Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Anonim

Ina ua maeʻa ona toe fai le galuega, o le faʻamaeʻaina mea e masani ona o ese, o loʻo faʻamalie atu e togi ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puʻe faʻamau e faʻatau atu i feʻau toʻatele, ma tumau pea i taimi uma. Faʻapefea ona Faʻaaoga? E mafai ona e ufiufi kapeneta, moega autafa o autafa, faitotoa, isi meaafale.

I lenei gaioiga le mautonu, o le a vave ona e fasiotia ni vao se lua, faʻaaoga toega o mea ua maeʻa ma teuteu ai le mea tuai, vaaia meaafale. Mo ia galuega, leai ni tomai faʻapitoa manaʻomia, ma faʻataʻitaʻiga a nei o le a tatou taʻuina lea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Susulu e taulaʻi i le toʻamalie Joechen

Puipui puipui

Masalo ua uma ona e faʻalogoina sili atu ma le tasi le taimi o le pepa puipui o le pepa puipui o loʻo i totonu. E toʻafia vasega Matai ua e vaʻaia i luga o le TV mai tagata mamanu o tagata uma o tagata matutua, aua oi latou taʻitasi e manatu e tuʻuina atu le lona lua o le olaga.

Fai le tele o taimi i le maualuga-lelei vinyl cardsl poʻo phlizlinov, talu ai e sili ona faigata tele ona galue ma pepa pepa, ma ia maua se mafuaʻaga lelei e sili atu.

O le mea lea, afai o ia te oe le Wallpaper agavale ae leʻi oʻo i mea o loʻo i luga o mea o loʻo siʻosiʻomia, ia mautinoa o mea ua faʻauma.

O le filifiliga o lanu ma foliga e faʻatapulaʻaina, a o matou galulue ma se nofoaga toefa o mea, ae afai e te manaʻo e faʻatau se lisi fou mo nei faʻamoemoe, ona ia teʻi mai le tele o le mamanu o le potu ma lona tofo.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Decolit umukuka meaafale pepa puipui

E matua taliaina lava o le a tuʻuina atu i totonu o le potu ma ie ie ma le foliga tutusa i luga o puipui. O le a vaʻavaʻai i le i ai o le a sili atu ona valea ma falelii. Afai e tatau ona e faʻaogaina seisi ituaiga o pepa puipui, aua neʻi galo i le aotelega o manatu o le potu potu.

O le faʻaaogaina o faʻafitauli faigofie o le a faʻatagaina ai oe e faia se mea sili ona lelei i totonu. Faʻataʻitaʻiga, afai e maeʻa le potu i lanu malamalama, ona mo le manuia kapeneta e faʻaaogaina lelei le pogisa poʻo filifiliga pupula. Afai o pa i totonu o le potu e faʻapipiʻi i le Wallpaper ma se mea teuteu, ina ia aloese mai intertiri inters, o meaafale ua ufitia i le monophinicas i le monofoi ua ufitia i le suina o le suna. Lelei malulu o le a vaai i le faʻaumaʻaga o le Kapeneta, faia i pa puipui o le potu.

Mataupu oi luga o le autu: Mauga o tekonolosi o le maea i luga o le ogatotonu (sitepu-i-laasaga-ala-countac toega o le plasterboard conterboard cloring (vitio)

O se filifiliga lelei mo faia o le Kapeneta, o se faʻataʻitaʻiga lea o isi mea o faʻauma, fafie, piliki, maʻaleʻale, maʻa. O ia vinet Vimberkes e masani ona faʻaaogaina e maeʻa ai potu eseese ma e masani ona latou tumau. Ma le isi, o mea sa mafai ona fesoasoani i mea leaga ma luga o le meaafale.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Claplic Call decoring

I faleoloa o fale, e mafai ona e mauaina ata faʻapitoa ata na fuafuaina mo le lolo atu o faitotoʻa ma le kapeneta. E le masani ona masani ai pepa, lea e iai ni paie leai se aoga, ae le seasea fagota o laupapa.

