Matou te faaaogaina se lanu vali ata

Anonim

O auala autu e faʻauma ai puipui o loʻo taʻoto o le cloramic o pale, o loʻo puʻeina ma pepa puipui ma vali ma se lanu. E tofu i latou ma ona faʻamanuiaga ma le faʻaletonu, patino faʻapitoa, tekonolosi o faʻaaogaina ma teuteuga. E te saoloto e filifili se mea, aua ua lautele lautele. Lenei, tatou te talanoa foi e uiga i le vali o puipui, ona tomai ma eseesega.

O le a le key?

O le KLL e taʻua o le vali, o loʻo i ai se faʻaputuga lava pe ese le lanu. E faʻaaogaina e tuʻuina ai le paolo manaʻomia (a le o le mea e oso ai) suauu, tuai, Alkyd, Alkyd ma isi ata. O le KLL e mafai ona alu i totonu o le uʻu o loʻo faʻamatuʻuina atu poʻo le valivaliina o le mea e fai ai ni vaega taʻitasi.

Aua le galo o nofoaga e tatau ona laiti. Sili ona lelei o le lanu uma e faʻaaoga i le sima, ma twiline, faʻapipiʻi ma piliki luga. O le KEL e na o se mea na maua i le fesili o le faʻaumaina o tagata ma totonu.

Matou te faaaogaina se lanu vali ata

O le talafatai o le fale e sili atu le taua mo tagata ma le tamaoaiga mauoa, lea e manaʻomia ai se "paolo" paolo, e le mafai ona faʻatauina i totonu o le faleoloa.

O le vasega o "lavelave" aofia ai lanu o se fefiloi o ituaiga eseese, faapea foi ma faʻataʻitaʻiga lanu. Mo se faataitaiga, corn-lanu samasama lanu e faigofie, aua e mafai ona faatauina i soo se faleoloa pe i luga o le maketi. Ma o le lanu o le Curcractl Juice ua uma ona iai se isi mea, aua e iai le fefiloi o lanu viole ma mumu lanu. I lenei tulaga, e le mafai, e le mafai ona faʻatauina le vali, ma naʻo le pau lea o le auala e alu ai i fafo i le fale!

Matou te faaaogaina se lanu vali ata

E lua ituaiga o tamai povi:

  1. Kolownta - na tumu i le palu.
  2. Vali - ma le mafaufau loloto fofo.

Lelei o le kilor.

O tulaga lelei o le saua mo aiga toe faaleleia e lava le mamafa, e tatau lava ona totogi atu ia i latou:
  • Faigofie ona faʻataunuʻu (vali puipui o le a mafai ona mafai e le tane ma se fafine);
  • Taugofie Tau (Toe faaleleia - taugata tele, o lea o le avanoa e sefe ai leai se mea e le puipuia);
  • arethetics o foliga mai;
  • I le usitaia o manaʻoga ma saogalemu tapulaʻa: Antistatiticism, Siosiomaga faauo, aoga, faʻafitauli i foliga o le poto o kolona, ​​o se lautele lautele.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻamamaina le siʻusiʻu? O le a le faʻatusatusaga o le sima ma le oneone?

O le a ou fai atu o nei ata o aso nei i tulaga o meatotino lelei e le maualalo i le vaega o totoe o mea ua maeʻa.

TAUA! A faʻaaogaina e vali i luga o soʻo se mauga, e tatau ona faaeteete le tekonolosi, asao lea o le iʻuga e ono mou ese atu.

Talosaga

O le laasaga muamua o le tapenaina o pa. O le tasi auala pe o le isi itu, pe a faʻaaoga i le vali i luga o le puipui, o ona faʻaletonu uma ua vaʻaia: e le mafai ona iloa, ma isi Ina ia aloese mai se ituaiga, e tatau ona tatou faʻaaogaina le shlovevka.

Ina ua maeʻa vali vali, o loʻo talanoaina auiliili i lalo. A uma lena, o le vali e apalai i luga o le vaa. O le a ma sailia nisi auiliiliga.

Matou te faaaogaina se lanu vali ata

Ina ia faʻaaoga se mama i luga o le puipui, e manaʻomia le tapenaina o se faʻamuamua ma le fulufulu fulufulu (pile 15-18mm). Ona o le mea moni o nisi o vaega o le a nofo ai i le pito i lalo o le gafatia, aua le galo e faʻafefiloi le tufuga ina ua maeʻa se avanoa pe a uma le va. Lenei o le a tuʻuina atu ia te ia le homogeneous ma pe a faʻaaogaina i le puipui, o le eseese o le va o le plots o le a le maitauina.

E mafai ona faʻaopopoina iinei o se faʻauiga faʻaliliuga o se taua taua. O lenei ona o le mea moni o le mafiafia vaega o vali oso i luga o le tagata faʻatau e le faʻatagaina lava e faʻapea e tufa ai le puipui.

Ina ia mafai ona faʻaaoga le kilor e tuʻuina atu se iʻuga lelei, e le tatau ona galo ni nai tulafono faigofie:

  • Le aofia ai tusi ata ma ulufale i le au sao o le la;
  • fai se fomai;
  • faʻaaogaina pe a faia totigilima;
  • Amata vali mai le puipui e le talafeagai.

