaivai. Ona fai ai lea o le kilokufi tatagi, faʻapipiʻi le faletaele i le foloa e ala i le tuʻuina atu o le felauaiga lipine i luga. Nofoaga faʻapipiʻi mai i totonu o loʻo togafitia ma faʻafefe.

Faʻaaogaina metotia na faʻamatala atu i luga, e mafai ona e faʻapipiʻiina se faletalimalo lautele ma ou lava lima poʻo le saʻo o loʻo uuina ni mea e mafai ai ona malolo i soʻo se taimi o le tausaga.

Faitau atili