Septic Tank: faatusatusa o Fetuunaiga, le lelei manatu faaalia, mafuaaga

Anonim

Septic

Mafai ona o se fale faaonapo nei poʻo le fale o le atunuʻu e aunoa ma septic (fausaga manogi, fausaga), pe a leai se vaega autu o le alavai alavai. O tagata gaosi e ofoina atu se tele o faʻataʻitaʻiga o le suʻega, ma le mea e taofia ai, pe faʻafefea ona faia le filifiliga saʻo, o le a e aʻoaʻoina e uiga i lenei tusitusiga.

O le faʻatusatusaina o uiga o taʻitaʻi o faʻatauga o nofoaga o otaota faʻamataʻu, o le a matou feagai ai ma ituaiga ma le agavaʻa o manatu eseese o faʻataʻitaʻiga.

Tele faʻataʻitaʻiga o nofoaga o otaota fale ua i ai le le fiafia e le mafai ona atagia mai ai a latou tulaga. O le faʻavae o le taʻutaʻua o loʻo i ai pea i le manaʻoga mo le fausiaina, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o ni vaega o se sonduge ua faia.

Taitai Atinae I le faʻataʻitaʻiga o le septics o:

  1. O le mamanu o otaota nofoaga o otaota eseese "Tank".
  2. Septic Triton ma Tritoton Mini.
  3. Fausiaina "Topp", o le mea lea e gaosia e le Topol-Eco.

O mea muamua e tolu e fiafia i ai o le Septic Rumanitisi e mautinoa tauvaga nei Septic lanu e pei o: "TV", "Sunalo. Manatunatu i le lelei ma le le lelei o le sulu filifilia filifilia mo nuu ma falelii.

Septic Tank, faʻataʻitaʻiga

Septic

Tagata tomai faʻapitoa e masani ona faʻavaeina ni faʻataʻitaʻiga eseese o otaota laʻau, nota lea e masani lava e le faia le iʻa faʻataʻitaʻiga foliga e le tutusa ma le mea moni. O lenei faʻasalalauga o loʻo i ai ma le loto i ai se ata lelei o le faʻamamaina, ae o faʻamatalaga taua i totonu o faʻamatalaga eseese e uiga i le tane o le faʻasologa, fai mai o lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei i le galuega.

TAUA! Le lelei ata O faʻataʻitaʻiga o le otaota togafitiga 'O loʻo tulaʻi mai le tane "Tank" e mafua mai i mafuaʻaga e le o faʻatatau i la latou fuafuaga, ae o le tagata:

  • O le pule o le atunuʻu e le saʻo ai le tele o otaota o aiga ma filifili se faʻataʻitaʻiga o le tapota togafitiga, lea e le mafai ona feagai ma se siʻitaga avega.
  • I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o togafitiga togafitiga, o le tekonolosi faʻaletonu o le faʻapipiʻi na tupu.

O le faʻataʻitaʻiga o le tele o le otaota togafitiga '' O laʻau "tane" na ofoina atu e le gaosi oloa.

Tulaga maualaloTank 1.Tane 2.Tank 2.5Tane 3.Tank 4.
Aofai o tagata (tagata)mai le 1 i le 3Mai le 3 i le 4mai le 4 i le 5mai le 5 i le 6mai le 7 i le 9
Faatinoga l / aso600.800.1000.1200.1800.
Aotelega o Fua (m.)1.2x1.0x1,71.8x1.2x1,72,03x1.2x1,852.2x1.2x2.03.8x1.0x1,7

Le lelei o le le mautonu togafitiga togafitiga Mai le faʻataʻitaʻiga o le "tane", o le a masani ona maua i tagata faʻatau iloiloga mo atunuʻu nofoaga:

  1. Taugofie Tau o Tafaoga Vaevaega.
  2. Maualuga-lelei faamama.
  3. E leai se tau o le tausiga, Faʻatoa atoa o le faʻatulagaina o le fale faigaluega i galuega.
  4. Faigofie auauna.

Mataupu i luga o le autu: fugaina o vaomatua mo le tuuina atu - ulutala ma ata o laau

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se taptic tane

Septic

O le tagata gaosi o togafitiga togafitiga, na fautuaina ai e le kamupani Preton Plasso ina ua uma le faʻatauina o nofoaga o otaota fale, ona faʻafiafiaina lea o le tagata e ona le lelei o le isi.

Ua maeʻa ona tuʻuina atu faʻapitoa ile nofoaga ole faʻapipiʻiina o fale o otaota, o ona foliga) a maeʻa felauaiga (le auai o fomaʻi, faʻaleagaina). E taua mo le faʻapipiʻiina o mamanu mama e filifili ai le tagata, lea e leai ai leai se eleele vai pe sili atu ona loloto. O le septics e mafai ona faʻapipiʻi tutoʻatasi, ae e fautuaina le telefoni o loʻo faia i lenei galuega.

