Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

Anonim

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

E tutusa o tagata tauaso o le ie ma le mamafa o ie. O ie puipui o se fofo a le lautele mo le fuafuaina o le faamalama o soo se fale. Aemaise le manuia o lenei filifiliga fetaui fetaui i le faapaologa faatau. O lenei mea aoga o le elemene foliga foliga uiga ese ma sili ona matagofie, atoatoa compes ma le puipuiga mai le la i le la, faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le tikeri o le moli. Afai e te aveese ai ni tauaso mai le ie ma o latou lima ma o latou lava lima, e le gata i lea i le sefeina o tupe, ua e mauaina foi se aoga eco-faauo o le ea.

Aoga o le filifilia o se ie e tauaso

O FBIC BURDS i luga o Windows e mafai ona solo i luga o le faʻavaʻa na o pupuni pe tuʻu faʻatasi ma isi pupuni. Sitaili faʻatonuga e faʻaaoga ai sea folasaga, e i ai se lautele lautele mai le itu i sasaʻe i sasaʻe i le itu i sasaʻe i le masani. Afai e mafai ona e suʻiina ni tauaso ma ou lava lima, o le a le faʻatapulaʻaina oe i le vaega o loʻo fuafuaina i totonu o le faleoloa ma e mafai ona e filifilia mea e fiafia ai.

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

Eco sitaili i le faapaologa o loʻo i totonu o le sili ona lauiloa ma tisu tauaso e mafai ona sili atu le faʻaopopoga

I totonu o isi le lelei o le sili atu le lelei o le fale o tagata o le:

  • Latou te tausia aemaise;
  • latou faigofie ona faʻatautaia le maualuga o le malamalama o le faʻamalama o le faapalaga;
  • Ina ia seʻi tauaso i ou lima, e mafai ona e faʻaogaina se ie mo le ie puipui;
  • O loʻo iai le avanoa e filifili ai mea ma mea faʻapitoa o mea totino - e atagia mai ai le ultravolet, pefu.

O puipui faʻaulufale mai i luga o pupuni e taua tele i le tulaga o le manaʻomia e puipuia ai faʻamalama o laʻititi lapoʻa lapoʻa - ballconies, ogalaau, veranda.

Manatu. O pupu e tauaso i luga o le faapaologa (vitio)

FOBIC filifiliga

Talu ai o le ie, o mea tetele o loʻo i ai i le gaosia o ie puipui ma le vaega tele o le faʻamalama povi, e tatau ona totogi faʻapitoa lana filifiliga. E tatau ona amanaia ni mea taua i le taimi e tasi: foliga, tuʻufaʻatasiga, malamalama-petrightamū.

Mataupu i luga o le autu: Fautuaga i luga o le masini talafeagai o le chimney i luga o le taualuga

Afai e leai se tasi i tafatafa o soo se tasi e mafai ona fautua atu le auala e fai pupuni ma ou lava lima, ma mea o le a manaomia aano o le tino mo lenei, o le a fesoasoani i fautuaga nei:

  1. Mo lenei ituaiga ie pupuni filifili mea mataga. Latou te ofuina se foliga, ma e le tau vaʻai le ie na tau faʻafefe e ausia ai le tulaga manaʻomia o le malamalama-tuputupu.
  2. O le mamafa o le ie e le tatau ona ogaoga, aua neʻi galo o loʻo faʻamoemoe mo le faila o le fale.
  3. E aoga le fesili pe o mea filifilia ua filifilia e maua ai meatotino e atagia ai le malamalama.
  4. O nisi tagata gaosi oloa e le afaina ai le aano ma le manatu e tetee.
  5. Afai o le Wilpamon Windows Overlook O le itu i sasaʻe, o mea mo pupuni e sili atu le filifilia ma le lalagaina o le lalagaina.

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

Afai o le faapaologa o loo i luga o le itu la, e sili atu le filifilia o se sili le mafiafia ie

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

Malamalama moli ie tauaso ma se tamai harmonica - o le atoatoa fofo mo le itu i matu

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

I le mea na tupu o le faapaologa o se vaega o le umukuka, e mafai ona e faʻaogaina le fufuluina o ie i luga o le paʻu faʻavae.

Faʻailoga faʻapitoa o le a fesoasoani e faʻatautaia ai le tikeri o le malamalama-teteʻe ie. O mea na maua ai mea e fausia ai le tele o malamalama, e le misia le moli uliuli.

Mea talafeagai ma mea faigaluega

Ina ia suʻi pipili faʻataʻamilomilo pupuni i luga o faamalama, o le a sili atu ona faigofie le faia o se lisi o mea talafeagai ma siaki pe o loʻo faʻaaogaina uma meafaigaluega.

O le ae manaʻomia:

  • le ie;
  • Faapipii mo tupe;
  • Lautele filo - feteʻenaʻi pe i lalo o le lanu o le filifilia filifilia;
  • Sosooc seleulu;
  • penitala po o le paketi - faalagolago i le ituaiga ma le lanu o le ie;
  • Sienceter Flepe ma Pule;
  • pine;
  • meaafale vaa;
  • Millimeter pepa pepa mo le mamanu po o le sailia;
  • Lua pou laupapa laupapa: faataamilomilo, ma le lapoa o le 2 cm mo le mamafa leiloa, ma le sikuea, sopoia vaega 2 x 2 cm mo le faʻapipiʻiina o le fausaga;
  • Lava-Tap e fao pe fao mo fafie.

