FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Anonim

Mo se taimi umi, o se tulaga masani o le feeega o le fale ma le fesoasoani a le plaster e le mafai ona valaauina atoatoa. Tusa pe fai e se galuega e maua e se tagata poto masani, o se faʻaiʻuga e iai le faaletonu:

  • O laʻau e manaʻomia le faʻaeteete sauniuniga o vave sauniuniga;
  • Faauma galuega i le taimi o le vaitau malulu e le mafai;
  • E oʻo lava i le faʻamafanafanaga o le sima ma le fesoasoani a le faamalosia o se mea e le faʻatagaina ai le lalagaina o uluaʻi foliga o le tino ma le susu, o mea uma o le a vave gaoa ma olaga.

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

FOBRO sima panels

O le mea moni, na 'ou fai pea ma ave i soʻo se vai, a o lenei aso, o le ipu faomita na faia, ua oʻo i le taimi e faagalo ai nei faafitauli.

O se atunuu ua atiaʻeina o lenei vavega mea o loʻo manatu o Iapani, o ana oloa o loʻo faʻailoa mai e le KMB ma Naikiha Brand. Ae, ma le maketi a Rusia ua le i ai se ag, ma oloa e pei ona faaali ai Lanut ma Rophean. O aufaigaluega na galulue ile atinae o ia papatusi na taialaina e le Pasi:

  • fausia se laufanua e le malepelepe ma nutimomoia;
  • na mafiafia ma le faigofie lava, ae lei mafai ona faateia atu e pamu;
  • faʻatagaina e fatuina se tulaga i le sili atu o le olaga o le olaga ma le tetee atu i fafo i fafo faʻaoso;
  • e le oona ma e le o avatu i le mumu;
  • Sa faigofie ona faʻapipiʻi.

O le upu muamua lava sa maua ai se fale na maua e aunoa ma faafitauli, na avea ai ma simaina. Ona, ia puipuia le fofo mai le taʻesega, o le sela sela na faʻaopoopoina i ai, lea e avea ma Microartura ma puipuia le tele o le suiga ma faʻatupulaia lona tino o le fatufatu.

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Fiber coument panels mo le faauma

I le isi taimi o atinaʻe, faʻaopopo laʻasaga na faʻailoa atu i totonu o mea faitino, lea e vaʻavaʻai ai le tuʻufaʻatasiga o lo latou tino. Faafetai i ia vaega, o le vaifofo, pei o lona tino vaivai atoatoa, e mafai ona tuuina atu lava se foliga-foliga, faataitai laupapa, piliki po o maa masani.

Tusitusiga i luga o le autu: o le mea lea na faʻaaogaina ai le taʻiala o le taʻiala

I le faʻaopopoina o le paluga o vali vali, o le lanu gamma mea na manumalo i tagata faʻaaoga ma lo latou eseese.

Ae paga lea, o le laualuga na togafitia ma fofoga sima, matua vave maua le susu, lea o le ala, o le alavai o le comnish po o le sili.

Uiga ma ituaiga

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Fibro-counds panels mo le fale

O mea uma faʻatekinisi o lenei mea o loʻo manino i le malo, ma e le tatau ona tupu mai i le taliaina tulafono e le masani ai le gengias στίωصل e:

  1. E le tatau ona maitauina le 1.5 kg / cm3 (o le kamupani Latonia na matauina lenei masani);
  2. E le gata mai le le mautonu le mita le mita le mita o le mita ma le tele o suiga o le vevela ma mautinoa le kominago 45-50 tausaga o le "olaga";
  3. E le tatau ona sili atu le pasene o le pasene o le susu o le susu i le 20% o le mamafa atoa o le sterb;
  4. I le malosi o le malosi e tatau ona i ai le 24mp (aʻo leʻi faʻailoaina lenei faʻailoga, o le Rusia Canvas Latonte e le oʻo atu i sina mea laiti);
  5. O le leo leo o le mea o mea - e le tatau ona i lalo ifo o le 2kj / m2, pei o le tagata gaosi Rusia
  6. Le averesi tau o mea o le 15-25kg.

Ona o lona maualuga faʻalagolago e punou, o le mea e mafai ona tatalia le tele o avega o le matagi ma le auala o loʻo feulaʻia ai le ogaoga o le faigata.

I le maketi o fale fale, o loʻo tuʻuina atu ai papatusi i se vaega tele o laina - mai le 182 i le 303 cm, ma le lautele e mai le 1.2 i le 1,8 cm.

