Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Anonim

O se tasi o faiga masani i le teuteuga teuteuga o se piliki puipui. Lelei ia i latou e iai le fale piliki. E tatau lava ona latou salamoina le Plark ma le teisi "i lalo o le" O le mea o loo tupu. Ma o le a le mea e fai ai le malologa? E iai puipui puipui ma fusifusia "i lalo o le piliki", ae le o latou uma e le iloa, ae lelei o le pa paga masani. O le sili filifilia filifiliga i lenei mataupu o le lava o le faapalepale o le pule a le tagata lava ia mo le teuteuga i totonu. E le gata i lea, o le "seevae paʻepaʻe e mafai ona faia ese, ma e mafai - faʻatulaga le pa atoa i le tasi itu.

Faʻafefea ona fai se piliki o le pa puipui: Lisi puʻupuʻu o auala

O le faigofie auala, pe a fai o ia te oe se piliki masoni i lalo o le sipuni. Faatogi loa le ie, faʻamamaina o ie, faʻataʻitaʻiga ma vali. E aliali mai se parkick parkick puipui. E le gata i lea, e pei o le "tuai" ma le leo. O i latou e le itiiti ifo mea e le mafai ai ona faʻataʻitaʻi i lenei piliki. O le tala lelei e tele auala e tele ai mea e le mafaatusalia, fai a "piliki puipui" i luga o sima, susuga, plywood ... tasi pe sili atu pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe itiiti ifo pe le tumau pe le tumau pe le tumau. O taimi, i le ala, tele metotia tumauvise i sina taimi. O lea la, o le auala lena e fai ai le piliki o le faapalepale mo totonu o le teuteuga.

  • Fai se "taniti i lalo o le piliki", na ou vaaia le Pili masani masani i luga o papatusi.
  • Tusi mai le acrylic vali.
  • Lolomi le ata ma faʻaaoga o se ata puʻe.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    E manino pe aisea o le "piliki" puipui e matua lauiloa lava

  • Fai se ata silikini ma le lolomiina o piliki matagofie ma lafo i totonu o le faaputuga o le sipuni ai, faʻataʻitaʻiga piliki.
  • Mimoc Brickwork ma le pito i luga o le vailaau, taʻe glue, teuteu sisitema. Us o:
    • faatasi ai ma le fesoasoani o le lipine;
    • tipi ma le tapeina tele;
    • I ai o le na o le i ai o le utupoto
  • Tipi mai le manaia o le foamfist.
  • Tipi ese mai luga.
  • Fai se faʻavaʻa o le lanu mea lelei. Fuafuaga - pito i le va o latou e faʻatumu le avanoa i se fofo. O le a fai piliki.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    Prick Wall Actade Fitu

E na o se lisi puʻupuʻu. I tulaga taʻitasi, o loʻo i ai ni eseesega faʻapitoa i taimi taʻitasi. Ma o loʻo avea ma piliki mo le faʻatonutonuina o loʻo mafai ona faia ia le itiiti ifo i le tele o auala. Tatou talanoa e uiga i nisi mea.

Vaeluaina piliki

Talafeagai e foliga mai o le manatu e sui ai le taugata o le tapuni o le taleina "i lalo o le piliki" tatala i luga o le ipu piliki. Ae o le piliki e manaʻomia lelei lelei, e aunoa ma faʻatagaga, inmomogeneves, naʻo ia pe faʻatauaina nofoaga. I le lautele, e manaʻomia le peleue. Pe tuai.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Faʻataʻitaʻiga o piliki mago ... ae o le lua o "matagofie" vaega

Faatumu lelei i le vai malulu ua iloa. E aliali mai le teuteu teuteu "i lalo o le piliki" i le lanu masani. Tile mafiafia - e le itiiti ifo nai lo 8-10 mm. O tulaga lelei e manino: Ole tau maualalo, aua le vali - o loʻo i ai se lanu masani. O lenei fale i totonu o le fale i lalo o le piliki o loʻo faʻapipiʻiina i luga o puipui o loʻo faʻaaogaina le masani o le tile.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Mo le sili atu le tautala i le lanu, e mafai ona e ufiufi i le matte varnish

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Ma o le mea lea o le mamanuina pito i fafo

Ae e iai le toilalo: E te manaʻomia se pili o le lelei lelei, ma e talafeagai lava ona maua. A inu le ipu. Naʻo le lua o latou na mauaina ma se matagofie foliga - ogaoga. O le toe vaega o le a faia e faamamaina ai le malosi, fausiaina se mapusaga. O le pefu, pefu, umi, umi, matautia ma le mea moni e faia e le ata piliki "i le maualuga".

