Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Anonim

E mafai ona e faia le faitotoʻa mo le pusi ma ou lava lima, inu se laʻau poʻo se palasitika o le faʻavae. O sea nofoaga e faaaulaga ai ma se sash ma se scative mo le saogalemu.

Ituaiga o fagafao mo manu

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Faitotoa mo le pusi

Pets e ana fagafao le sili atu ona manatu e uiga i le auala e faigofie ai le maua o se faitotoʻa e ulufale ai faitotoʻa: le faitotoʻa mo le pusi. A uma mea uma, manu e fiafia e savavali. Ma o le a le ituaiga o e na e tatau ona faia se mea e puipuia ai se fagafao pe a fai o ia e alu i fafo e alu i le faleuila, alu i le fale pe a fia alu i totonu o le fale? E faʻailoa mai o lenei faʻafitauli e mafai ona foʻia faigofie. E tele filifiliga: Ia tutoʻatasi le faitotoʻa mo le pusi poʻo le faʻatau ua sauni.

E toaitiiti tagata o le a finau o lenei uiga e leai se aoga. Faʻatau ma faʻapipiʻi se mea o loʻo manaʻomia i soʻo se fale. Na o le taimi nei, e le o tagata uma ua sauni e fufui ile mauaina. Ona leai lea o se tasi o le a taofia oe mai le faia o le faitotoʻa mo se fagafao ma ou lava lima, ae faʻaalu le laititi o tupe.

Pei lava o isi ata, o faitotoa mo pusi e matua ese lava. Ua latou vaevaeina e tusa ai ma le:

  • Mai le tele - mo le tele ma laiti fagafao.
  • Mai le ituaiga o mea - palasitika, fafie pe o le alumini.

    Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

    Alu mo se pusi i le faitotoa

O le sili ona taatele ma faigofie eseese o le lz i le ituaiga o matata na faia o le palasitika, e iai le aamupinim base-stam. Ae e i ai ma faʻatonuga i papatusi faʻapitoa e mafai ona faʻasaʻo. Faʻafetai i lenei mea, o le pusi e aunoa ma lau fesoasoani e mafai ona asiasi i le faleuila. I se faʻaopopoga, o faitotoʻa e, fuafuaga mai o latou lava lima, o le a leai se auala e aʻafia ai le faʻasologa o le Fale Faʻamaloloina Fale.

E i ai foʻi le faitotoʻa ma maneta. O le latou lelei tele o lo o iai ma le latou fesoasoani, o le a le maua e le fale iniseti. I mea uma lava, o galuega a faitotoa e galulue ai i le faʻavae o le siʻosiʻomia.

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Infrared sturgal sensor ituaiga "ie puipui"

I aso nei, o nisi taimi e maua ai e 'au tali a le' au a tagata eseese, e aveʻesea ai le mea moni o le pinatura i nofoaga o manu a isi tagata. O nei lagona e mafai ona maua ma lafo atu se faailo sau mai le microchip ofi i le kola o lau pele. O le mea lea, e matau atu ia te ia, e leai se tasi e mafai ona taunuu i nofoaga.

Afai o loʻo e filifili e faʻatau atu se tagata sauni-faia o le ulufale mo se manu i totonu o le faleoloa ma o lea e mafai ai ona maua se avanoa avanoa i le auala ma isi potu ma oe i le nofoaga ma tulaga ma foliga o faitotoa.

Masani Manaʻoga Faʻataʻitaʻiga mo Peame Fale

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Tagavai o le pusi

Mo le amataga, alu i le fagafao faleoloa ma mafaufau o loʻo iai faitotoa mo pusi. Ae e te leʻi avea mo pisinisi ma faia se mea na o oe, e tatau ona e maua le itiiti ifo ma se laʻititi manatu o le mataupu.

Afai e te le manuia mo ni mafuaaga, asiasi i le au savali, ma lauiloa eseese o le lalaga mo manu o le a mafai ona masani i le taimi nei. O lea, o le sili atu o ituaiga o faitotoʻa mo fagafao:

  • Laz.
  • faamalama,
  • o le faitotoa.

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Las mo se pusi i le ituaiga o le auala

Laz e tupu i foliga o se faamalama, faitotoa po o alavai. E matala le pusi ulufale mai le tasi potu i le isi, faʻapea foi ma le fale i le auala. E masani lava, o lenei filifiliga e leai ni matauila ma o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o potu faaopoopo, ae le o le sao. A o taga, i le faleuila, e fiafia ai, e fiafia lava, agi mai i se fausaga, o le a faʻamamaina mai le sili fulufulu e faʻafetai i le tisu. Minus pei o se faʻataʻitaʻiga - eseese manogi ma le tele o le leo o le a tui i totonu o nofoaga.

