Faʻafefea ona fai se fale taʻele i ou lima lima

Anonim

O le filifili e toe faʻaleleia le faletaele, tele o loʻo mafaufau pe faʻafefea ona feagai ma le fale o le fale o le fale, o loʻo faʻatau ai pea le taumafaiga, mo le faʻataʻitaʻiga I le tulaga muamua, o le a tatau ona e filifili i le filifiliga o Pallet, lana inisiua ma le tele o isi pericas, ae afai e te faʻatautaia se isi taimi o loʻo faʻatali i le faʻatauga umi - o se isi taumafaiga o O le itu o le faletaele e foliga mai o le tele o le faletaele. O le filifiliga lona lua o se taʻele lea o le taʻele o le laupepa i le tele o a outou lima - i le tele o faʻafitauli e mafai ona avea ma sili sili fofo i le mataupu, aemaise lava pe a fai e galue fatufatu ma le manaʻo e galue fatufatu.

Faʻafefea ona fai se fale taʻele i ou lima lima

Afai e iai sau faletaele e le tutusa foliga, lea e faigata ona filifili se pailate, ona lelei ai lea o le filifiliga o le taʻele o ou lima.

Lisi o mea taua ma mea faigaluega

Ina ia fausia se fale taʻele na faia o le digwall, e tatau ona e faʻasoaina oe lava ma mea nei:

Faʻafefea ona fai se fale taʻele i ou lima lima

Mea mo le Fausiaina o le Taeao, 1. O Le Tagata Lava O Le Tagata Faapipiiina 2. Faletalimalo 3. Presterboard 5. Footboand (Sound Disction 6. The Mosaic

  • susu-puipuia o le eleele
  • tufuga mai ai;
  • ofutino;
  • Fuga mo le faamau faamau;
  • uamea talaaga;
  • lio;
  • kesi saking poloka;
  • Accrech mo uamea e le 25 mm;
  • paipa mo fafo ma le tafe o le vai;
  • Fofo mo le faaipoipo.

Mai mea faigaluega o le ae manaʻomia:

  • Rasmel mo poloka;
  • Master Ok;
  • Tile spatrala mo le faʻasaʻoga o fofo;
  • tulafono-tulaga;
  • vili;
  • sikulukalaiva;
  • sponge.

Faʻafefea ona fai se fale taʻele i ou lima lima

Meafaigaluega mo le galue ma Plasterboard:

a) naifi, b) afa-stash, c) spalasu, d) sikulukalaiva, e) planer, e) sosaiete scllelled.

A o le i alu saʻo i galuega faufale, e tatau ona e filifili i le nofoaga mo le taʻele. Afai o le faletaele e matua popole lava, aua o le potu o le taʻele e mafai ona faʻatulaga i se tasi o puipui poʻo le tulimanu o le potu. I le tulaga muamua, e lua vaega o le a faatuina, ma afai e filifilia le nofoaga i le tulimanu, matou o le a lava lea e fausia ai na o le tasi le vaega. E masani lava o loʻo iai foʻi faletaele potu potu, lea mo le fausiaina o le taʻele, e leʻo se mea faʻapena. O le a lava le faʻailoaina o se vaega o le potu latalata i se tasi o puipui puʻupuʻu ma faʻapipiʻi le faitotoʻa pe tautau le saoasaoa.

Mataupu i luga o le autu: faamatalaga ma fale alu i luga o faitotoa pvc

Faasologa o faatinoga

Filifili ma le nofoaga, e mafai ona e amata faʻatupeina se faapekono o se mea, lea na faʻatino ai paitele e faʻapipiʻi le vai i totonu o le Olo. I le faʻapipiʻiina o paipa, o le le mautonu o loʻo sasaa ma se fofo mo le ofe, ona o le mea na siitia e le 5 cm i luga o le fola o le faletaele. O le faʻatumu o loʻo faia i se auala e o loʻo i ai le paipa paipa i le ogatotonu o le avanoa.

Faʻafefea ona fai se fale taʻele i ou lima lima

Ina ua e finafinau i lea tulaga, le fale, alu atu i le faletusi o le faapipiiina o simpsterboard.

