Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

Anonim

O se tasi o auala e teuteu ai le nofoaga - valiina ma le suavai o vai. O le a le lelei lenei filifiliga? Vai-lanu pa puipui e tuʻufaʻatasia ma totonu o soʻo se ituaiga. Ma le taʻutaʻua lauiloa-tek ma teisi i aso nei, ma e le toeititi lava lava aoga filifiliga - puipui e tatau ona lamolemole, e aunoa ma se ata. E mafai ona ausia lenei mea i le valivali poʻo le kapeti i totonu o le monophinic card. O le lua faʻaopoopo - e mafai ona e filifilia ni lanu, ma le filifilia o le talafeagai ituaiga o vali, e mafai ona e mauaina se matte poʻo le afa-tasi. O le laasaga lona tolu o le vali ese o pa o puipui o le vai-fai se auala faigofie. E mafai ona e faia mea uma i ou lava lima.

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

O le valiina o pa o le vai-emulsion e mafai ona faʻatino tutoʻatasi o le a tutoʻatasi, o le iʻuga o le a i le tulaga saʻo

O le fea vai-emulsion e filifili mo puipui

I lalo o le ulutala o ata o le vai e feutagai i nisi o tuʻufaʻatasia i isi meatotino - o nisi naʻo faʻaaogaina i totonu o potu, ma e fetuutuunai foʻi pa nei. Mo lenei mafuaʻaga, e manaʻomia le filifilia o le tuʻufaʻatasiga mo mea faʻapitoa ai.

O le faʻavae o le vai-emulsion vali o le vai lea o loʻo iai le polymer poʻo minerale vaega. Ina ua mago pe a uma ona vali, vai e suavai, ma polemers ma mineral e fausia ai se ata i luga. O meatotino o lenei ata tifaga o loʻo fuafuaina e le ituaiga o polymer, aua pe a ia filifilia, o le faʻavaeina o le vai-subolin vali e iai le taua taua. Ma latou tupu:

  • Minerale vai emul. Faia e faʻaaoga le faʻailoga poʻo le paʻepaʻe. I ai se tau maualalo, o loʻo fesoʻotaʻi lelei ma soʻo se laufanua, ae vave mumu ma le faigofie ona faʻaleagaina - solo ese pe a paʻi atu. O le mea lea, e ui lava i le tau maualalo, avea ma laʻititi le taʻutaʻua.
  • Silcate. O lenei vali e faʻavae i luga o le tioata tioata, o loʻo tuʻuina atu i le tuʻufaʻatasia o le maualuga o le teteʻe i le Amopherac Phenomeca. O puipui e tumau ai le vase e ala i le vasa. E faʻaaogaina i nofoaga ma luga o le auala, olaga tautua - e tusa ma le 10 tausaga.

    Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

    Minerale ma le sili-mamafa vai-faia vali eseese o uiga eseese ma le faamoemoe

  • Vai e valivali vai i luga o le acrylic. O lona lelei mea totino - o loʻo taoto i le saʻo, fausia se lamolemole lamolemole. Mafai ona faatuai laiti paʻu (e oʻo i le 1 MM), o lona uiga o le tapenaina o le laʻasaga i lalo o le vali e mafai ona faʻaleagaina. E aunoa ma le faʻaopopoina o le faʻaopopoga, o le ata o le hygroscopic ma o ia tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaaogaina i potu mamago (potu nofomau). Afai e te faʻaopopoina se faʻavae o le afua o le afua o le anicx. O ia mataupu vai e taua o le folo ma faʻaaoga i totonu o le faletaele ma mo pa vali i vaitaʻele. O le minus o lenei filifiliga - na te le misia ai le paga (faʻamaualalo pa'ū i luga). O le tau o loʻo i totonu o le auala, o lea o le ata o le pa o le acrylic vai-faʻavae o se tasi o le sili filifiliga filifiliga mo aso nei.
  • Silcine vai vai-tetee na aliali mai i le maketi talu ai nei. Fatu se ata faateʻa, taofi uila i luga o le 2 mm lautele. I le taimi lava lea, o loʻo faʻatonutonu lelei e le vai le suavai, e leʻi suia e le vali le liua o foliga. Minus - maualuga tau.

    Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

    Acrylic ma le silicone vai tui e mafai ai ona tuai mai laiti

Filifili i le tuʻufaʻatasiga, e tatau ona e filifilia le tagata gaosi oloa. E leai se tala - E sili atu le totogi teisi sili atu, ae e liliu ese le maualuga-lelei vali nai lo le toe faitau mea uma i nai masina. A filifilia, tatou teʻa e le gata i le tau ma le volu, ae faʻapea foi i lenei faʻailo o lenei faʻailoga, o le taumafaina. O loʻo faʻaalia i le kalama i le sikuea mita ma o nisi taimi e ese lava. E le gata i lea, taugata augutu e tele naua le taumafaina.

Uiga o le vai-vailaau vai lanu mo puipui

IgoaTalosagaFaigofie meatotinoTaumafainaTau mo le 1 lTasi sikuea mita tau
Tikkurla Euro-7 aSima, fafie, piliki, coopers coolers (puipui), plasterO le vaitau o le vai vali vai-malosi8-10 M² / KG292 Run / L29.2 - 36.6 Rullas / M ²
Optimum (Lengrad vali)Sima, plarkboard, Woodboard, Combick, PlasterSparproof Vapia-E mafaia6 - 8 M² / KG42 Norbles / l5.25-7 rubble / m ²
Dunux diamond mat bwSima, piliki, chess coolers (puipui puipui), plasterFaateleina le afaina o le fefe, fufulu ese le tele o nofoaga12-17 ² / kg801 rubbles / l41-66 rubles / m ²
Duve Superweis rd 4Sima, tioata a tioata (puipui puipui)White Acrylic Disdies tetee6.5 M² / KG252 RUB / l38.7 Norbles / M AU

Sauniuniga o puipui e vali

O le valiina o pa o le vai-emulsion vali e manaʻomia se lamolemole lamolemole. E mafai ona avea ma tagata faʻapipiʻi faʻapitoa mo le valiina poʻo le ufiufi ma le paka papa. I le taimi lava lea, o loʻo i luga o le suauʻu vali po o paʻepaʻe, e le mafai ona vali i vai vai. Sa faʻaaoga uma ofu o le peleue - a o le i faʻapipiʻiina, ona tapunia ai lea o ni faʻaletonu, faʻagasologa i le, ma pe a uma ona vali.

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

O le maualuga o le vai-tulaga e mafai ona valiina ni ata faapitoa.

Aveesea o vali tuai

O le metotia o le aveeseina o le vaega tuai o blots ma vai-maualuga vali i se mea tutusa. Muamua, "o le matutu", o le spatara, mafaufau i mea uma o le a aoga ai. Ina ia vave aveese le vai tuai o loʻo fua mai mai le pa, o loʻo susu le laufanua ma le vai vevela. Na ona ave le faʻaseʻe, fufui i vai vevela ma solo i ni nai taimi. Tuʻu mo le 3-5 minute, ona toe faʻailoa mai lea o le gaioiga. E masani lava pe a uma le vaega lona lua o le vai vevela, o le taleʻesega o le taʻe ma e faigofie ona faitau le spalala. O nisi aemaise o itu faigata e tatau ona fefiloi.

Ma le aveesea o le paso mai i puipui, e faapena foi le tulaga, ae o le vai e faʻaaogaina le malulu ma e mafai ona sili atu - o le lime ua maualuga le hygroscoctageves. Ae na ou mau, e lelei o ia. O le isi uiga ua uma ona ave uma, e manaʻomia le faʻaitiitia o le luga o se fofo o soda. O lenei faailogaina o totoe o le lio o le pipi i poro. Ina ua uma ona mago, e mafai ona amata ona e muamua ma le mana.

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

Talitonu i le vali ese mai le puipui e masani lava i se spatula

O le mea e sili ona faigata o le aveeseina mai i le pa o le suauu vali. O pa o le fausiaina o le puipui o le puipui e le atoatoa - ua matua vaivai lava. O loʻo iai pea vailaʻau - fufulu. Ae o mea muamua lava na muamua, faʻatoʻa afaina, ma lona tolu, o le tasi vaega e aveʻese lelei, ma o le mamafa uma o loʻo i lalo e toe maua lava. I se tulaga lautele, ae le o le auala sili mo lea tulaga.

Tele taimi uma, o metotia pulu e faʻaaoga e aveese ai le suauʻu tuai ua vali vali mai luga puipui. I luga o se taʻavale poʻo se mea na tuu i luga o le uʻamea paʻu uamea. Liliu i luga o tamai saoasaoa faitau vali. O le auala e le leaga, ae e foliga mai e le tele o le pefu, e le lelei. A o liliu ese, e sili atu le aoga i le faʻaaogaina o le taʻavale i se pale e toso ese rosettes. Suauu vali vali fifi ma fasi, e toetoe lava leai se pefu, o le faiga e alu vave.