O le faʻamalama o se stesh e faʻapipiʻi i le fusi ma gaoioi saoloto. O nei faitotoʻa o le a mafai ona faʻamautinoaina le le le mautonu o le pusi ona o le mea moni o le a tuleia le vaega o le a 'ai le faleuila ma luga o le auala. Afai e iai se manaʻoga, ona mafai lea ona loka le faamalama i luga o se loka faʻapitoa poʻo se isi loka. Le mautonu o faitotoa:

  • I le faʻagasologa o le tatalaina poʻo le tapunia, o le a tuʻituʻi le papa i luga o le eleele;
  • Talu ai o le loka e le o se faʻamoemoeina, o le a le mafai ona latou faʻapipiʻiina i le faitotoʻa ulufale faitotoʻa.

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Pusi pusi i le faleuila

O le faitotoʻa e ulufale ai i le pusi foliga mai o se fofo lae. E le naʻo le faigofie, ae e aulelei foi, pei ona faia i laupapa poʻo ni palasitika ma e tele le lautele o lanu. O le pusa o sea faitotoʻa i le faleuila poʻo le auala e aofia ai se paga o auiliiliga ma se alavai, o loʻo latou fesoʻotaʻi. O lenei mamanu e faia i le malosi o le malosi o le malosi po o le laau ua tuleia maualuga maualuga gaosi. O lea la, lea o sea mau mo le pusi, na faia e ou lava lima, o le a le fefe lava i le tele o le susu ma o le a umi lava.

O le mea e tatau ona e amanaia pe a faia se lasium mo se manu

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Alu mo le pusi i autafa o le faitotoa

E fiafia lau pusi i le pisa i le po aua e le mafai ona alu i le fale? E tatau ona e ala i taimi uma ma tuu le manu? Taofi le faia o oe lava faʻafitauli ma faʻapipiʻi le faitotoʻa o le faitotoʻa. A maeʻa lena mea, o le mea e fiafia i ai o le mafai ona asiasi fua mai le faleuila, e le faʻalavelaveina aiga.

Ina ia amata i, filifili po o fea le saʻo o faitotoʻa e te manaʻo e faʻapipiʻi se pusi laz. O le sili ona manaʻomia filifiliga e manatu o le masani masani laupapa. E sili faigofie ma faigofie ona faia se ituaiga galuega. Ae a pe a iai sau faitotoa uma o tioata po o uamea? Ole auala lea - e te manaʻomia muamua - e te manaʻomia muamua, e tusa lava aʻo leʻi toe faʻaleleia, ia tumau i luga o le laupapa pe faʻamanino pe a tuʻuina se faʻailoga faʻapitoa i le mea faleuila ma le ulufale i le fale.

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Alavai mo le pusi

O le gaʻo i le tele o aiga e lelei aiga, e tatau ona avanoa mo le faʻaaogaina ma o nei ona po nei. E tele ma sili atu tagata e na o loʻo taumafai e totogi tele le faʻalogoina ma le taimi o ituaiga eseese o mea fou, iinei ma sauni pe faia ma ou lima az - leai se tuusaunoaga.

O le tasi mea, afai e te nofo i le taulaga ma e te fiafia tele e asiasi i le faleuila, alu i fafo. Ae faapefea aiga oe nonofo i taulaga? O le tele o potu ma e taua tele ina ia mafai ona paʻu ese le pusi i totonu uma o latou. E mautinoa lava, pei o le tele o isi 'ona, o loʻo e tuua ai uma faitotoʻa nai lo faitotoʻa? Masalo, e le manaia tele.

O loʻo faʻaalia e le laulau le averesi o itu o faitotoʻa o mea e talafeagai mo manu o le ogatotonu o le faʻavae. Afai o le a e tutoʻatasi e faia se pusi laz, e sili le faʻaaogaina o le matata foliga.

Lisi o faʻataʻitaʻiga o taʻutaʻua taʻutaʻua mo fagafao mo fagafao

Ulutala / ValivaliMeafaitinoFaitogafaMamanuina matalaO le mafiafia o le faitotoʻa faitotoʻaFilifiliga Aoga
Baik / begeeLaʻau, le le fiafia, polycarboate14.5 × 14.5 cm16 × 16 16 cm3.6-4.2 Cm4 Lock Mode: tapunia, tatala, naʻo le faitotoʻa,

Na o le ulufafo.

Baisk / uliuliLaʻau, le le fiafia, polycarboate14.5 × 14.5 cm16 × 16 16 cm3.6-4.2 Cm4 Lock Mode: tapunia, tatala, naʻo le faitotoʻa,

Na o le ulufafo.

