Faʻafefea ona fausia se agaga pallet ma ou lava lima

Anonim

Mo se faletaele o se tamaʻi laʻititi, o loʻo i ai i le tala moni cm avanoa, o le fausiaina o le pallet mo le taʻele o le a avea ma se fofo lelei. Muamua, e mafai ona e faia se paleti o lenei tele ma foliga, faʻatagaina le sanlace. Lona lua, o le leai o se vai taele o le a tuua ai le tele o avanoa avanoa, ma a o ta le taʻele, o le ai ai se ie puipui e puipuia ai le faletaele mai spushes. Lona tolu, afai e te faʻatagaina le faʻapipiʻiina i totonu o le fale mautotogi, poʻo le taʻele fata ua faʻatulaga i le taele, e mafai ona e faʻatagaina oe e faia se faʻataʻitaʻiga o le papeta (Ata 1).

Faʻafefea ona fausia se agaga pallet ma ou lava lima

Ata 1. Faʻapipiʻiina polokalame o le fausiaina-i le auala.

O le tumau o le pallet na faia ma le faʻaaogaina o sima ma cerammic paʻu sili atu i le tautua o le tautua o acrylic ma uʻamea pallets.

Sauniuniga mo Galuega

A faʻapea o le agaga pallet masini, o le a manaʻomia e siitia se vaega o le fola i totonu o le faletaele ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi se paini alapeta ma aumai le pai. O lenei mea e manaʻomia ai le sima ma mea e fesoʻotaʻi ai:

Faʻafefea ona fausia se agaga pallet ma ou lava lima

Faalaesa ma taʻele fono a le fonotaga.

  • le sima lea;
  • oneone;
  • pusa susu mea (polythshylene, rubbroid po o isi);
  • binumen mastic;
  • O le Addree Addy, Pipe Spor Staff Staff Spid;
  • laupapa;
  • fao pe fao i luga o fafie mo galuega mo galuega mai laupapa;
  • Moli moli, Mon 27X228 talaaga poʻo laupapa laupapa;
  • Timotic nilaiga;
  • Susu susu mo laupapa, sinasina;
  • tamavali;
  • Sapaula fatu;
  • Alu i le arzzle-palumio mo le palu i le moega.

Ata 2. O le faʻapipiʻi ata o le palle tallet.

E manaʻomia le saunia o le pito i luga o le fogafale faigata mo le masini o le taʻele o le pallet: e faʻaoʻo ai le saoasaoa o le tino, faamamaina luga o le puipui ma le vaega o le puipui ma le pito o le puipui i le pito i lalo o le pas. E manaʻomia ina ia mafai ai ona taofia le faʻapipiʻiina o le sulugatiti o le susu i le pito i luga (Ata 2).

I le tulaga o le taʻele fata e faʻatulaga ma o latou lava lima i totonu o le wedge starters o le taʻele poʻo se fale laupapa, o le mamafa o le faʻavae o le tino mo le paneta. Mai le laupapa laupapa o le taʻele o le taʻele o loʻo i ai ma se vaega faʻalua o crubbroid i se faʻataʻitaʻiga ina ia sili atu nai lo le fuafuaina o le paneta faatasi ma le laupapa.

Swer Tabe i le Downtown faletaele e masani lava i le fola.

Ina ia o le vai mai le pallet e alu ese ai e aunoa ma le faatuai, o le popo ube mai le apefai e tatau ona pasi ma le itu o le ponaivi.

Mo lenei, o le a manaʻomia e liligi ai se laʻau fou i le eria, lea o le a ave le pallet, pe siitia atoa le fola i totonu o le faletaele, pe a iai se avanoa ma le manaʻo.

Mataupu i luga o le autu: cross-chroxidery coats: cuts Peretania, o le taualuga, redhead ma uliuli ata, ata o le lupe paie pusi

Montage o le agaga pallet

Ata 3. Tapuʻu o le palle tallet ma o latou lava lima.

