Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Anonim

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

O le teuteuga o le tino o le totonu ma ona lava lima e le na o le faʻaolataga o tupe, o le masani foʻi lea o lona onoga o lona fatufatu. O le potu na e tuʻuina atu ia te oe lava e mafai ona mitamita e faʻaali uo. Ma, o lea, i le a e lagona le mafanafana ma le fesootai ma oe. Aua le fefe e fai ni elemene faaletonu oe lava. E lē faigata tele, pei ona foliga mai!

Art Decouppge

Sa taʻua muamua, na taʻua o "vaalele", o lenei o lenei lesona ua maua ai le lelei faʻatulagaina o le "decopupage". Decopopage o le tipiina o ata o lo o lomia i le lolomiina fale, i luga o mea eseese ma o le mea mulimuli ane o latou ma vaovao. O le tagata matua moni e mafai ona faia ni faiga taulima i se auala e le mafai ona latou iloga mai se poto vali atavali. Decopupage i totonu o le totonu e talafeagai mo se potu i le fale. Afai e te 'aveʻese le foafoaina o se vaalele i sitepu, e iloa ai o mea uma e faigofie tele:

  1. Filifiliga filifilia. E masani lava, o le faʻapitoa e faʻaaoga e faʻapipiʻi ai solo i lea mea.
  2. Tipi ata.
  3. Sauniuniga o le faavae (o le faavae e mafai ona avea ma tioata, ie laei, laupapa laupapa).
  4. Faailoga ata.
  5. Tatalaina ma va eseese.

Ma lenei metotia e mafai ona e faia se mea lelei se mea mo lou fale. A e puleaina le decoupuge Aza, teuteu laupapa o le a nofo i totonu o lau umukuka, i le potumoe - le masani ai kamela, ma i le ala savali. Decopupage i totonu o le totonu o loʻo sitaili ma le manaia ma faʻafiafiaina!

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Manaia aluga

O le teuteuina o le faamautu ma ona lava lima e mafai ona faia se potu taʻitoʻatasi ma sili atu. O aluga e le mafai ona avea ma ni mea e le ofi i totonu o le potumoe, i totonu ma le potu malolo ma e oo lava i le umukuka. O aitia mo teuteuga o aluga o le a mo le tofo uma. Nei o ni nai filifiliga:

  1. Taumafai e fai sofa aluga mo le fale mai le peleue tuai. O ia faʻataʻitaʻiga o le a foliga manaia tele ma le fale. O se mea leaga fale e mafai ona suʻe oe i le menani, ma afai e te le maua iina, taumafai e savali i le lima lona lua (e talitonu o le foafoaga o le uluaʻi vaalele e aoga). Tuusaʻo i luga o le ki e tatau ona e faia le mamanu o le aluga o le aluga, o le "nofo" i lou aluga. A sauni le mamanu, kolosi le pele e pei o se masani masani le aluga.
  2. A faʻapea e manatu ou manatu i le fausiaina o lou fale o le Europa o loʻo faʻatauina, faʻatau faʻailoga i totonu o le faleoloa mo le le agavaa. Faatasi ai ma le fesoasoani a o ia faʻailoga ma vali mo le ie, e mafai ona e faia muamua ma faʻalelei muamua aluga. Sa le gata i lea, o le sauniaina-fairas e mafai ona toe teuteuina le faaopoopo mai i le Lace ma le le masani ai.

Tusitusiga i luga o le autu: CSP i luga o le fola: Lagas o le lalagaina, laupapa Gvl ma vitio, mamago ma lou lava lima, mafanafana o lau lima mafiafia

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Matou te teuteuina faamalama

O le faʻamalama o le sili ona taua vaega o soʻo se potu. E ala mai i le lalolagi, o le mafuaʻaga autu lea o le suauʻu natura. Teuteuga o loʻo i totonu e le mafai ona aunoa ma le faʻaeteete o le faʻamalama mumu. O manatu a mea e mafai ona eseese ai. Matou te ofoina atu oe e teuteu i ni auala se lua: Faia ni ie manaia ma le masani ai graland.

