Auala e tapunia ai le avanoa i le va o le pa ma fola: Fautuaga

Anonim

O le faia o toe faaleleia e iai tagata uma sa oʻo mai i sea faʻafitauli o le faʻamaufaʻailoga o slots i le va o le puipui ma le fola. Faia e manaʻomia e le gata mo le matagofie ma faʻatonuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i fale tumaʻoti poʻo fale mautotogi o loʻo i luga o papalagi muamua, o lenei faʻafitauli e ono iʻu ai i foliga o le dotone, le fiafia o iniseti ma ata. Ole mea lea, e manaʻomia le foia o lenei faʻafitauli i le taimi e aunoa ma le tolopoina i se pusa uumi. Muamua o mea uma, e tatau ona e fuafua nai lo le tapunia o le avanoa i le va o le puipui ma le foloa.

Auala e tapunia ai le avanoa i le va o le pa ma fola: Fautuaga

Faʻafetai i le tele o le filifilia o mea ua maeʻa ai ma o se mea faʻapitoa e mafai ona o mai ma lau auala o le faʻamaufaʻailoga o se avanoa latalata i le puipui. Pau lava le tulaga - o le mamanu e tatau ona faʻatuatuaina ma le asthetic.

E tele naua filifiliga, ae e faʻalagolago uma lava i le tele o avanoa. O lenei galuega e faigofie, ae o loʻo moʻofai a sina aʻoaʻoga.

Ma tamai gap lapopoa, e oʻo i le 3 cm, e mafai ona e faʻaaogaina le samuina osala. O le slot i le va o le fola ma le lautele o le 1 cm e faigofie ona faʻamaufaʻailogaina ma se pulupulu, faʻapipiʻi poʻo le sima sima.

Afai e sili atu le tele o le slit, o le a manaʻomia le tapunia, faʻaaogaina isi mea, ma e faʻalatalata atili ai.

Galue ma foliga o sea masini

Ina ia mafai ona tapunia le va o le puipui ma le foloa, oe manaʻomia e aveese le pepa puipui ma, afai e i ai, aveese le vaega o le vali.

Faʻaauau lou le toe ala e te fufuluina ona tuʻuina ma le faaeteete le puipui.

Auala e tapunia ai le avanoa i le va o le pa ma fola: Fautuaga

Tapē le vali vali e sili atu ma le fesoasoani o auala faʻapitoa.

Afai e te faʻamoemoe e tapuni le vaʻaia, ae le o le tumau e oʻo i se tamaʻi uila tino, ona faʻaavanoa lea e le manuia nei faʻamoemoe.

E tatau ona e aveese ma le faʻauluumo, i lalo ifo, o mea uma o loʻo fufuluina lelei ma faʻamama ai. O le galuega sauniuni e manaʻomia, aua a leai o se faamaufaailoga o avanoa, ua naʻo se faʻatogaaga o au i totonu.

Mataupu i luga o le autu: oproidery ma le koluse ata mo sela sela: tamai mo tamaiti, malamalama 50 i le 50 mo amataga

Afai e i ai au puipui fou ma e te le fuafua e suia i latou, e mafai ona e taumafai e fai le galuega i le faamaufaailoga o slots lemu.

Taumafai e tapunia le pito i lalo o le pepa puipui ma se ata tifaga, e mafai ona e faʻaogaina meaai. E mafai le tulei i le faʻaogaina o ni mea faʻapitoa poʻo le suʻiina o ni mea.

Oe mafai foi ona e faʻaaogaina gagana tuai nusipepa, ae e tele aʻe. Talu ai o le a faʻaaogaina le vai i le faʻasologa ma o le a e alu i luga o le pepa puipui.

Afai o le a e le suia le pepa puipui, ona galue lea i le magalaau o Finam e pei o le faaeteete ma i totonu o le sikauti i lalo (o le mea o lo o iai i lalo) e le afaina ai le puipui.

O le mea e te manaʻomia e tapunia ai le iai o le lapoʻa tele

  • Fasi piliki, palasitika, osamfist
  • Mauga o Aam

Auala e tapunia ai le avanoa i le va o le pa ma fola: Fautuaga

A ootia le tala i le faʻi o le ausa, aua le splash tele tele o le vaia, faʻatumu le avanoa i le lona tolu, o se taimi mulimuli, talu ai o le foma e tafe ma faʻateleina i le tele o taimi.

Ina ia tapunia le tele o avanoa i le va o le puipui ma le foloa, latou te manaʻomia ni fasi piliki, amam, palasitika, ma isi

Faʻatumuina o le nofoaga manaʻomia i lenei mea o le muamua laʻasaga. E manaʻomia le faʻatumuina o fasi i fafo o le pu e latalata i le mafai, ae le o se tamaʻi lapisi laititi e paʻu i ai. O mea e tatau ona laiti i le lautele i le, faʻamalosi i totonu i totonu o le pu, e te leʻi faʻalauteleina lana ata.

A uma, ona e sasaa atu lea ma le Mauga o Hamm. Faʻaaogaina o piliki ua motusia, etc. Fesoasoani ia te oe e sefe le kimling folo. Ma o lenei filifiliga e matua moni lava, tupe o le a faia na o le faʻatauina o se eletise eletise i le paluni palula.