Ma i vaivaiga uma, o lenei metotia faʻaaogaina. Ma e naʻo le toʻatasi le mea e tasi, faatonu le filifiliga a oe lava le faʻatusalemi o le piliki, lea mafai ona faʻaaogaina mo fafo atu . Mo nei faʻamoemoe (faʻaleaogaina o le fale), i le ala, e mafai ona e tipiina piliki i lua vae. Uma taugofie nai lo le faatauina pou.

Faʻafefea ona tusi le piliki mason i luga o le puipui

Afai o le "susu" poʻo le "Dusty" e le o lau solofanua, ae e te iloa tusia sina mea laititi, e mafai ona tusia le piliki piliki. Matou te manaʻomia ni vali vali, pulumu, se paga o mea masani, gaʻo lipine, deten pepa pepa mo le faʻafefiloi o ata. Ina ua maua ai ni vali, ia manatua pe a mago, e pogisa ai le tiga o acrylic. Ae ui lava: O le a matutu lava le mea: Ae o mea sa mu tioata e mafai ona aveeseina i se ie mama o le ie.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Atoa faagasologa i le laasaga-i-sitepu ata

Muamua, matou te saunia le fale galue: O le plinth ma le folasaga o le foloa o loʻo tapunia ma polythylene poʻo le operapper (sili atu - e faʻalelei i luga o le lipine). O le liligi mai o tuaoi i fafo o tuaoi - i le pito i luga, i autafa. I le pito i lalo, o le tapulaʻa o loʻo i ai le paʻu, e ui ina le paʻu, e mafai ona aveeseina.

Tusi piliki i luga o le puipui

O isi laasaga-i-sitepu gaioiga:

  1. Tatalo i le pa o le paepae afa-gutu o le ata vali ata. Tuu le matutu.
  2. Saunia vali ata vali. I se tasi o pepa faʻapipiʻi fefiloi le 1/6 vaega o le umbra, 1/6 o le uliuli vali ma 4/6 tiaiina. O loʻo tatou vave saunia sina vali, matou te ofuina i luga o le puipui ma se momoʻe naʻo le faʻaaogaina o le laulau e faʻanoanoa ai i le vali. Aua le taumafai e faia se mea mautu - e tatau ona saeia, pusa. I nisi nofoaga, tuu malosi le vali, pasi faalua, i se mea sili atu vaega sili atu vaega.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    Matou te saunia le talaaga: e le tatau ona homogeneous

  3. I se mea mago i luga mai le lima, ae le o le laina, matou te tosina mai ni laina o mea laiti o utiuti. O le taulaʻi atu i le tulaga mo le masonry: 25 * 6.5 cm, o le faʻamamaina mafiafia o le 0.8-1.2 cm. Ia manatua e faia ai le Sese i ai faalauteleina.
  4. Ia sikoa "piliki", e manaʻomia le fefiloi i vaega eseese o Okhru ma siena, maua ai ni mata ese o le "piliki-moli, e enaena, i lanu samasama-lanu, i lanu samasama-moli. Na latou mauaina sina paolo, valiina o le tele o "piliki" i nofoaga faifaatoaga. Fefiloi se vaega fou, vali isi piliki. O le vali e faʻaaoga e se pulumu, ae le taumafai e maua se homogenous luga poʻo le mafiafia vaega o vali - o talaʻaga o talaʻaga o loʻo suia. O pito o le "piliki e tatau foi ona le tatau foi.
  5. Mo le masani mumu-enaena, ia siena ma ohre mumu, faʻaopopoina sina tamaʻi luga ma se malamalama, paʻepaʻe paʻepaʻe. O na lanu e mafai ona valivali piliki i le laina.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    Sei o tatou faasolosolo malie sikoa sikoa ma eseese lanu