Ina ia mafai ona tutoʻatasi eco-faauo ma faʻapitoa ie puipui o le ae manaʻomia flax, cellophane, ie papaʻe, mafolafola pulumu, stoissors, lipine. E mafai ona e puipuia oe lava, ma mafai ona e faʻatau faʻamalosi tino mama uʻamea ie puipui i totonu o le faleoloa ma teuteu latou. Ina ia faia lenei mea, mai le cellophane e tatau ona e tipiina stenc (Afai e te le iloa tusia - le faʻafitauli, saili le ata i luga o le initaneti ma faʻalautele le ata . A o pupuni e mago, togafitia i latou e pei ona faailoa i luga o le afifi ma vali.

Faʻaopopo i pupuni, fugalaʻau lapisi e mafai ona faia. O ia togafiti e manaʻomia ma e fasi e tele o igoa o leoleo, satin libbbons, pepa, pepa, tu, faʻaaogaina, seletalo ma kelu. Na lagona le gagau fugalaau o fugalaʻau eseese ma faʻatasi ma le faʻaputuga i totonu ia latou lava. O le iʻuga o le tele-tulaga fugalaʻau liliu i luga o le lipine (e sili atu le ave o lipine o eseese umi). O laʻau e sauni ai e mafai ona faʻaseʻe tuʻusaʻo i le faʻavavau.

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Decoring meafale

Afai ua e fiu i mea tuai, e faigofie ona e teuteuina. O le mea moni, ma teuteu le meaafale e sili atu le faigofie nai lo le foliga muamua o le vaai. Ina ia mafai ona iloa ou manatu, e te manaʻomia ni nai ituaiga o le tele-lanu faʻapipiʻi lipine ma seleulu. O isi mea uma e mafai ona maua ai lau fantasy!

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Mo i latou na filifili e teuteuina meafale pei o se auala faapena, e tasi le fautuaga - taalo faatusa! Tuufaatasia uliuli ma paʻepaʻe pe mumu, lanumoana ma samasama, lanu viole ma lanu piniki. Vaai faalemafaufau i se lanu lapotopoto ma ave lanu e tufia ai le tasi ma le isi. Aua le faʻapipiʻiina ni manatu faigata tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga o gemetric dipes o le a masani ona i ai i faiga. E mafai ona e teuteuina ma lanu pipili lipine soʻo se mea i le fale: Dresser, tuai fale, pusa afi, nofoa ma pulou.

Tusitusiga i luga o le autu: mitamita Hammock ma ou lava lima i Macrame metotia

Doror of Jest Jeans

Denmim Crafts e masani lava i faiga. E mafai ona tumau tutoatasi, ma sili atu e faʻaosofia a latou fanau ia latou faʻamaeaina. O tamaiti o le a manaia tele le auai i le faʻagasologa o le faʻamalosia o latou potu. O Jeans Jeans, Demem Jackeke ma ofutino e i ai fale uma. O elemene ia o lavalava na matou faʻatauina pea. E manuʻa ni mea e te fiafia iai i mea e te fiafia i ai. Aua neʻi lafo i fafo, ae tuu i ai se olaga fou!

Mai le jeans e mafai ona e faia le tele o mea. Afai o le ie ua lava - fatuina tamai sosi aluga. Afai e laititi, e mafai ona e suʻi ni meataʻalo laiti mo tamaiti, pads mo nila, pine mo umukuka. Afai e te faʻaalia le fatufatu ma mafai fantasy, o mea e lua o le a suia ai ni tala-tala o tagata ma aulelei manu o le a le tuua se tasi.

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Vave ma ato

Potu Mafuta ma o latou lava lima e masani ona aofia ai le faʻaaogaina o ituaiga uma o lanu masani, fulu, lala. Ae o fea e teu ai nei mea uma? E mafai ona e faia ni mea laiti ma paketi tutoatasi. Lalo o manatu faigofie, o le faʻatinoga o mea o le a fesoasoani ia te oe vave ma faigofie ona faʻamalosia lou potu.

