Fale afi: Mataupu Faavae

Anonim

O le faitotoʻa afi o le afi o le oloa lea, o le galuega autu o le puipuia o le soloa o le afi ma le asu. I lenei tulaga, o le gaosi oloa ma le mamanu o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona usitaʻia ni faʻapitoa faʻapitoa faʻavae na faʻavaeina e le tost ma strep.

Fale afi: Mataupu Faavae

Filifili afi afi faitotoa

Faamatalaga fautuaina

  • O le faʻailoga autu o le mamanu o le faʻatapulaʻaina o le afi tetee, o lona taimi lea, o le taimi nei o loʻo taofia ai le salalau o le afi. O le vaitaimi o le taimi e amata mai ai le 15-20 minute i le lua itula. O le manaʻoga mo se oloa o lenei poʻo le vaega o loʻo fuafuaina e le ituaiga potu o le a faʻapipiʻiina.

E tusa ai ma fuainumera faʻamaumauga, o le potu malolo atoa na mumu atoa mo le 15-20 minute, o le tofi - seʻia oʻo i le 30-40. E manino mai, i le tulaga lea e manaʻomia ai le faitotoʻa o le faitotoʻa, mafai ona toe faʻafoʻi le afi e le sili atu ma le afa itula. Mo nofoaga e iai nofoaga vevela pe afi oloa ua teuina, o lenei faʻailoga e faʻateleina ai le tele o itula.

Fale afi: Mataupu Faavae

I le faʻaopopoga i le faʻatapulaʻaina o le afi o le oloa, o uiga faapena e fuafuaina.

  • Faasaoina o le amio saʻo - O le soliga e ono tupu mo ni mafuaʻaga: o le faʻavae o nofoaga, o le Devitations o le tapoleni ma le leiloa o le laupapa ma le leiloa o le laupapa ma le leiloa o le upega ma le leiloa o le upega ma le leiloa o le upega. Ole taimi e taofia ai le amio saʻo, o le aoga lea o le faʻailoga.
  • O le leiloa o le agavaʻa i le vevela vevela - e fuafua le vaitaimi o le taimi o le sash e teteʻe i le vevela tele. O le leiloa o le agavaʻa ua mautu i le taimi o le vevela vevela o le Upega o le UPS o le 140 tikeri e faʻatatau i le tau vevela, pe pe a sili atu 180 pasene.
  • O le faʻasalalauga faʻalauaʻitele tapulaʻa o le faʻamatalaga faʻapitoa o le tapoleni, ma le sikafu o le sili atu nai lo le 25%. O le 3.5 kw / sq. m.

Fale afi: Mataupu Faavae

  • Ma le isi, o le asu teteʻe i tapulaʻa ua mautu, talu ai le tele o mafuaʻaga o le maliu o tagata e leʻo se afi, ma asu.

O suʻega o loʻo faia i ni nofoaga faʻapitoa ua faʻaaogaina. O le oloa saʻo e iai le tusi faʻamaonia o le tausisia ma se tusifolau ma se gaosi oloa, suʻega faʻamaumauga, o loʻo faʻaalia ai le vaega ma gaosia le gaosiga gaioiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Store Box i luga o le faapaologa ma ou lava lima: ata, mamanu filifiliga

Fale afi: Mataupu Faavae

Talosaga

Afi pusa o se elemene o se nofoaga malupuipuia ma ua faʻapipiʻi e tusa ma le ola aʻe, i vaega uma ma pa o loʻo tautuaina se afi afi. O le mea mulimuli e aofia uma ai Jumpers uma Faʻalua nofoaga tutotonu mai le le nofomau, falesea mai ile tagata faigaluega, fale puipui uma i fale uma lautele ma fale. Ma faʻapea foʻi: I le tulaga o loʻo tuufaatasia teine ​​i luga o pa i fafo, i avanoa o suiga, pe afai o loʻo iai ni vaega o tamaiti, ma le isi vaega o tamaiti.