O le mea moni lava, o le fale puipui i lalo o le laʻau e sili ona faigofie le faʻaolaina e se ata faʻaoleole o ia lava, lea na faia i lanu faʻapena. O le Siamani ma Dutch ata tifaga e sili atu ona taugata ma sili atu, Saina taugofie, ae o lenei ata e masani ona alu ese pito i luga o le sili ona lelei le maualuga o le maualuga.

Manatua o ni pepa puipui o ia lava e mafai ona monophini, o tioata tioata, afai o lenei filifiliga e faʻatulaga, faʻaaoga.

Afai o le a e faʻaputu se umukuka kamukuka poʻo le laulau taʻalo i totonu o le alatele, e manaʻomia le pepa puipui o le susu ua susu. E taua le mafaufau i ai muamua. O le ata tifaga lava ia e maua ai le manaia o le susu-malosi, pei o le tele o vinyl itulau, ae e vaivai pepa.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Le faʻaaogaina o le lanumeamata ma paʻepaʻe lanu e fetaui i totonu

Afai na o oe na toe faʻatutu ni vaega ni mea faitino, ae pe a uma ona e manaʻomia le faʻaaogaina o se vaega o valevalenoa ma puipuia le ie lino mai le susu mai le ipu.

Matou te gaosia pasta

Matou te aoina mea talafeagai

A o le i amataina galuega, e tatau ona e vaʻaia lelei mea faigaluega ma mea. O le mea lena o le a e sau ai,

  • Schocker (Lata o loʻo iai), o le 'apaʻau talafeagai i luga o se taʻavale poʻo se olo, ia saunia le laufanua i lalo ifo o le lolomiga;
  • I nisi tulaga, nofoaga fau fale, ae le o le;
  • Fuaina o mea faigaluega - laina, roulette, tulimanu;
  • Meafaigaluega mo le faʻailoga ma faʻailoga - penitala, mat, faʻapipiʻi, faʻailoga;
  • mea faigaluega mo tipi - naifi, seleulu;
  • Primaner ma Faaputu i luga o togalaau mo le sauniuni galuega;
  • Meafaigaluega mo le faʻaaogaina o ni faʻailoga - faʻapuna, pulumu, sparala;
  • ieie mo le malie ma le aveeseina o kelu;
  • Pv kulue.

Tusitusiga i luga o le autu: o le fale i le fale mai se tisiki mai le lapotopoto iloa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Faʻaaogaina se Grinder mo le faʻamamaina

A o le mea e te iloa ai se lisi o le lelei tele. Afai o le a leai sau mea, faʻatau i latou. O le ala lea, afai o le malosi o lau meafale na ofuina ona o lea e mafai ona suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le 'au, o le' au fou lea mo le loka o le a faʻataugofie, ae o le a faʻaopopoina le lanu o lau meafale fou.

Galuega sauniuni

Ae e te leʻi ave meaafale ma puipui puipui, e tatau ona e tausia le laufanua o le a e faʻaaogaina le mea. E manaʻomia le talafeagai mo galuega faapena, ma o le a tatou maua mai ai i taimi nei faʻailoga:

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

O le fale masani o le fale laupapa

  • Ina ia faigofie ai ona galue ma se laulau poʻo se laulau sipela, e alagatatau ai ona ou tuʻufaʻatasia ai, aveese uma fetauiga mai ai.
  • O le isi laasaga e tatau ona maua ai le laupepa teuteu i luga, aveese le vaega atoa o Vallesh mai ia. E mafai ona faia lenei mea ma le fesoasoani a se paʻu, e matua faʻaletonu lava, e faigofie atu ai le tuʻuina o le taʻavale, o se fasi poʻo le sikulu. "Savali i le lacquer.

E mafai foi ona e aveʻesea le lacquer ma le fesoasoani a se mea mataʻutia. Mo lenei, o le laualuga e faʻamafanafana ma o le faʻaaogaina o le sploatula o loʻo tagi. Ae i le tulaga lea, e aunoa ma satega e le mafai ona fai.