O le fausiaina o se mea e le masani ai o le a e manaʻomia se ofu umi ma tumau o le papala ma le tumau o le maea, kulue, fanafana ale, o se nila tele, lanu o filo filo. Tasi le pito o le lipine le libricate le kelu ma afifi lea e mafua ai se tamai mama mataga. Faaputu kelu i fafo o le mama ma faapipii le isi taamilosaga o le maea i ai. A oʻo i le pito i lalo o lau vase o le 11-12 cm i le lautele, amata ona aʻe i luga, fausiaina o se puipui mo se vase. O le taimi lava e maua ai le fuse le mea e te manaʻomia, malu le pito o le maea ma se fana fana. E mafai ona teuteu le tau e faʻaaoga ai le nila ma penina filo.

Ina ia fai se ato, ave pepa uumi o pepa mafiafia (mo se faʻataʻitaʻiga, afifi), kulu, kilipa pepa ma saunia se masini suisui. Muamua o mea uma, fai pepa pepa 3 cm lautele. Ia faia lea, lafo le pepa i le tele o taimi ma sitepu i luga o le botwriter. Susulu ni fasi pu ina ia e maua ai se ituaiga o sopoia. Aua neʻi galo e faʻasaʻo uma au gaioiga ma kelu. Aoina ma le faʻaeteete se ato ina ia aua neʻi e faia ni mea sese e faʻaaoga ai ata. O le taimi lava na saunia ai le ato, aveese le pepa faʻapipiʻi ma faʻamaonia oloa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola i lalo o le laumua

Afai o fugalaʻau o fugalaʻau (faʻatau i totonu o le faleoloa pe faia ia latou lava) e talafeagai lelei mo le tau, o le ato e mafai ona faʻatumuina i se mea e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vulu. I se faʻaopopoga, o tisiketi o le a lelei le faʻamalieina ma o latou nofoaga o loʻo teuina mo le manaʻomia.

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Vinyl stickers

A faʻapea ona e iloa pe faʻafefea ona tusia, E le mo oe, e te manatu o le galuega a tamaiti, ma e te manaʻo e te faʻaaluina le potu i le fale faʻapipiʻi. Faʻafetai i le lautele o le ituaiga o manatu, e mafai ona filifilia mo soʻo se fale. O lo latou lelei o loʻo iai i luga o soʻo se laufanua, ma faigofie ona aveese.

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le potu o le tamaititi, ona e tatau lea ona e teuteuina ia ma vinyl stickers! Mo teineiti, filifili mea faʻapipiʻi ma loka, aloalii ma toa o Disney Carpeti, ma tama o le a fiafia i masini ma tinoosaurs. Afai e te faia ina ia faʻaputuputu mea taua ma meaafale (mo se faʻataʻitaʻiga, "nofo" Kitty i le DRRESS) - O le a foliga sili atu le manaia.

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Manatu Masani Manatu

O manatu sili ona faigofie mo le fale o le fale ma ou lava lima o le faʻaaogaina o oloa uma. Ata, Ata ma Pepa e Mafai Ona Faʻaaoga i luga o puipui, ae ta teʻe foi i fatamau - o elemene sili lea. I le faʻaopopo atu i ata masani o ata tusia na tusia e gouache, vai po o pamu, aso nei paʻu po o potu mai mea faʻale-tulafono.

Ina ia mafai e le ata poʻo le ata i le auala sili ona lelei i le aotelega o le potu, e manaʻomia le pikiina o le saʻo o mea mo ia. O se fofo lelei o le a avea ma se tutoʻatasi o ia faʻataʻitaʻiga. Manatu mo Fausiaina o Frames e mafai ona i ai se auala, o se filifiliga, e mafai ona e faʻaaogaina uma tutusa mea e tasi o loʻo suʻea.

Faʻafefea ona ou teuteuina le potu ma ou lava lima, teuteu o loʻo teuteu mamanu

Faitau atili