  1. I luga o le ata saunia, o le pusa susu mea - Polythylene 200 μM poʻo le Ashel Storit ata na faʻataʻotoina.
  2. Faʻatu le mea faʻapipiʻi i se nofoaga talafeagai o le taʻele pallet ma se mea fuafua ina ia i ai le paipa i le orwoge i le sili atu 1 cm / m. O le mamao mai le pa ma itu o le pallet i le ladle e sili atu le filifilia o se tele tele ituaiga o nonoa mo le faʻauma - o le a faʻasaoina pe a galugalu.
  3. A faʻapea e faʻatumuina e le faʻailoga na o le pallet, e manaʻomia le faia o galuega mai le laupapa o le faiga manaʻo ma lapoʻa (Ata 3);
  4. Liligi le Peraimeri i le mea fai i totonu o le mea e faia ai le fausiaina o le auala o le alavai o le auala o le alavai o le veleina i le fao. O le suʻega o le suʻega ua saunia mai le sima ma oneone i vaega 1: 3, ma le tasi. Faafefiloi faʻatasi le faʻalilolilo muamua i se pepa mago, ona faʻaopopo lea o le vai seʻia maeʻa le koni o le mafiafia o le uamea. O lenei vaega o le grodd e le mafai ona ogatasi ma fesootai. O le fusipaʻu e uu i le ao aʻo le i faʻaauau le galuega i luga o le pallet masini.
  5. Faapipiiina o isi fale laupapa ina ia maua ai le laupapa laupapa ina ia le salalau le vai mai ona tapulaa. O le maualuga ma le mafiafia o itu ua filifilia. Saunia se vaega o le fofo ma sasaa i totonu o le galuega. Malolo e seti mo le aso.
  6. Faasee se galuega. I le fale mailei, faʻapipiʻi le pito i luga o le lima lima. Faapipiiina le sipuni i totonu o se auala e fai ai se tamai slope o le pito i lalo o le pito i lalo o le pan i le itu o le pu. O le slope ua filifilia le le mautonu, tuuina atu le faigofie ma le saogalemu o le tagata faaaoga. Faʻaaoga se sela fofo, femalagaaʻi i le suka, i se faʻataʻitaʻiga o le uaina o le rod o le 1-2 mm i lalo ifo o le tulaga o le tini. Avatu le faaaloalo e uu ma aveese. Ogatasi o le 'au na tuua pe a uma le aveeseina o matafaga. Tuu le taʻele o le taʻele o le taʻele mo le tele o aso e seti ma faʻamago le monolith o le sima.
  7. O le laualuga o le pallet ma tuaoi o puipui o ufiufi i le Primer. Ona faʻaaoga lea o le vaega o le subrootuting poʻo le mastic. Aemaise matua, o soʻoga uma ma tulimanu o le paneta o loʻo tatau ona faʻagaioia.

Faʻafefea ona fausia se agaga pallet ma ou lava lima

Polokalame o le faapipiiina o se palle tallet.

I luga o le susu, e mafai ona e faʻaaogaina se faaputuga vaega o le vai suamalie mo sili atu faʻafoliga o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: Manatu mo se tamai fale popani (ata)

Tipiʻi faʻapipiʻi muamua le pupula i luga o le fola o le palle tallet. O le a iai o le laʻei o le taʻele e sili atu ona gaosia, o le amata mai i le plum pu ina ia o loʻo i ai o le pulupulu. O le syam mafiafia i le va o ato e le tatau ona sili atu 2 mm.

E faapena foi, taoto le aano o le paleti ma puipui o le potu.

Ina ua uma ona le fiafia i le 3 itula, o le la, o ia e unaʻia uma o le ufiufi i le va o le fusi e faʻaaoga ai le paʻu paʻu ma le kelu e tasi. Susu susu aveese le tele o le kulimi ma faamama le luga o le palapala. Ina ia maeʻa le kulimi, e te manaʻomia mai lea aso ma lea aso. Ina ua mavae lena, e mafai ona e taele.

Faʻafefea ona sefe i luga o le sima

Afai o le faʻatauga o le saunia-faia paluga poʻo le oneone ma le sima mo le tapenaina o se fofo i le aofaʻi o loʻo manaʻomia mo le gaosia o le tanoick chany ma le taʻele lata ane.

Manaomia:

  • Sinicate po o le mumu mumu - e tusa ma le 40 pcs. mo Pallet 100x100 cm;
  • Sima ma oneone mo se mumu mumu.

Isi mea ma mea faigaluega, pei o le metotia o le gaosiga o se monolithic pallet.

O le tapenaina o le faavae ma le suavai o loʻo faʻatino ai le tutusa i le auala muamua:

Ata 4. Fuafuaga o le Kosifa Talavou.