Faamauiga ma le Pusa

I le tulaga o le suavai o le vai, e le mafai ona faʻavae i luga o le mea moni o le a nana le vali ona nana le tele o puipui. O le faafeagai - faamamafaina. O le mea lea e te faʻaaogaina ai se silika e faʻatupu mai ai, ae tusa lava pe faʻapea tatou fautua mai e ufiufi se tamai fasi ma vaʻai pe o le a faʻatino oe. A leai, e tatau ona e lafoaia.

Muamua o mea uma lava, faʻamaufaʻailoga ma paʻu latalata. Muamua, o le tulimanu o le crack sparala e faʻalauteleina, aveese mea uma e mafai ona paʻu ese. Ona ufiufi lea i le Primar (DIP O le pulumu i totonu o le tuʻufaʻatasiga ma le fefiloi lelei) ma pe a uma ona faʻamamaina i se pulupulu.

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

O le Crack e muamua faʻalauteleina, lona eleele ma pe a maeʻa ona alaga

Afai ua paʻu ese se fasi pepa taua, e sili atu le toe faʻaleleia o le fofo-oneone. O le iʻuga o le iʻuga o loʻo susu i le vai, ae e sili atu le alu i totonu o se nofoaga talafeagai (faʻavae i luga o le sima), tumu i se fofo ma le puipui. O le tulaga e faigata i le mea moni e mafai ona faʻatinoina nisi galuega e mafai ona faʻatinoina e aunoa ma le fofo o le taʻavale, o le a avea ma lanu efuefu. Ae aua le taumafai e faʻamamago malosi - o le a nutimomoia ma nutimomoia.

A o loʻo i ai uma ni faʻaletonu, o le o totoe o mea o loʻo totoe e ulagia e ala i le tuʻu eseina o le atoa. O puipui muamua o le eleele. Mata e faigofie i se faʻaseʻe, tulaga tulaga i totonu o le fata.

O le tota e faatau i ato, e taua ma uma. O le muamua faʻaaogaina pe a fai o se vaega o le sili atu nai lo le 5 MM e manaʻomia mo le ogatasi puipui. Afai o le pa e matua lamolemole, o lamolemole le lelei o le faʻaletonu e mafai ona maeʻa (o se vaega o le sili atu nai lo le 5 mm).

E sili ona talafeagai le fanaina o le punou i totonu o le palasitika pusa. E masani lava o le pakete o 10-15 lita. UPU VAIGA O LE POTOLIGA - I luga o le fautuaga i luga o le afifi, ona sasaina lelei lea o le tuʻufaʻatasiga ma faʻaoso atoatoa. Mo le fefiloi, faʻaaoga se fale faʻafefiloi poʻo se taʻavale ma le au faitele. O le manatu faʻapitoa e totogi atu i le pito i lalo ma pa (e masani ona masani ai se matutu mama.

Mo nisi galuega, e lua spat o le a manaʻomia - o le tasi lautele, o le lona lua o le masani lava laititi pe faʻafefe. Galue faapenei:

  • O le tamai Spatratu na avea ma Putin ma tuu i se faʻaseʻe i le lauʻeleʻele o le lapoʻa.
  • O le sipala tele o loʻo tulia ma le laulu i le puipui, faʻaalu i se tasi o faʻatonuga, aʻo le tumau i le tulaga tutusa o le mamafa. I le taimi lava lea, ua tufatufa atu le faʻavae i luga o le puipui, faʻatumuina o faʻalelalolagi. O le mafiafia o le vaega o le faʻaaogaina faʻalagolago i le tikeri o le mamafa: O le tele o le fetaomi, o le manifinifi o le vaega o le tino o le tino o totoe i luga o le puipui.
  • Afai e fausia fasi pepa, o isi pule poʻo isi mea leaga, i lenei nofoaga na ia toe faʻaalu ai le spalala, faʻasaʻo le mea sese.
  • O nei amioga uma o loʻo toe fai seʻia oʻo uma pa puipui.

Sounclone laulaau e mago e uiga i le aso (fuafua i le mafiafia o le vaega, vevela ma le tagi). Ona ave lea o le oneone poʻo se faʻailoga faʻapitoa, fusifusi i le Graster (fale meafaigaluega - tulaga ma 'au). O lenei tulaga o le tutusa ma mea o totoe, ausia se mafolafola luga.