O le mea e tatau ona e tapunia ai le auai o le vatao

  • Moss, na lagona le fiafia o le moss
  • KonOPka
  • o se samala

Mo le faʻamau sulugatiti i le va o le puipui ma le fola, e mafai ona faʻaaogaina pe ua maua le mogeso.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻalua moega ma le aufana ma o latou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

O loʻo iai manaʻoga faʻapitoa mo le faʻaaogaina o nei mea. Faʻataʻitaʻiga, moss e le tatau ona faʻateʻaina i se tulaga, ma e mautinoa lava lagona le pisa i tulaga aloaʻia, pe a fai o loʻo ulu atu ai iina.

Auala e tapunia ai le avanoa i le va o le pa ma fola: Fautuaga

O lona ala lava, afai e te faʻaaogaina le mosa, e leai se auala e filifilia ai i ou lima, ma e faʻatino i le faʻamaloloina o le mea e gata ai i le faʻatonutonuina i tulaga faʻatino - ina ia e faʻaola mai i lele.

Ma e le gata i lea, o le ae manaʻomia se tamai laulu, e i ai le aumau faʻapitoa, ae e mafai ona suia e soʻo se tagata talafeagai i sipala.

Soo se mea e te filifilia, e sili atu le faigofie e tiʻetiʻe i le "sosisi" i le pu. Ma o le "sosisi" e faatatau i le nofoaga talafeagai ma le pusi i totonu ma le fesoasoani a le cavinc ma le samala.

O le tele o "sosisi" e tatau ona sili atu nai lo le pu ia lava, ina ia mafai ai ona tumu. E le aoga le faʻauigaina o mea ma fasi fasi, o le a faʻateleina ai lau galuega i le taimi ma faʻaitiitia ai le malosi e tatau ona maualuga.

Ina ua uma ona aʻe i le pu ma atoa le faʻamago, e mafai ona e faia ni teuteuga teuteu. Ia, afai na e maʻi ma se maʻi i le maʻi aʻo leʻi amataina le galuega.

I le auala, nai lo le mafai ona e faʻaogaina se isi mea talafeagai. Faafetai i lenei faaeteete, o le a le au a le vatelega malosi o le a fausia i le tagata mamana.

Ioe, o lenei faiga e le aofia ai pe a fai o le puipui ua uma ona pisa. O le tasi foi lea o mafuaʻaga e tausi ai le SDTS i se taimi vave.

Faapipiiina o Aam. Fautuaga

Afai o le a e faʻaaogaina le mauga o le taulaga i le faagasologa o le faʻapipiʻiina o slots i le va o le puipui ma le foloa, ona e tatau lea ona ou iloa le auala e fai ai saʻo.

Ae le i faaaogaina, e manaʻomia le tuʻuina atu o le va o le vavai mo le sili atu fegalegaleaiga ma luga.

Auala e tapunia ai le avanoa i le va o le pa ma fola: Fautuaga

O tulaga sili ona fiafia i galuega mo galuega ma le tele o le ea o le maualuga o le ea malulu ma le suamalie maualuga.

Mataupu: Plastelling ma le poli

E sili ona talafeagai le faia i le fana fana, ae mafai ona e faʻaaogaina le sipai masani, lea e sili ona faigofie mai le pefu apamemea.

  • Ina ia faia lea tulaga, e tele ni u i luga o le u, vai sasaina, ma mea uma, ua sauni le spray.

Talu ai ona o loʻo i ai se meatotino a le mauga o Aʻai e faʻateleina ai le aofaʻi o loʻo manaʻomia ai foi ona manatu i ai. I le auala, o le faʻafetai tele i le susu, na faateleina le malosi o le tau ma le malosi o le tau.

O le ogauluga o le vevela i le luasefulu-tikeri ae leʻi faʻaaogaina, mo lenei, na o le mafanafana i totonu o le tane ma le vai vevela i le vevela vevela.

Ona tao lea o le paluni paluni, o totigilima o loʻo ofuina ma e mafai ona e amata faʻaipoipo i avanoa. E fetaui lelei le faia o lenei mea ma se fana faʻapitoa, ae o le faʻasologa masani e fetaui lelei mo le galuega.

O le mea e sili atu ona aveʻese ai ni mea e ave ai, ae lava pe a uma ona faʻamaʻaʻa atoa o le mauga o le mauga. Ina ua lavea le 'ea i luga, ia e mafai ona faʻaleagaina, e sili le vave aveʻesea ma le vai faʻapitoa poʻo le Acetone.

Ae aua le manatu o lenei faiga o le a faigofie: aveesea o mea leaga e le faigofie galuega. O le vaega o le mauga o le mauga e le tatau ona sili atu ile 3 cm. Afai e te manaʻo e tapunia le avanoa tele i ai, e tatau ona e aau atu i ni vaega seaga.

Faʻaopopo i nei mea uma, e tatau ona e mafaufau i le vevela vevela. Naʻo le vevela i luga o le +5 tikeri e mafai ona amata ona faʻaipoipo i avanoa.

Faitau atili