FBRO-COMEM PANELS O LE TALA ARASECENGORGS e iai ni eseesega, ma o lo latou mafiafia eseese i le laina o 0.6-1.6 cm. E faaopoopo atu i le foliga o le pito i luga o le faafeagai feagai ai.

Mentaja Tulafono

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Faʻaiʻu ma le fibrost panels

O auala taatele ma faigofie o le kiping Papa o le faapipiiina o mea i le systeer faʻavaʻa ma le fesoasoani a le toeaiina.

E mafai foi ona e faia ni galuega i le faʻaaogaina o le spazele uʻamea uʻamea, lea seti, ina ia mafai ona natia ai le fata o le laupepa o le hermeac.

Tusitusiga i luga o le autu: Fai se moli o filo e faia oe lava

Talu ai o le Aber Paid Papatusi ua iloga mai i se tulaga sili ona faigata, latou te tipi i se mativa ma se disc mai le carbide mea. A talafeagai le galuega mo se faʻaiuga, o soʻoga o mea o loʻo ufitia i se hermonic mas, ina ia oso ai le susu i le puipui i le va o le fetaiaʻi ma le faʻavae o le puipui ma le pito i lalo o le taofi ma le pito o le puipui i le va o le taofi ma le pito o le puipui.

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Faapipiiina o teuteuga potu

Afai o galuega galue, i a latou galuega latou te faʻaogaina ni uʻamea uamea o loʻo tumau i puipui uʻamea. Ona taulaʻi lea o le taʻele o le mafiafia o le faʻamaʻi ma fetaomi atu le faʻataʻitaʻiga.

A maeʻa ona faia le faaputuga, agaʻi i le tuʻusaʻo o le ipu, pe a maeʻa soʻo se ipu, o soʻo se tasi ma soʻoga, o le vaʻa e togafitia ma le faʻaeteete i fofo henminiction.

O le tele o tagata gaosi mea e masani ai ma le tau o vaega i luga o laupapa laupapa

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Faapipiiina o fibro-counds panels

A o matou fai mai, o mea na fananau ai o le Bota-sima Court Communist - Iapani. O le mea lea, e leai se tasi o loʻo mauaina o le au Iapani lea na nonofo i tulaga taua. O mea na tusia e Iapani i le mutia maketi na folasia atu maualuga lava, ae o le tau o latou na maualuga foi.

O le aso, o le sili ona lauiloa o le ochiha fibro-comment panels e manatu o le tau o gaioiga i le 1600 rubles / m2.

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Panels mai le fibrtic

I totonu o tagata Rusia gaosi oloa, o na gaosi oloa e tatau ona faʻalogo i ai: lanpet, Roppan. Ioe, o le tulaga o ia mea e le oʻo i ni tauvaga sili ona manaʻomia e fai ma komew. Peitai, o le kamupani abpin ma Latot e le talafeagai ai - o le gagana o le a le liliu. E fai ma sui o latou oloa i le tau o tupe vaega, o le averesi tau o le 1M2 mea e uiga i le 750-800 rubles.

O le faʻatusatusaina o uiga o le Kamupani a Rusia Rospane ma Lanit, faʻapea foi ma le Kamupani Iapani Kmew, o loʻo faʻaalia i le laulau i lalo.

Tagata gaosiFaamatalaga o mea
Lautele (mm)Umi (mm)Mafiafia (mm)Punou le malosi o le malo (MPA)Shock Viscosity (KJ / M2)O le malo (g / cm3)O se Vaega FesootaigaVoo suavai (%)Tetee le aisa (cycles)Tau 1m2 ($)
Lanpet.200.1800.

3000.

3600.

valu21.52.1.5Mr.≤18100-120lua sefulu
Roppan306.

455.

1590.

1593.

sefulu mal le fa45-652.1,2Mr.≤1610029.
KMW.450.

910.

1820.

3030

12-3050-572.62-2.5Mr.≤10150.45-60

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le inisiua mo faitotoa faitotoa

FOBRO sima panels: o latou foliga, uiga ma faʻapipiʻi tulafono

Teuteu vaega mo le felauaiga

A o mafai ona e vaʻai, o le Iapani gaosi oloa o le KMEW e sili atu taugata nai lo le Lusia Latot ma Ropian, ae o uiga foʻi e ese mai le sili.

Sa matou taumafai e taʻu atu ia te oe e uiga i le tele o ituaiga o loʻo taatele, pei o Rophan, Laton, Kmetw ma Naichiha, na faʻamatala ai foliga, ma le mea e filifili ai - e fofo ai oe - e foia oe.

Faitau atili