  6. O le isi Hue o le faʻaopopoina o fugalaʻau enaena i luga o loʻo i luga ma sina vai. Matou te apalai le pulumu poʻo le faʻaalu - o le a.
  7. Afai e te faʻaopopo ia Okhr ma Siena e faʻaopopo ma le filemu Slain, matou te mauaina se isi lanu.
  8. O nei tamai ata i le faasologa o loʻo valiina uma piliki.
  9. Matou te teteʻa i le faʻalavelave ma sina tamaʻi, faʻaopopo vai. O le tuʻufaʻatasiga e faʻaaogaina e se pupuʻu, galue o se tampon.
  10. Matou te mauaina le nifo o le nifo nifo ma vali "ato". Taulaʻi i le uila i le vali ma spray i luga o le puipui, faʻataʻitaʻiga o le heteogenely ma le tino o le omea piliki.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    Faaumaina laasaga

  11. Matou te avatua i Bricks Volume: O se pulumu manifinifi e tatalaina i se paluga o le umbra ma le vaivai. Tatou maua uma piliki mai le pito i lalo ma taumatau pe i le itu tauagavale. Uma i le itu e tasi, fuafua i le mea e tu ai le faamalama (ma le isi itu o le itu faamalama). O le liner mafiafia e eseese, e pei ona le mafai ona atoatoa le ie ma piliki ma piliki.

Faʻamatala le umi o le faia o nei mea uma. Newbie i le aso e mafai ona tusia e uiga i le 30 sikuea o piliki faʻataʻitaʻiga. Mo le taua moni, e tele uiga o loʻo tatou taʻuina atu i lalo.

Ua maeʻa le faʻaiuga

Ina ia mafai ona tusi i luga o le puipui o pili piliki, e pei lava o se mea masani ai, e tele ni mea masani, o loo i ai ni tamaʻi matua:

  • Afai o ata lafoia latalata i piliki ua mafua ai ona maʻai, e mafai ona valiina ma se pulumu nifo (le isi), o le faʻafefiloiina i le fefiloi o le pili,

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    Togafiti, e leai se mea o le a leai se talitonuina

  • Apalai vali i luga o le piliki, aua le faatali seia mago. Ave belil, faʻaopopo sina tamaʻi umbra, fufui le sponge ma o le "manogi" o le homogeneous o le vali, faʻataʻitaʻiina le gaʻo. Mo lenei, o le amoina o le amoina e faaseseina ai le "piliki".
  • I luga o se ipu, i tafatafa aʻe o le faaputuga ma le pau le tootuli, fetaomi atu nai isi ata. Latou te suia le lanu i luga o le lanu. O le a le avea Brick o le a avea ma Monophini. E savalivali i se lamolemole ma e le sili ona matagofie o le lanu.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    Piliki Amiopia Mo Le Faʻaaogaina Faʻamaumauga: Faʻaiuga o Afatau Faigaluega

  • O fuaitau o piliki, o latou pito, sui - o nei mea uma e le tatau ona atoatoa.

I nisi tomai ma taumafaiga, e mafai ona mautinoa o le lalolagi vali e tutusa ma le natura. O le tulafono autu: e le o le sili atu o le sili atu ma le heteogynety.

Faʻataʻitaʻiga o piliki mo totonu o le teuteuga mai le plaster mortar

O le aotelega o manatu e faigofie: O se vaega o le sipuni poʻo le paʻu o loʻo faʻaaoga i luga o le puipui, e tipi ese / vili ma le Suna. Ina ua maeʻa ona faʻatautaia pito o le "tamaiina" ma ie, valiina, e aliali mai le tutusa o piliki o le fia valu tausaga. E faigofie mea uma, ae o lo oi ai eseese eseesega ma peleni.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Faʻataʻitaʻiga o piliki mo le faʻaaogaina o le potu e faia ai le fofo, faʻapipiʻi (masani ma teuteu)

Mai le mea ma le auala e fai ai se fofo

O le fesili muamua e tupu: O le a le fofo ma le mea e manaʻomia? Tele fua faatatau. O nisi nei o filifiliga:

  • O le sitaili masani-sandy paluga: I le 1 vaega o le sima (o le masani ai o le siʻosiʻomia o sipuni e talafeagai, ae afai e te manaʻo e suʻe le lanu piniki.
  • Plasterling palu ma le ato lapoa (pe tusa o le 1 i le 1).
  • O le tusitusiga o le lanu o le lanu talafeagai, i totonu o le faʻaʻaita (ituaiga o le vase, ma le oneone) o se lanu latalata e faaopoopo, ae o se isi paolo. Ua fefiloi lava i latou ina ia tumau pea le tufuga.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    O lenei foliga foliga o se paluga o le "faigofie" ie vavaeʻese ma faʻaseʻe. O le sili ona talitonuina piliki teuteu mo totonu o le teuteuga

  • Faʻauma le palu (mamago) + putty, mou atu PVA (o le sili filifiliga mo le maeʻa Plywood, OSB, GLL).