Poloaiga o le faʻapipiʻi galuega:

  • Mo le eliina, e te tosina atu (totogi) o se edcavator, o le vaega atoa o le galuega e faia malosi.
  • E manaʻomia le tuua o le mamao mo le faʻatumuina i le va o le ptu o le lua ma septic, ae le itiiti ifo i le 25-30 Kamupani.
  • O le pito i lalo o le pito i lalo e i ai i se vaega o le oneone, o le "aluga" ua fausia, o lo o fausiaina ma le maualuga o 50 milimita.
  • Mo le Snownica, o se paluga o oneone ma le sima o loʻo faʻaaogaina o se fua faatatau o fasi 1: 5. E manaʻomia le olo o le kiona, siaki le avanoa i le fausaga vai, e manaʻomia.

TAUA! O le faleʻoloa o le sui o le laina e tatau ona ave vave, ma o le vai o le 200 milimita i luga o le pito i tua. Faʻaaoga faʻatonuga a le tagata gaosi oloa mo le faʻapipiʻiina o septica pe a maeʻa le faʻaaogaina o galuega.

Iloiloga o tagata e ona o le sowaige togafitiga o laau "Tank"

E i ai pea manatu tutusa e uiga i se ata faapitoa i togafitiga.

E uiga i le faʻataʻitaʻiga o le "tane" tautala tele i le mea lelei, ae e iai foi Manatu le le lelei o le mea e faʻavae i luga o ia faʻamatalaga:

  • Septic

    E le o faʻataʻitaʻiga uma e fetaui ma le talosaga 100% Faʻamāina, ma naʻo le 98% Faʻamamā.

  • A le lava le faʻamamaina e tupu, e tatau ona e faafaigaluegaina le intertret, o loʻo 'uma ai se vaega faʻapitoa. Faaitiitia le aoga o le laueleele.
  • O le saoasaoa o le faʻagaioiga o le togafitiga o le togafitiga e masani lava ona vave atu nai lo le faʻaogaina o le vai i le alavai.
  • Manaʻomia le faʻamalosi, pe a fai o loʻo i totonu o le sone o le malosi o fulufulu, faʻaʻaisa o le eleele.
  • A manaʻomia le vai o le eleele i luga, o se faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina o meafaigaluega mo le aveeseina o otaota o otaota e manaʻomia.

TAUA! Filifilia o le Taptic Tank, ina ia leai ni faitioga, e tatau ona fetusiano i le pito o le sa faʻaaogaina vai mo le nofo lelei i totonu o le fale.

E masani lava e uiga i le faʻataʻitaʻiga o le "tane" o se ata o se ivi Tusi lelei:

Ua uma ona tatou ola mo le 5 tausaga i le fale ma le fale ma le fale na fausia na o ia. O le filifiliga faʻapitoa na fesoʻotaʻi ma le filifiliga, uiga ma faʻapipiʻiina manaʻoga sa faʻatusatusa atu i ai. O le fausiaina "tane" tosina mai i lona tau, malosi uiga, gaosi oloa a tagata gaosi.

Luga o le fautuaga filifilia e faʻapipiʻi ai le nofoaga manaʻomia, O galuega uma na faia i latou lava , Na o le aveina o le masini inisinia. E mafai ona tatou fuafuaina le galuega a le swoge togafitiga orgy toto i le taimi lea.

Evgeny Mikhailovich, Moscow Region

I le matou fale tumaʻoti Septica Seti i le 2 tausaga talu ai. E leai ni a matou faʻafitauli i lana galuega, na o le mea na faia e toe faʻaleleia ai le 'ai, i le 1 potu ua tamoʻe mai le paipa. Na vave ave vave lava le faafitauli i le faʻapitoa, ae o lo matou leaga, sa o le tele o malo faʻafiafia i totonu o le fale. I se aotelega, ua faamalieina lo matou aiga i le filifiliga.

Igar Romadoch, tver itulagi

Faatusatusaina o Manatu, Septic Tank "Topp", "Junulos"

Septic

Mafaufau i le lauiloa o le togafitiga togafitiga "Topp" ma Yunilos, na mauaina le tele o iloiloga lelei o tagata o le atunuu atunuu i o latou uiga. Tosina le tele o tagata faatau o latou Le le aoga i le galuega ma le maualuga maualuga o le talitonuina. O le a le tala a le au ona fai:

  • E le manaʻomia le toe faʻatauina o ni tagata moni o loʻo manaʻomia e mafai ai ona faʻavasegaina le pala o otaota o lapisi.
  • Faigofie ona galue.

Fale "Topp" o loʻo avea ma sui e ala i fale mautotogi nei:

Tulaga maualaloTopman 5.Topa 8.Pito i luga 10
Aofai o tagata i le fale (tagata)limavalu10
Faatinoga l / aso1000.1500.2000.
Aotelega o Fua (m)1.1x1.2x2.51.6x1.2x2.52.1x1.2x2.5

O mataupu uma e manatu i faitioga mai tagata e ona o le fetu o septic o fetuunaiga o nei faʻataʻitaʻiga e mafua mai i mea nei:

  • Le saʻo le tutoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina o otaota togafitiga.
  • Le mafai ona usitaʻia le faʻatonuga a le tagata gaosi oloa i le faʻapipiʻiina o mamanu o se vaevaega.