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

Taitasi faʻaaogaina vaega o le putty o loʻo fesoʻotaʻi ma le oneone poʻo le grid

E masani lava ona maeʻa le tulaga muamua, o loʻo iai pea le le lelei. Tapuni o le latou faaumaina ituaiga o le oti. I totonu, o vaega o lapisi e le gatasi, o le tuʻufaʻatasiga o le patch e sili atu le palasitika, ma faʻaaogaina ma se vaega manifinifi. O le faasologa o gaioiga e tutusa.

Malamalama ai, pe e te faʻasaʻo i puipui, e tatau ona faʻamamafa mai i le itu. O ia malamalama o le a faʻaalia ai mea e faʻaletagata. E masani ona agi a latou afā ma le tele o le grid. Afai e le faia lenei mea, o le tele o mea e faʻaalia ai le faʻaputuga faʻaputuga o vali.

Alofilima

E filifilia le Primer e fuafua i le pito i lalo o le vali. I lalo o le acrylic faʻavae i ai o le acrylic primber, i lalo o le silicate - sili atu, etc. E pei ona faʻatau mai ia le tulafono i totonu o laina o loʻo eseese tulaga i le lava fale gaosi, i le mea ma vai-emullution. Faaaoga se vaa.

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

Otaota puipui

Aisea e te manaʻomia ai le fufuluina o pa i lalo o le valiina ma vai-emlilsion? Muamua, ina ia tausia lelei le fasioti tagata, e leʻi gau ma e le palauvale ma bedbas. Lona lua, ia faʻaititia le vali O le Primand ua tapunia le pores, faaitiitia le miti a o luga.

Valivali o pa o le vai-emulsion vali: tekonolosi ma tulafono

O le faʻavae faʻavae o le vali vai susu e paʻepaʻe, ae o le tele o avega faʻatagaina oe e te maua ai se paolo mai le ral paletini, ma e sili atu nai lo le 200 filifiliga lenei. O le faia lea o lenei mea, o le vali vali ua faaopoopo ai. E mafai ona e okaina se faʻamau i masini faʻapitoa, e mafai ona e faʻatau se kel eseʻese ma faʻaopopo oe.

Ma le faʻapupulaina o le vai-emuliona, ma ou lima, ua e faʻamatalaina le lanu "i luga o le mata", o polokalame ua faʻataoto ai le masini e faʻaaoga ai vaipuna. I soo se tulaga, i se tasi taimi e manaʻomia e tosina ai le atoa vali autu e manaʻomia le pa vali vali mo puipui ma se tamai lapisi - e vali ai pe vali. E le tupu lava le toe faia o le tutusa lanu, ma o taʻavale e lafoaʻi ese ata eseese.

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

E mafai ona e filifilia se paolo

A o le tagata lava ia e faia, muamua vali o loʻo faʻamamaina ma vai mama i le sili ona lelei (e masani ona mafiafia). Ona ave lea o se fasi laupapa fufulu po o le mea mama i luga o le drill, amata ona oso ese le vali i totonu o le pakete (drill i luga o le mea itiiti). O le tatalaina o le Kel, ua sasaa e le manifinifi o le kele le kelu. Ina ua mauaina le paolo manaʻomia, fefiloi mo le isi 2-3 minute, ona tuua ai lea o le vai-emuliona, o loʻo faʻatali mo le 'au.

Faasee mo vai emulsion

E mafai ona e faʻaaogaina se vai vai vai ma rollers o nisi ituaiga:
  • Poropopone. O loo i ai i ni faleoloa, tu teisi, ae faʻaoga tele tele ata, ae o le a le foliga mai o loʻo aliali mai ai le brivascopic bubbles i luga o le puipui. O le mea lea o le a le tutusa ma le faigata. E sili atu e uiga i le popoto e sili atu, ae e sili ona faigata ona suʻe.
  • Velor. O lenei ituaiga rollers e le o le lautele, e manaʻomia le suʻesuʻe i faleoloa faʻapitoa. A faʻaaoga lelei, e paʻu lelei le vali, ae o loʻo faʻaleagaina tele le vevesi mea ma lona mimilo e laʻititi. Ona o lenei, i le gasologa o le galuega, o le a masani ona fufup i totonu o le ata tipi.
  • Tauemu. Vaavaai o pa ma vai-laina vali rollers - Le sili filifiliga filifiliga. O le umi o le pilepisi mafai ona eseese, fuafua i ai, o le vaega o vali ua maua i nisi auala pe manifinifi. Mo le faʻaseʻe malie mafiafia puipui, o le umi o le faaputuga e le taua, ae e sili atu le shaggy e le mafai ona ave - atonu e mafai ona puni. Oni lea o feoaʻi mai le fulu faʻalenatura pe lagona, tautua mo se taimi umi, ae e taugata lava. E taugofie mea taugofie, ae o vave ona alu ese atu. Mo le vai-faʻavae ata, o le polymim totonu e sili ona fetaui.

