Lauiloa tele o Eurocuba ma isi foliga

Anonim

Lauiloa tele o Eurocuba ma isi foliga

E tusa ai ma lona faʻatinoina, Eurocubes o loʻo avea ma atigipusa e faʻavae i luga o polyers, e faia i le ituaiga o Cuba. E le o manaʻomia o nei oloa e masani ona faʻaaogaina i totonu o nofoaga eseese, e aofia ai ma le fufulu taʻavale, falefaigaluega nofoaga ma suauʻu suauʻu. O le mafuaʻaga mo lenei ua fesoʻotaʻi ma maualuga maualuga uiga o mea e faʻaaogaina mo lenei mamanu. I le taimi lava e tasi, o tagatanuu masani e masani ona sailia i lenei masini.

Eurocub - vaaiga

O le asō o le maketi ofo tele faʻataʻitaʻiga o Eurocubes, e eseese itu, mea ma le lautele. Ae ui i lea i nei foliga, e mafai lava ona e tufatufaina O le lautele o uiga o nei lautele:

  • Lauiloa tele o Eurocuba ma isi foliga

    Fafo afifiina. E tele taimi e iai le faigata o le tulaga ma e faia i le ituaiga o le dory ma pallet na faia e faaaoga ai Steel. O nisi faʻataʻitaʻiga atonu e i ai le laupapa po o se palasitika pani. O le tofiaina o se masini faapitoa ua mauaina.

  • Le fomu. O le tele o le tele o nei oloa e faia i foliga o se poloka.
  • Mea. Mo le gaosiga o le Eurocuba, e mafai ona faʻaaogaina sina malosi o le faʻamalosiʻau, e masani ona faʻaaogaina, e masani ona masani ai i le 100 i le mea o iai.
  • Le mafiafia o le puipui. Atonu e i ai i Europa le pa puipui e mafai ona i ai i le lautele o le 1.5-2 milimita, ua fuafuaina foi i le tofiaina o le oloa.
  • Lanu. Ae peitai, o le ata faʻataʻitaʻi maualuga, a e manaʻo i ai, o lenei fuafuaga e mafai ona vali i soʻo se isi paolo.
  • Crane. Tele taimi e faʻataʻuina ai fagu i se Piston Cyne, o le leai o se faʻaitiitia o se olaga umi.

Fuafua i lona mafuaʻaga, e ono iai le Eurocpup Faʻavasegaina i ituaiga nei:

  • Meaai. O loʻo faʻaaogaina i le teuina o oloa, ma Ethy o le ava malosi, o le vimaʻi, suauu, ma isi, e masani ona faʻaaoga e pei o le mulimuli;
  • Faapitoa. O loʻo latou tautua o se pusaaisa mo le teuina ma feʻaveaʻi sea laina pei o se laina, acid, suauu, ma isi.

I le matou atunuʻu, o le fausiaina o ia meaola o loʻo galue i le faʻatapulaʻaina o le numera o kamupani, ae o se laʻititi lea o faʻailoga e maua ai le tele o tagata faʻatau. O le mafuaʻaga aua o le faigofie lea o le faʻaaogaina ma le sili atu galuega.

Sphere ma metotia o le faaaogaina o le Eurocuba

Lauiloa tele o Eurocuba ma isi foliga

Eurocub - o lenei igoa e sili atu le manino mo masani tagata faatau. Aloaia, suilapalapa Igoa IBC pusa . O lenei ona o le mea moni o le mea moni na faia mo le felauaiga o suavai, muamua masani ma le saua.

O ia palasitika o loʻo i ai o oloa tulaga ese ma sili atu i faʻailoga ia e pei o le faigofie o le feʻaveaʻi o ni mea tetele ma vai.

O se lautele lautele o loʻo manatu o se Eurocubs ma se malosi o le 1000 lita, e mafai ona faʻaaogaina ma kamupani tele, ma tagata masani.