O le fefiloi o vali ma se koller e manaʻomia ona faʻaaogaina - o fasi fasi pepa e manaʻomia e faʻaalu e le tasi le isi. Afai o le vali e apalai i le Wallpapers, o loʻo faʻapipiʻiina i lalo o le lanu, e masani ona faʻalogo i le pisia ma soʻoga sipai.

Aua le misia le vali mago le taimi. O loʻo faʻaalia i luga o le afifiina, ae masani ona sili atu i le lima itula. O lea, afai e te valiina i ni vaega se lua, o le potu teuteuga e tatau ona ave se aso e tasi.

Mataupu i luga o le autu: O le a le puipui e sili ona talafeagai mo le potumoe: 10 Fautuaga i le filifiliga

Matou te faaaogaina se lanu vali ata

O le taimi nei, o le Knoker e pei o le powder ma vai. E le mafai ona ou fai atu o nisi oi latou e tele atu le lelei, o lea e mafai ona e filifilia le mea na ou fiafia i ai.

Fefiloi auala

Muamua e tatau ona e fuafuaina: O le a le tele o vali o le a e manaʻomia? Pe a palu ma le faʻamalu, o le tagata o le tagata o le tagata e masani ona tumau, ma le ivasefulu ma le iva pasene o le selau, pe a palu le taimi lona lua e te maua ai le lanu tuai e te maua ai le taimi muamua e te maua ai le lanu lona lua. Ina ia mafai ona aloese mai faʻafitauli, mautinoa e fuafua, ma faʻamaoni i vaega o le vali. E sili atu pe a tumau le le talafeagai nai lo le toe taumafai e mate le paolo muamua.

Ae le i faia se nofoaga i luga o le puipui, e tatau ona e sauniaina. E taua le mulimuli i tulafono ina ia aua neʻi faia ni mea sese.

Matou te faaaogaina se lanu vali ata

Muamua, e mafai ona e faia se faʻamalosi o le a fesoasoani e iloa ai le lanu manaʻoina ma o le a le faʻaumatia ai le atoa o le lautele. E faia lea tulaga pei o lenei: 100 ml o vali ua fefiloi i se laʻititi tulaga, ona faʻaopopo ai lea o ni piggime mata. E mafai ona e faʻaopopoina se tui, o lenei metotia o le a faʻatagaina ai oe e iloa ai le aofaʻi o matamuli ma vaʻai pe a fai o le paluga o le a maua le lanu manaʻomia. Ina ua maua le numera o le faapalepale i se mea e tusi i lalo, ina ia aua le tausia i lou ulu.

O le isi laasaga o le vaʻai pe faʻafefea ona vaʻai le kel i luga o le puipui. E tatau ona foaʻi i luga o luga o luga o luga atonu e ese nai lo le tane. E siaki, faʻamatala se vaega laʻititi o le puipui ma vali le fefiloi. Faatali seia matutu mea uma. Vaʻai i moli eseese, e avea ma faʻavae o alala i totonu o le fale mautotogi. Afai e talafeagai le lanu, e mafai ona e galue.

O le ala lea, o se tasi o le sao o le valiina o se kapeta. E mafai ona e saunia se vaega itiiti o vali ma matua sefe tupe.

Matou te faaaogaina se lanu vali ata

Mo nisi taua tele o le tele o le tele, palasitika poʻo se suamalie pakete e manaʻomia. E sasaa atu i totonu ma le suavai-tulaga vali, oso i tagata pe a foi e se fausaga puipui. O sina vai o loʻo faʻaopopoina e maua ai le "suavai" ogatasi. Le isi faia se vaifofo o le kilor. Lenei o le a matou o mai ma fuafuaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia se piliki puipui mai totonu - faʻatonuga mai polofesa

Afai e te faʻaaogaina 10 matapoo o le tasi lanu mo le probe, 10 mata o le tasi lanu ma le 6 o le 100 ml, mo le valiina o le puipui atoa, e manaʻomia e faʻaititia ai le faʻavae i le 20%. O le 100 ma le 60 Pop e tatau ona ave i le 1000 ml, ma le 80 ma le 48.

O le iʻuga o le fofo o le kolker ua faʻaopopoina i ni vaega laiti i se pakete ma vali. Faatatau i luga o le puipui e tutusa lelei ma le probe. I lea tulaga, o le faanatinati e le talafeagai. O le taimi faʻaalu o le a totogi o le a totogi se faʻaiuga manaia.

TAUA! O le key e tatau ona fefiloi i le tasi pusa. I eseese ono maua uma ata eseese.

Vali atu o puipui ma le KEL - E le o se gaioiga faigata lea, lea e aumaia lona faʻamaonia o lenei tusitusiga. O le mea sili ona taua o le vavalalata ma le faaeteete latalata i vaega o vali galuega. Taʻitasi tulaga o se faʻapitoa ma tutoatasi faiga e i ai lona lava tekinolosi. O nisi mea laiti atonu e tele lona taua, ae e le tatau ona e faʻalau masalu ia ma lou lima. A toe faʻaleleia se fale mautotogi, e manaʻomia ma taua le tala taua taʻitasi.

Vitio "atavali o puipui. Aoga fesoasoani "

O le vitio faʻamatala mai pe faʻafefea ona talafeagai le lanu mo se potu faʻapitoa i se fale poʻo se fale mautotogi. O mea aoga aoga e fai tagata atamamai i le fausiaina pisinisi.

Faitau atili