Tusa lava poʻo le a le mea e te faia ai se fofo, e tatau ona semi-pei, e le tatau ona tafe. O le a le tatau ona fesoʻotaʻi, o lea e le o taua ia te oe le palasitika, ma o le malosi o le mafai ona faʻaopopoina - tile gluue ma pl. E filifili se tumau, faʻaopopo vai i vaega laiti.

Sauniuniga Lisi

O le puipui o le a tatou faia ai le faʻataʻitaʻiga o piliki, e le manaʻomia le lamolemole. E le tatau ona i ai le pefu ma le palapala, faʻapipiʻi fasi fasi ma fasimea. I luga o nei tulaga tulaga.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

O le faʻagasologa o le tapenaina o le puipui - o se faiga maeʻaeʻa: muamua faia makaina

A o le i amataina galuega, e sili le faia o le puipui. O le ituaiga o le price e faalagolago i le faavae. Afai o le puipui o le sima o le sima poʻo le faʻaoʻo, alu i le "sima fesoʻotaʻiga". O le a fesoʻotaʻi ma le agia fasimea, fatuina o se mea pito i luga, lea ua foliga atoatoa o ni tomai. Afai tatou te faʻataʻitaʻi o le a avea ma asuna, GKL poʻo isi mea faapena, e mafai ona e faia e aunoa ma Phinner, ma mafai ona e afifi i le faʻamamaina pā.

Tekinolosi # 1. Matou te faʻaogaina le lio manifinifi mo le tosoina o ato

Muamua, o le pa o loʻo valivali i le lanu o le sui o loʻo i le va o piliki. O se tasi e fuafua efuefu-enaena, se tasi paʻepaʻe-efuefu. Pa puipui vali ata talafeagai. I luga o le faʻavae saunia ma le fesoasoani o le vaapiapi vali lipine (1 cm pe itiiti pe sili atu), tatou faʻaaoga faʻailoga. O le Scotch o le a filifilia le sui o le va o piliki, o lea ua maua ai le givad i luga, i se mamao o le 6-6.5 cm mai le tasi. Pe a faʻapipiʻi laina faʻapipiʻi, faʻapipiʻi puʻupuʻu. Mai le tasi i le isi, o le latou 23-25 ​​cm i se mamao - o le umi lea o le laupapa fall cards, ae e mafai ona sili atu le puʻupuʻu.

O lenei ua matou faia se fofo, tuu i luga o le puipui. Lavea o le tutusa, mafiafia 0.3-0-0-cm. Na matou talosaga e tusa ma le ituaiga "Faʻafefea ona tupu", e aunoa ma se taimi. Matou te le faʻatagaina le naʻo le mautinoa, o loʻo malamalama ai le pa. Na faʻatumuina le vaega, sa latou 'ave le tiʻetiʻe mafolafola (viimi), faʻasolosolo teisi mea na tupu. Matou te alu ese atu seia oʻo ina agi mai le laititi o le a faʻaliliuina: e oomi ai le vaega o le vaega na liusuavai ma le tamatamai lima.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Matou te faʻaaogaina se vaifofo e aunoa ma le tausiga o le matagofie ma le mafiafia tutusa

Matou te faʻaaogaina pito o le sipelaina faʻapipiʻiina o tagata Scotch i soʻo se mea (pipii, tuʻu le "siʻusiʻo") Aveese le Grid atoa. O pito o "piliki" ua maua e le le mautonu. O le mea masani lea. Lelei tele.