  • Afai o meaafale mai le fafie mai le fafie ma e le gaosia, e fautuaina le alu i le paʻu ma le zero, e fausia ai ni mea faigata.
  • I le isi laasaga, ua matou aveese le efuefu uma mai le paʻu, matou te faʻaaogaina ai le ie susu. Ua matou avatu meaafale mo sina taimi e mago ai.
  • Ina ua maeʻa ona iloiloina le mea mago i le mataupu o ni faaletonu, tatou te faia ai se faʻaiuga pe manaʻomia e tuu. Afai e le matua tele le taʻe ma nota, ma o le pepa puipui ua oo iai, e le mafai ona e faia lenei mea. Afai o faʻaletonu o loʻo loloto, o le a tatau ai ona e tu i le tulaga ma se punou, atonu o ni nai faʻaputuga.
  • E pei ona e mateina, pe a maeʻa le faʻamamaina o le punou, o nofoaga shbalian e tatau ona faʻagaioia, e faʻatautaia ai i latou ma le laualuga. Ua fai o se pepa emery.
  • O lenei o le auala o le auala o loʻo fuafua e sauni ai, e naʻo le faʻamoemoeina o le mea sili mo le sili ona lavea ma wellpaper.

Tusitusiga i luga o le autu: Nofoaga i luga o le potumoe potumoe: Decor ma le mamanuina o manatu (37 ata)

O le faʻatautaia o galuega sauniuni o le a maua ai le 80% o le manuia, tusa lava pe le mafai ona e faʻataʻamilomilo le puipui mai le taimi muamua, o le a iai oe mo nisi faʻataʻitaʻiga.

Matagofie

O meaafale ua mavae e tupu ai foi i le tele o tulaga:

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Galue i luga o meaafale ua mavae pepa puipui

  • Muamua lava, ua aoga le faia o ni faʻailoga mai tagata puipui puipui. Mo lenei, o le mataupu ua fuaina atoatoa ma ua uma ona momoli atu le vaega i le ie puipui. O nisi mamanu ua tipiina e tusa ai ma le tele o se kapoti po o le moega laulau.
  • Le isi, o moli ua mautu e faatafunaina. E mafai ona e faʻaogaina kulimi pepa puipui, ae e sili le faʻaaogaina o le fausiaina o Pva, e sili atu mea faʻapipiʻi meataʻalo. Faʻaoga fasi mea na toso ai i luga o le kapoti luga e tatau ona faʻaeteete, taumafai e ogatasi lava le ie. E le faigata tele ona fai, aua e iai vaega laiti o mamanu.
  • E fautuaina le teuina i luga ma le tele o le tele o mea mamago po o vaʻa, o le lamolemole faʻapipiʻi ma aveese le gluse toega mai ia latou. O se tagata fou faʻapitoa o le a fesoasoani tele i ai.
  • Ina ua maeʻa le kapeneta po o isi meafale ma pepa puipui, e manaʻomia le tuʻuina atu o se taimi ma le faʻamago kuki, ona tosoina lea o mea faigaluega. E masani lava o le tele o itula, ae ui lava i le tulaga o mea folau lapopoa, e ono talafeagai ai foi.

E pei foi o le Status Shakk Wallpaper, taumafai e aua le faia i totonu o le potu ata, e i ai ni mea e ono pipii ai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le fale puipui ma puipui puipui, faigofie o faʻafitauli

Faaalia o le fantasy i totonu o le umukuka i totonu

O le mea moni, o le tekonolosi uma o le tekonolosi o le teuteu meafale mea i puipui puipui. E mautinoa lava pe a uma nei metapulations, o le a sili atu le manaia o lau vai, e sili atu le manaia nai lo le mea na e vali ai.

E mafai ona e ufiufi falelauasi ia oe lava, e pei ona e vaʻai i ai, e leai se mea na lavea ai iinei e fai sina taumafaiga, onosaʻi ma le saʻo. I se faʻaopopoga, o le toe faʻaleleia o mea faapena ma o latou lava lima o le a maua ai le mautinoa ia latou lava malosiaga ma faʻamaonia le iai o agavaʻa tomai. Taumafai, atonu e le iloa e le lalolagi le igoa o le tagata fou ma manuia le fale faigaluega.

Faitau atili