Ona mafai lea ona e amataina le fausiaina o pa pupuni o puipui ma ou lava lima. Afai o le a iai le fale taʻele i le ogatotonu o le potu, ona talafeagai lea le fausia o puipui e lua, ma le tulimanu o le gubarton, o le a laʻititi lava. E le aoga le matauina o, ua taofi i le filifiliga o le laupapa i le fausiaina o pa o le fale puipui, malosi. Lenei o le a faia se lelei matagofie vasega ma le itiiti ifo mafiafia.

Peitaʻi, tufatufaina atu le salalau, e manaʻomia le manatu o le tasi le faasologa: O le mea e tatau ona susu-faʻamaʻi, aua naʻo lenei tulaga o loʻo aliali mai i lenei tulaga.

Le isi, o le uamea talaaga o loʻo faʻaogaina e faʻapipiʻi ai papatusi faʻapipiʻi mai le mea e tatau ona fausia ai le faʻavaʻa. Ona mafai lea ona e alu i le faʻatulagaina o le tulimanu na faia e le puipui ma le vaeluaina ma o loʻo tu i luga o le isi itu i le itu o le vai taele. I le tulimanu, muamua-saunia o le lamolemole kesi-anucate poloka ma se semi senila o loʻo puʻeina.

O lenei ua mafai ona amata ona uma le galuega. Mo lenei, o le a e manaʻomia le faʻatonutonuina o paomea faitotoʻa mo le fale o le fale ma, mea moni, o isi meaʻai uma, pei o le tele o peni, ma isi I le faʻapipiʻiina o le faʻatauina o faitotoʻa i luga o le puipui o le taʻele, e mafai ona e aumaia paipa vai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi moli moli

Faʻafefea ona fai se fale taʻele i ou lima lima

Ina ua sauni le fale e amata ai le galuega. O le fale ua tagi ma le taliga.

O le faia lea o lenei mea ma tuua le paipa faʻapipiʻi i fafo o le puipui, e mafai ona e alu i le masini mo fusiua i lalo o le tips, timu ma isi. I le maeʻa ai ma lenei faiga, o le peʻa faʻapale ua tatau ona amata. Mo le pallet, o se faaputuga ma se lelei, e le o le le-feololo le atoatoa. E tatau ona faʻataʻatia i se auala e aliali mai ai se tamai mea i le ogatotonu - mo le tafe vai. Ona faʻataʻatiaga lea o ato i puipui o le taʻele. O se masani masani na gaosia e faʻaaoga ai se tulaga, ma ia mautinoa le lamolemole stam i le mafiafia - ufiufi sopoia. E tatau ona maitauina pe a tatau ona faʻaaogaina le masonning le susu o le susu. I le nofoaga o le punou o le muamua kuka mai le kesi-silikiata poloka, tomai fautuaina e tuu le aseai ma o latou lava lima, filifilia e nonoa ai o latou lima. O poloka lava e tasi e mafai ona faʻaogaina e fausia ai le protricaston mai le puipui e maua ai le agavaʻa e fai ai se taʻele. Lapotopoto ma ufiufi i le mosaic protricass o le a avea o se aoga tele ma matagofie faaopoopo atu i le taele.

I le tulaga mulimuli, e tatau ona e faia le fug i totonu o le laupapa laupapa ma faʻapipiʻi mea fai meaʻai. O le fumiga o loʻo faia e faʻaaoga ai se vaega faʻapitoa o loʻo i ai ni mea faʻapitoa. Talu ai o sea faʻaleagaina, o le a le sese ai le auala i le soona osofamo ma le vai i totonu o le vai. Ina ua uma ona fufulu, o le taʻele ua fufulu ma le amoina e aveese ai mea totoe o fusi o fusi mai luga.

O lea, o galuega o le fausiaina ua maeʻa, ma e naʻo le pau lava le faʻaaogaina o le fale o loʻo i ai muamua ma faʻafesoʻotaʻi le vai e maua ai paipa.

O le iʻuga, e aliali mai se fale manaia o le fale susu na faia o Merwall, ma ou lava lima, ma le palasitika mai le faleoloa, e mafai ona pa faʻatasi ma le fale o le faitotoʻa. O le lelei o le taʻele na faia ma o latou lava lima o le tagata taʻitoʻatasi filifilia lanu i lalo o le sitaili o le siʻosiʻomaga.

Tusitusiga i luga o le autu: maualuga-lelei laupapa laupapa 2-ala 'oti ma ou lava lima

Faitau atili