Curling i le faitotoʻa / paʻepaʻe, enaena, efuefuPalasitika15.8x14.7 cm21 × 13 cmUp e 1.3 cmE lua tulaga mo fetuunaiga, 2 modes: Tatala i le fuaitau i itu uma e lua; tapunia mo le fuaitau i itu uma.
BARRIK / BULS BrownLaau, o le le malamalama o le le mama, polycarboate14.5 × 14.5 cm16 × 16 16 cm3.6-4.2 Cm4 Lock Mode: tapunia, tatala, naʻo le faitotoʻa,

Na o le ulufafo.

Firstfup Microchip fagafao faitotoʻa / enaena, paʻepaʻePalasitika17.0x17.8 cm20.7x23.4 cmFale eletise
Baisk / lanu enaena enaenaLaʻau, le le fiafia, polycarboate14.5 × 14.5 cm16 × 16 16 cm3.6-4.2 Cm4 Lock Mode: tapunia, tatala, naʻo le faitotoʻa,

Na o le ulufafo.

Faʻafefea ona fai se fagafao mo se fagafao oe lava

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Pusi faitotoʻa ma ou lava lima: tipiina i le tapoleni

O lea ua matou liliu atu i le gaosi oloa o faitotoa o manu. Taumafai e faʻataʻitaʻi i se fuafuaga manino e aloese ai mai mea sese.

  1. Aveese le faitotoʻa faitotoʻa mai le matalosi, o loʻo faʻaulu ai le pusi mo le pusi, ma tuʻu i luga o le laualuga.
  2. Oti i le pito i lalo o le Upega Tafaʻilagi Upega Tafaʻilagi ma Fualaʻau Mai le 10 × 10 Cm i le 15 × 15 cm, faʻavae i luga o le meaola a le manu.

E mafai ona e tuua le tatalaina o le auala o le mea o le faigofie filifiliga. Pusi ma e mafai ona e asia le faleuila ma isi potu e ui atu i le pu. Ae e te iloa, o le a foliga mataga. O le mea lea, e sili atu le faia o le pito i luga o le pu i foliga o le faavaa.

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

E i ai le pusi mo le pusi

  1. I le pito i luga o le faʻavaʻa e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai le fusi poʻo le fusi o le a liua ma liligi.
  2. Faasaoina le uma o Laz i luga o matato ma tautau le faitotoa i le nofoaga.

Tele oloa na faʻatau atu i faleoloa e faʻafaigofie ona latou toe faia i latou. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le faʻaaoga tele o le tupe e le faʻatau ai mea. O se tasi o nei filifiliga o loʻo avea nei ma taimi nei o aso nei ma fetaui lelei o le laz, gaosia e le mataupu faʻavae o SHAS, o le mea e mafai ai o loʻo maua ai. E mafai foi ona faʻamautu i luga o le pito i luga o le pu faʻapipiʻi. Faʻapipiʻi tatau ona faia e faʻaaoga le fusi, lokaina, hinges poʻo isi masini. O le iʻuga, o le shash o le a saoloto e faʻaoʻo i itu uma i itu uma - e faigofie tele mo le pusi pe a fai o le faleuila.

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Faitotoa mo se pusi mai se uo teine

O se lelei tele lomiga o Alisles o se faitotoʻa na faia e latou lava lima mai se fasi palasitika, lea o le a maua i totonu o soʻo se fale. Ae o loʻo iai pea le oloa laupapa, ma e ono mafai ai ona tuʻu faʻafuaseʻi le meaola e tatala le sū. A o le 'aʻai, o le mea e sili ona masani ai le faʻailoga pe sili atu foi poʻo se isi. O nisi tagata e sili atu le faʻapipiʻiina o le tele o loka e faʻapipiʻi i itu uma o le laza. O loʻo saogalemu, ma iu ai loa i tua atu o se tulaga sili ona lelei, e foliga mai o le ono mafai ona lokaina le faitotoʻa i le faitotoʻa poʻo le vaipanoa o le manu.

Pau lava lena, o lenei o lau manu o le a mafai ona asiasi i le faleuila, faʻapea foʻi ma femalagaaiga i le fale, e aunoa ma le aumaia o le fale le mautonu. Ae muamua e tatau ona e faʻaalia lau faoa pusi ma aʻoaʻo i latou e faʻaaoga.

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

(O lou leo ​​o le a muamua)

Pusi faitotoʻa: ituaiga o fagafao mo manu

Utaina ...

Mataupu i luga o le autu: tamai samasama samasama i le fale mautotogi: Faʻafefea ona e aveese

Faitau atili