Fale afi: Mataupu Faavae

O le iai o se mamanu ua fuafuaina e le manaʻoga ma le ono mafai o le polokaina o le afi, faʻapea foʻi ma le malosi e faʻatulaga ai se soʻoga e mafai ona faʻaautuina i faitotoʻa faitotoʻa. Afai i totonu o le fale, fale nofomau o loʻo latalata i le ofisa, ona avea lea o se latou vaeluaina e puipuia ai le faʻaseesea o le afi.

Fale afi: Mataupu Faavae

O le ata o le totā ua faʻapipiʻiina i nofoaga i nofoaga e mafai ai i mea e mafai ai ona avea ma mea afi poʻo meafaigaluega - fale suʻesuʻe, faletaavale poʻo fale gaosi. I turiʻa tuufaatasi, o loʻo tuiina, e faʻavae i luga o manaʻoga tutusa: o faletaavale e fesoʻotaʻi ma le vaega o le fale e tatau ona tuʻuina atu i le faitotoʻa afi e tatau ona tuʻutu i le faitotoʻa afi.

Uamea afi faitotoa

O mea e masani ona faʻaaogaina e gofie, a o faʻaaogaina atoatoa ai manaʻoga. O loʻo faatinoga ma mea e mafai ona faʻatinoina mai le toe faʻafesoʻotaʻiina, o se tulafono, ma le molybdeam.
  • Faitotoʻa faitotoʻa - o le faʻatulagaina o galuega na faia o Steel faʻamatalaga, e sili atu le faʻatuatuaina. I oloa ma se ituaiga pusa, o le faʻailoga mo le faʻasaoina o le faʻamaoni - o le lau faitotoʻa e le paʻu ese mai le faʻavaʻa mo le itiiti ifo ma le isi itula.

  • O le tapoleni e faatinoina mai manifinifi manifinifi. O faitotoʻa afi e le tutusa e sui ai le faitotoʻa o le faitotoʻa ma maualuga le teteʻe i le hacking.
  • O faila - Baltt fulufulu.
  • O meaafale - i le arastory e tatau ona latalata e mautinoa le tapunia tulaga o le sash. O le tofiga o le galuega e le gata mai o le faʻatamaia o le afi, ae ia maua foʻi se saoasaoa ma sefe ai le saoasaoa, ma o lea foi o le faʻapipiʻiina o le tele o taimi e le taliaina ai le vave. O le tulafono, mai fafo, e tatalaina le faitotoʻa i se ki, ma mai totonu - ma le fesoasoani a le lautele o le tapoleni. O sea faiga e taʻua o le "Antipartee" - o le nofoaafi o le a otometi ona tatala le lau i lalo o le gaioiga o le avega o taumafai e alu ese mai le potu o tagata.
  • E ala i Permimeter, o le faitotoʻa faitotoʻa o loʻo ufiufi i se tulaga faʻapitoa afi-tetee ma se anti-fili faamaufaʻailoga.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga ma tamai fana: O ata o isi

O loʻo faʻaalia mai ai le ata o se ata o se uʻamea faitotoʻa.

Fafie afi afi faitotoa

E tusa ai ma uiga o fafie mai le laʻau, e i ai nisi maualalo ifo i le uamea. Mo le gaosiga, o le togavao iloga na togafitia i totonu.

Pusa pusa - e mafai ona faia o fafie pe uamea.

  • O le tapoleni - o le faavaa e faia i fafie, talita - mai papatusi a MDF, gaosia e se faʻapitoa faʻapitoa ma le afi-afi-tetee tino.

Fale afi: Mataupu Faavae

  • O le failauga o Myray fulufulu, pei o se mea e faʻaalia e le afi o le tino ma le maualuga o le vevela o le vevela.
  • Faʻafetaui - faʻaaogaina i luga o le faʻavae o tutusa manaʻoga e pei ona i luga o uʻamea oloa. O le tuʻinana o "antiparte" ma le latalata o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalosi.
  • O le faʻamaufaʻailoga - faʻaaoga se faʻapitoa faʻapitoa, lea i lalo o le gaioiga a le maualuga o le vevela o le vevela ma faʻamau le faitotoʻa faitotoʻa, poloka le asu.

O le fua masani o le afi o le pusa laupapa laupapa e 30 pe 60 minute. O loʻo faʻaalia mai ai le ata o le filifiliga o le laupapa afi afi laupapa.

Faitau atili