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

O le fausaga o fuli o loʻo faʻatumuina o le faʻavae, o faʻamaumau ma lua ituaiga o ie

Tusitusiga i luga o le autu: pe a tuu faitotoa pe a toe faaleleia: faapipiiina fua

Tele le faamatalaina

O le faaupuga o ie puipui i le lumanaʻi ua fuafuaina e faʻavae i luga o le lapoʻa o le faamalama. O lenei fua le lautele ma le maualuga o le faʻamalama faʻataʻoto a le faapaologa. O le tauaso o loʻo fuafuaina mai le aofaʻi o le tioata lautele ma le 3 cm i luga o le faʻagaioiga o vaega. O le umi o le aofaʻi o le maualuga o le tioata ma le 15 cm mo le gepri ma 3 cm i luga o le faʻagaioiga o vaega.

Tipiina ie ma le supersoring pupuni

Sue le ie puipui o le ie puipui e masani lava ona avanoa ina ia le sili atu le leaga nai lo le mamanu.

Ina ia faia lea tulaga, mulimuli i faatonuga:

  1. Mo le manaʻomia o fua, fai se ata i luga o le milimita pepa ma tuʻu mai i le itu sese o le ie e pini.
  2. Liʻo le mamanu ma le paketi poʻo le penitala. Mai le laina lea, tuʻu ese mai le 3 CM ile togafitiga o vaega ma faʻaaogaina foi le laina faʻapea foi ona faʻasolo mai le laina lea.
  3. Maua Pinns ma tipi ese le mamanu. Luga o pito o le 1.5 cm faalua ma alu ese mai le laina ma ou lima. A uma lena, o itu e mafai ona suʻesuʻe i luga o le suisui masini. O le pamu o le pamu ua aveesea, ma ua aveʻesea le 'auʻauna ma se uʻamea.
  4. O le isi laasaga o le faʻasaʻoina o pupuni e faʻavae i luga. E faia lenei mea, o le tapoleni o loʻo tuʻu i luga o le laualuga. Afifi le pa laupapa i le pito i luga o le ie ma puipui i totonu o le meaafale stapler.
  5. Ia o le o lo o tauaso i le tulaga o le faʻaaogaina o le foliga o le mea na tupu, o le pito i lalo ua mago. O le mea lea, e fautuaina le ulufale atu i se taamilosaga o Booden Bar poʻo se uʻamea namea i totonu o le pito i lalo. E tatau ona puʻupuʻu nai lo le lautele o le tapoleni e nana atoa i le ie. O le mamafa mamafa o loʻo taʻoto i luga o le siata, liliu i fafo ma tape e le toʻalua. A maeʻa lena, e tatau ona e suʻeina ni taga faʻamatuʻuina.

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

Ma le strollery ie, aua neʻi galo e uiga i se tamaʻi lautele mo le tipiina tipi

Mastery tauaso mo le faapaologa ma au lava lima: o le tau o le tamaoaiga mo faamalama

O le faʻavae mo fusi e tatau ona i ai mai se faʻailoga o le ie

Braction Mechanism e tauaso

Lisi pupuni i luga o le maualuga o le maualuga ma le tumau i le fesoasoani a le tisu o le tisu gearter po o le lautele lautele. Ia avea le tele o le aulelei foliga o tauaso, mo lenei faʻaaogaina lipine. O le umi o le GARTERS ua fuafuaina mai faʻateleina le umi o le umi o le pupuni ma se isi 30-50 cm i luga o le node poʻo le aufana matagofie.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le mago, taele ma faʻafesoʻotaʻi le palu

O loʻo faʻapipiʻi le Garts mai luga i luga o pito o le laupapa laupapa mo le 2 PCs. I luga o fausaga taʻitasi ina ia alu ifo i lalo o le mataʻitusi ma le teʻi ma le foliga o pupuni o pupuni. Afai e tatau, o le taʻele o loʻo pipiʻi i le taamilomilo faʻataʻamilomilo i luga o le mamafa o le sooupu ma turni gartors i luga o lenei umi.

Ina ia mautinoa o tauaso ua matagofie le faʻaputuputu ma mea faʻapipiʻi, o ni paga o mama e tumau i le ie mai le itu sese, o loʻo tau le corde. Fetuunai le umi o le maea, e oso le pupuni. I le tulaga lea, o loʻo pipili e le ie i le harsemoni o Harmonimo i le ituaiga o autilo o tamanuʻu.

O le Barcode Barcode - faʻapipiʻi o le au tauaso i luga o le faʻavaʻa. Ina ia faia lenei mea, o le laupapa laupapa ua mautu ma fao i le faamalama matala. O lea e le mafai ona iloa spews poʻo fao, latou te fao mai i le pito i lalo o le pa.

O le tekonolosi malosi o le faʻafaigofieina ma o latou lava lima ma le faʻapipiʻiina o ie faʻamalosiʻau i luga o le faapaologa. E faigofie lava, ae na maitauina lenei auala e faʻaola ai ma faʻamautinoaina le tulaga ese o le toetoe o soʻo se nofoaga.

Fuli tauaso ma o latou lava lima (vitio)

Faitau atili