Matou te ave se pulumu nifo poʻo se pulumu vali ma se sili atu le lelei o le malosi. E ui ane le pulumu nifo i luga o ie, aveese le toega o le fofo. I le taimi lava e tasi, o mata o bocks ua mimilo. Ona matou ave lea o pulumu mamao ma matou tulei solo, faʻaopopo le natura faʻalenatura, aveʻese foliga mamafa tele tele. Tuu le matutu i le vevela vevela mo le 48-72 itula. E le mafai ona mago faʻamalosi - paʻu. E ui lava, afai e te manaʻo e faʻalavelave ... pe a fai e le o valiina le faʻavae i le tele, e uiga i le vali.

Tekonolosi numera 2: Slashing "Dowws"

O lenei metotia o le faʻataʻitaʻiga o piliki mo le faʻatonutonuina o le faʻavae e le itiiti se taimi: aua le pisa le lipine. O le fofo e faatatau i le pito o le puipui. O mea uma e pei ona faʻamatalaina i luga, naʻo le vaega e mafai ona mafiafia - e oʻo i le 0.8-1 cm. Faʻatali seʻia oʻo i le fofo o le "alavai" Lea ua i ai filifiliga toe:

  • Matou te faʻaloaloa le twne, pe a o le faʻaupuga "o le o le a le o le a alu i ai le SIBRONT" Ma le fesoasoani a se naifi vavae e ala i laina e lua. E le aoga le laina, tipi mai le lima.
  • Matou te ave le laupapa o le manaʻomia lautele - 0.8-1.2 CM, faʻaopopo i le nofoaga saʻo ina ia oso ai. E tusa ai ma le otootoina o laina ma se naifi, tipi le fofo.

    Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

    Le aano o le auala i le lima ata

O le filifiliga lona lua e maua le le toe aoga. Ae e tatau ona e mulimuli i ai, o lea foi e le o lamolemole. E ui lava ina mafua mai le lima o le lima, o le faʻailoga lea o le faʻailoga, "savali", lea e maua ai se vaaiga sili ona talitonuina.

O le faia o le siʻi i le itu i luga, agai atu i le tipiina o le saʻo - o le lima foʻi. O le lautele o piliki e tusa ma le 6 cm, umi - i le itulagi o 23-25 ​​cm. Ua uma, faatali mo le itula 12-14. A o le faʻavae e le o uʻuina e le lava ona mafai ona faitau o ia. Ina ua, ma a fetaomi malosi, o le sima amata ona solofa, ave se mea tala faovilivili lautele (o le masani ai, lea o le "spatula") ma ua smelting le fofo i le va o le faalavalava faaumatiaga.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

I le faiga ...

Ina ua mama le uamu, matou te uia se pulumu ma pulumu, aveese toega o le tali, nutimomoia. E tatau ona lava le pulumu i luga o le pulumu i luga o le pulumu. Afai e mago le fofo, e mafai ona e taumafai tele i fua faatatau o fua-o le malu malu.

Tekinolosi №3: na iloa e Saws

O lenei auala e faia ai le piliki faʻataʻitaʻi mo le faʻaaogaina o le teuteuga o le mea moni na o le mea moni ae le o le naifi e ave le tuai o le hacks

Ina ua uma ona faʻatali seʻia oʻo i le fofo saito ma le faʻatumuina, ma le fesoasoani a se vaʻaia ma le vaʻai paʻu. Lea ua e filifilia se tasi o metotia na faamatalaina i luga. Ae le toe manaʻomia e faatali: O chuacks ua filifilia faasolosolo ona faʻamio. O taimi uma e taamilomilo ai le umi, ae e le fetaui le sima, aua e le o fetuunai le tapoleni mo mea laiti.

Mai le mamao ma le le malamalama o le a na o le faʻataʻitaʻiga piliki

O lenei metotia e lelei i totonu o le mea e leai se lamatiaga e "tipi" le fofo. E mafai ona e faia se "faʻalauteleina" i le taimi lava e mafai ai ona fai le faʻafefeteina le tali. I se tulaga faapea, e faigofie atu loa i le taʻamilosaga o Bpeck, e maua ai se tutusa "matutua matutua." Minus - e manaʻomia le fetuutuunai, a leai e mafai ona e faia pisinisi.