Mo le vai-faia vali puipui ma le neuro-tautala ma le sili atu o roller sili atu rollers mai polyamde fiber po o fulufulu natura fiva. Umi o le faaputuga i lenei mataupu - 6-14 mm.

Tekonolosi o le talosaga o le vai-emulsion

A o leʻi amataina le pisia, i luga o le pronth (pe a le aveʻesea), papupuni, faʻamalama o le faʻamalama, o le taʻele vave pasi i le pito. E mafai foʻi ona taʻu o le lotoʻiga i luga o le pa, ua faʻaitaina e le fesoasoaniaga o le valiina o le lipine - latou valivali ai le faʻatatauina o le fusi. Afai ua uma ona vali le taualuga, e le afaina le faaeeina le lipine ma le taualuga. O lea la o e mautinoa e le o le fiafia. Faʻamolemole vaʻai le scotch ua aveese i le taimi lava ina ua maeʻa le vaega lea. Afai o le vali i luga o le Scotch o le a faʻaʻaisa, ona le le mafai lea ona saeia e aunoa ma le faʻaleagaina o le puipui.

Sauni mo le faʻaaogaina o le vali (faʻamalieina ma le taulaʻi i le itu taumatau) sasaa i totonu o se paley pallet. Ina ia mafai ona e vali le puipui i le taualuga lava, o le umi o le 'au faʻapipiʻi i le faʻaseʻe. E masani lava o se pipi pape po o se laupapa manifinifi lelei-gaosi (mo manifinifi manifinifi ma taofi sili atu le talafeagai).

Faʻafefea ona vali puipui ma vai emulsion

O le malaga i luga-lalo

Valivali amata mai le tasi o tulimanu. O le tulimanu e pasi ma se fale, ma vali e uiga i le 5 cm i luga o le puipui. O le tofo o loʻo misi le tulimanu i lalo o le taualuga (pe a e valiina i le pito i luga). Ma le isi, ave le au faatonu, e fufui i le vali, malua o le tulaga ma amata i luga, tapē le vali i lalo. Faʻasolo le Roller Up-lalo, satauro le pa puipui o vali, ulufale i le 5-8 cm i luga o le paʻu i luga. O lea e mafai ona e aloese mai le foliga mai o tuaoi na faatupuina pe a faʻaaoga le vali.

Vai i luga o le puipui "pue" mo le 10-15 minute. O lea la, e manaʻomia le faia vave, aunoa ma tagata ulaula ma malologa. Afai o le a feoti le tuaoi o le fasipepa, o le a iloa ai. Ina ia le faʻapea, e manaʻomia le faʻatumauinaa o se saoasaoa maualuga o vali.

O le vae lona lua o le sikoa pe a tasi le feoaʻi e tasi le lautele o le lautele. Afai e vave sau vali ma le lua o le vae lua, e mafai ona e kolosi le pulumu ma.

I luga o puipui o le leoleo mamoe e fautuaina e faʻaaoga e tolu faaputuga o vai-emuli. A maeʻa tagata uma, e tatau ona tatou faʻatali seʻia oʻo i le vali le taʻavale. O le taimi tonu o le faʻaalia i le va o le faʻaaogaina o le vaega o loʻo faʻaalia i luga o le faletupe ma e masani ona 2-4 itula. Afai e talosaga le vali le vai o le vai i le pepa laulau, e tasi le tasi.

Manatua! A faʻatau ma telefoni, e tolu taimi e oʻo ai le tiga i luga o le ufiufi o pa puipui o pa puipui nai lo le puipui puipui.

Mataupu i luga o le autu: tuʻufaʻatasiga o le lanumeamata ma le lanumoana ma le lanumoana

Faitau atili