TAUA! O septic e filifilia i taimi uma e le atoatoa o ona tapulaʻa e mautinoa ai manaʻoga o tagata o loʻo nonofo i totonu o le fale.

E fautuaina e tagata atamamai e taofi le mafaufau o tagata faʻatau i se fetu o le "Junulos", lea mafai ona galue e aunoa ma le pamu . O lenei faiga e manaʻomia mo soʻo se tasi o faia faʻatasi i le tausaga. Aua o Junulos, e le mafai ona faia lenei mea, peitaʻi ina ia faia le faiga e oe lava, e toso mai ai le maumaututu atoatoa i le suo, pe faigaluega.

Tulaga maualaloYunulos attra 3.Yunulos Astra 5.Yunulos Anttra 8.
Aofai o tagata i le fale (tagata)3.limavalu
Faatinoga l / aso1000.1500.2000.
Aotelega o Fua (m)1.0x0,82x2.031,03x1.0x2,361.5x1.04x2,36

O loʻo avea le galuega o nei Vaega o Lafoga Manaomia se Isi Mautu o le Soisi, e aʻafia ai le taʻutaʻua o fausaga o fausaga.

Filifili isi taptic tane mo le avatua

O le fofo mo le mauaina o mea i ana lava vaega o nofoaga togafitiga e masani lava o latou tau. O le tagata fuafuaina septic triston o se tuʻufaʻatasiga lelei o le tau o fausaga ma le lelei o lana galuega.

O uiga o le faʻataʻitaʻiga faasologa "triton":

Tulaga maualaloTriton-mini.Tritton Ed 1800Triton-t 1Triton-t 1.5Triton-t 2
Aofai o tagata (tagata)mai1 i le 2.Mai le 3 i le 42.3.fa
Faatinoga l / aso250.600.300.500.600.
Aotelega o Fua (m)1.2X0,82X1,71.2x1.2x1,71.2X1,171.2x1,621.2x1,8

O le "Mini" lomiga o loʻo faia i le puʻupuʻu o le faigofie, lea e talafeagai mo se tamai maile mama. Laʻititi Fualaʻau Faʻafaigofie le tuʻuina atu o le tiʻetiʻe o le seʻe foliga. I tamai foliga e faʻamamaina ai le faʻamamaina lelei o le vailaau o le aiga i luga o tapulaʻa filifilia.

O le tele o iloiloga o tagata e ofi atu e uiga i le faʻafanua "TRR", o mafuaʻaga mo le tutusa, le lelei-faʻapipiʻiina o togitogiga o le vavaeʻese. O le mafuaʻaga o faitioga o loʻo iai i manaʻoga tele e faia ai le tane i lana faʻapipiʻi. I le tulaga lautele, e galulue saʻo i latou.

Tulaga maualaloTV-0,75p.Tver-1p.TV-1,5p.Tver-2p.
Aofai o tagata (tagata)mai le 1 i le 3Mai le 3 i le 5Mai le 5 i le 7Mai le 8 i le 10
Faatinoga l / aso750.1000.1500.2000.
Aotelega o Fua (m)2.25XX0,85X1,672.5x1.1x1.673.5x1.1x1,674.0x1,3x1,67

Faʻapolofesa fautuaina o le okaina o le taptic tane e sili i lalo o le "ki", o le a saunia umi ma umi galuega.

Fautuaga mo Tagata Faapitoa I Septic

Filifiliga o se fetuunaiga o septicitity e tumau pea mo lona pule, o tagata poto masani fautuaina Faatusatusa nisi tapulaa lauiloa ituaiga o le sewage togafitiga togafitiga:

  • Septic

    Faatusatusa le "Junlos" ma "TopP", a o latou galulue e pei o lava le mataupu faavae lava e tasi. Septic Typhis "Junulos" e faia mai mea sili atu, e pei o le faʻaauauina o le fuafuaina o le mafuaʻaga mafuaʻaga "ipP". Oti "Junulos" e sili ona talafeagai mo le aʻea o sone o Lusia.

  • O Le Fausiaina o le "Tank" i luga o le lelei o le faamama e sili atu nai lo "Junulos", malosi.
  • Septic "Yunulos" galue maualuga-lelei fale "tver", itiiti manaoga o le tausiga nai lo le "TRR". O tulaga o totoe e tutusa.
  • A faʻatusatusa le "TopP" ma le "Tanek", o faʻailoga ia o loʻo avea ma tuʻulafoaʻiina o otaota mama. O le fausiaina "Tank" e na o le eleele, ma o le Septic Tank "Topp" e mafai ona toe setiina le ala mama i le alavai.

O feapticch o le filifili lea, fofo le pule o le upega tafailagi, ma o iinei na masani ona matou faʻaalia ai latou tulaga lelei ma le agavaʻa.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina o MDF panels i luga o le taualuga ma kleimer

Faitau atili