I totonu o le lelei o le lelei e iai nei tane, o le faʻavae o le malosi e tatau ona faʻaagaina. I le taimi lava e tasi, o ia fausaga e le afaina ai le le lelei aafiaga o soʻo se agaleaga vailaʻau ma lelei Tuu le Ammosheric aafiaga . Mo faʻaalia o uiga faapena, ma e mafai ai ona faʻaaoga e le fausia o se auvaʻaiga, lea e taʻua ia tekinolosi e taʻua o Rotocal

I nisi tulaga, e mafai ona faʻaaogaina lenei koneteina, peitaʻi, e manaʻomia le manatua o le taimi muamua na fai ai le agavaʻa mo le felauaiga o vailaʻau leaga e le manaʻomia e faʻaaoga ai se pusa mo le toe oso ai le togalaau. A o e mauaina mea leaga i le Euroccabe, na latou faʻasolosolo lava ona tuiina le palasitika, aua o le mea na feʻaveaʻi ai le vai i le soifua maloloina o tagata.

E sili le faʻaaogaina o se koneteina na faʻaaoga e feoai ai le le fiafia o vai. O le fusu e faʻafiafiaina e aveʻesea ai mea totoe o mea muamua, o le faʻaiuga o lenei, e mafai ona tautua le koneteina Mo le faʻamoemoe o felauaiga o le vai fuafuaina mo manaoga o le aiga. A iai sau manaʻoga mo se tulaga lelei, ona le manaʻomia lea e faʻatau ai se Euroccum fou. E mafai lava ona e mauaina i latou ua sauni e faʻatau atu se tusitusiga faʻaaoga. Ole a faʻatagaina oe e sefe, ma faʻalelei le faʻaaogaina o sea koneteina o le a le afaina. Afai e te manaʻo e maua se oloa fou, manatua o le tau o le EuroCuba mai le gaosi oloa o le a lava lona maualuga.

Faʻaaogaina le faʻaaogaina o Eurowubutts i le faʻatoʻaga

Lauiloa tele o Eurocuba ma isi foliga

O nei oloa na maua ai le lauiloa lauiloa i le faʻafetai i le faigofie, e le masani ai ma se olaga masani tele. Afai o oe o le pule o le fale poʻo le atunuʻu, o le a e le afaina ai le i ai o se isi koneteina voluma o 1000 lita . O le a tutusa lelei o le a aoga mo soʻo se taʻele, talu ai i lenei tulaga e mafai ona aveese o ia mai le galue malosi i luga o le suavai. Tele taimi, o le Eurocube ua faʻaaogaina i le tamaoaiga e foia ai galuega nei:

Vai le ua

Afai o loʻo e fuafua e faʻaaoga le Eurocube mo le vai, ona faʻaopopo lea i lenei pusa, e tatau ona e faʻatauina se pamu. O lenei koneteina o afifi e tatau ona tuʻuina i le maualuga, ma e te le faigata i lona siʻitia, ona o mea e faʻaaoga mo lona gaosi oloa maualalo, ia mafai ona e faigofie ona siitia faʻatasi. E faʻatumuina le parrel ma le vai, e mafai ona e faʻaogaina le pamu.

I lena mataupu, pe a lava le taimi o le taimi, e mafai ona e faʻatumuina le koneteina ma vai faʻaaogaina o se punavai Vai o vai O le mea e tatau ona fesoʻotaʻi ai le hose, pe a maeʻa le mea e maua ai le saʻo i le pu i luga. Afai e le mafai ona faʻatali pe a tumu le paelo i le vai, ona e tatau ai lea ona faʻafesoʻotaʻi le pamu i le crane, o le mafuaʻaga o le a amata ona maua le vai i le nofoaga.

Taumafanafana taele

O lenei koneteina foi e mafai ai ona maua ai le vave vai vevela. O le mafuaʻaga, o le mafuaʻaga lea e faia ai le koneteina. Afai e lava le mafanafana i luga o le auala, o le a e manaʻomia ni nai itula e vevela ai le vai i le vevela, lea o le a faʻamaoni mo le aau.