  1. O le faʻavae o le pallet ua tuʻu i fafo mai le piliki e faʻaaoga ai le fofo masone o le sima ma le oneone 1: 3 (Fig 4).
  2. I le tutusa auala, o le itu o le pallet ua tauina mai i le piliki. O le piliki e mafai ona faʻapipiʻiina pe umi le pito. O lenei mea e mafai ai ona suia le maualuga ma le mafiafia o le laupapa.
  3. Ina ua mavae ni nai aso, pe a maeʻa le faʻamamaina o le maso, o se vaega o bitsumen masmon mascoofroof o loʻo faʻaaogaina i luga o le pallet o le pallet o le pallet o le pallet. O le vaega o le sima o loʻo faʻaaogaina i luga o le pito i luga o le susu, i le pito i lalo o le pallet e faʻaaoga ai se fofo-oneone fofo, o le mea e tuʻuina i le vaifofo e tasi.
  4. Ina ua uma ona tauivi ma le siʻusiuga o le sifi, e mafai ona e faia se palle tallet ma cheamoric fulufulu poʻo le mosaic mai le paʻu, pei ona faʻamatala i luga.

Taele pale e aunoa ma papupuni

Afai o le satiaina o le pallet e faia ma o latou lava lima i le taimi o le taʻele o le faletaele, e mafai ona e fausia se vai taele e aunoa ma le faia i luga o le laupapa, i totonu o le laupapa . Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le tulaʻi i le tulaga o le fola i le atoa itu o le faletaele i le averesi 15 cm mai le amataga, tuʻuina atu le mea taua o le paipa ma le faʻailo o le paipa o le panu o le fata pu. Faʻaopopo atu i mea faʻapitoa mo le itu o le pallelet i itu, o le ae manaʻomia:

  • maualuga tulaga mo le sasaina o le sifi;
  • Fausiaina tulaga mo le faapipiiina o suka.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o se taualuga ma utupoto

O laasaga autu mo le tapenaina o le laualuga e tutusa ma i latou na faʻaalia i luga. Ina ua uma ona faʻaaoga le vaega o le totoina o le fogafale atoa o le faletaele ma faʻapipiʻiina o le fola muamua o le fola ma le faʻapipiʻiina o le fola, e manaʻomia le tuʻuina atu o le taimi. Ona faatino lea o laasaga nei.

  1. Ina ia sasa le siʻomaga, faʻaaoga se igoa i luga o le puipui ma faʻapipiʻi se tasi hydralic vesa i ai. O le vaʻa lona lua e nonofo ai e se isi pa ma, na ausia se tauʻavega o igoa faʻaigoa o vaʻa, ia faʻaaoga se igoa i luga o le puipui. I le tutusa auala, faʻaaoga faʻailoga o le tele o le potu. Pine e fesoʻotaʻi ma se laina umi, le o le faʻaupuga.
  2. O le tulaga o le fola mama ua fuafuaina, ma amanaia le mea moni o le foloa i le pito i lalo o le pallet o le a maua ai le faailo o le alavai alavai. O le faia o lenei mea, mai le maualuga o le lologa o le palu e tolopoina le mamao o le a manaʻomia mo le palu masini. O le igoa i luga o le puipui o le a faʻailogaina le tulaga o le fola mama o le faletaele e aunoa ma le tago i le faʻaumaina o le faʻamaufaʻailoga - zero tulaga. Faititili ma le mamao mai le pine i le laina faalava.
  3. E tolopoina mai i le tafailagi i luga o lenei mamao i le lautele o le potu i le tele o taimi. Faailoga e fesootai, faailoaina le zero fola.
  4. Seti le moli muamua ina ia o lona uiga pito i luga e fetaui lelei ma le leai o se laina. E mafai ona faʻamalosia le supa i le mafiafia o le fofo poʻo se gypsum paluga. O loʻo tatagi e le moli moli o totoe, faʻatasia i latou i le faʻavae.
  5. Seti moli i se pan ma se malifa i le plum.
  6. Faʻaaoga muamua se fofo mo le atopau muamua i le pallet, ona ova uma lea o le fogafale atoa, faʻamau i le faʻatonuga mai se umi tulimanu. Ina ua uma ona faatulaga le tali, pe a uma le aso, aveese le fusi ma le tulaga le laualuga. Tuu le fola e uu ai le toso mo ni nai aso.

Ona togafitia ai le laufanua atoa o le fola ma le gaosiga alavai ma sima ma sima. Le isi, ua faia le fola, e pei ona taua i luga.

O lenei filifiliga mo le mamanuina o le taʻele o le pallet ua faʻaaogaina i atunuʻu o Scandinavia ma e talafeagai ona o le pallet itu e le mafai ona faʻalavelave i le faletaele.

Ina ua mafai e le masini o soʻo se mea e maua ai le pallet o le pallet e mafai ona faʻaopopoina i ona pa o aʻafiaga-faʻamalosi i tioata poʻo le palasitika, ma faʻatapulaʻaina se potu.

Faitau atili