Matou te faia se pepa mo se liner o se piliki piliki mai le sima

O le isi piliki o le faapalepale mo totonu o le teuteuga i totonu o se fale poʻo se fale e mafai ona lafoina: E mafai ona e faia se gyptum pipiʻi i foliga o piliki. Ina ia faia lenei mea, ma mea manaia o piliki, o le lagona ua aveese (latou faia se fomu mo le fausiaina o le fatu faʻamaufaʻailoga maa), o le Fomastum fofo ua sasaina i totonu. O le faʻamalu ma ua masani ona faʻauma ai puipui. O lenei tekonolosi e lelei aua e mafai ai ona e saunia ni ituaiga o mea e mafai ai ona e faia piliki o lanu eseese mo potu eseese.

Matou te mauaina ni tamaʻi pili ma isi e masani ona masani ai, ae faʻatasi ai ma ni faʻateʻaga laiti. O le a matou faaaogaina i latou mo le faiga lafo. E manaʻomia tele i latou o le au taʻitaʻi, ma sili atu - sili atu. Sili atu le eseese o le a "piliki piliki."

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

O le iʻuga e mafai ona tutusa lelei ma le saʻo o le mou.

I le itu, o le a matou "talaʻi", matou te talosaga ai ma le malosi poʻo le soʻoga na faʻataʻoto, fefiloi ma le kerosene. E manaʻomia e le pipii ai le silivasi i luga. A mate mea uma, i luga o le mea e te faʻaaogaina ai le vaega o le sili ona lelei o le sami. O le vaega mafiafia o le 1-1.5 cm. Matou te tuua seia oo i le polekarization o Ignicone (o le taimi e faʻamoemoe i le ituaiga, o loʻo tusia i luga o le ata).

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

E mafai ona e faia ia ituaiga: piliki faʻataʻitaʻiga ma le marine mafuaʻaga

Ina ua faamaafu mea manogi, ave le isumu ma le mafiafia o foliga, e aunoa ma le aveeseina o le piliki. I le maeʻa ai o le fua o le vai suamalie, matou te aveese le piliki, faʻaseʻe le pito i lalo o le pepa ina ia e sologa lelei. E mafai ona e faʻaaogaina e ala i le faʻatumuina o se taʻaloga gypsum. E vave faoa faamalosi, pe a iai se Dzen pepa mo 2-3 aso, e mafai ona e faia se faaputuga mo le lua sikuea o le kiki puipui. Gypsum Fofo, i le ala, e mafai ona valiina i le tele. Ona pa moa fou ma chips e le o le faʻafitauli - e saʻo le piliki.

Faʻafefea ma faʻafefea ona vali

Talu ai nei, o le paʻepaʻe paʻu lea ua avea ma auala talafeagai. Afai o le a e faia naʻo, leai ni faʻafitauli: o le pulumu o le faʻafanua, o le laualuga o loʻo faʻaseʻe. Afai e te manaʻo e le o se monophonic, faʻaopopoina se paʻu mafiafia - efuefu, enaena, samasama ... ma lanu moana pe lanumoana. O lenei vali ata o le vali. I le toe totoa, faʻaopopo sina paʻepaʻe ma ma lenei, susulu ma le smi-mago le faʻasusuga, faʻaputuga, pulumu. Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaaogaina le pito i luga o le "ata lafoia" ma siliva, apamemea, faʻaopopo se auro. Lenei o le a e fiafia i ai nai lo oe.

Faataʻitaʻiga o piliki manory ma o latou lava lima

Piliki o le tino i totonu o le potumoe - foliga manaia tele

Afai o le suiina i le faʻataʻitaʻiga o le piliki vaega e tatau ona pogisa, muamua pasi e ala i lo latou pulumu. Ona le minoi lea o le swolt ma le puʻupuʻu pe faʻafefiloi le laualuga o piliki. Afai e te aveina se faʻaupu ma se puʻupuʻu puʻupuʻu, fufui i le vali o le isi paolo (faʻamalamalamaina pe pouliuli - o le a alu), i le apamemea, siliva, ario Ma vave lenei tagata, ona o sina paʻi atu, ia lulu le sili ona tautala i fafo, o le a liua ai lava se isi aafiaga sili ona manaia. I se tulaga lautele, e mafai ona e faataʻitaʻia. Faatasi ai ma lenei faiga, o le piliki o le faʻataʻitaʻiga avea ma mea faitino ma le vaega autu o le tino.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le lanu e filifili ai se potumoe o le potumoe: 6 fautuaga fautuaga

Faitau atili