I le mataupu lea, e mafai ai e le Eurocube ona tautua ia te oe o se taumafanafana taele e aunoa ma se pallet. Ina ia faia lenei mea, ua lava le faia o lenei koneteina i nisi maualuga, faapipii i luga o le uʻamea malosi fausaga. Mo le sapalai o vai i totonu e mafai ona e faʻaogaina le hose ma le pamu. Saunia i le mamanu o le crane E te faʻafetaui oe lava le faʻasologa mo le tatalaina ma tapunia le tafe o le vai. O le koneteina i totonu o le vai malu e mafai ona faʻaaogaina e le gata mai mo le taliaina o le agaga, ae mo le fufuluina o mea eseese, e aofia ai ipu.

Fausiaina o SepticA

E le manuia lava e le Eurocabe, le sao ma septicism, mo le fausiaina o oe e te le tau faʻaalu tele ma tupe.

Vai mo manaoga o aso uma

Afai o iai sau taʻavale a le tagata lava ia, o le taimi lea e te masani ona fufulu le taʻavale, e totogi tele le tupe. O le i ai o le fale fale poʻo le fale o le atunuʻu faʻasao i lenei faiga. I lena taimi tutusa, e iai le toʻatele o tatou e manaʻomia o isi vai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Eurocupob e mafai ona foia ai galuega o le faʻatumuina o le vaitaʻele, mo le mea ua lava e i ai le pamu. Afai e masani ona tatau ona e vai lau '' upega tafaʻilagi, faʻaaogaina le vai mai se vaieli pe lelei, o lona uiga o le eurocmibe o le a avea ma le faʻavaeina o faʻaputuputu vai tane tane tane.

Tulaga masani o le Eurocuba

Lauiloa tele o Eurocuba ma isi foliga

O le lolomiga euro mai le tele o isi atigi pusa, lea e faasino atoatoa i lona tele, e mafai ona faʻataunuʻuina nisi tulaga. Afai e te manatu e faʻatau ai se koneteina, ona faia lea o se faʻaiuga mulimuli, matou te fautuaina le taulia i le pito i luga ma lalo vaega o lenei oloa pe leai. Mo se lauiloa 1000 lita, o le faʻavasega o loʻo mulimuli mai o se uiga o le European tagata faʻatau o le Eurowuba.

Fua o le 1000 lita mafai:

  • Umi - 1200 +/- 10 mm.
  • Lautele - 1000 +/- 10 mm.
  • Maualuga - 1160 +/- 10 mm.
  • O le voluma o 1000 lita (masalo sili atu nai lo le 50 lita, e faigofie ona talia).
  • Mamafa - 53 +/- 10 - kg.

O le tele o le tele o kamupani o loʻo auai i le gaosiga o Europa-Tagaʻi o loʻo fuafuaina tele. Usitaia le itu O nei koneteina. Mo lenei mafuaʻaga, soʻo se tagata faʻatau o loʻo iai se fiafia i nofoaga tutusa o le a faigofie tele e fuafua ai poʻo le a le tele o ni nonoa e tasi pe o le isi galuega.

Faaiuga

I tausaga talu ai nei, o le sefuluaʻi ua faʻavaliaina le tufatufaina atu o soʻo se tagata fai pisinisi masani faʻapea foʻi ma le tele o Kapenisi. O nei oloa e iloga ona o latou le taua, o loʻo faʻamatalaina ai a latou manaʻoga. Peitai, e le o oloa uma e mafai ona o atu i le tagata faʻatau e faʻafetaui i ona manaʻoga. Muamua lava, e manaʻomia le amanaia o mea na faia mai lea mea, faʻapea foʻi ma itu. O nei mea uma e mafai ona i ai se aafiaga o lenei aʻoaʻoga ma lenei aʻoaʻoga ua atofaina.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻapipiʻiina le pa puipui: faʻatonuga, faʻailoga (vitio)

Faitau atili