Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

Anonim

O le saogalemu o meatotino, o le ola ma le avanoa e faʻavae i le filifiliga o le faitotoʻa ulufale. O le mea lea na amata ai ona faʻapipiʻi faitotoʻa i meaʻai i soʻo se mea. Ae o le uiga o le atigi pusa i totonu o atigi pusa o le a eseese e fuafua i le vasega. Mafaufau e faaaog ¯ ae sili atu nai lo latou l ¯ e eseese ai, e tusa ma uiga o mea, ma faatumu, loka, ma isi. Tulaga i luga, e mafai ona e iloga i faitotoa o le vasega tolu:

  • tamaoaiga;
  • ainofono;
  • Elite.

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

Ulufale ulufale

Ua avea i latou uma ma ni faʻataʻitaʻiga o oloa o oloa, mea faʻalenatura. E mafai ona eseese uʻamea. O faʻataʻitaʻiga faigofie - tagata aʻoga o le tamaoaiga. Ma fafo lelei faʻamaumauga, saogalemu e maualalo. E masani lava mo na oloa faaaogaina apa. O le mafiafia o laupepa i nei tulaga e le oʻo atu i le 0.5 mm, lea ia faʻailoa mai le sili atu le faʻaleleia o le faitotoʻa nai lo ana galuega autu.

Peitai, oloa e sili ona lauiloa. E masani ona faapipiiina i latou i fale mautotogi. O le i ai o se faʻamalu poʻo se auala malosi ma se mea lelei o le fale o se faʻavae lelei i le faʻatauga o le taugofie faitotoʻa faitotoʻa i totonu

O lea, o le faʻapuʻupuʻu i totonu e mafai foi ona eseʻese, e faʻatatau i le vasega o loʻo faʻaaogaina:

  • corruggeted cardboard;
  • Minerale fulufulu po o isi mea o lo o mea lautele;
  • polymer.

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

O uiga faʻapitoa o metaballs a le vasega maualuga atu e faʻatatau i le mea ma lona malosi e pei ona taua i lalo:

  • Naʻo le uamea faʻaaogaina, o loʻo i ai ia te ia lava ua matua faʻatuatuaina lava, e leʻo feutana;
  • O le mafiafia o laupepa e mafai ona taunuu i le 5 mm. O le masani masani e masani ona faʻaaogaina 1.5-2 mm, i faitotoʻa taugata - 3-5 mm.

Fausaga

Soʻo se faitotoʻa i la latou fuafuaga e iai 2 uʻamea ie. I le va o le va o laupepa i faitotoʻa o le malae o loʻo i ai ma le vasega atoa, fulufulu fulufulu pe mineral o fulufulu lalagaina. O nei mea e tuuina atu le lemu faitotoa o le faitotoʻa, atoa ai ma le lelei leo ma le feʻemoli.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe Fale mo Tamaiti: Laasaga-i-laasaga ata, polokalame, ata

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

O le vasega e faamatala foi le ituaiga o loka. Ma afai e matua fausia-i loka o loʻo faʻaaogaina i le elite ma le faitotoʻa o faitotoʻa, e mafai e le vasega o le tamaoaiga ona faia le tapuni pito i fafo. O le tutusa tutusa i le lops. I le faʻamaʻi o le tamaoaiga, e mafai ona i ai i fafo, ae o loʻo i ai i totonu o le faʻavae ma le amataga - faʻapitoa i totonu. O lenei faiga e faʻaopopo ai se isi aitema i le atoaga o le saogalemu o le mamanu. O le tele o loka i totonu i le va o pepa uila e lua o se galuega faigata mo se tagata faatau.

O se taua taua o uiga uma e mafai ona taʻua o se tau matala o faitotoʻa. E ui i le mamafa, aemaise ile vasega o le amataga, e mafai ai e le au mamanuina o fofoga ona mafai ai ona latou matala e aunoa ma se faigata faigata. I le tulaga lea, o le amia, o loʻo i ai i le 'au, le tatalaina vave, ma pe a uma ni kiliki i luga o le' au.

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

O lea, afai e te faamatalaina se uiga puʻupuʻu masani, latou te foliga mai o lenei:

  • 2 laupepa o le uʻamea poʻo le kiki mai le 2 mm mafiafia taʻitasi;
  • Nofoaga i totonu (poʻo le ea o le ea i totonu o le paketi faʻataʻitaʻiga);
  • se tasi pe tolu masini vevela, itiiti masani ona masani i fafo, sili atu masani tasi loka o loʻo i luga aʻe o le 'au, o le isi -
  • mata - o le tele o faʻataʻitaʻiga latou te faʻaagaina;
  • E le o aofaʻiga le valaʻau, ae sili lava.

Uiga o le faaumaina

E le mafai ona talanoa e uiga i uiga lautele o le tapoleni, e aunoa ma le taʻua o le faʻaumaina, aua e avea ma se mea taua taua. O le ala lava, mo se faataʻitaʻiga, teuina o faitotoʻa faitotoʻa mai le fale mautotogi poʻo le ofisa.

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

O nisi faʻataʻitaʻiga e faʻaaoga ai le sipela i le anti-fundal coating. O le faʻapitoa lea o le faʻatupeina o le tele o vaega, e puipuia ai ituaiga eseese o le faʻaleagaina. O lona uiga, ole taofiaina sea igoa e faʻaaoga ai mea faigaluega masani, e le mafai. I le taimi lava e tasi, e mafai ona vaaia ma le faʻaeteete le faitotoʻa. Anti-Vandal Cuttings o loʻo faʻaaogaina i mea uma i faitotoʻa o faitotoʻa, pei o lenei o se isi filifiliga, faʻaaoga le mea faigaluega lelei talafeagai.

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

E masani lava ona teuteu le mamanu e faʻaaoga ai se laʻau poʻo le mdf laupepa. O faitotoʻa e foliga aulelei tele. I nisi tulaga, e faigata e vavaeeseina ai se uʻamea faitotoʻa ma se auala faʻapenei ona faigofie laupapa. I lea tulaga, o le isi vaega o le laupapa o se isi puipuiga.

Mataupu i luga o le autu: Fetuunaiga o le vai o le vevela vevela

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

I le ala, e aoga le maitauina o le afi mumū - pe a fai o se vaega faʻapitoa o mea o loʻo faʻaaoga i le laupepa, e puipuia ai le afi. O faitotoʻa e mafai ona taofia le afi mo se taimi umi. O le tele o faitotoʻa ua faia e tusa ma le luluina. E taua tele lenei ma o se isi faamaoniga o le saogalemu.

Uma e uiga i le tomai faʻapitoa o uʻamea faitotoʻa

O faitotoʻa afi e masani ona tuʻuina atu i se isi vaega o le faʻasino mo le faigofie o le sailiga. E le masani ai se ese mai le tulaga, vagana ai e leai sau tissue teuteu pulou. Atunuu gaosi - tele Saina, Lusia, Republic o Belarus. Lelei tele faʻalagolago i le vasega vasega ma lona ituaiga. O le mea moni ua toeititi toetoe a tuuina atu i faitotoʻa uma faitotoʻa ia i latou e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le auala, ma o mea uma e tuʻuina i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faitotoʻa i le faitotoʻa. Toso e faia le tutusa mo nisi faʻataʻitaʻiga.

O lea, aotelega. E eseese faitotoʻa e le au uʻamea, faʻalagolago i a latou ituaiga, gaosiga ma vasega. Mo ni filifiliga saʻo, e faʻaaogaina le vaʻai i le ata Ata o loʻo tuʻuina atu uigatino o faʻataʻitaʻiga taʻitasi. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e te vaʻai e le gata o le faʻasaʻoga vaega, ae ia iloiloina foi le fausaga i totonu o le fausaga ia malamalama pe faʻapefea ona talafeagai lenei faʻataʻitaʻiga i se tulaga.

Faitau atili